Genoa - Juventus: 2-2

A Juventus továbbra is veretlen, ám a Genoa vendégeként mindössze döntetlent ért el egy nagyon hajtós, kemény, és kétes bírói ítéletekkel tarkított mérkőzésen.

Genoa - Juventus: 2-2

A Juventus ezen a mérkőzésen is bizonyította, miért állnak veretlenül a bajnokságban.

Diego hiányában Ferrara ezúttal Sebastian Giovinco pihentetése mellett döntött, és a csatárok mögött Mauro Camoranesi próbált irányítani. A mérkőzés során azonban sokszor a klasszikus 4-4-2 felállásban lehetett látni a Juventust.

A középpályán Camoranesi mögött Felipe Melo, Marchisio és Poulsen kapott lehetőséget, míg a védelemben Grygera, Legrottaglie, Chiellini és Grosso bizonyíthatott.

A mérkőzésen nagyon nagy iramot diktáltak a játékosok, alig volt üres járat, néha a Juve, néha a Genoa irányította a játékot.

A 2-2-es döntetlenhez persze kellettek a játékvezető és segédeinek hibái is - többnyire a Juventus kárára. A Bianconeri a mutatott játék alapján megérdemelte volna a győzelmet, de a Genoa egyáltalán nem érdemtelenül érte el ezt az eredményt.


GENOA - JUVENTUS: 2-2

Összegzés:

Gólok: Iaquinta 6', Mesto 31', Crespo 74', Trezeguet 86'

Sárga lap: Bocchetti 57', Iaquinta 75', Felipe Melo 81', Rossi 94'


GENOA
: Amelia; Biava, Moretti, Bocchetti; Rossi, Milanetto (Kharja 67'), Zapater, Modesto (Papastathopoulos 62'); Mesto, Floccari (Crespo 46'), Sculli

Fel nem használt cserék: Scarpi, Esposito, Palacio, Palladino 

Edző: Gasperini


JUVENTUS
: Buffon; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Grosso; Marchisio (Giovinco 76'), Felipe Melo, Poulsen; Camoranesi; Amauri (Trezeguet 82'), Iaquinta

Fel nem használt cserék: Chimenti, Zebina, Cáceres, De Ceglie, Salihamidžić

Edző: Ferrara


Bíró: Saccani

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr244650053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo410 2009.09.24. 23:40:09

Most akkor bízzunk a hétvégi fordulóban, hiszen Sampdoria-inter, és Juventus-Bologna találkozókat rendeznek. Talán a Sampdoria megveri a zintert, mert mi a Bolognát alap, hogy megverjük min. 4-0-ra!

süci 2009.09.25. 00:00:35

Az utóbbi napokban többen is írták, hogy Jakinak nincs helye a csapatban. Remélem ez a pár emberi képződmény magába száll, és kussol. Izgalmas meccs volt, a Genoa lendülete, gyorsasága félelmetes. Kevesebb helyzetük volt, de kihasználták. Úgy érzem, hogy megérdemeltük volna a győzelmet. Valaki árulja el, hogy ez egy új taktikánk, hogy nem támadunk ki az emberre? Vagy 4-5x láttam ahogy a kaputól 30, majd 20 méterre is boldogan vezette az ellenfél csatára, amíg valaki végre kilépett rá. Mondjuk nem próbálkoztak távoli lövésekkel, talán egy volt ami veszélyes - de ez számomra furcsa. Camo és Marchisio is jók voltak, és ki kell emelnem Poulsent, akit most láttam először jól játszani, és kellett a keménysége a középpályán.

Puding 2009.09.25. 00:19:25

VÉGRE VAN EGY BEKKÜNK,AKI TUD BEíVELNI :D:D:D Ez a pillanat is eljött! Igaz,hogy az első kapott gólban Grosso elég szépen benne volt,de minden be-és előreívelt labdája fejre ment és kurvára veszélyes volt! Nekem ez a mai nap csúcsa! Élmény volt nézni,ahogy szinte rárajzolta a labdákat a fejekre...Viszont nem gondoltam volna kb. 4 éve,hogy valamikor már 1 pontos beadásnak is fogok örülni :D...Amaurinak meg el kellene menni valami meditációs tanfolyamra...Tiszta ideg,igy soha nem fog gólt lőni...

Imp_man 2009.09.25. 01:04:30

Grosso mind a 2 genoa gólban benne volt nyakig. 3 kapuralövése volt a genoanak, abból 1 távoli lövés és 2 Grosso hibája után, ami gól lett. Technikás játékos, de Camo, Alex és Diego is beadja ilyen szinten. Neki védekeznie kell és abban ma is gyenge volt.

halex 2009.09.25. 01:21:22

Nem kussolunk. Hanem véleményt mondunk és beszélgetünk.

Ismeretlen_127033 2009.09.25. 02:01:24

Gyerekek!Énnél több kell ,itt volt a sansz ,hogy tartsuk a külömbséget,de ennél több kell,Kimondom ezt a mecsset hozni kellett volna,hogy megmaradjon az előnyümk.Na de most már a Bayern München elleni meccre kell koncentálni,mert,ha ottt mem nyerünk az akár tragédiát is jelenthet. Forza fuve.Mindent bele fiúk

Wade 2009.09.25. 07:30:16

Szerintem JAki jelenleg jobb mint Trez. Jaki tényleg tesz a gólért szerintem Trez meg "csak" jókor szokott jó helyen lenni. neki a helyezkedése jó. Quinta meg fut mint az állat. Szerintem is MEgérdemelt lett volna legalább az egyik meg nem adott gól.. mindegy... nem szeretem az ilyen bundákat.. :S Genoa-ban meg azt a marco rossit meg már rég ki kellett volna állítani akkora tirpák volt... Polsen első félidelyi teljesítménye szerintem abszolúte jó volt. Másodikról nem tudok nyilatkozni, mert azt nem láttam csak oda oda néztem. belefér szerintem ez a "botlás" főleg, mert az inter egy BAri ellen botlott és a MIlan-on kívül asszem nem volt még nagy csapattal meccse.

Ismeretlen_53881 2009.09.25. 08:19:25

Jó meccs volt. Tulajdonképpen jó lett volna a 3 pont, de valahol ezt is igazságosnak érzem. Hogy távolról kezdjem: nekem De Rossi a kedvenc "klasszikus" középpályásom, meg mondjuk az egyik legjobb is. Viszont ha Marchisio így folytatja, akkor 1 éven belül simán azon a szinten lesz. Meg úgy mellékesen valami brazil tanfolyamon járt, vagy nem tudom, de csatárokat megszégyenítő megmozdulásai voltak. Kíváncsi leszek a középpályánkra Sissoko visszatérése után... Ezt a "ki mondta hogy Jaki szar" baromságot meg fejezzétek már be. Neki is lesznek rossz meccsei egyrészt (gondolom akkor nem lesz nyálverés), másrészt Trez nélkül valószínüleg kikaptunk volna.

Ismeretlen_102194 2009.09.25. 08:32:35

Igen,erre én is kíváncsi vagyok és nagyon remélem sokáig kitart majd a sérülésmentes időszak! Egy Sissokoval,Diegoval,Meloval felálló kezdő azért bárki számára tekintélyt parancsoló Juventus lenne! Cacéres miért nem játszott???

Ismeretlen_116706 2009.09.25. 09:17:58

Passerby-vel egyetértve, Marchisio szenzacios volt! Ha Diego maskor is kidol es Sissoko felepul, javaslok egy ilyen kozeppalyat Ferraranak: Sissoko - Melo - Camoranesi Marchisio vagy Sissoko - Melo - Poulsen Marchisio nekem az a benyomasom, Claudio iranyitokent is megallna a helyet, hatalmas passzokat adna es hulyere cselezne a vedoket. No es persze betonkemeny lenne a kozeppalya is! Velemeny?

Victor90 2009.09.25. 09:55:19

Üdv!!!Sajnos a Genoa a helyzetecskéit,elég szépen kihasználta sajnos,Sculli bombáján kívül,amit Buffon kiütött a léc alól,azon kívül nagyon helyzetük nem volt!Én személy szerint a 2-dik félidő játékával voltam megelégedve!Marchisio,Camo nagyott játszottak,Jaki:Dmost is bebizonyította h ő van a csatáraink közül a legjobb formában,sajnos Amauri akar-akar de nem megy neki most a göllövés!!Grosso-é volt mind a 2 gól??????????????????Sztem az első Poulsen-é volt,kényelmesen engedte hogy adják be a labdát,a 2-dik gólunk pedig Legro-é volt!!!Grosso eddig 1 szavunk nem lehet!!!Melo ismét hozta a formáját,de ez már hétköznapi dolog számumkra!Hétvégén meg kell enni a Bologna-t nincs mese!!!Forza Juve

Victor90 2009.09.25. 09:59:51

Szerintem a Jaki gólja 1-1nél nem volt les gól,ha ott megadják a gólunkat nyerünk ez 100%!!Szerdán Milito 2-dik gólja elég érdeesen született mintha lesen lett volna!!!Istenem:@:@:@

mmartin91 2009.09.25. 10:15:28

1.gól: kit fejeltek le? Grosso-t! 2.gól: kinek az oldaláról jött a beadás? Grossoéról! Sztem nyugodtan lehet mondani h Grosso mind a két gólban benne volt, attól függetlenül h Legrottaglie is hibás a 2.gólban. Nekem pozitívum volt Poulsen játéka, sztem egyáltalán nem lógott ki, és innentől kezdve nagyon remélem h Ferrara őt fogja preferálni a 30-assal szemben, tehát ha kettejük közül valakinek játszania kell, akkor az Poulsen legyen. Mondjuk a Iaquintát fikázókat én sem értem, dehát szíve joguk véleményt formálni. Viszont jelenleg ő a legjobb formában lévő csatárunk, mivel ő képes gólt szerezni, Amauri pedig sajnos nem.

Victor90 2009.09.25. 10:27:55

mmartin91!!Most hogy a 2-dik az ő oldaláról lett beadva az egyből az Ő gólja volt???Mondj már 1 olyan szélsővédőt aki mellől még nem íveltek be labdát????A 2dik gólt nézd vissza youtube-n vagy akárhol hogy kigólja volt???Ha annyira értel a focihoz!Grosso szerintem többet ér,mint (Molinaro+Dc)

mmartin91 2009.09.25. 10:37:33

Victor, teljesen ellentmondasz magadnak. Véleményed szerint az első gól Poulsen-é volt, mert engedte beadni a Genoa játékosát. Ugyanakkor állításod szerint a második gól attól, hogy Grosso oldaláról jött, még nem feltétlenül az ő gólja volt. Ezek alapján akkor mitől lenne az első gól Poulsen-é? Itt inkább arról van szó, hogy Grosso a kedvenceid közé tartozik, ezért a valós hibáit sem veszed vagy nem akarod észrevenni, tehát bármit csinál, az jó. Pedig a tény az, hogy Grosso mindkét gólban benne volt. Az első egyértelműen az övé, a második pedig félig.

himba13 2009.09.25. 10:39:49

Szerintem a második gólban Ferrara is benne volt, teszem gyorsan hozzá, szerintem ez volt az első hibája és hatalmas edzői karriert jósolok és kívánok neki. Marchisio a második félidő kb. 10-15. percétől érezhetően görcsösen mozgott. Hatalmas cseleket, passzokat, elfutásokat mutatott be még ezután is, de egyértelműen látszott rajta, hogy kimerült, párszor mutatták, ahogy nyújtja is a lábát... Ha én észrevettem és mondtam is a havernak közben, akkor Ferraranak is látni kellett... A második gólnál az ő embere futott el, mert akkor már tényleg vége volt és megállt... a többit meg már tudjuk... De amúgy jó lesz ez, hozni kell az idén min egy nagy eredményt! Forza Juve!

Drefin 2009.09.25. 10:47:32

A meccs összefoglalója: http://www.youtube.com/watch?v=Jti_TloVgWs

Drefin 2009.09.25. 10:48:18

A meccs összefoglalója: www.youtube.com/watch?v=Jti_TloVgWs

Imp_man 2009.09.25. 10:58:32

Victor90, a második gól előtt Grosso hagyta beadni a labdát. Nem támadta meg a Genoa játékost és nem küzdött. Ugyanez igaz az első gólnál is, ha komolyan veszi a szituációt és keményen felugrik, akkor nem kapunk gólt. Védekezésben Grosso felelőtlen, rosszul helyezkedik és elől ragad sokszor. Nem az a baj hogy beadták mellette, hanem az hogy zavartalanul adták be, ha picit határozottabb és megpróbál szerelni, vagy zavarni akkor nem lett volna pontos a beadás. A gólban Legro is benne van ez tény. Kérdés az, hogy amennyit erősít Grosso támadásban, gyengít e annyit védekezésben??? Szerintem ha Molinaro lett volna a pályán helyette mind2 szituációban szerelt volna és Grosso nélkül is szerzünk gólt. Persze ez furcsa felvetés, de tegnap a 2 hibájával 2 nagyon fontos pontot buktunk el az interrel szemben. Gio keveset kapottm de játékban sem volt, Amauri pedig szépen lassan lemondhat a vb-ről és Juve kezdőcsapatáról is ha így folytatja. Marchisioval kapcsolatban igazatok van, zseniális kp fiatal kora ellenére. Gio és De Ceglie közül ő tudott bizonyítani.

Victor90 2009.09.25. 11:06:11

mmartin91!Nézd csak meg az első gólunkat,Poulsen milyen könnyelműen hagyta a csávót beadni...a játékban a hiba benne van,de a könnyelműség nincs!!Am Grosso nem a nagy kedvencem,sőt elleneztem mikor leigazoltuk,de bekell látni hogy jó igazolás volt a balhátvéd posztra szerintem! A 2dik gól,akárki mit mond,aki ért a focihoz,az megmondja, hogy sajnos Legro gólja volt!Mondjuk már mindegy,örüljön a Genoa az 1 pontjának!

Imp_man 2009.09.25. 11:10:42

Amit Drefin linkelt meccs összefoglalót, gyönyörűen lehet látni a 2 gól előtti szituációban ott van 4 juve játékos bal oldalon és Grosso ment a labdás emberrel és nem lépett ki, pedig biztosítottak mögötte.

Victor90 2009.09.25. 11:12:40

Most még csak Szeptember,messze van a Május!Nem hiszem hogy ezen az x-en fog múlni a Juve bajnoki címe vagy sem!A 2 gólból max 1-be volt benne Grosso,és nem mind2-be!Marchisio befog épülni a válogatottba is !!Jövőre fontos szerep fog jutni neki a VB-n!És erre büszkék lehetnek a Juve szurkolói!Hétvégén remélem ha nem is kezdőként de pályára fog lépni a Császár!!DIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juve16 2009.09.25. 11:22:07

Nem volt rossz a meccs. Néha úgyéreztem nagyon magunkra húzzuk a Genoát, talán túlságosan is. Számomra már az Inter után a 2.-ik legnehezebben verhető csapat a Genoa(persze a Milán mostani formáját. Egyébként meg hogy ki, és mikor játszik a kezdőben (Iaki,Trez vagy Amauri stb.) azt Feraranál nemhiszem hogy itt bárki is jobban tudná. Egyébként meg már nagyon várom Delpi visszatérését....

Victor90 2009.09.25. 11:22:18

himba 13-nak télleg iagaz van!Sajnos Marchisio embere volt aki beadta a labdát,de már akkor sérült volt Marchiso oda is kapott a lábához tisztán lehet látni,mindegy Legro hibája volt főképp:S:S

juve16 2009.09.25. 11:24:29

"(persze a Milán mostani formáját tekintve)"

Ismeretlen_108746 2009.09.25. 11:30:48

Jó meccs volt, ráadásul a játék képe alapján nyerhető is. A bíró teljesítménye felháborító volt, Trezeguet gólja előtt azon gondolkodtam, hogy vajon hány gólt kellene rúgnunk ahhoz, hogy 1-et megadjon belőle. Az első gól szerintem Grosso-é volt, de felesleges fikázni bárkit is. Nem láttam hajmeresztő hibákat alapvetően. Az azért jól látható, hogy Diego hiányát nem igazán lehet pótolni, ő nagyon hiányzott a csapatból. A Genoa em rossz csapat, s az Inter is meg fog velük izzadni, így az 1 pont még nagyon értékes is lehet. Ugyanakkor ez a meccs azért azt is megmutatta, hogy BL győzelemről álmodozni nagyon korai még...

Shyr Kahn 2009.09.25. 11:30:59

Ezt a bírót eltiltanám örök életére. Kíváncsi lennék, holnap milyen autót kap a Genoa-tól, vagy az Intertől, ezért az egyértelműen részrehajló bíráskodásért. 2 pontot vett el tőlünk. A srácok nagyon jól küzdöttek, győzelmet érdemeltek volna. A bíró kibaszot nagy hibái: - két gólt nem ad meg, ebből egynek köze sem volt a leshez, a másik vitatható volt.. bár ez akkor is +1 gól - A végén egy kecsegtető támadó helyzetben fújja le a meccset - Felipe Melo-nak sárgát ad a semmire Nekem is Marchisio volt a MoM, de Melo is nagyot játszott.

Diego28 2009.09.25. 11:38:46

Igaza van Victor90-nek! Soha nem nyert még úgy csapat bajnokságot (főleg olaszt) hogy 38 győzelme volt...Tetszett a csapat játéka összességében. Jó volt látni végre letámadást, mert eleddig nem láthattunk ilyesmit. Diego és Del Piero nagyon hiányzik. A csatárainkkal pedig elégedetlen vagyok évek óta! Az oké, hogy Iaquinta meglövi a gólját és Amaurival ketten hajtanak, mint az állat, de nem igaz, hogy nálunk egy csatár nem tud minden meccsen az átlagosnál többet nyújtani. Úgy gondolom, hogy ide nem Chamakh kellene...Legalább 2 új csatárra lenne szükségünk. Egy vérbeli befejező, pl. Edin Dzeko (csak mondtam egy nevet) és egy rendkívül technikás csatár. Két ilyen játékos hasonlítana egy fiatal Del Piero - Trezeguet kettősre . Amauri és Iaquinta nem passzolnak egymásnak, ezt többször is észrevettem, de lehet, hogy én vagyok hülye. Összességében elégedett vagyok Ferraraval. JUVENTUS MINDÖRÖKKÉ!!!!

o.mellberg 2009.09.25. 11:40:23

Ne legyen már világvége hangulat h ki mit rontott el!! Ez van benne van a játékban h hibáznak és ebből majd tanulni fognak az elemzések folyamán! Nem kaptunk ki idegenben a Genoanál ami azért szerintem idén nagyon jó dolog!Meg ameddig az interrel együtt haladunk semmi gond sincsen sőt fog bukn i itt még mindenki a lényeg az lesz h az intert verjük oda-vissza mert az akkor nekünk 6 pont:D Azt is vegyétek figyelembe h még mindig nem a legerősbb csapat votl a pályán vannak tartalékaink még!! Szeretném hogy ha mindenki elgondolkozna azon, hogy ez a juve amelyik idéna pályára lépett ebben a szezonban az menniyre más csapat mint amelyik az előző idény végén volt fent!És szerintem nem az afonots h veszítettünk 2 pontot v h grosso v legro v bki hibázott hanem az h ezt a csapatot már öröm nézni ismét mert van játék van küzdeni akarás és én úgy vezsem észre h elég jó csapat egység is van már!!!Figyeljétek meg h 1-2 év a csapat ismét olyan nagyx csapat lesz mint még pár évvel ezelött volt!! Poulsen pedig egyre jobb és jobb nagyon örülök neki tudtam én h jó lesz és remélem még jobb lesz!!A dologban az lehet a kulcs h v megtanult olaszul rendesen és ért midnent meg vannak barátai a csapatban vagy Ferrara van rá is ennyire jó hatással! De igazából ami nekem nagyon tetszik ebbena csapatban most!Hogy nem csak épp h megvan egy kezdő csapat és ennyi,hanem most h ha kidől vki akkor van helyette más és több lehetőségben! és ez megmutatja a csapat erejét idén! FORZA JUVEEEE!

Zsotya 2009.09.25. 12:10:28

Shyr Kahn-al nagyon egyetértek, drukkolok tegnap, mint egy hülye az utolsó másodpercekig, bíztam egy fejesben a végére, erre a lüke bíró lefújja a pontrúgás után, mert nem egyből a kapu elé lett beívelve a labda. Ha nem lett volna 2m magasan a tv, lehet h lerúgtam volna. Egyébként maga a meccs számomra nagyon is nézhető volt a hibáktól eltekintve. A Genoa megérdemelte az 1 pontot, de a bíráskodás semmit. Lesz ez még jobb is. Bízom benne, h a Bayern már nem lesz ilyen szerencsés. Forza Juve !!

Ismeretlen_135235 2009.09.25. 12:30:14

Egyetértek o.mellberg-el. Jó látni, hogy végre idén már játszik a csapat és nem állunk be teljesen védekezni. Kemény ellenfél volt a Genoa, de ez a döntetlen bírói hibákkal együtt alakult ki. A 2-2-es eredmény még nem a világvége főleg, úgy hogy ezen a pályán szinte majdnem minden csapat - beleértve a nagyokat is - elvérzik. A demoralizáló hangadóknak pedig üzenném, hogy egy igazi szurkoló mindig a csapata mellett van, bármilyen formát is mutat az együttes! FORZA JUVE PER SEMPRE!!!!!!!!!!!

Ismeretlen_102194 2009.09.25. 12:54:00

"Shyr Kahn, 2009. szeptember 25., 11:30 Ezt a bírót eltiltanám örök életére. Kíváncsi lennék, holnap milyen autót kap a Genoa-tól, vagy az Intertől"- Oké Kahn,de azt ne felejtsd el hogy az a fasz parkinzonos idegrángatódzós asszisztens lengetett be mindent ami mozgott,mint egy mozgásérzékelő!!!Nem Saccanit védem,de azért ha egy jó partjelző van akkor neki is könnyebb lett volna,bár felülírhattta volna őt,az is igaz....... Mindegy,nézzünk előre és induljunk ki abból amit o.mellberg írt,hiszen itt még sokan "megfáznak" majd!!!

süci 2009.09.25. 12:57:29

'Szerintem ha Molinaro lett volna a pályán helyette mind2 szituációban szerelt volna és Grosso nélkül is szerzünk gólt.' De szeretem ezeket a hozzászólásokat :DDDDD Szerintem meg ha Del Piero lett volna a pályán, a saját kapunkból ollózott volna akkorát, hogy csak na!! :DDD Ezek a 'ha' dolgok, ehhh.

Ismeretlen_114321 2009.09.25. 13:00:16

sztem Melo azért kapott lapot, mert haragból jó messzire és erősen elhajította a labdát, mikor a Genoa kapott szabadrúgást.

Ismeretlen_125607 2009.09.25. 13:11:40

A meccsből igazán egy dolog szűrhető le ellentmondás nélkül. Akkor van mutatott játék és eredmény ha azt a vonalat követjük amikor egész pályás letámadást játszunk. Igaz ez nagyon megerőltető, de abban az időszakokban a Genoa egy épkézláb támadást nem tudott vezetni. A mostani 4-1-3-2 felállás pont erre a megoldás, ugyanis 5 ember már a saját térfelén megtámadja az ellenfelet.

juvem 2009.09.25. 13:44:27

nem értem a felháborodást, jó a bíróval szemben megértem! de tavaly hol láttunk iylet h vezet az ellenfél és ennyire küzd mindenki h begyötörjük azt a k*rva labdát! voltak hibák de legalább egy izgalmas meccset láthattunk, igaz h izgalmas volt de idegesítő is:S Grosso elszúrta ÉS???!!! ő is ember! Poulsen szeritnem jó volt remekül szűrt igaz támadásknál nem volt jó de nem is neki kell szervezni a támadójátékot! hajtós küzdős meccs volt! lassan visszatérnek a hiányzók és 100szor jobbak leszünk még ennél is! FORZA JUVE

Tony 2009.09.25. 14:42:47

Trezt a ketdőbe!!!

blake 2009.09.25. 15:03:20

Én azért eléggé kivagyok,tény a genoa erős ellenfél volt nem is kérdéses...no de a vezetés után egy jó 10 percel visszavettek takarék üzemmódba voltak támadások egy kettő és kész...ez roppant kevés,mert ezt is lehet csinálni de a védelem nem bírja ezt el remélem nyílvánvaló. Ha a bl-ben is ezt csinálják majd az is érdekes lesz,na legfőképp ezért a végzetünk legtöbbször az angol élcsapatok..

Shyr Kahn 2009.09.25. 15:20:56

A partjelző is pöcs volt ,de a bírónak sem kellett volna lefújni a meccset mikor éppen kapura támadtunk. Melo pedig ideges volt és messzire hajította a labdát az ellenfél játékosának, nem pedig ki a picsába, ezért sárgalapot adni... pfff... Ha ezt a bajnokságot megnyerik a srácok, akkor duplán büszkék lehetünk rájuk, mert lesznek még ilyen ellenszeles meccsek.

Ismeretlen_128678 2009.09.25. 15:27:26

Marchisio volt a legnagyobb!!!rem. nem sérült meg komolyabban!forza JUVE

Ismeretlen_128149 2009.09.25. 16:31:31

Lackoko tökéletesen igazad van:), Marchisio meccsről meccsre jobb, és olyan bravúros ellemeket, cseleket, passzokat, gólokat, zseniális rugóteknikát mutat be, hogy fejlődése a hozzá nem értőknek is látható...Am, mikor életem első Meccsét néztem, Pavel Nedved egy perc alatt a szívembe lopta magát, rajta kívül csak Marchisionak sikerült ezt:)

year 2009.09.25. 19:17:53

----------Diego---------- Marchisio - Sissoko - F. Melo Mikor áll már fel ez a KP ??????????

jjuuvvee 2009.09.25. 19:59:41

Melo majdnem eltalálta a bírót a labdával... Itt néhányan nagyon elvakultak, mit képzeltetek, majd nyerünk 38 meccset, vagy mi? :) hihetetlen

Sziszi 2009.09.25. 20:16:08

Elnézést kérek már most mindenkitől, de a jó édes büdös kurva anyját saccaninak!!! Általában nem vagyok ilyen intelligens... de ez már a vicc kategória komolyan mondom! 2 gólt is elvett, az első az még azt mondom h kérdőjeles, de jaki gólja már nem! Persze az internél szerdán milito kilóméteres lesére azt mondták nagyszerű kiugrás... igen! Majdnem leborítottam a tv-t a helyéről.. Ettől eltekintve a Genoava nagyon szimpatikus, jó, és szervezet játékot mutatott, le a kalappal előttük! Nem sok csapat fog elvinni tőlük otthon pontot!

Tony 2009.09.25. 21:20:20

Chiell góljánál Trez lesen volt,Jaki nem volt lesen,de a faszé fújta le ott a végén,asszem Camo tök üresen kapta a labdát a 16-oson belül...

ShyrKahn 2009.09.25. 21:41:09

jjuuvvee: Sokan majdnem eltalálják a bírót labdával, de mégsem kapnak lapot... a bíró mi a pöcst képzelt? 38 meccset uzamban nem nyerünk meg, de én büszke vagyok a csapatra. Nekem csak az számít, hogy meglegyen a Scudetto... hogy közben hányszor botlunk az nem érdekel. A versenyben maradás miatt viszont a Genoa ellen sem lenne szabadna vezsíteni 2 pontot. Főleg ilyen játékkal. A csapatot megtapsolom... nagyot hajtottak.. Ferrara előtt le a kalappal szintén. Ki mondta ennek az ellenkezőjét? Akinek a csapatra, vagy az edzőre nagyobb kifogása van az szimplán meghülyült, de én nem látok ilyen hozzászólót itt.

jjuuvvee 2009.09.25. 23:06:15

ShyrKahn: dobott labdával, nem játék közben rúgva. Tényleg hagyjuk már. Egy sárga volt. Jó az 1 pont. Örüljünk, hogy Trez gólját nem vették el. Ja, most nem az edző, most nem Tiago, most nem Molinaro, most nem Poulsen, most nem Jaki, hanem a bíró. Mindig van valami. Genovából 1 pont, szép volt! :)

Ismeretlen_114321 2009.09.26. 08:55:10

persze, messze még a vége.

ShyrKahn 2009.09.26. 12:34:41

jjuuvvee: Ha e mellett a bíróténykedés mellett elmész, akkor az a te bajod... szerintem igazságtalan volt sok ítélet, mint ahogyan más meccseken is vannak igazságtalan ítéletek. Nem hiába akarnak két játékvezetős rendszert, ha már a videóbírót elvetették. Ők is látják, hogy sok esetben ez ami van: szar... a vak is látja, hogy sok a kétes ítélet. Én ebben a szezonban nem mondtam egy rossz szót a csapatra. Összekeversz valakivel és általánosítod rám mások véleményét. Az előző bajnoki mérkőzéseken sem volt rossz szavam az edzőre, a játékosokra, a bírókra, a partjelzőkre. Légyszives értelmezd újra a hsz-eimet, vagy ne ítélj meg az alapján, amit nem írtam és az alapján, amit csak te képzelsz rólam. Köszönöm.

alex10 2009.09.26. 13:53:01

Megérdemeltük volna a győzelmet!!! Sajnos úgy néz ki a dolog,hogy megint a mocskos internek fúj minden biró!! A két meg nem adott gólból egy biztos szabályos volt!

Ismeretlen_135677 2009.09.26. 15:21:40

igen a 2. gól az nem volt les akárhogy nézem az 1. talán igen! remélem kizárják az intert budabotrány miatt és a scudettot megkapjuk(a tavalyit) igy visszakapnák!!!!!!!!!!!!

ShyrKahn 2009.09.26. 19:57:07

Nekem nem kellene alamizsna Scudetto... ha kizárják az Intert, akkor sem fogadnám el a tavalyi Scudetto-t, mert a csapat nem a pályán nyerte és ez így lúzer mentalitásra vallana.

Juve... 2009.09.26. 20:00:51

Ez az kikapott az Inter jééééééééééé :D:D:D a Bologna ellen hozni kell a meccset és remélem h kitömjük a Bolognat jo lenne ha sok gollal nyernénk Forza Juve !!!

Wade 2009.09.26. 20:14:31

Hooolláááláááá!!!!!!!!! Inter LOse... ez hatalmas!!!!!! Itt az újabb lehetőség amivel élhet a Juve... :) eddig kihasználta a lehetőségeit. :)

juvefan 2009.09.26. 20:36:35

Mennyivel kapott ki az inter??

babo410 2009.09.26. 20:54:55

1-0ra kapott ki a zinter, és elég gyengén játszottak. Állítólag rangadó volt, de olyan volt a meccs, mintha pl. a Kaposvár játszott volna a Siófokkal. Nagyon gyenge meccs volt, kevés helyzettel. És most már biztos vok, hogy nekünk jó alaposan tanulmányozni kell a Sampdoriát, hogy mi megverhessük őket!

babo410 2009.09.26. 20:58:25

És a melellett, hogy a bírók hogy fújnak, nem mehetünk el, mert pl. tavaly a zinter kapott két kezesgólt, meg egy pár lesgólt. Sztem a zinter csalás nélkül nem nyert volna zsinorban 4 bajnoki címet 2007/08-ban sztem a Roma simán vitte volna a címet. Mi nem, még akkor se, ha hozzászámolom a bírok által meg nm adott pontjainkat is. De inter lehet csak 3. lett volna!

CSUBI 2009.09.26. 21:01:41

Sziasztok! Én még soha nem írtam ide,ezért egy kicsit magamról:1985.máj.29-óta imádom a JUVENTUSt(Heysel tragédia),és azóta FORZA JUVE HALÁLIG!!!!!!! Örömmel írom mindenkinek,hogy most olvastam a texen:samp-inter 1-0!!!!Ezért azt gondolom,hogy holnap ismét az élre áll imádott csapatom(habár a két volt JUVE csatár Zalayeta és DiVaio okozhat meglepetést,de remélem az nem holnap lessz),és akkor az inter BEKAPHATJA!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása