Camoranesi: "Nem vagyunk bajban"

"A hiányzó játékosok megnehezítették a dolgunkat, de sikerült túljutnunk ezen a nehéz időszakon. Nem félünk se a Napolitól, se a Real Madridtól. Nyugodtan készülünk az előttünk álló mérkőzésekre, mert jó formában vagyunk, és csapatként egységesek."

Mauro German Camoranesi a 'Juventus Channelnek' nyilatkozott a csapat jelenlegi állapotáról. A sérülések még mindig sújtják a Juventust, sőt maga a középpályás is harcképtelen izomproblémák miatt, de mindenki nagyon szeretne bizonyítani.

Mauro Camoranesi

"Ahogyan ezelőtt, a Napolitól most sem félünk. Tiszteljük őket, ahogyan mindenki mást is. A bajnokság idén nagyon kigyenlített, de félnünk senkitől sem kell. Ide tartozik a Real Madrid is, sőt szerintem ők félnek tőlünk, mivel az elmúlt években mindig továbbjutottunk ellenük. Úgy vélem, kemény ellenfélnek tartanak minket."

A Real Madrid elleni visszaszámlálás elkezdődött, és a nyomás egyre nő a csapaton.

"Nyilvánvalóan nehéz helyzetben vagyunk a Bajnokok Ligájában, mert két évet ki kellett hagynunk. Ez nem azt jelenti, hogy a bajnokság nem fontos számunkra, de a BL a legmagasabb szintet képviseli, mert Európa legjobb csapatai ellen kell játszanod."

Persze a Real Madrid elleni mérkőzés előtt még egy nagyon erős Napolival kell megmérkőzni.

"A csapattársak hamarosan visszatérnek a válogatottaktól, és csak néhány napunk lesz felkészülni a nagyon fontos, Napoli elleni összecsapásra. A helyzetünk még most sem könnyű, mivel sokan nincsenek 100 %-os állapotban. Mostanában sokat beszélgetünk, de végül mindig közös nevezőre jutunk. Tudjuk, mik a céljaink, nem feledkeztünk meg róluk. Tovább kell folytatnunk a munkát, és bíznunk benne, hogy hamarosan végetér ez a nehéz időszak, és a sérültjeink is rendbejönnek."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr244648858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása