Trezeguet már várja a visszatérést

David Trezeguet térde egyre jobban van a műtét után, és a francia támadó már nagyon várja a Bajnokok Ligájába való visszatérést.

Trezeguet-t még szeptemberben esett át a térdműtéten, miután a Juventus orvosi stábja a játékossal együtt arra az elhatározásra jutott, hogy inkább a hosszú lábadozási idővel járó műtétet választják, és megerősítik a térdben található inakat, mint hogy Ronaldohoz hasonlóan akár végzetes sérülést szenvedjen a francia csatár.

David Trezeguet

"A műtét után volt a legnehezebb, amikor több, mint két hétig mozgásképtelen voltam, és a térdem be volt dagadva. Az maga volt a pokol." - nyilatkozta Trezeguet a 'Gazzetta dello Sport'-nak.

"Úgy számítom, hogy februárra formába tudok lendülni, és legfőbb célom, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját. A Real Madrid legyőzésével a Juve megmutatta, hogy egy szinten áll a legjobb csapatokkal."

A Juventus szerencsére Trez nélkül is jól szerepel, zsinórban hét győzelmet szereztek, és mindössze három ponttal állnak a listavezető Inter mögött.

"Szerintem a Milan és az Inter a legesélyesebb a Scudettóra, őket a Juventus és a Lazio követheti, majd a Fiorentina és a Napoli. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Juventustól mindig félnek az ellenfelek, függetlenül attól, hogy mi üldözünk valakit, vagy minket üldöznek a tabellán. Mindazok után, amiken keresztül mentünk, a bajnoki cím különleges élmény lenne számunkra."

A bajnokság kiegyenlítettebb, mint valaha, hiszen a tabella első nyolc csapatát mindössze négy pont választja el egymástól.

"Tetszik a Lazio játéka, nagyon veszélyesek most, hogy nem indulnak nemzetközi megmérettetésben. Mauro Zaratét korábban nem ismertem, hihetetlen tehetség, aki bármelyik védőn képes átjutni. A Roma még odaérhet a Bajnokok Ligáját érő helyekre. Az a legfontosabb, hogy Francesco Totti újra játszhat."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr834648965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása