Milan - Juventus: 1-1

Clarence Seedorf góljára néhány percen belül Vincenzo Iaquinta válaszolt egy fejessel, beállítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

A Juventus ezzel a döntetlennel már szinte biztosan nem lesz második, sőt a Fiorentina győzelmének köszönhetően a harmadik hely sem garantált. A jövő héten viszont a Siena ellen bajnok lehet az Inter.

Milan - Juventus: 1-1

A mérkőzés előtt mindkét fél úgy vélekedett, hogy ez a mérkőzés dönt majd a tabella második helyéről. A találkozónak a Milan és a Juventus teljesen eltérő formában vághatott neki. A milánóiak utolsó nyolc találkozójukból hetet megnyertek, míg a Bianconeri 50 napja nem tudott győzni, és legutóbbi öt mérkőzésükön 11 gólt kaptak.

Bizakodásra adhatott okot azonban az a tény, hogy a Juventus 2005. október 29. óta nem kapott ki a San Siróban, viszont a sok sérült - Sissoko, Molinaro, Salihamidžić, Ekdal, Knežević, Marchisio -, és eltiltott - Nedved, Mellberg - mindenképp nehézzé tette Ranieri dolgát.


MILAN - JUVENTUS: 1-1

Összegzés:

Gólok: Seedorf 57', Iaquinta 60'

Sárga lap: Beckham 4', Favalli 24' és 84', Poulsen 64', Chiellini 66', Maldini 66'

Piros lap: Favalli 84'


MILAN
: Kalac; Flamini, Maldini, Favalli, Zambrotta; Beckham (Pato 66'), Pirlo, Ambrosini; Seedorf (Senderos 87'), Kakà; Inzaghi (Ronaldinho 74')

Fel nem használt cserék: Dida, Jankulovski, Gattuso, Sevcsenko

Edző: Ancelotti


JUVENTUS: Buffon; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie (Zebina 72'); Camoranesi, Zanetti, Poulsen, Marchionni; Amauri (Del Piero 74') Iaquinta

Fel nem használt cserék: Manninger, Ariaudo, Tiago, Giovinco, Trezeguet

Edző: Ranieri


Bíró: Orsato

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr674649589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_121057 2009.05.10. 23:34:15

Fölbaszott a meccs. Egyszerűen érthetetlen számomra Marchionni jelenléte. Több labdát ad el, mint ahány métert lefut. És a végén is mit csinált a csapat?! 10 ember ellen nem voltak hajlandóak futni. Ennyire kell nekik a 3. helyt? Ranieri mehet a búsba, és viheti Marchionnit is...

babo410 2009.05.11. 00:38:34

Na ez az eredmény a legrosszabb így tuti elúszott a 2. hely, de a Milan se bízhat a bajnoki címben. Kaptunk volna ki! Megérdemeltük volna! Emberelőnyben védekezünk? Szégyen! És Ronaldinho is szégyen! Ő rúgdos, azt még 11-est mer reklamálni? Hülye barom!

Ismeretlen_102194 2009.05.11. 08:39:24

A meccset nem néztem,tudjátok miért, de!!!! Kb. 1 hóhónapja "ugatom" a sok optimistának hogy közel sem biztos az a 3. hely!!!Nemis értem,ilyen pocsék,fos játékkal, ami már hónapok óta művelünk,miben bíznak még egyesek!??Annyira szarok vagyunk hogy azt már tanítani kellene!!!!Ranierinek mennie KELL!!!

Ismeretlen_72926 2009.05.11. 08:54:37

féltem a meccs előtt,1-1 lett,de a szám íze keserű mégis.vérlázító volt,hogy az emberelőnyből mit hoztunk ki.semmit!

Ismeretlen_124142 2009.05.11. 09:02:23

A vereséget nem érdemeltük volna meg, nem is értem, hogy egy Juve szurkoló hogy mondhat ilyet. Na mindegy, ez nem is az én dolgom. Ez a meccs így utólag nyerhető lett volna, sokkal veszélyesebb támadásokat vezettünk a Milánnál. Leggrottaglie ismét bizonyította, hogy nem ide való, viszont Iaquinta is, hogy miért ő játszi és nem Trezeguet. Viszont ami igazán felháborít, az az, hogy 14 éve vagyok Juve drukker, de még ilyet nem láttam, hogy nem akarunk gólt rúgni emberelőnyben és a középpályán toporgunk. Itt hibás az edző, és a játékosok is. Ez nem Juve szint. Giovincot be kellet volna hozni, mikor emberelőnybe kerültünk. Most már mindegy, már csak egy valamit várok, hogy érjen véget ez a szezon, mert ha így folytatjuk akkor még sok csalódásban lesz részünk.

tomsz 2009.05.11. 09:09:08

Corvinus81! Ne szidd Iaquintát most is ő volt a csapat legjobbja, és mellesleg ő is egyenlített ki. A másik:rajta legalább látszik a győzni akarás,nem úgy, mint a motiválatlan Trezeguet-en. Láttam nemrég Trez. egy meccsét semmit nem csinált, bár ez Ranieri hibája. A fejekben kéne rendet rakni, s utánna újra csillogni fog a JUVE....

Ismeretlen_124142 2009.05.11. 09:13:45

tomsz: én ne szidtam, csak lehet, hogy nem fogalmaztam egyértelműen. Amire gondoltam, hogy Iaquinta ismét bizonyította hogy miét a csapatban Trezeguettel szemben. Bocs a rossz fogalmazásért.

Ismeretlen_53881 2009.05.11. 09:14:51

Egyszerűen érhetetlen az a megalkuvás, ami Ranieri-t jellemzi, és amit sajnos lassan néhány játékosra is sikerül átragasztania. Valahogy kiharcoljuk a döntetlent, 10 perccel a vége előtt kapunk egy nagy ajándékot a bírótól. Ekkor egy normális edző behozza Gio-t, egy normális csapat pedig megpróbál nyerni. Erre nálunk nincs csere, a játékosok megállnak az üres középpályán, és hátrafelé passzolnak. Elkeserítő, mert addig legalább valahogy hoztuk a meccset. Azt meg megértem, hogy a fiatal DeCeglie elé nem teszi be idegenben, a Milan ellen Giovinco-t. De hogy betegye oda Marchionni-t, és az egész meccsen ott is hagyja, azt már kurvára nem tudom sem megérteni, sem elfogadni. Ranieri egy lúzer fasz, kiesés elől menekülő csapatokba való, ott sokszor elég a döntetlen is.

Doki 2009.05.11. 09:19:21

Hali! Sok fenti hozzászólóval egyet tudok érteni.Nem értettem meg, hogy az első félidő után miért nem lehetett behozni rögtön Del Pierot meg Giovincot....Lett volna kit lehozni.Marchionni most is kritikán aluli volt, de ugyanezt elmondhatom Camoranesirol is.Olyan mintha nem is akarna nagyon futni....Akivel meg csak csak elvoltam az a vedelembol De Ceglie , no meg Chiellini(kellene mellé még egy jó középső s max 1-2 év s benne lesz a 3 legjobb belso védők között...)Középpálya Poulsen(sokkal halványabb mint Sissoko...nekem ő nagyon hiányzik) és Zanetti legalább harcolt.Iaquinta előtt meg le a kalappal....Elől csak benne láttam azt amit látni kellene 11 emberben akin Juve mez van... Nem értettem a passziv hozzáállást, de azt sem hogy akkor miért van meg itt Ranieri.Próbáljuk ki Ferrarat...ha meg nem akkor kell vki aki Juve szintű edző...n o meg pár fiatal de jó játékos.... Forza JUVE!!!

gaborwolf 2009.05.11. 09:24:49

Ranieri azt nyilatkozta, hogy elégedett a döntetlennel!!!! Meg, hogy ezzel közelebb kerültek a második helyhez! Hol él ez az "ember"???? ? Mondjuk a kis csapatok ellen is elégedett volt az idegenbeli x-szel. Ez nem ide való mentalitás egyáltalán, a játékosok fejében akkor lesz szerintem rend, ha őt elküldik a búsba meg tényleg Marchionnit, Poulsent...és nem sorolnám tovább, de ezt a két játékos semmiképp sem ide való! Komolyan mondom Ranieri mint egy nyugdíjas, nem akar semmi izgalmat, nehogy felmenjen a vérnyomása :D Ilyet meg régen láttam, hogy megállnak az utolsó pár percben a kiállítás után kicsit passzolgatni 1-1-nél, amikor hajtani kéne épp az emberelőny miatt a 2. helyért...Valahogy húzzuk ki ezt a szezont, és Tinkerman húzzon melegebb éghajlatra! De azért FORZA JUVE

DJKGB 2009.05.11. 09:32:32

Vérlázító Ranieri taktikája és hozzáállása, Várhidi Petivel jobban járnánk a padon, mint egy ilyen "híres" nagy edzővel mint Ranieri. (Azért Várhidit írtam,mert mert ő már rég becserélte volna Giot meg Alexet, tegnap azt mondta..)

Roli921 2009.05.11. 09:35:54

Doki Camo szerintem a csapat legjobbja volt rengeteget futott pontosak voltak a beadásai passzai és védekezni is visszaért. Mellette csak Poulsen dicsérhető a sok szereléséért. Zanetti se volt rossz de sok labdát adott el. Chiellininek meg volt egy két óriási hibája Pl mikor melléugrott a labdának és Inzaghi fölélőtt nem értem miért sztárolja mindenki mostanában elég gyenge éve van idén pedig jó játékos. A vége meg szerintem edzőbuktatás. Azért nem hajtott senki mert nem akartak nyerni a játékosok.

zlt 2009.05.11. 10:10:06

Én már nem értem mi van itt. Gigli is ilyeneket nyilatkozott, hogy örül és elégedett, mert megint az igazi juvét látta a pályán....

Ismeretlen_114665 2009.05.11. 10:15:38

1. Az még hagyján, hogy Gio nem kezdő Marchionni helyett valahogy lenyeltem... 2. Nem értem miután bebizonyosodott, hogy Marchionni ugyanolyan "szürke" bal oldalt mint jobb oldalt azután miért nem lehetet behozni Gio-t, na mindegy, lenyeltem... 3. De, hogy miután emberelőnybe kerültünk és látszott, hogy ezt a nyugdíjas Milan védelemet még meg is lehetne zavarni, ráadásul addigra Marchionni egyenlő lett végképp a nullával, miért nem lehetet behozni Gio-t, nem értem, nem értem! :@ 4. Mondanom se kell a plafonon volt a vérnyomásom tegnap, úgyhogy Jaki hozzáállásán kívül az egész csapat ELÉGTELEN-t kap tőlem, valamint a hab a tortán, hogy én is várok egy olyan nyilatkozatot mára Ranieritől, hogy "ennyi volt a mecsben", "megvalósítottuk a célunkat" stb stb...

Ismeretlen_122258 2009.05.11. 10:23:41

Sziasztok! Most lehet, hogy lefogtok hülyézni de szerintem Marchionni teljesen jó volt a jobb oldalon amíg nem épült fel Camoranesi, nekem tetszett a hajtós, futós játéka ellenben a motiválatlan Camoranesivel. Amikor olvastam, hogy Nedved nem játszhat na gondoltam végre Giovinco kezdhet, erre semmi, sőtt be sem hozta. Egy pozitív dolgot látok az elmult nyeretlen meccseken, hogy a csapatnak legalább van annyi tartása, hogy ki tudjon egyenlíteni, töb semmi. Hát röviden ennyi.

jst 2009.05.11. 10:24:08

A meccs után az ötlött a fejembe, hogy a vezetőség mit mondhatott a meccsel kapcsolatban Ranierinek? "Ne kapjon ki a csapat, és akkor jóban leszünk?" (vagy "ne nagyon kapjon ki", ahogy a közvetítésben elhangzott az állítólagos hír) Aztán eszembe jutott Ranieri egyik régebbi mondata. Valami olyasmi volt, hogy Deschamps-nak azért kellett mennie, mert nem profi módon viszonyult a vezetőséghez. Nem gondoltam tovább, hogy ez mit jelenthet, mert csak felidegesítettem volna magam. A meccsel kapcsolatban csak annyit: ki lehet kapni egy Milántól úgy, hogy a szurkoló (legalábbis én) jó érzéssel áll fel a tévé előtt. És lehet x-elni úgy, mint tegnap. Szánalmasak voltunk. Ranieri (a vezetés?) elégedettségét szerintem más nem is jelzi jobban, mint hogy a 3 cserénket sem használtuk fel. Nincs szükség változtatásra, jó ez a nagy nulla nekünk -gondolhatták. Szánalom, szánalom, szánalom.

Ismeretlen_22017 2009.05.11. 10:38:47

Egyértelmű, hogy kimatekozták, hány pontot kell gyűjteni, hogy meglegyen a 3. hely. És a Milan ellen az 1 pont tökéletesen megfelelt nekik. Ennyi. És ez elég baj. Alapvetően nem a döntetlen a gáz, mert a Milan ellen belefér simán. De az, hogy emberelőnyben, egy viszonylag fáradt védelem ellen ilyen impotens játékot mutatunk, na az már nagyon gáz.

babo410 2009.05.11. 10:38:54

Az volt tegnap a baj, hogy a Milan nyugdíjas játékosai gyorsabbak voltak, mint mi! Ez szégyen. De tuti nem akartak nyerni, mert tudják, hogy egy győzelem csak Ranieri maradását segíti. És azt is tudják, hogy sokan hagyják el a szeretett csapatukat, ha ez a takonypóc (elnézést) Még akár csak egy hónapot is marad. És ha marad, akkor tovább folyik a süllyedésünk. Még az is elképzelhető, hogy Ranierivel, ha nyáron nem váltjuk le, egy szürke középcsapattá válunk. Mondjuk ennek elkerülése végett jó lenne Seccotól is megválni. Egyébként tavaly sokan mondták, hogy a 3. hely milyen szép eredmény, most jutottunk fel, stb. De én akkor is elégedetlen voltam Ranieri munkájával, mert tavaly is elszórtunk egy csomó pontot kiesőjelőlt csapatokon, mikor a zintert befoghattuk volna, és simán bajnokok lehettünk volna. És a Roma, akinek a kerete nem elég erős, túl kevés a csaerelehetőség, kevesebb a pénzük, stb. majdnem bajnok lett, és elöttünk végzett. Mi meg 11 pontra kerültünk az intertől! Ez volt tavaly is a gond. És most is hasonló a szitú, csak most a Milan van előttünk.

suci 2009.05.11. 11:23:07

'motiválatlan Camoranesi', 'Camoranesi kritikán aluli' :D :DD :DDD Gyerekek, ti melyik meccset néztétek?

Ismeretlen_122258 2009.05.11. 11:25:05

Suci, finom akartam lenni, remélem csak arról van szó, hogy motiválatlan! :-D

Ismeretlen_108746 2009.05.11. 11:46:29

Lassus: Egyetértek, én is azt gondolom, hogy fejben számolgattak, hogy ez így jó lesz nekünk. Amúgy az egész impotens, defenzív játékban nyilván benne volt az is, hogy Ranieri nem mert kockáztatni, csak nehogy vereség legyen, mert akkor ugye elméletileg azonnal lapátra rakják. Ranierit lehet szidni ezért (és kell is), de legalább ennyire hibás a vezetőség, hogy ezt az értelmetlen, töketlen ultimátumot hozta.

Ismeretlen_113151 2009.05.11. 12:31:26

Ez kiboritó volt... Tény hogy jobban játszottunk, mint mondjuk a Lecce vagy a Reggina ellen, de nem értem hogy ha tudunk igy játszani, akkor miért csak a milan ellen lehet felpörögni?! Jaki és Poulsen is nagyon jól játszottak, de Alex-et mikor hozta be rani papa? 85. perc? kicsi Gio-t miért nem hozta be? esküszöm nem értem hogy miért csinálja ezt.. szerintem elég valószinü hogy kibasszák a ..csába, de mostmár ezt a pár meccset itt tölti nálunk. abban bizzunk, hogy egy-két kulcsjátékos villogni fog a meccseken és begyüjtjük a kötelező 3 pontokat és meglesz a 3. hely. aztán majd jövőre talán tényleg scudetto esélyesek lehetünk! tudjátok, a remény hal meg utoljára! forza juve!!

Ismeretlen_102898 2009.05.11. 13:11:35

2. helynek annyi, Ranierit lehet igazából sztem okolni ezért csak és nem a védelmet amit mindenhol szidnak!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása