Camoranesi: "Két célunk még mindig van"

A bajnoki szünet alatt keményen dolgozik a Juventus, és a csapatnál érezhető hangulat miatt a játékosok ilyenkor kevésbé érzik a fáradtságot.

A tegnapi edzésen például a sérüléséből hamarosan visszatérő Mauro Camoranesi volt az egyik legjobb, Sebastian Giovincóval együtt. Az alacsony termetű támadó olyan jó teljesítményt nyújtott, hogy az edzőmeccs után Camoranesi viccből még mezt is cserélt vele.

A csapatnál érezhető remek hangulat kívülről is jól látható.

Mauro Camoranesi

"Mindenki jól érzi magát." - mondta Camoranesi a Juventus Channelnek - "Rendben vagyunk, és az edzések is jó hangulatban telnek. Persze a hangulatunkkal korábban sem volt baj, ez az eredményektől teljesen független. Most mindannyian a következő mérkőzésre készülünk."

A következő mérkőzés a Chievo elleni, azonban mindenki számára egyértelmű, hogy a játékosok, és a szurkolók is már az április 18-i, Inter elleni rangadóra készülnek. Mauro Camoranesi tavaly mindkét összecsapáson kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és nagyon fontos gólokat szerzett.

"Mostantól az idény végéig minden mérkőzésünk nagyon nehéz lesz. Az Inter elleni találkozó nagyon fontos, mindenki várja, és egy igazi rangadó, de mégis csak három pontot ér. Nagyon fontos, hogy győzzünk, nemcsak az Inter ellen, hanem mindenki ellen, hiszen két célunk még mindig van, és nagyon keményen kell dolgoznunk, ha el akarjuk őket érni. Remélem, hogy a bajnoki szünet után visszatérhetek, addig még van egy hetem. Elég régen léptem már pályára utoljára, de nagyon bízom benne, hogy az Inter ellen ott lehetek."

Persze nem lehet biztos a dolgában, hiszen sérülékenységén kívül Marchionni és Salihamidžić is megnehezítheti a dolgát.

"Egy csapaton belül nagyon fontos, hogy mindenki kivegye a részét a munkából. A sok sérülés miatt mindenkinek volt lehetősége bizonyítani, így mindenki hozzájárult, hogy a csapat most ott legyen, ahol. A bajnokság utolsó szakaszához érkeztünk, de nagyon könnyen lehet ebből egy nagyon pozitív idény. A leginkább várt megmérettetésből, a Bajnokok Ligájából sajnos kiestünk. A Chelsea-től kikapni azonban nem szégyen, és emiatt egyáltalán nem kell, hogy rossz érzése legyen bárkinek."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr694649436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edgár 2009.03.29. 17:24:09

Azt hiszem, ha Camo visszatér, és ugyanazt a formáját hozza, amit a sérülései előtt, akkor kreatív, ötletes és szép játékra nem lesz panasz.Giovinco,Del Piero, Camoranesihozzák a színt remélem!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása