Ranieri: "A Genoa nagyon jó csapat"

Hat diadal után a Juventus ma este hetedik győzelmére készül. Az igencsak szokatlan csütörtöki napon (a játéknapot a szombati Olaszország - Argentína barátságos rögbi mérkőzés miatt hozták előre) a Bianconeri a Genoát látja vendégül, mely a 12. forduló egyik legizgalmasabb mérkőzésének ígérkezik, mivel mindkét csapat remek formában van.

Claudio Ranieri

A Genoa hazai pályán szinte legázolta ellenfeleit, de idegenben is szereztek értékes pontokat (az Inter és az Udinese ellen), és most is arra készülnek, hogy meglepetést okozzanak. Ranieri persze tisztában van a mérkőzés veszélyeivel.

"A Genoa nagyon jó csapat. Jól felkészültek, összeszokottak, kitűnően védekeznek és támadnak. Ismerjük a csapatuk, a játékosaik és Gasperini erősségeit. Ezek miatt hatalmas erőfeszítést kell ma este tennünk, és mindenkinek 110 %-ot nyújtani."

A Real Madrid, a Torino, a Bologna, a Roma és a Chievo legyőzése után a Juventus a Genoa ellen is folytatni szeretné remek sorozatát. Ehhez Ranieri újra számíthat Marchisio játékára, de Camoranesi is egyre jobb kondícióba kerül.

"A sérültek szép lassan felépülnek, és ez nagyon jó, mert több játékosomra számíthatok. Mauro már jól van, lépésről lépésre követem a fejlődését. Tegnap már többet tudott edzeni, ami azt mutatja, hogy hamarosan visszanyeri teljesítőképessége maximumát."

Alessandro Del Piero kirobbanó formában játszik az utóbbi hetekben, csapatát számos győzelemhez segítette hozzá. Ahogyan a Juventus szurkolói, úgy Ranieri is újabb kitűnő teljesítményt vár a csapatkapitánytól. Azonban az ellenfél csapatánál is lesz egy másik remek formában lévő támadó, Diego Milito.

"Egy ilyen játékossal, mint Alex, nyugodtabbak vagyunk. Del Piero nem csak a szabadrúgásokról szól, ennél sokkal többet jelent. Ő a klub szimbóluma, bár mindenki tudja, hogy egy csapatot nem csak egy bajnok alkot. Del Piero mögött ott áll egy remek csapat, akik kitűnő formában játszanak az utóbbi időben."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr694648959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása