De Rossi helyett Ambrosini kap lehetőséget

Meglepetésre Massimo Ambrosini bekerült az olaszok kezdőcsapatába. Roberto Donadoni a középpályán a várakozások szerint a Daniele De Rossi, Andra Pirlo, Gennaro Gattuso hármast alkalmazta volna, ám ehelyett a Milan játékosok bevetése mellett döntött.

Massimo Ambrosini

A döntés hátterében az állhat, hogy Donadoni ezzel a húzással próbálja ellensúlyozni a hollandok várható fölényét a levegőben, mivel Ambrosini kitűnően fejelő játékos.

Christian Panucci teljesen felépült kisebb térdsérüléséből, és már együtt edzett a csapattal a jobb hátvéd poszton. Gianluca Zambrotta lesz tehát így a bal szélső, míg középen a Marco Materazzi, Andrea Barzagli kettős kap majd lehetőséget.

A támadó hármast - ahogyan az várható volt - Mauro Camoranei, Luca Toni és Antonio Di Natale alkotja majd.

A hivatalos kezdőcsapat:

Buffon; Panucci, Materazzi, Barzagli, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Camoranesi, Toni, Di Natale

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr184642239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_22017 2008.06.09. 21:12:36

A bíró egyértelműen a hollandoknak fúj. Na mindegy. Ez van.

Bodobacsember 2008.06.09. 21:14:57

Nem kicsit...

Ismeretlen_53881 2008.06.09. 21:41:40

Nem kicsit, persze... Qrva idegesítő, majd felrobbanok. Hogy a fenébe lehet így belenyúlni egy meccsbe?? Ráadásul ott volt a stadionban az a rohdadt kivetítő, visszajátszották, mindenki látta. Eddig elleneztem, de most azt mondom: videóbírót, minél hamarabb. Sajnos úgy érzem, ha nem hozzuk legalább x-re a meccset, kiesünk. A másik meg Donadoni... Barzagli-t, Materazzi-t, de talán még Ambrosini-t is sürgősen le kellene cserélni. Hú, de nehéz lesz így...

juvem 2008.06.09. 22:47:38

hát hihetetlen h mennyire vakok voltak 1értelmű les! jó nem egyértelmű de hát absszus nem poénból fetrengett a földön! toni nem volt jó formában:S cassano sem! di natalét nem cseréltem volna le inkább del piero-di natale párost jáccattam volna lehet h ők inkább az előkészítő mintsem a befejező csatárok de gólérzékenyek! barzagli szőrnyű volt materazzi is pirlo szépeket lőtt de nem sikerült, del piero nem jáccot rosszul de neki sem jött össze a gól! cannavaro hihetetlenül hiányzik! na mind1 ma semmi nem jött össze

Daccc 2008.06.09. 23:13:17

A franciakat es a romanokat verni kell nincs mese Luca Toni ilyen alkalmakkor elvan veszve, gondolok itt a VBre is De nincs mas befejezo csatar ugyh a helye stabil! Del Piero jol jatszott, de Di Natale is megtette ami tole telik, relytely lessz a kovetkezo kezdo! Na ittlatszik h nincs Canna, ez azt is jelenti h nincs vezer a vedelemben! Materrazzit se akarom a kezdobe latni, Grosso pedig jobban mozgott 30 perc alatt mint Panucci egesz meccse alatt! Ilyent h a Serie A legjobb jatekosa, azaz De Rossi ne kezdjen elfogadhatatlan! Majom Donadoni! Mondjuk itt mar csak a csoda segithet Crying or

Juvetto 2008.06.10. 00:41:20

Gyerekek! Rohadtul levagyok hangolva!! Gondolom Ti is. Ez nagyon fájt, bár mindíg fájdalmas, ha kikap az általam istenített válogatottam... :(( Most nem akarom(de lehet mégis megteszem)elkezdeni szidalmazni Donadoni-t, de ezt a Pirlo-Gattuso-Ambrosini középpályát ő sem gondolhatta komolyan! Amikor megláttam, már eleve nem tetszett az ötlet, hát még így a meccs után!! Szerintem bárki más De Rossi-t kezdette volna Ambrosini helyett(ehhez elég csak az a magyarázat is, hogy melyikőjüknek volt jobb szezonja??a válasz egyértelmű!). Ez az egyik hatalmas hiba, amit elkövetett szerintem. A másik pedig, tényleg mindenféle elfogultság nélkül, hogy nem Alex kezdett, hanem Di Natale! Erre ugyebár az volt a magyarázat, hogy Di Natale a jelenleg legjobb formában lévő olasz játékos...és akkor Alex mi a faszom?!?!?! Triviális ez a magyarázat, mert Di Natale-t össze sem lehet hasonlítani Del Piero-val, főleg válogatott szinten nem!!! Barzagli és Materazzi megbízhatatlanságával pedig nem nagyon számolhatott, vagyis azzal igen, csak azzal nem, hogy ennyire fogalmatlanok lesznek...de mondom, ezért nem hibáztatnám, mert a meccs előtt nem tűnt rossz ötletnek(de mindezek után követelem Chiellini-t a kezdőbe a románok ellen!!). Toni meg hozta a szokásos(de sajna nem azt!)kajla, ügyetlen, lelketlen játékát, de helyette nincs alternatíva(Pippo talán az lehetne, ha kihozta volna ez a pöcs!), még talán Boriello lehetne, dehát ő meg extra fekete ló! Gigi-t és Zambi-t sajnálom most a legjobban, mert ők tették szerintem ma a legtöbbet(meg Alex az alatt a kb.30 perc alatt)! A "játékvezetőkkel" kapcsolatban meg nem is tudom mit mondjak... A lényeg talán, hogy azt maximálisan megértem, ha egy megye 2-es meccsen ilyenek történnek, dehát egy világversenyen???!!!!??? Ezt nekem senki az ég egy adta világon nem fogja tudni megmagyarázni!!!!!!!! Nevetséges, hogy ilyenek előfordulhatnak!!! Pluszban a NAGY hibáikhoz kapcsolódik(a hasonlóan, csak lassabban felőrlő), kisebb, ám "szúrkálódós", bosszantó ítéletek, mint pl. Camoranesi-t letalpalják és SEMMI, vagy, hogy pl. Ambrosini-t kilökik a labda alól és az agyökér svéd még csak észre sem veszi, meg sem fordul a fejében, hogy "Ja, ez faltgyanús?"!! Ez(is)végtelenül felnyomja az agyamat!!!!!!! Az én kezdőm Románia ellen ez lenne: Buffon; Zambrotta, Panucci, Chiellini, Grosso; De Rossi, Pirlo, Gattuso(Aquilani); Camoranesi, Toni, Del Piero. FORZA JUVE!!! FORZA ITALIA!!!

Victor90 2008.06.10. 00:58:36

először is!!mgekell köszönnünk a bíró sporttársnak h az első holland gól elég egyértelmű les volt..de még a partjelző is a cseh2tőt lesi:@:@ mm ambrosini helyett mérnem de rossi játszott?? a milanosokra alapozunk vagy mi??pirlo ,gattuso,ambrosini??a bajnokságba is 5dik lettek..egyértelmű de rossinak kezdeni kell...delpiero 30 perc alatt többet csinált mint toni 90perc alatt---csetlett botlott a labdába!!:Ssajnos...di natale nem rossz játékos..de 1értelmű toni,del piero-nak kell kezdeni a románok ellen!! védelem: ez a materazzinak is nagy pofája van..inkább teljesítsen..mer úgylátom h ő is csak szeret focizni..tehetsége meg nincs!! barzagli is sajnos elég bizonytalan volt!!:S:S ez van..emberek fel a fejjel!!! továbbjutunk a csoportból!!!

Ismeretlen_28314 2008.06.10. 08:01:10

Én ezt nem értem. Most szidhatnám én is a bírót, de ha azt a gólt nem számítjuk, akkor 2:0-ra alázták az olaszokat. És ebből 1 mindenképpen Buffon hibája volt. Rossz ütemben jött ki. A hollandok észrevették,hogy az olaszokat csak kontrákkal lehet elverni, de szerintem ezt már mindenki tudja. Mi az istenért kell a sérült Materazzit játszatni??? Ennyire nyilvánvalóan miért akar Donadoni kikapni?? Már az első félidőben látszott, hogy nem is fut csak kocog meg sétál + egy két gyenge sprint, de soha nem ért vissza. A legfájóbb az, hogy miután bekapták a gólt teljesen megzavarodtak és ez okozta vesztüket. Senki nem volt észnél.

Ismeretlen_28314 2008.06.10. 08:05:15

Félreértés ne essék, dögöljön meg a bíró meg a csaló gerinctelen holland válogatott is a lópofájú Van Nistelrooyal az élen

vizi8 2008.06.10. 08:07:19

Itt nem a bírót kell szídni, hanem aki a pályán van. Egy értékelhető játékos sem volt tegnap a pályán. Katasztrófális összeállítás. Egy olyan védelem felállítása amely egész évben bizonytalan volt a klubbokban. Lehet hogy ez volt az eb utolsó meccsse amit megnéztem, mert az eddigiek sem hoztak lázba, de a tegnapi teljesen lehangolt.

Dana 2008.06.10. 08:13:30

Ambrosini nem tom mit keresett ott a kezdőben. Chiellinit csak azért sem játszattja ez a nyomorék! Középpálya harmat gyenge volt!No meg a középső védelmet kéne helyre rázni! Én úgy látom ha Alex nem fog játszani sem De Rossi, nem fogunk tovább jutni se! Alex 30 perc alatt ilyen morálnál azért ő sem tud csodát tenni.

Bobek 2008.06.10. 09:50:38

Felháborító volt a tegnapi meccs!Mind a spori, mind pedig Donadoni, ill. egyes játékosok részéről!!!

Bobek 2008.06.10. 10:00:26

Úgy gondolom rossz felfogásban és alapvetően rossz felállásban kezdte a meccset a csapat! Ezzel a belső védőpárossal kár volt neki vágni. Chiellinit de gyorsan!Mellé lehet Barzagli, a széleken Zambrotta és Grosso! A középpályán a milános különítmény már a szezon során bizonyította hogy mostanság harmat gyengék- nem is cáfoltak rá. Csak Pirlot hagynám ben és jöjjön a jól teljesítő romai kettős DERossi és Perotta.Jobb oldalon camoranesi teljesen jó. elöl meg...? Toni sztem hagyni kell ő mindig képes zavart okozni plussz fel lehet neki lőni a labdát bár sztem ezt nem kell túlzásba vinni. Di Natale nem mondom hogy rossz volt de jó se és Alex sokkal sokkal jobb nála, parádés formában van és sokkal rutinosabb plussz mer cselezni nem csak egyből ellőni a labdákat! Remélem szétszedi az olasz sajtó donadonit és kardinális változtatásokat hajt végre mert ha nem akkor hamar kipottyanunk! Az én csapatom:Buffon - Zambrota,Barzagli,Chiellini,Grosso - Camoranesi,Pirlo, De Rossi, Perotta - Del Piero,Toni És maradjunk a jól bevált 4-4-2 felállásnál!Forza Italia!!!!!!!!!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása