Xabi Alonso egyre közelebb

A Juventus egy lépéssel közelebb került Xabi Alonso leigazolásához, miután tegnap eredményes tárgyalásokat folytattak a játékos ügynökével. Alessio Secco és Jean-Claude Blanc négy órát töltött el Inaki Ibanezzel, és állítólag sikerült közelíteni az álláspontokat.

Xabi Alonso

A hírek szerint a Juventus négy éves szerződést, és évi 3 millió eurós fizetést ajánlott a spanyol válogatott középpályásnak. Ibanez a kontraktus hosszával állítólag elégedett volt, de 3.8 millió eurós fizetést szeretne kiharcolni.

Xabi Alonso jelenleg az Európa Bajnokságra koncentrál, annak végéig nem akar a szerződéséről beszélni, és a Juventusnak még a Liverpoolt is meg kell győznie a játékos eladásáról.

Jean-Claude Blanc nemrég Angliában járt, hogy a Liverpollal tárgyaljon, és a hírek szerint a Juventus 15 millió eurót ajánlott a játékosért, de az angolok 22.6 milliót szeretnének érte kapni (mondjuk nem tudom már, mi az igazság, mindenhol mást írnak az árakról, feltételezem a fontot és eurót is keverik).

Sokan egyébként úgy vélik, hogy ha a Liverpool meg tudja szerezni az Aston Villa játékosát, Gareth Barry-t, akkor Xabi Alonso mehet a Juventushoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr184642156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RICh 2008.05.29. 16:10:37

Szerintem 3.4m euros fizu és 18m euro és a miénk is!!!!

Guci 2008.05.29. 16:51:06

Én csak azt nem értem hogy Sissoko is védekező középpályás és Xabi Alonso is, és nem úgy volt hogy egy irányítót veszünk??

Shyr Kahn 2008.05.29. 17:20:35

Ranieri sosem akart venni, olyan kp-t, aki csak támadni tud, vagy aki csak védekezni tud. Szerintem is jobb a két vkp, de úgy, hogy az egyik közülük tud osztani és előre játszani. Ha Csabi érkezik, akkor két ilyen vkp-nk is lesz, hiszen Sissoko baromira jó a szűrésben, és jók az előrefutásai, míg Csaba piszok jó passzokkal szolgálhatja ki a csatárokat. Trez pl. azért nem volt a második félévben túlzottan eredményes (Zanetti sérülése miatt kevés értékelhető passz ment előre és bár Camo kitűnően látta el az irányító feladatot, de nem látott annyira a pályán, mint pl. a spanyol lát). Szóval Xabi, Aquilani, Lucho, Hamsik... mind jó alternatíva és mind elsősorban vkp, de úgy, hogy a támadásokat is építik. Egyik közülük jó lenne és most úgy néz ki a spanyol érkezhet, bár ez még messze nem lefutott...

Vittorio24 2008.05.29. 23:41:47

A következő szezonban valóban egy igazi kar mesterre lesz szükségünk.Erre a posztra két igazán minőségi játékos Van der Vaart és Lampard ők jelentenének komoly erősítést. Fogja már fel az a pihent agyú vezetőség kell egy igazi klasszis a BL-re az előbb említett két játékosból 1-et mindenféle képen lekell igazolni,ha valami komoly eredményt akarunk elérni!

juvem 2008.05.30. 01:09:22

én sztem is jó ha 2 vkp van! mint régen csak akkor az egér(emerson) meg az áruló (vieira) voltak középen 1 sissoko-xabi duó jobb lenne:)és xabi azért eléggé támadó és védekező 1szerre:) szép hosszú pontos indítások remek szerelések;):D FORZA JUVE

tommec 2008.05.30. 09:41:08

Rafael Van Der Vaart és Heitinga kell ide! Heitinga kőkemény csupaszív védő, és nagy erősítése lenne a csapatnak! Van Der Vaart pedig nagyon jól irányít!

vizi8 2008.05.30. 09:53:36

Camo-CSabi-Sissoko-Nedved/Hamsik középpályával bárhol szívesen elindulok.

Vittorio24 2008.05.30. 11:49:11

Én meg a következő középpályás sort tudnám elképzelni: Camoranesi Van der Vaart Momo Nedved vagy Camoranesi Lampard Momo Nedved Na igen ez odabaszós középpálya lenne,tele gólerős játékossal valamint akik nem csak az előre játékba jók hanem védekezni is tudnak.

Shyr Kahn 2008.05.30. 11:50:36

VdV nagyon jó játékos és én is szívesen látnám, de sztem ne álmodozzunk. Ranieri kijelentette, hogy nem a Serie A-ba való és szerintem ezt elsősorban azért mondta, mert VdV nem tud védekezni, márpedig neki olyan játékos kell középre, aki védekezni és támadni is tud. Ezt már másodjára említem, mert szerintem ez a kulcs. Szóval álmodozni lehet, de nem érdemes, mert nem fog érkezni VdV, vagy Diego... nem véletlenül nem merült fel a nevük mostanság.

vizi8 2008.05.30. 12:55:09

Egyetértek Shyr Kahnnal, és Lampard angol stílusu focija sem biztos hogy beválna, pedig ő az egyik akit nagyon szívesen látnék.

Daccc 2008.05.30. 13:59:48

VdV alaurt a Chelseahez, Heitinga az Atleticoe, Lampard meg szntem hosszabitani fog

Blake11 2008.05.30. 17:36:47

Hát nem lehet azt mondani,hogy nem kell,mert az elég nagy elbizakodottságra vallana...

Vittorio24 2008.05.30. 22:53:34

Ez hülyeség hogy VdV nem tud védekezni egy technikás,ügyes irányító,egy irányítónak NEM feladata védekezés,neki a támadás építés és a minél több gólpassz adás a feladata.És minden modern szemléletű csapatban van egy kreatív irányító középpályás azaz pl ezért kellene a holland. Sokkal látványosabb és gólerősebb focit játszanánk ha ő lenne tömné a jobbnál jobb lasztikkal az ékeket. A világon bármelyik edző rábólintana az igazolására csak ez a barom Ranieri nem.Zidane óta nem volt igazi karmesterünk,most már kell egy valódi szervező.

buub 2008.05.31. 00:13:48

Zidane óta nem volt irányítónk, pontosabban tipikus irányítónk, mert Alex nagyon nagy irányítót játszott akkor. EgyébkéntZidane után is nyertünk egy pár trófeát úgy, hogy nem volt irányítónk, angolok se nagyon használnak irányítót, vagy ha igen, akkor az általában Xabi tipusú mélységi irányító.

Vittorio24 2008.05.31. 13:49:52

Emberek ki ez a Csabiii Alonso??? Ugyan már hanyagoljuk már ezt az embert egy Lampard-nak vagy egy Van der Vaart-nak a közelébe se érhet. Ez a csabi minden bajnoki idénybe rúg 1vagy 2gólt tényleg kilennénk vele segítve,a kapura semmilyen veszélyt nem jelent és Sissoko is ugyan ilyen stílusba játszik és ti két ilyen típusú embert raknátok középre vagyis két védekező középpályást,ez egy oltári baromság!! Legyen egy védekező középpályás mondjuk Momo vagy Zanetti,de mellé egy kreatív jól irányító GÓLERŐS középpályás kell!!

mmartin91 2008.05.31. 14:11:47

Sztem te nem vagy tisztába a Juventus játékrendszerével.Elég régóta jáccunk már úgy h az egyik középső kp.védekezni tudó a másik meg védekező is és támadó is.Xabi Alonso hasonló stílusú mint Zanetti csakhát jóval nagyobb játékos.Alonso kiválóan passzol és 50 méterről szokott gólokat lőni a Liverpoolban.Nem véletlen h Ranierinek nem kell Vaart hiszen ő nem tud védekezni,csakúgy mint Lampard.Gyakorlatilag Zidane óta télleg nem volt igazi irányítónk de azért mégis ment a csapatnak vmilyen szinten.Én azt mondom h sokkal jobban járnánk Alonsoval mint pl.Vaarttal vagy Lamparddal.Az angolnak sok lenne a fizetése és nem bittos h olyan naon jó lenne olaszhonban.Vaart számomra nem egy nagy spíler.Sokkal nagyobb szükségünk van egy olyan tipusú játékosra(Alonso) aki tud támadni és védekezni is.Most ha idejönne Vaart és Momoval jáccanának középen akkor sztem Sissoko csak minden második meccsen jáccana mivel állandóan ki lenne állítva mert egyedül nem bírna védekezni.Xabi Alonso kiváló játékos,top-class player!!!

Ismeretlen_22017 2008.05.31. 14:23:30

Vittorio24 tényleg nincs tisztában a Juve játékrendszerével, azért írogat ilyeneket, dehát tegye csak. Egyébként szerintem Camoranesi is igen hasznos tagja a csapatnak, annak ellenére, hogy idényenként csak 4-5 gólt szerez. Szóval nem hinném, hogy a szerzett gólok száma lenne egy játékos fokmérője. És szerintem Zidane alatt nagyon szépen játszott a Juve, utána viszont eredményesebben.

Vittorio24 2008.05.31. 15:31:17

Mirről dumáltok én nem vagyok tisztába a Juve játék rendszerével??? Vegyétek már észre nem olyan középpályások kellenek akik csak védekezni tudnak!!!!Zidane idelyében SZÉP és eredményes focit játszottunk!!! A Roma-nak van egy Totti-ja a Milan-nak egy Kaka az Inter-nek egy Sztankovics miden top csapatba van egy igazi jó szervezni tudó középpályás,nekünk már nincs évek óta egyébként nagy tudású,baromi okosnak tűnő barátaim csak meg súgom Capello óta játszunk két védekező középpályással de abba az időbe a barom Capello a beton védelmet erőltette semmi szépsége nem volt a játékunknak,csak a defenzív stílust játszatta. A mai nagy csapatokba vegyétek már észre VAN igazi irányító és nekünk is kell!!!

tdnero 2008.05.31. 16:58:01

Hát vittorio24 te olyan hülyeségeket beszélsz!!!!!! Nézd már meg például a Manchestert középen rendszeresen 2-3 védekező kp.-ás van.Vagy szerinted ők szarok vagy mi???? Gondolkozzál már a középpályán 3 támadó és egy védekező legyen???? te igy akarnád: Nedved/Giovinco,Vaart,Sissoko,Camo igen erre azt mondom hogy te nem vagy teljesen százas!!!!Szerinted pl.:a Bl-ben hány gólt kapnánk???minden meccsen hármat, de ugyanennyit azért egy Manchesternek,Realnak,Barcának stb. nem tudnánk rugni!!!!!! csak ebbe gondolj bele egy kicsit légyszives és utánna reagáljál az irásomra!!!!

Vittorio24 2008.05.31. 17:13:50

Mit beszélsz régen is Zidane idejében,egy támadó plussz egy irányító volt és nem kaptunk 3-4gólt! Ember vedd már észre a Manchester-be Scholes az írányító nekünk ilyen kaliberű játékosunk nincs, a Barcába Xavi az irányító,nekünk ilyen játékosunk sincs,a Milan-ba pl Kaka!!!Vedd már észre kell egy igazi irányító. Plussz a 4középpályásból ha kicsit is nézed a meccseket mindenki védekezik valamilyen szinten,kötelességük Nedved és Camo is besegít.Egy olasz csapat soha nem fog 3-4gólt kapni.

tdnero 2008.05.31. 17:44:06

persze Scholes irányitó!! gratulálok te teljesen vicces vagy és tudatlan, Scholes játéka nagyjából ugyanolyan mint xabié!!!!!!!vedd már észre magad ugyanazt hajtod má miota csak azt is nézd már meg hogy mindenki máshogy gondolja!!!Lampard tuti jó lenne de ő se az a tipikus irányitó, nem olyan mint Vaart.Vaart jó lenne csak akkor teljesen másik játékrendszert kellene alkalmazni!!! Amúgy meg Del Piero tökéletes oda osztogatni Treznek. És ha még jönne Xabi akkor ő is amennyi labda kell annyit tudna adni a csatároknak.tehát nincs szükségünk tipikus irányitóra mert tökéletes lenne ez igy mindamelett hogy biztosabb lenne a védekezés!!!!!!

Vittorio24 2008.05.31. 18:16:17

nero te kóstolgatsz??? vedd észre idióta mindenhol van egy igazi klasszis középső középpályás,egy jó irányító pl Kaka,Xavi stb nekünk is kell egy ilyen játékos. De ha rajtad múlna te 4védekező középpályással játszaná,bravó biztos sok gólt lönnénk. De a mai világba a támadó foci dominál de ettől még a védekezés meg oldott feladat. Hát azért egy csabiiii-t Scholes-hoz otrombaság lenne hasonlítani az angol százszor jobb.

tdnero 2008.05.31. 19:01:01

1.én nem azt mondtam hogy 4 védekező kell hanem azt hogy a két szélen támadó középpályás kell középre meg 1 védekező és 1 olyan ember aki tud hatásosan védekezni de támadásban is hatékony és szép passzai vannak(ebben pedig Xabi jó)!!!! 2.vedd észre nekünk a szélén vannak klasszis középpályásaink és azért xabi is klasszis csak te nem komálod 3.Scholes tényleg jobb volt csak sajna mára már ő sem az igazi.(4 éves korom óta Manchester szurkoló vagyok) ezt annak függvényébe értsd, mert Scholes még ma is klasszis csak már nem az igazi ahogyan Nedved sem!!!!!!! 4.Mielőtt elkezdenél fikázni a Manchester melett a Juvénak is régóta szurkolok(és csak ennek a két csapatnak) mielőtt ebben kötekednél!!!!!

Vittorio24 2008.05.31. 19:30:12

Én kurvára nagyívbe leszarom a Manchester-t,nem izgat egyátalán. De,hogy egy 4éves kisgyerek winchester szurkóló legyen azt kétlem mivel az még óvodás az még azt se tudja mi a foci. Nem mondod vannak klasszis szélső középpályásaink,mintha én ezt nem tudtam volna. Valaki azt írta Lampard nem válna be olaszhonba kérdem én akkor egy csabiii alonso beválna aki még csak Lampard közelébe se ér.Lampard-ra igenis szükség van nem érdekel mennyi a fizuja egy igazi klasszis,egy nyerő típus. Egy csabii arra se méltó hogy Lampard cipőjét kibokszolja. A csabiii egy szürke eminenciás,egy zongora cipelő arra a posztra meg ott van Momo meg Zanetti bácsi úgyhogy csabiii felesleges. Klasszis irányító kell és jók leszünk,látványosabb és szórakoztatóbb focit fogunk játszani a nép erre vevő,erre kiváncsi.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása