Chimenti az új cserekapus

A Juventus remek edzést tartott még tegnap Chiusa Pesio-ban, kb 5000 lelkes szurkoló előtt. A csapat nagyon izgatott volt amikor pályára lépet és azonnal be is mutatták a legutóbbi igazolást Antonio Chimentit aki már a csapattal volt.

Az Udinesetől való kölcsönbevételt csak később jelentik be hivatalosan, de a klubok már megegyezhettek így Chimenti együtt edzhetett új csapattársaival. A kapus egyébként 2002 és 2005 között már játszott a Juventusnál, akkor is cserekapus volt, most 38 éves.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr294642408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvetto 2008.07.20. 18:36:28

Hát bravo, basszák meg!! Ez igen, gratulálok!!!! Gyökér faszfejek!!

Ismeretlen_53881 2008.07.20. 18:41:38

Tényleg szerezhettünk volna valaki megbízhatóbbat...

babo410 2008.07.20. 20:09:45

Na grat! Ennyi erővel Belardi is játszhatna! Idehoznak egy 38 éves embert, aki már nem az igazi? Minek?

franky 2008.07.20. 23:01:25

Akkor már inkább reaktiváljuk Zoff-ot ... a köcsög életbe, remélem valami áprilisi tréfa ez az igazolás.

Csabah 2008.07.21. 09:50:26

Ha ez igaz, akkor Én lépek, és majd ujra elkezd érdekelni a kedvenc csapatom, ha uj vezetőség érkezik!

Edgár 2008.07.21. 10:33:51

Sztem amúgy ő a 3. számú kapus lesz. És az edzések miatt kell három kapus. Szal...hát volt idén is Novembre, meg Vanstrattan vagyki, sose játszottak, sztem most ő is ugyanígy lesz

juvem 2008.07.21. 11:03:23

szerintem is ő csak 3. számú lesz mivel öreg és nem jó (poton pénz amit neki kell fizetni h itt legyen) de mit izéltek buffon az 1. számú kapus 1 buffon mögé ki jönne kapusnak vagy 1 veterán vagy 1 kis ifista a többi csak úgy jönne ha állandó játéklehetőséget kapna! Buffon mögé úgy szerezhettünk volna jó kapust h olyan fizetést adunk neki mint a szar de az értelmetlen mivel nem is játszana! szal ezen nem tom mit vagytok kiakadva! orrotokig láttok vagy nem tom?! vegyetek figyelembe néhány szempontot! vagy Casillast akarjátok cserekapusnak vagy wáá mind1! sorry a kitörésért de ez így van

juvem 2008.07.21. 11:06:38

komolyan úgy írtok róla mintha ő játszaná majd végig a szezont...

Csabah 2008.07.21. 11:25:43

Buffon sem fiatal már sajna! És ha megint megsérül? Azt mondták, hogy egy megfelelő helyettest keresnek aki esetleg a kupában majd állandó szerephez jut! De van ilyen? Mint ahogy sztár igazolás sincs! Ugyhogy Én nem tudom Te meddig látsz!

Juvetto 2008.07.21. 11:59:13

Hidd el juvem, jól látunk mi sajnos! Kíváncsi lennék mit szólnál, ha esetleg úgy alakulna majd, hogy mondjuk a 8.fordulóban megint előjönne Gigi hátfájása(amitől majd be szart szegény a múlt szezonban)és a "gyors, jó reflexű, biztoskezű, megbítható" Chimenti, vagy Belardi állna a kapunkba, úgy 3-4 meccsre legalább...hát elég szar lenne, mert könnyen előfordulhatna, hogy miattuk menne el "csak" 2-3 pont!! Én speciel nem Casillas-ra gondoltam, de ezt Te sem gondolhattad komolyan, hanem Roma-ra, Cudicini-re, Sörensen-re, Pelizzoli-ra, akik már nem fiatalok, de tapasztalt, jó képességű kapuvédők és megfelelne nekik Gigi mögött ücsörögni és kb.10 meccsre beugrani/szezon. Igaz, hogy ezeknek a hálóőröknek nem annyit kellene fizetni, mint Belardiéknak, de ez a fajta "befektetés" szerintem fontos lenne és megérné. Ha valóban őt szánták Buffon mögé(vagy ami még "nagyobb" húzás, ha 3.számúnak!), akkor kibaszott nagy faszkalapok ülnek ott, ahol nem lenne szabad nekik!!!! Ezzel nem tudok napirendre térni egyszerűen!! FORZA JUVE!!!

juvem 2008.07.21. 12:50:26

jó téleg teljesen komolytalan h ilyen ember jön de úgyis belardi mögé vettek embert sztem mert ennél belardi 100szor jobb! jó a vezetőség összevissza beszél secco még nagyon zöldfülű 2-3 év és "lehet" h jól fogja nyomni most még nem és 1 jó kapust nem tudnánk igazolni ki akar buffon mögött kapus lenni???!!! senki szerintem szal felesleges volt itt ráfeküdni az ügyre seccoék szempontjából mert ott van belardi (aki nem 1 csúcs de jobbat úgysem tudnánk szerezni, nem vagyunk 1 real h dudeket fizessük kispadra...) na mind1 ezek a tényezők emg h secco van a vezetőknél így esélyünk nem volt 1 jó kapusra... sztár igazolásra sem, neki poulsen a sztárigazolás mert assziszi h ő sztár! nem mondom h rossz játékos de nem 1 sztár! nem akartalak megsérteni titeket csak nem értem h miben reménykedtetek?!

babo410 2008.07.21. 13:07:01

Nem tom miért sír mindenki, hogy nem jött egy sztár se! Mi nem Real Madrid vagyunk. Vagy mi is csináljuk azt, mint ők, és csak sztárokat? ÍTeszem hozzá, nekik 400millájuk van euróban. A bajnokságot meg csak azért tudják megnyerni, mert a többi csapat nagy rakás fostalicska. Én egyébiránt Belardit nem tartom olyan rossznak. Csak az a baj vele, hogy kevés szerephez jut, így kevés a rutinja.

Juvetto 2008.07.21. 13:14:27

Engem nem sértettél meg, nincs gond! ;) Én speciel mondjuk csak arra alapoztam, hogy pl. Cudicini, vagy Roma neve már komolyabban is felmerült, illetve az utóbbi úgy tudom azt nyilatkozta, hogy ő vállalná és lenne Buffon "fegyverhordozója". Abban meg sajnos igazad van, hogy jó vezetői döntésben még nem nagyon bízhattunk ebből a szempontból és Secco talán néhány év múlva jobban érzi majd a dolgokat...csak azt nem hiszem, hogy egy JUVENTUS-nál erre van-e idő, hogy az ifik mellett még vezetőket is képezzünk. Nem hinném! Amúgy Poulsen tényleg nem sztár, ez tény. Viszont az is tény, hogy nagyon-nagyon hasznos játékos, szóval az illetékesek ezen döntését nem tudom kritizálni, sőt! :) Azt már esetleg igen, hogy nem csaptunk le Cigarini-re, vagy Dessena-ra. De, ha még érkezne Aquilani, vagy Xabi+Drenthe kölcsönbe, akkor megbocsátanék! :D :D Kell a bő és MINŐSÉGI keret!! FORZA JUVE!!!

blake11 2008.07.21. 13:20:01

hát lett volna nála jobb igazolás is,de csak cserekapus lesz buffon meg nem öreg a posztjához,neki van még 8éve

Csabah 2008.07.21. 13:28:21

Engem se sértettél meg mert tudom hogy mindkét véleményben van igazság,és ezt Te is tudod! Én is megbocsátanék sok mindent, ha Almiron-t, Thiagot, Zebinát, és talán Legro-Marchionni-t elednánk, és helyetük érkezne Aqilani-Drenthe páros, ill a védelembe 2 szélső!

Juvetto 2008.07.21. 14:18:12

babo410! Dehogy akarunk Mi Real lenni, Isten ments'! :) Nem a sztárokra kell rámennünk persze, épp ez(is)különböztet meg Minket a kirakatcsapatoktól. Mondjuk egy Xabi, vagy egy Aquilani(aki nem is olyan értelemben sztár, hanem inkább keresett játékos a piacon)azért mindíg jól jönne. Amint azt már írtam is, én pl. Cigarini-re, Dessena-ra, vagy épp Montolivo-ra, Zaccardo-ra, Vargas-ra, Quagliarella-ra, Anyukov-ra gondoltam(még mondjuk május-júniusban). Kíváncsi leszek, ha így folytatódik, mi lesz mondjuk úgy 10-20 év múlva(amit nagyjából Wenger is folyamatosan hangoztat), pl. a Real-lal, Chelsea-vel... (Legújabb pl., hogy a Chelsea állítólag 150 millió eurót ajánlott Kaká-ért, ami már rohadtul idegesítő, bosszantó és nevetséges!! És ezt Abramovic sajnos simán kicsengetné. De nem baj, Mi akkor se legyünk soha ilyenek. Na, meg még jó, hogy azért -általában- a pályán dőlnek el a dolgok!) Gigi egyértelmű, hogy nem öreg, sőt, kapusoknál nagyjából ez a legjobb kor(úgy tartják)! Szerintem is benne lehet még 8 év is akár, de világkalsszis szinten legalább 5-6 év! De mindettől függetlenül kell egy megbízható 2.számú kapus is, akit bármikor nyugodt szívvel be lehet tenni. Szerintem sem Belardi, sem pedig Chimenti nem ilyen...nekem! Egyetértek Csabah-val, hogy ránkférne az erősítés szélső védő poszton, de szerintem mostmár inkább csak a jobb oldalon, mert a balon sokat várok De Ceglie-től és Molinaro is képes még fejlődni. És akár tiszteletbeli testvéremmé is fogadnám, mivel ő is eltakarítaná már végre Zebina-t! :D Abban is megegyezik a véleményünk, hogy igenis jöjjön még(valahogy, akárhogy!)Aquilani és Drenthe, meg menjen Almiron, Tiago, Zebina! Legro szerintem egyelőre cserének még jó nekünk, Marchionni meg jó játékos és hasznos csere is lehet, vagyis alapvetően szerintem ő maradjon, csakhát kérdéses a sérülékenysége végett... FORZA JUVE!!!

juvem 2008.07.21. 16:39:41

hát 1 aquilani vagy 1 drenthe nagyon jól jönne nekünk drenthe tudna játszani molinaro helyén is akár és a bal védő már meg is lenne aquilani meg középre(Y) cska ki helyére?:D

gaspy 2008.07.22. 14:07:04

Gyerekek! Nagyon ki vagytok akadva, de most mit kell kiakadni. Nálunk van a világ legjobb kapusa. 2. ill 3. számú kapusnak nem hozhatják Cassillast vagy Petr-t. Bizzunk benne hogy Gigi hozza a formáját és ez önbizalmat ad a többieknek.

Juvetto 2008.07.22. 15:37:51

gaspy! Itt nem Gigi kvalitásáról van szó, hanem mondjuk sokkal inkább a folyamatosan előjövő hátfájásáról és annak sesetlegesen súlyósbodásáról, ha ne adj'Isten úgy alakulna. És nagy szarban leszünk ha a szezon alatt mondjuk 20 meccsen mellőznünk kell majd, ezt kellene már mindenkinek megértenie!! Egy Roma, vagy Cudicini pont az aranyközépút, basszus, fogjátok már fel! FORZA JUVE!!!

mmartin91 2008.07.22. 16:03:12

Sztem egyértelmű h a védeni már 2-3 éve képtelen, 100 éves, alacsony Chimenti a csapat 3.számú kapusa lesz mert sztem Belardi elpályázik vhova cserekapusnak mivel tudja h a Juvénál ő normál esetben csak 3.számú lenne.Sztem meg fogjuk venni Romát vagy Niemi-t és a kettő közül vmelyik lesz a cserekapus, míg Chimenti a 3.számú tehát nem fog védeni 1 percet sem.Ez egy szép gesztus a vezetőség részéről h ideveszik Chimenti-t mert régen sokáig cserekapusként szolgálta a klubot, úgyhogy ne ijedjetek meg mert ez az ember semmit sem fog védeni a Juventusban, csak edzésen állhat majd be a kapuba.

blake11 2008.07.22. 16:25:25

szerintem belardi ellesz adva de nem most chimenti meg valóban 3. számú lesz roma-t felejtsd el,meg niemi-t is szerintem

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása