Blanc: "Trezeguet maradni fog"

Jean-Claude Blanc igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy Amauri érkezése nem jelenti azt, hogy a klub eladja David Trezeguet-t, vagy Vincenzo Iaquintát.

Jean-Claude Blanc

"Amauri érkezése azt jelentené, hogy Trezeguet és Iaquinta távozik? Egyértelműen nem. Nem az a célunk, hogy legyengítsük, hanem, hogy megerősítsük a keretet. Hogyan engedhetnénk el fontos játékosokat, amikor jövőre több komoly sorozatban is helyt kell állnunk: a bajnokságban, az Olasz Kupában, és a Bajnokok Ligájában. Erős csatársorra van szükségünk, és most már itt van Amauri, Del Piero, Trezeguet és Iaquinta is."

Egyes pletykák szerint a Barcelona élénken érdeklődött David Trezeguet iránt, de Blanc emlékeztetett, hogy 2011-ig érvényes szerződése van a Bianconerivel.

"Mindig azért harcolunk, hogy a Juventus a legjobb legyen. Semmi értelme nem lenne, ha egy ilyen játékost, mint ő, elengednénk. Ha - és ebben nagyon bízom - továbbjutunk a Bajnokok Ligája előselejtezőin, mindenkire szükségünk lesz."

Blanc beszélt a brazil Amauri érkezéséről is.

"Ő volt az elsődleges célunk. Még egy fontos elemet adtunk a bajnokság legjobb csatársorához. Az elkövetkező néhány évre fantasztikus támadósorunk lesz."

Blanc, aki az elmúlt években a Tour de France, a Dakar Rally és a French Open egyik főszervezője volt, most a Bianconerivel kapcsolatos terveiről is beszélt.

"Igen komplex a feladat. Mindannyian profi szemlélettel állunk a dolgokhoz. Célunk, hogy kiegyensúlyozott körülményeket teremtsünk. Claudio Ranieri elégedett, és már a következő idényre összpontosítunk. Amauri megszerzésével tovább erősítettük a keretet. Neki köszönhetően új éra kezdődik a Juventus történetében. Teljes csapatot kell azonban még építenünk. A támadósort megerősítettük, következő célunk a középpálya lesz."

A hírek szerint a Juventus tovább tárgyal Xabi Alonso megszerzéséről.

"Folytatjuk a tárgyalásokat a minket érdeklő játékosokkal. De sehova sem sietünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr404642163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PaLLaDiNhO 2008.05.31. 15:25:49

"de sehova sem sietünk" :D neeem is csak szépen módjával,fél évente 1 játékos és 4év alatt kész is lessz a keret:D sztem igy fasza a támadósorunk innen márn me kell elvenni senki és hozni sem kell! és jól monta blanc most a középpálya vár megerősítésre újabb 3 hétig aztán jöhetnek a védők

babo410 2008.05.31. 20:11:09

Na ez nem jó hír! Amauri volt az elődleges cél? Egy csatár? A legerősebb szekció volt a legfontosabb? Ezek nem normálisak. Úgy nyilatkozik Amauriról, mintha az Agyaúristent vették volna meg. Vele kezdődik új éra? elöbb bizonyítson. Már látom, sokszor fog kezdeni, akármilyen formában lesz. Nagyon elvannak szállva ettől az igazolástól. Most jön a kp. Xabi megszerzésére több hetet elvesztegetnek, miközben a Chelsea, Inter, Roma, Milan, stb. elhappolja előlünk akiket kiszemeltünk. Van der Vaart már majdnem a Chelsea-é. Aquilani megszerzésére szinte semmi esély, Diégoéra sem. Barzagli, Zaccardo már más csapathoz ment. Ujfalusi ingyenes volt, el is happolták előlünk, úgyanúgy, mint Flaminit. Kit is fogunk akkor igazolni? Na erre adj választ Secco!!!!! Nem tudsz mi? Egyenlőre nagy nulla vagy! Olyan lassú vagy, meg fukar, hogy még Xabi serm lesz meg. Ha ez így halad, jövőre még UEFA kupa sem lesz meg. Végére egy jó hír: Zebraportálon olvastam, hogy Palladino nem akar menni. Én bírom őt, érdemeselolvasni mit mondott. A fiataljaink is visszajöttek, kivéve Lanzafame. Ez legalább bíztató. De még így is félek a köv szezontól. Ráadásul Ranieri maradása is egyre valószínűbbnek tűnik, vele pedig semmire sem fogunk menni, főleg az Inter-Mourinho párossal szemben.

Vittorio24 2008.05.31. 20:34:55

Na ez az amauri nem egy világszám,sőt mondhatjuk ilyen emberek minden bokorba teremnek,28éves és csak 1szezonja volt mikor 10gólnál többet lőtt,bravó komoly teljesítmény egy csatártól!!! babo410 valóban jól látod minden jó játékost lecsapnak a kezünkről,és erről nyílván gyökér arcú seggco tehet. Én is támogatom azt hogy minél több olasz legyen a keretünkbe,tehát örülnék ha Palla maradna.Én nem akarom hogy olyan szedett vedett csapat legyünk mint az inter,attól a gárdától hányni tudnék! Valóban Ranieri-vel kiugró eredményt nem fogunk elérni,mert ő csak egy sémát tud játszani a csapat,ne szépítsük Ranieri egy balfasz.Vele se BL győzelem se bajnoki cím nem lesz.Én még a tapasztalatlannak mondott Deschamps-ot is jobban bírtam vele -15pontot behoztunk és bajnokok lettünk és a francia a támadó focit favorizálta,hozzá teszem annak van értelme.

babo410 2008.05.31. 21:10:05

Na meg a vezetőség is tehet arról, hogy megint nem jön erősítés, mert első erősítés minden féleképpen egy új sportigazgató, és egy új vezetőedző kéne legyen. Akkor legalább bizakodhatnánk. De így?

Dana 2008.05.31. 21:36:02

Kéne egy Moggihoz hasonló kaliberű pacák aki átvenné az átigazolási szerpet. Remélem Seccoék hamar megvilágosodnak.

babo410 2008.05.31. 21:41:04

Már nem fognak nyugodj bele! Le kell váltani még mielőtt késő lenne.

Juvetto 2008.06.01. 18:42:07

Egyetértek a 2. hsz.-sal!! +Deschamps-ot is marasztaltam volna! FORZA JUVE!!!

Juvetto 2008.06.01. 19:08:17

Egyébként még legyünk bizakodóak azért, Srácok, van még bőven időnk igazolgatni! Én titkon abban bízom, hogy egyszer csak robbantunk valami nagy névvel, aki kíváló játékos is...remélem így lesz majd!! :) Amúgy meg talán ide kellene hozni Ranieri mellé Henk Ten Cate-t, most, hogy így munka nélkül maradt. Lehet, hogy hasznunkra válhatna! Vagy a Wolfsburg "segítőjét"...azt hiszem egy új transzferguru lehet ott születőben! Zaccardo, Barzagli, de ami most a legnagyobb, hogy talán Quagliarella is csatlakozik hozzájuk! Ha ez összejön, én nem is tudom mit csinálok!!! FORZA JUVE!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása