Egy védő érkezése várható

A legújabb pletykák szerint a szombati, Cagliari elleni mérkőzésen történt sérülések miatt elképzelhető, hogy a Juventus hamarosan egy védőt igazol.

Secco és Ranieri

Giovanni Cobolli Gigli és Alessio Secco is többször beszélt arról, hogy télen nem lesz új érkező, ám a dolgok szombaton gyökeres fordulatot vettek.

A Cagliari ellen Giorgio Chiellini sérülést szenvedett, és a hírek szerint egy hónapot kell kihagynia.

Felmerült, hogy a Juventus ajánlatot tesz az Udinese 22 éves védőjéért, Marco Mottaért, ám a játékos vasárnap este aláírt a Roma csapatához.

A Bianconeri a pletykák szerint az Ascoli védője, Giuseppe Bellusci, a Lecce fiatalja, Andrea Esposito, a Catania veteránja, Lorenzo Stovini, és a Lazio játékosa, Emilson Cribari iránt érdeklődik.

A legvalószínűbb jelölt Giuseppe Bellusci lehet, akit  3 millió euróért lehetne leigazolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr204649208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_22017 2009.02.02. 18:42:24

Remélem, ez csak valami vicc...

zlt 2009.02.02. 18:46:40

Nem fog ide nagy játékos jönni, amig Secco és Ranieri itt vannak.:(

Ismeretlen_113070 2009.02.02. 19:07:05

Ha már Mottát elszerencsétlenkedték, akkor nem értem mi a baj Ariaudo-val...

Ismeretlen_53881 2009.02.02. 19:08:47

Lassus, ez nem vicc sajnos. Ez a tendencia, hiszen egy másodosztályba csapatával kieső védő (Knezevics) után vesznek valakit a másodosztályból is (Bellusci). Reszkess Chelsea! Amúgy most már nem csak a Milan, hanem a Roma is happol el előlünk játékosokat.

juvem 2009.02.02. 19:15:24

az a baj h ha még gyorsan akarnak igazolni vkit akkor nézzük reálisan kevés idő van egy nagy játékost nem lehet megszerezni 1 pillanat alatt! de sztem nem is kell most védő vagyius kell de igazi védő nem alibi védő Ariaudo is jobb holmi lecce gyereknél!!! szal most ne azon akadjatok ki h nem nagy nevet akarnak hozni hanem azon akadjatok ki h a 3 védős megoldás is jobb lenne mint h leigazoljunk 1 szerencsétlent!De sztem nem is igaz a hír! FORZA JUVE

Alessandro 2009.02.02. 19:31:48

Megint 3 millát kidobunk az ablakon. Na van itt pénz. Inkább az orvosi stábban kéne rendet rakni ebből a pénzből, vagy beszélni Ranierivel, ilyen nincs, ennyi sérült, persze 30 felett van Zanetti de akkor is. Remélem a tulajdonosok már gondolkodnak a Ranieri,Secco,Gigli hármas utódjairól

laverda 2009.02.02. 19:46:54

Azért a "holmi Lecce gyereket" Lippi a válogatottba is meg akarja hívni. Viszont a többit nem ismerem, de Secco biztos "jól" fog igazolni. :(

asveed 2009.02.02. 19:55:15

Panucci után talán meg kellene próbálni Maldini,Kaladze és Kuttor Attila leigazolását is!Secco!Te barom!Hallasz?

vizi8 2009.02.02. 20:34:40

Van egy védőnk kölcsönben, aki hétről hétre kiválló teljesítményt nyújt. Miért nem rendelik vissza.

o.mellberg 2009.02.02. 20:43:00

ez egyre jobb és jobb!! én nem tudom h mi folyik itt de hogy egy nagy kalapfos itt most már minden! az a legnagyobb gond h annak a keretnek szavaznak bizalmat szinte aki megnyerte a serie b-t de valljuk be őszintén ez már nagyon kevés nem csak bl-be hanem a bajnokságba is....... lehet h egy teljesen új csapatot kéne építeni! Trezit nyáron még sok pénzért elvitték volna de már őt sme fogjuk tudni eladni a Zenit vitte volna Iuaqiuntát de őt sem fogjuk soha eladni! nem tudom de a Cagliari ellen becserélte őt Rainieri és 20 perc alatt 2 szer ért labdához és a többi időben meg Amauri kezét fogta továbbá elég érdekes hogy amikor feljött Iaqui akkor sejtett eh fog jönni Trezi is ezért elkezdett hajtani Amauri majd amikor elfogyott a csere lehetőség akkor meg szinte leállt ezen az egész mecsen csak Alex próbált vmit csinálni meg SIssoko de hát ő is kegyetlen nagyot hibázott midnegy a lényeg az h itt ki kell rúgni az össze orvost mert vszinű hogy mind Milánói lakos vagy Inter szurkoló mert ez gyalázat h pl:Zanetti játszik 5 mecset abból 2 teljset egy szezonban! Chiellini meg nem fogja smemire sme vinni ha itt marad ezeket az sztk-s orvosok között mert igy nem fog sokat focizni!! meg vesszük ezt azt ez egy semmi hol vannak a legendás védők akik 10 évet simán lehuztak és tökéletesek voltak!! itt nagy gondok vannaka csapatban minden téren ideje lenne a zsebbe nyúlni és igazolni nagy neveket sztárokat és nem itt filléreskedni meg spórolni és utolsó napra hagyni a mai naptól 8 játékossal vegyék fel a kapcsolatot és júliusban legyneek itt edzzenke velünk meg kell venni 8 sztárt a csapatba Buffon és Alex meg Sissoko maradhat a többiek meg ülhetenek a padra mostmár mert a Laziot ilyen szinten alázta tegnap Beckham ki állitolag csak kirakat fiu és egy Cagliarit meg udineset nem birunk megverni lehet ezt magyarázni akárhogy h ez meg az aki bajnok akar lenni annak gólokkal kell verni az ilyen csapatokat ha pedig nem megy...már pedig nem megy akkor el kell ismerni hogy egy nagyon jó KÖZÉPCSAPAT vagyunk semmi több aki szerencsével elérheti a bl selejtezőt de reálisabb lesz lassan az UEFA kupa szereplés és 5-8.helyig mert jelen állás szerint az a profilunk.

Ricsman 2009.02.02. 21:09:05

Egyedül az esposito gyerek neve cseng ismerősen... de annyira a mi fiataljaink is vannak tehetségesek. Sajnos azonban ahhoz ők is kevesek, h a szezon kellős közepén mély vízbe dobják őket.. ráadásul pont a védelem közepén, ahol nem túl jó hibázni. Bár amilyen ratyi a védelem jelenleg - és most Giorgo kidőlésével még inkább az lesz - nincs mit veszíteni... legalább akkor a mieink játszanak. Ha pénzt mernek adni valami sz@rért, akkor tüntetőleg leveszem a hőn szeretett Juve mezt a falamról... és Ranieri távozásáig nem rakom vissza.. :S

Ismeretlen_108746 2009.02.02. 21:48:41

Nevetségesen töketlen a vezetőség... Lassan a Reggina is jobb a játékospiacon mint mi. Ennek okain is érdemes volna elgondolkodni... Szezon közben nehéz lesz igazán jót igazolni sajnos. lehet, hogy ez a 19 éves gyerek jó, s megéri az árát, de nem hiszem, hogy ennyire fiatal védőre van szükségünk. Ha meg 19 éves kell, ott van Ariaudo, szóval nem igazán értem ezt az egészet...

babo410 2009.02.02. 22:31:45

Ez vagy nem igaz, vagy Secco ekkora hülye! És egy olyan védőt akarnak idehozni aki nem ér 3 millát? Legvalószínűbb az a Giuseppe Bellusci, akinek a csapata a b ligában is kieső helyen áll, mindössze 20 ponttal. Ha olyan jó lenne, mint amennyire nem hinném, már rég nem egy b ligából kiesni készülő csapatban szenvedne. De nekünk jó lesz ő is. Ha tényleg megveszik, akkor elmegyek tüntetni Torinóba, mert ez már nekem fáj!

Daccc 2009.02.02. 22:42:24

Mi a baj Criscitoval?

babo410 2009.02.02. 22:45:20

És itt látszik, hogy Ranieri mekkora egy kalap szar! Rbólintott Knezevicre is, most meg erre a Belluscira? Vagy nem szólhat bele? Más edző már rég kikérte volna magának, hogy nem ő dönti el kivel akar együtt dolgozni. Ennyire Ranieri sem lehet hülye. miért nem mondja akkor, hogy inkább megoldjuk házon belül? Ilyen alakokkal akarják pótolni Chiellinit? Miért nem a játékospiac megnyitásakor kezdtek ébredezni, és hoztak egy jó játékost? Mert ennyit tudnak. Vagy nem az Inter csempészte ide őket? Ha így haladunk egy-két év és a kiesés ellen fogunk küzdeni, nem a Scudettoért. És Kik jöttek eddig? Knezevic, Mellberg, Poulsen, Salihamidzic, Andrade, stb. Talán Amauri, Grygera és Sissoko voltak jó igaqzolások mióta feljutottunk. Az három. Egy Scudettora és BL-re éhes csapatnak három jó igazolás kevés. Főleg úgy, hogy az csak 20-30%-ot jelent az összes igazolásból.

Shyr Kahn 2009.02.02. 22:49:19

Semmi. Ki mondta, hogy baj van vele? :) Komolyra fordítva a szót: nem tudom miért nem fordult még meg az a hír, hogy visszarendelnék. Repkednek az új nevek még Palla neve is felmerült egyszer, de Criscito-val kapcsolatban a nyár óta semmi...

RICh 2009.02.02. 23:03:22

Komolyan....ezek mindig találnak valakit aki a lehető legsz@rabb választás

juvem 2009.02.03. 08:17:28

ja téleg hát Criscito én is visszarendelném mostmár! jól húzza a srác a genoában rem jövőre visszahozzák és egy magabiztos Chiellini-Criscito duónak én azért örülnék:)

Ismeretlen_53881 2009.02.03. 08:29:10

Szerintem Criscito-nak épp egy Genoa szintű csapat a megfelelő. Én nem látom benne, hogy képes lenne a következő 8-10 év meghatározó Juve-védőjévé válni. Ráadásul sajnos a felépítése miatt sem tökéletes belső védőnek. Amúgy bezárult már az átigazolási ablak? Mert eddig úgy látom nem érkezett senki, persze ez nem meglepő, de eddig legalább pislákolt egy kis remény, hogy Secco-ék mégiscsak durrantanak valamit.

Bianconeri 2009.02.03. 10:09:08

Passerby! Secco utoljára akkor durantott hatalmasat,amikor az asszony bablevest csinált neki ebédre...mást ne is várjunk tőle... A témához csak annyit h én tényleg rengeteg dolgot megértek,mert igaz mi nem vagyunk olyanok mint az Cselszki h ha kell vki akkor a tulajdonos bácsi adja a lóvét,nekünk ki kell gazdálkodni... Az is rendben van h persze kellenek ingyen játékosok,mert így is lehet hasznos játékosokat szerezni pl. Brazzo,de inkább Mellberg. De az már egy kicsit idegesítő (sőt...) h az állítólagos 60 millcsinkből kidobtunk 10-et egy Poulsenre(aki cserének meg olykor kezdőnek nem rossz,de nem ennyiért...) egy Andradéra(aki azt hittem h megéri az árát,de csalódnom kellett...) és egyszerűen képtelenek vagyunk egy kicsit kockáztatni és idehozni tényleg minőségi játékosokat!!! Úgy gondolom h ezután a 2 vereség után át kell fogalmazni a célokat,mert a Bl megnyerése és a Scudetto kicsit merész,legalábbis sztem...Most lehet h meg kell elégednünk a 2. hellyel és úgy kell felfogni h előreléptünk tavalyhoz képest,a Bl-ben pedig amíg lehet addig bent maradni.Viszont nyáron kell egy klasszis kp. mondjuk legyen Diego(mivel sztem ő a népakarata :D ) meg védőposzton is be kell erősíteni!!! Aki sztem megszerezhető és még hasznunkra is vállhat az Gallas,K.Touré,Agger vagy Lució... És így már tényleg mehetünk a scudettora a Bl-re meg a kupára,mert valljuk be így tényleg kevesen vagyunk ha ennyi sérült van. De aztán ki tudja,az őszi hullányvölgy is a Bl-ben ért véget a Real ellen...most miért ne sikerülne a Chelsea ellen is vmi ilyesmi;)

carlos44 2009.02.03. 11:20:06

Kuttor a legfaszább! ott a pont. :)

Ismeretlen_53881 2009.02.03. 11:36:03

Lezárult a téli átigazolás, és nem vettünk senkit - a bolgár kapust nem számítom most bele. Unalmas már leírni, de ez a vezetőség kész csőd.

zlt 2009.02.03. 12:00:24

A vezetőség tagjai véletlenül nem Milánóban születtek?:D

Ismeretlen_114665 2009.02.03. 12:44:08

Haladunk, haladunk!!! Már "várható", lehet a juve vezetősége olvassa a blog-ot :D!

Ismeretlen_108746 2009.02.03. 13:56:34

Úgy látszik ezt a szezont már rászánják a dögledezésre... Az imént olvastam, hogy közben már Benitezről szól a pletyka... Hát nem tudom, én rühellem a Liverpool játékát....

zlt 2009.02.03. 14:38:01

"Ranieri will be Juventus coach next year also and there is no doubt about it," Gigli told Il Corriere Dello Sport. "The coach has three seasons left on his contract and we are used to respecting our contracts with coaches. "I don't see any reasons as to why he shouldn't be with us." Ehh.

asveed 2009.02.03. 20:07:53

carlos44 :-látom ütött!!!De neeem???:))) Már az összes old boyst megvehetnénk,ennyi erővel! Csak azt a kötőtűlábú Lúciót ne!!!!!!!Na aztán rendesen betenne nekünk!A brazil Vámosi Csabi!!!Futás közben szikrát szórnak a tédei!:)))) Agger már azért jobban hangzik,akárcsak Touré!

Bianconeri 2009.02.03. 20:59:47

Nah jó a Lució csak egy ötlet volt,mert állítólag el akar jönni a Bayerntől,de utólag én is rájöttem h felelőtlen kijelentés volt h leigazolhatnánk :P:D Akkor rá kell hajtani az angol vonalra a nyáron :) Ha már old school,akkor reaktiválhatnánk Illés (a legnagyobb király) Bélát Nedved helyére:D Vélemény?:D Azon gondolkodom h elkéne küldeni Seccoékat a pi...-ba és belőlünk kéne kialakítani az új vezetőséget,edzőt és orvosi stábot:D:D:D Mekkora ultra,mega,giga hypervalid igazolásokat csinálnánk már?:D:D:D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (917) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9922) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4165) mercato (4144) nyilatkozat (7445) Olasz Kupa (327) összefoglaló (412) pletyka (4174) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása