Mihajlović érkezhet Ranieri helyére

A legújabb - kissé hajmeresztő - pletykák szerint a tréner menesztése esetén Siniša Mihajlović lehet Claudio Ranieri utódja a Juventusnál.

Siniša Mihajlović

A Juventus egyre inkább a válság felé sodródik, hiszen pocsék játék mellé eredménytelenség is társul, és az olasz sajtó egyöntetűen Ranierit hibáztatja ezért. Más kérdés, hogy a tréner dolgát a példátlan sérüléshullám sem könnyíti meg, hiszen egy csapatra való meghatározó -, illeteve állandó cserejátékos dőlt ki különböző sérülések miatt.

Sokan már a Palermo elleni vereség után Ranieri menesztéséről beszéltek, ám akkor a klub vezetése, és a játékosok is kiálltak a tréner mellett. Szombat este azonban újabb vereség következett, ezúttal a Napoli ellen, ráadásul úgy, hogy a mérkőzésen még a Juventus került előnybe Amauri góljával.

Ha holnap, a Real Madridtól újabb vereséget szenved a Juventus, de még inkább, ha elbukja a Torino elleni városi derbit, akkor Ranierinek szinte biztosan távoznia kell.

Az 'Il Giornale' szerint az Inter ex-segédedzője, Siniša Mihajlović neve is felmerült a Juventus vezetőinél mint Ranieri lehetséges utóda, sőt Roberto Mancini is a jelöltek között szerepel. Utóbbi érkezésére azonban igen kicsi az esély, hiszen Mancini elmondta, inkább Angliában vállalna edzői feladatot.

A lehetséges forgatókönyvek szerint - ha Ranierinek idény közben kellene távoznia - először egy ideiglenes tréner venné át a helyét - pl. Mihajlović, Ferrara, stb. -, majd nyáron érkezhetne az igazi "nagyágyú", Cesare Prandelli. Persze ez mind csak hipotézis.

A legnagyobb esélye annak van, hogy Ranieri marad a helyén, és majd csak nyáron lehet változtatásokra számítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr934648881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása