Cobolli Gigli: "Ranieri biztonságban van"

Giovanni Cobolli Gigli megerősítette, hogy az utóbbi idők eredményei ellenére Claudio Ranieri állása nincs veszélyben.

Giovanni Cobolli Gigli

Az Udinese és a Cagliari elleni vereség után egyes olasz lapok arról kezdtek találgatni, hogy Ranieri napjai meg vannak számlálva a Juventusnál, sőt már az utódját is megtalálták Rafa Benítez személyében.

Cobolli Gigli azonban egyszerű pletykának minősítette a találgatásokat:

"Semmi kétség, Ranieri jövőre is a Juventus edzője lesz. Claudio szerződése még három évig érvényes, és mi tiszteletben szoktuk tartani trénereink szerződéseit. Semmi okát nem látom, hogy miért ne maradhatna velünk a 2010/11-es szezonig." - mondta Cobolli Gigli a 'Corriere dello Sportnak'.

A klub elnöke beszélt az átigazolási piacról, és Diego lehetséges érkezéséről is.

"Nem mondhatom azt, hogy Diego lenne az első számú kiszemeltünk, és azt sem tudom megerősíteni, hogy nyáron hozzánk igazol. Meglátjuk, mi lesz júniusban, amikor majd sokkal komolyabban foglalkozunk ezekkel az ügyekkel."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr84649212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_108746 2009.02.03. 18:45:12

ha jól látom igazából az égvilágon semmit nem nyilatkozott, s ez a szokásos süketelés. Nyilván nem fogja bevallani, ha tárgyalnak vagy akár meg is egyeztek Benitezzel, szóval az ilyen nyilatkozatok teljesen sületlenek. Amúgy én utálom a Liverpool játékát, ami igazi antifoci, így a fene tudja.... Diego ügyében sem mondott se igent, se nemet. Secco is elmehetne az anyjába végre, kézen fogva ranierivel...

buub 2009.02.03. 19:08:33

Imádkozzunk azért, hogy Benítez nagyon messze kerülje el ezt a csapatot, akkor már inkább Ranieri. Ha jön Benítez akkor a csapat tele lesz nyomorék spanyolokkal, úgyhogy nagyon hanyagolhatjuk, nem mellesleg undorító focit játszat a Poollal is.

Ismeretlen_22017 2009.02.03. 19:11:06

Én nagyon örülnék Beníteznek :)

mmartin91 2009.02.03. 19:24:46

Én sem örülnék Beníteznek. Mondjuk azt nem lehet mondani h sikertelen edző lenne de mint ember és mint edző sem szimpatikus számomra. A legfőbb gond az a spanyollal, h a játékospolitikája katasztrófális. Így jellemezném: olcsón ad, drágán vesz. Erre számtalanszor volt már példa, legutóbb ezzel a szerencsétlen, semmirekellő Robbie Keane-nel járt hasonlóan. Megvették 20 millió fontért a nyáron és most eladták 15-ért. Már a leigazolása pillanatában lehetett sejteni h egy totál felesleges, semmitérő játékos de Benítez megvette és elpazarolt rá 20 misit. Az az óriási szerencséje h a Tottenhamnek van pénze és csak 5 millát bukott az íren. Kiváló példa még a Riise-Dossena kettős. A norvégot eladta a Romának 5 millió euróért, tehát hihetetlen olcsón. Az mondjuk igaz h nagyon gyenge formában volt akkoriban de ez akkoris vicc. Megvette Dossena-t, aki 1 évig játszott az átlagosnál jobban az Udinesében, érte 9 millió eurót fizetett. De a BL győztes, xy-szeres norvég válogatott, az előző évet leszámítva stabil alapember Riisét 4 millióval kevesebbre becsülte. Nevetséges... Sztem nekünk nincs arra szükségünk h névtelen spanyolok vagy semmirevaló Robbie Keane szintű futballisták jöjjenek 15-20 milliókért, és pl. egy Tiago-t, aki egy szánalom de még mindig érhet 10 milliót, eladja teszem azt 3 milkáért. Én mindössze ezért nem szeretném Benítez-t de sztem egyébként sem fog jönni. Mi Ranierivel képzeljük el a következő 10 évet.

Alessandro 2009.02.03. 19:32:59

ÚRISTEN !!! 2011ig van ennek a bugrisnak szerződése??? Erről most hallok először, remélem hogy tényleg tárgyalnak Benitezzel vagy a Fiorentina edzőjével, érthető mért marad Ranieri, ő befolyásolható, nem okoskodik, Benitez megmondaná az igazát, hogy ez meg ez az ember kéne neki és ő is összerúgná a port a vezetőkkel mint Deshamp, úgyhogy szerintem nem jön.

Alessandro 2009.02.03. 19:37:58

Bocs buub, de te miről beszélsz??? Ezek a nyomorult spanyolok fél éve európa-bajnokságot nyertek. Te hol voltál akkor??? A pool mellesleg elég jó a BL-ben már évek óta, úgyhogy kissé érdekesnek találom a véleményed...

asveed 2009.02.03. 19:52:48

-"Semmi kétség, Ranieri jövőre is a Juventus edzője lesz. Claudio szerződése még három évig érvényes, és mi tiszteletben szoktuk tartani trénereink szerződéseit.-Majd meglátjuk!!! Ha lemaradunk a bl-ről,és még a kupából is kiesnénk,na akkor lennék kíváncsi hogy ugyanezt mondaná-e???? Ha igen,akkor én feladom!Nem fogok a Pszcihiátriára kerülni ezek miatt a dilettáns barmok miatt!!!Inkább nem nézem a "haláltusát"!!!! Ranierinek már rég mennie kéne!A játékunk egy nulla, a Madrid elleni két meccsből nem lehet megélni!!!

buub 2009.02.03. 20:23:08

Aleassandro: attól még a spanyol egy lúzer nép :D BL-ben meg jók, de hát nem érdekel én játékot is akarok látni, nem csak eredményeket és e téren Benítez nem lenne előrelépés.

Ismeretlen_22017 2009.02.03. 20:38:48

Nem tudom, a Liverpool érezhetően évről évre jobb, mióta Benítez megérkezett. A BL-ben évek óta meghatározóan jelen vannak, és most már a bajnokságban is komoly esélyesek. Abban viszont van igazság, hogy vannak furcsa húzásai igazolások terén, de hát ha ezzel járna az, hogy a Juve újra a csúcson legyen, elfogadnám.

Ismeretlen_108746 2009.02.03. 20:52:23

Benitez jó edző, nagy stratéga, de kínszenvedés nézni a Liverpool játékát. Eredményes, taktikus, jó edző, de a focijuk élvezhetetlen. Mindezekért nekem nem szimpatikus Benitez, de Ranierinél alighanem jobb volna.

Ismeretlen_53881 2009.02.03. 21:14:15

A Juventus játékát is kínszenvedés nézni manapság, és sajnos mi nem vagyunk láthatóan jobban. Én mondjuk mindenképpen olasz edzőt hoznék (elsősorban Ferrara), de ha külföldi jön, akkor én is Benitez-re szavazok.

Ismeretlen_22017 2009.02.03. 21:16:06

Nekem Benítez és Prandelli a két fő jelöltem, nekik örülnék a legjobban.

Ricsman · http://ricsman.blog.hu 2009.02.03. 21:26:03

Beni és Prandelli is jobb... Mellesleg kicsit off: Érdekes mód a Tottenhamnél észreveszik, h ha baj van, költeni kell... és nem várni a következő szezonig --> 50 millát költöttek. Vagy új játékosokat hozzanak, vagy legalább egy új edzőt.

buub 2009.02.03. 21:43:02

Ricsman: Spurs mindig ezt csinálja és sajnos sosincs előrébb a csapat...:( Edzők akiket hoznék: Prandelli, Henk Ten Cate és kíváncsi lennék, hogy az Aston Villás Martin O'Neil egy nagy csapattal mit tud, emrt szerintem remek edző, nagyon látszik az átgondoltsága, a taktikája a Villán :) Bár erre baromira nincs esély, közülük Prandellit tartom elhozhatónak, Heneket nem fogják, pedig 3 gólos átlagunk akkor meglenne :D

Ismeretlen_108746 2009.02.03. 22:29:01

passerby: Ez tetsztett :-) Én is alapvetően olasz edzőben gondolkodnék, Prandelli tényleg jó lehetne. Énn Spalettit is szeretem a Romanál, de ő maradni fog. Ferrara vagy Conte szitnén jó lehet, de nekik nem túl sok tapasztalatuk van ezen a szinten.

Ismeretlen_110517 2009.02.04. 02:03:34

Nagy dicséret jár mindenkinek, tök jókat, okosakat szólt hozzá szinte mindenki, de komolyan!! :) Jó kis észrevételek vannak. Azzal én sem nagyon voltam tisztában, hogy ilyen hosszú ideig él még Ranieri szerződése!! :( Én úgy tudtam, hogy "csak" 2010. június 30-ig érvényes... Ami azért is lenne jó -inkább jobb!-, mert, ha az lenne az ára, hogy A MESTER, LIPPI papa újra leüljön a Juve kispadjára, hát legyen!! Mondjuk akkor egy újabb idegtépő szezont kellene átvészelnie minden juventinonak, de talán megérné. Én annyira szeretném, hogy Lippi legyen az edző, az én kívánságlistámon abszolút fölénnyel áll az élen!!!!! Ha viszont nem ő jönne :( akkor én Prandellire szavaznék!! És lehetőleg olasz szakember legyen!! Ferrara-nak igaz, hogy nincs még ilyen jellegű tapasztalata, de az szerintem nem baj, ha valaki szépen végigjárja a szamárlétrát -ami így persze még időbe telne. És ő azért épp Lippi segítője is a válogatottnál, vagyis a legjobbtól tanulhat! :) Benítez kvalitásait és eredményeit nem nagyon lehet megkérdőjelezni, hihetetlenül nagy stratéga!! Ami ugye az olasz focitól nem mondhatni, hogy távol áll. Alessandro nagyon jól látja a dolgot, ahogyan mmartin91 észrevétele is nagyon jó, és fontos szempont! Ugyanakkor én azt is számításba veszem, hogy a PL-ben a menedzser szerepe jóval meghatározóbb és másabb -több-, mint más bajnokságokban (ami szerintem baromi jó dolog, mert jó esetben az edző tudja leginkább, hogy mit szeretne játszatni a csapattal, milyen szisztémát, milyen kerettel, és kit kéne igazolni). Szóval Benítez itt semmi képpen sem kapna olyan szabad kezet, mint a Poolnál. Ebből meg fakadhatna az Alessandro által vázolt probléma. Az meg amúgy nem lenne nagy gond, ha az ő jelenléte elősegítené egy-egy spanyol leigazolását. :) "Ha lemaradunk a bl-ről,és még a kupából is kiesnénk,na akkor lennék kíváncsi hogy ugyanezt mondaná-e????"..."a Madrid elleni két meccsből nem lehet megélni!!!" Sajnos adnom kell ezeket, Cimbi!! buub! Csak annyi, hogy O'Neil és Henk ten Cate rohadt jó edző szerintem is! FORZA JUVE!!!

asveed 2009.02.04. 12:18:13

-"Semmi kétség, Ranieri jövőre is a Juventus edzője lesz. Claudio szerződése még három évig érvényes, és mi tiszteletben szoktuk tartani trénereink szerződéseit-Ezt rendkívül súlyos vezetői nyilatkozatnak tartom!!!!!Mert egy az egyben levette róla terhet!Míg egy játékosnak meccsei vannak a bizonyításra és eredménykényszerre van utalva,akkor ezt én egy edzőtől is elvárom mint klubezető,és nem jelentem ki hogy akármi is történik marad a padon!!!!Miért???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Alessandro 2009.02.04. 13:17:53

Egyszerű a válasz asveed, mert Gigli is ugyanolyan rosszul végzi a munkáját mint Ranieri. Engem egyébként eléggé letört a hír hogy 2011ig van szerződése, azt hittem a nyáron megy akármi is fog történni a csapattal. Na de mindegy, ha Diego tényleg nem az elsőszámú kiszemelt, akkor nem is fog idejönni, majd a City, Real, Chelsea hármas valamelyike megveszi

Bianconeri 2009.02.04. 13:52:41

Hello! Hát ez a Ranieri dolog vegyes,mert az elején azt hittem h jó lesz nálunk,de... Benítez kétség kívül jó edző,nagy stratéga, de azt is hozzá kell tenni h tényleg voltak rossz húzásai az átigazolások terén.De Seccoékkal kész életveszély lenne az átigazolási politikánk :D De azért jöhetne!!! Prandellivel én is ki lennék békülve csak mindössze annyi aggályom lenne h nem-e járna úgy,mint Ranieri,amikor egy tényleg NAGY CSAPAT kispadjára kerülne(de ez lehet h csak a saját hülyeségem Ranieri miatt...) Conte meg Ferrara(de inkább ő legyen az please!) a mellett a mostani Barca szól és Guardiola,aki tényleg nagy csapatot csinált,igaz h új igazolásokkal,de azért ott vannak a saját neveléseik is akik szintén fontos tényezőt játszanak a Barca gépezetében!!! Szóval mindenki mellett van pro és kontra,de jöjjön Lippi és mindenki happy lesz :D:D:D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (917) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9922) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4165) mercato (4144) nyilatkozat (7445) Olasz Kupa (327) összefoglaló (412) pletyka (4174) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása