Legrottaglie optimista

Nicola Legrottaglie készen áll, hogy kezdetét vegye az új, és izgalmas idény. Miután tavalyra a bajnokság egyik legjobb védőjévé nőtte ki magát, Nicola szándéka, hogy továbbra is tartsa ezt a szintet, bár a sajtó egy része úgy véli, hogy idén nem lesz állandó kezdő.

Nicola Legrottaglie

"Örülök, hogy itt lehetek a Juventusnál, és része lehetek a csapatnak. Mostanában sokan hívtak, és azt mondták: a Juventus nem számít rád a csapatban. Nos, ha az érkezők jobbak nálam, akkor semmi probléma. Tudom, hogy idén sokkal nehezebb lesz, mint tavaly. Nekem is, és a csapatnak is. Azt is tudom, hogy senkinek nincs biztos helye a keretben; erre én vagyok a legjobb példa: tavaly nem úgy tűnt, hogy játszani fogok, aztán végül mégis játszottam. Majdnem minden mérkőzésen. Nagyon örülnék, ha megint így lenne. Idén a Bajnokok Ligájában is játszunk, és én az ottani siker ízét is meg szeretném ízlelni. Biztos vagyok benne, hogy az európai porondon is jók leszünk. Nem tudom megmondani, miért, de így érzem. A legfontosabb az alázat, és, hogy ugyanúgy akarjuk a sikert, mint tavaly."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr424642352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blake11 2008.07.08. 14:31:54

ő az a védő akire mindig lehet számítani,jó,hogy van egy ilyen is

Vittorio24 2008.07.09. 23:39:00

Így mondja a kentaur legro:sokan hívtak és mondták hogy a Juventus nem számít rád,megjegyzem aki ezt mondta neki az teljes mértékben jól látta a dolgot. Ember vedd már észre egy NULLA VAGY,olyan vagy Minden edigi edzőnk látta köze sincs a focihoz nem idevaló.Olyan mint a lassított felvétel,mire egyet fordul lemegy a nap,kislányos focit játszik,a legegyszerűbb labdákat nem tudja megjátszani a tavalyi szezonba is nem tudom már pontosan melyik csapat ellen volt de egy pofon egyszerű labdát akart tovább passzolni és indítani akart és a bugris kibombázta part vonalon túlra hát az ideg majd szétvágott egy ilyen amatőr hogy játszhat nálunk.Tavaly is csak azért játszottál mert nem volt más ember,kidőlt mindenki a sorból. Hozzá teszem a hierarchiában tavaly is a tök utolsó volt tényleg csak azért játszott mert nem volt más hadra fogható középső védőnk. Ez a pancser se Lippi-nél se Ancelotti-nál se Capello-nál nem játszott mindig elsózták vmi kis senki csapatnak kölcsönbe anno pl Sienába mondjuk kb oda is való. Nem ide való és kész ezen nincs mit tovább ragozni. Mellberg meg Chiellini lesz a két középső védő a cserék pedig Andrade és Knezevics,akit határozott kemény,jól szerelő védőnek tartok és pont a legjobb korba van 26éves. Forza Juve!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (918) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9923) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4165) mercato (4145) nyilatkozat (7445) Olasz Kupa (327) összefoglaló (412) pletyka (4175) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása