Ferrara: Készen állunk egy nagyszerű mérkőzésre

Pár nappal a Bayern elleni mérkőzés után, a Juventusnak újra messze idegenben kell játszania soron következő mérkőzését. Ezúttal dél az útirány, ugyanis vasárnap éjszaka Szicíliában a Palermo az ellenfél.

A mérkőzés - ami a Barbera Stadionban lesz a Serie A hetedik meccsnapján - a csapat számára a hetedik egyhuzamban egy hónapon belül, az utolsó a nemzetközi szünet előtt. Az utóbbi hónap igazán nagy erőkifejtést igényelt a csapattól, amelyre Ferrara a lehető legjobb módon válaszolt, megköszönte a csapatának a határozottságot: "Mostanában sokat játszottunk, de boldog vagyok a visszajelzésektől, amit játékosaimtól kaptam, főleg azoktól akik kevesebbet játszottak" - vallotta be a hivatalos sajtótájékoztatón. "Ha minden harmadik napon játszani kell, akkor ez az edzőt arra sarkalja, hogy mindent átgondoljon, hogy energiát takarítson meg és alternatív megoldásokat keressen".


A Juventus három döntetlen után (Genoa, Bologna, Bayern) közeledik a rosanero elleni mérkőzésre.  A Juventus edzője, így folytatta: "Tudjuk, hogy egy olyan Palermo-val nézünk szembe, akik csakúgy, mint mi újra győzni szeretnének. Sok olyan játékos lesz a pályán, aki korábban az ellenfélnél szerepelt, óvatosak leszünk azokkal a nehézségekkel szemben, amelyekkel találkozni fogunk. A legutóbbi eredmények nem jelentenek számunkra nehézséget, vissza akarunk térni a győzelmekhez. Az elszenvedett döntetlenek közül egyedül - a kialakulása miatt - a Bologna elleni zavar bennünket. A München elleni 0-0 fontos volt, habár nem gondolnám, hogy ez nagy hőstettnek minősülne. A Bayern nem egy átlagos csapat, ahogyan a Bordeaux sem."

Az utolsó hozzászólás válaszként érkezett a minapi Mourinho nyilatkozatra. Az Inter edző folyamatos megjegyzéseire, Ferrara a maga módján a nápolyi dialektust használva válaszolt: "Az utolsó néhány héten a Juventus nevét kicsit túl sokszor hallottam. Soha nem akartam válaszolni, de most úgy gondolom kellene, még ha Mourinho nem egy hallgatag ember is, én pedig nem vagyok idióta. Rövid ideje vagyok edző, de a szakmámban nem vagyok az utolsó és jó néhány éve foglalkozom már a labdarúgással. Mindig úgy gondolkoztam, hogy magammal kell foglalkoznom és nem másokkal. Mourinho klasszis edző, akinek klasszis játékosokkal teli csapat van a kezében, ezért van az, hogy mindig nyerni akar. Ugynabban a szituációban vagyunk és senki sem kedvesebb velünk, ha nem nyerünk. Mindemellett olyan mérkőzésekről beszélhetünk, amik rövid időn belül zajlottak le. Az Internek hasonló a beosztása Októberben, mint nekünk volt Szeptemberben. Az Interrel kizárólag a pályán szeretnék harcolni és nem a pályán kívül."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr684650103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása