Amauri: "Sajnálom, hogy ki kell hagynom a Chievo elleni mérkőzést"

Amauri hamarosan visszatérhet. A brazil támadó közel áll a teljes felépüléshez abból a sérülésből, melyet a Chelsea elleni mérkőzés utáni edzésen szedett össze, és nemsokára újra Claudio Ranieri rendelkezésére állhat majd.

Amauri

Ha az optimizmus és az akarat megfelelő fegyverek a felépülés érdekében, Amauri nagyon jó úton jár. Visszatérésének pillanata egyre közeledik, bár akad még előtte bőven tennivaló.

Az elmúlt napokban végzett viszgálatok nagymértékű javulást állapítottak meg, de a jövő hét elején újabb teszteken kell majd átesnie, és ha ezek is pozitív eredménnyel zárulnak, Amauri megkezdheti a rendszeres edzéseket.

A brazil csatár csütörtökön a JuventusMember.com weboldalon nyilatkozott a szurkolóknak.

"Ha minden rendben megy, jövő héten visszatérhetek a többiekhez, újra elkezdhetem az edzéseket, és hamarosan megint pályára léphetek. Az a célom, hogy az Inter ellen már én is ott lehessek, de sajnos a sérülésem elég komplikált volt, így minden óvintézkedést meg kell tennem. Az a legfontosabb, hogy teljesen felépüljek. Szeretnék a csapat segítségére lenni, és úgy befejezni ezt az idényt, ahogyan elkezdtem."

A válogatott mérkőzések miatti szünet nagy segítségére volt a felépülésben, sokkal nyugodtabban telhetett az idő. Eddig a Bologna és a Roma elleni mérkőzéseket kellett kihagynia, most vasárnap pedig a Chievo ellenit is. Ez utóbbit nagyon sajnálja, hiszen szeretett volna egykori csapata ellenn pályára lépni.

"A Piacenzánál eltöltött idő után a Chievóval tértem vissza a Serie A-ba, és a veronaiak mindig is hittek bennem. Három nagyon pozitív év után igazoltam a Palermóhoz, aztán meg ide kerültem. Az biztos, hogy a Chievo nagyon sokat segített abban, hogy most itt lehetek."

A Chievo a visszatérés után mindenképp szeretne bent maradni a Serie A-ban, ezért Amauri nagyon szurkolni fog csapattársainak, hiszen tudja, kemény mérkőzés vár rájuk a veronai kiscsapat ellen.

"Az elején nem ment valami jól a Chievónak, de az elmúlt mérkőzéseken megmutatták, hogy remek formában vannak, és nagyon jól megy nekik. Ennek ellenére győznünk kell, folytatni a kitűnő sorozatot, hogy továbbra is versenyben maradjunk a bajnoki címért."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr494649453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása