Amauri és Alonso

Giovanni Cobolli Gigli, a Juventus elnöke megerősítette, hogy Amauri pénteken aláírja szerződését a klubbal, de azért még mindig óvatos.

"Majd akkor leszek nyugodt, ha ott lesz az aláírása a papíron."

Giovanni Cobolli Gigli

Az igen hosszúra nyúlt Amauri ügylet hónapokkal ezelőtt kezdődött. Néhány hete már úgy tűnt, hogy áttörés történt a tárgyalásokban, és Amauri aláír a torinóiakhoz, ekkor azonban bejelentekezett a Milan is a brazil támadóért, aki így visszakozott az aláírástól.

Tegnap Amauri végre Torinóba érkezett, és átesett az orvosi vizsgálatokon is, ám a szerződést mégsem írta alá.

"Úgy tűnik, hogy Amauri úgy határozott, majd csak pénteken tölt ki minden papírt, és ír alá hozzánk. Optimista vagyok, még akkor is, ha csak a szerződés aláírásakor lesz biztos a dolog. Péntek lesz a nagy nap." - mondta Cobolli Gigli.

A hírek szerint azért nem történt meg tegnap a brazil támadó leszerződtetése, mert sem Nocerino, sem Lanzafame nem tartózkodott Torinóban, hogy aláírják a papírokat. Amauri ügynöke, Mariano Grimaldi így beszélt a tegnap történtekről.

"Minden rendben van, Amauri péntek délelőtt 10 órakor írja alá a szerződést. Mindannyian elégedettek vagyunk. Azért nem tudtuk tegnap lezárni az ügyet, mert meg kell várnunk Antonio Nocerino és Davide Lanzafame aláírását is, ők pedig csütörtökön érkeznek Torinóba. Amauri öt évre ír alá a Juventushoz, nem négy évre, és 3.5 millió euró lesz a fizetése, plusz a bónuszok."

A másik fontos kiszemelt a spanyol Xabi Alonso, és Cobolli Gigli friss információkkal szolgált a helyzetről.

"A játékos ügynöke Torinóban tartózkodik. Nem tagadhatjuk, hogy érdeklődünk iránta, de pénzügyi szempontból néhány dolgot meg kell még beszélnünk. Jean-Claude Blanc most épp ezen dolgozik."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr364642155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mmartin91 2008.05.28. 18:51:01

Dolgozzon csak Blanc minél gyorsabban.Remélem leszerződtetjük Alonso-t mert ő minőségi játékos.Kiválóan passzol,jól lő távolról,akár 50 méterről is gólt tud rúgni meghát a BL-ben is tapasztalt.Sztem jó igazolás lenne...Amauri meg tudtuk h vmikor alá fog írni,Lanzafame csak egy kis időt tudott húzni de a transzfert ő nem tudta meghiúsítani.Én azért nem bánkódok annyira Amauri miatt de sztem is Huntelaar jobb lett volna de majd meglátjuk mit tud a brazil.

babo410 2008.05.28. 19:22:25

Csak az vigasztaljon mindenkit, hogy Huntelaar azt mondta, nem akar olaszba menni. Mondjuk nem csodálom. De ez kár, mert szívesen láttam volna itt. Remélem azért olasz játékosok is fognak jönni a nyáron, és egy nap Lanzafame is a Juvéban fog játszani. Mondjuk a 2009/10-es szezontól?

Matee 2008.05.28. 19:25:46

Szerintem is olaszokat kéne igazolni.Ha meg lesz Amauri és Xabi Alonso akkor rákéne hajtani Barzaglira és Cigarini-ra szerintem. Aquilani is de őt nem engedi a Roma úgyse.

PaLLaDiNhO 2008.05.28. 19:40:57

néztétek tegnap az u21es meccset? giovico egykapuzott lanzafaméval meg a srácokkal!XD 11ekkel mentünk tovább:D én hoznék pár nevet a utánpótlásbol Bassi: sokat fejlődhet buffon mellett(és most is jó kapus ) plusz sztem védhetne a kupában simán aztán cigarini és volt egy fios aki még jól tolta giovincoval nem jut eszembe a neve ja és de silvestrit hozzuk már el könyörgöm! akiket biztos hoznék az de silvestri és cigarini amugy kölcsönbe megy lanza vagy nem mert akkor nem annyira teccik ez az amauri transzfer vki leirná h mi fog történni pénteken?

Blake11 2008.05.28. 19:49:14

én örülök amaurinka mert szerintem sokan szapuljátok de be fogja bizonyitani hogy itt is megállj a helyét

Ismeretlen_22017 2008.05.28. 19:51:40

Matee: Barzagli a Wolfsburghoz igazolt

Unimuck 2008.05.28. 19:54:19

Barzagli már nem fog összejönni, mert ő is a Wolfsburghoz igazolt... Nem tudom mi van ezekkel a palermoiakkal, megsütötte biztos őket a nap.

Daccc 2008.05.28. 21:55:05

En ugy tom h Zaccardo igazolt Wolfsburgba, Barzagli meg a Fiorentinae

mmartin91 2008.05.28. 22:03:21

Nem Daccc,mindketten Wolfsburgba mentek,és összesen akkor 18 mio.€-t fizetett értük a Wolfsburg.Mondjuk nem tom honnan van nekik ennyi pénzük,ráadásul csak 2 játékosra költöttek ennyit.És én még azt is olvastam h Quagliarella és Bianchi is a kiszemeltjeik között vannak.Úgy látom olasz csapatot akarnak csinálni a németből,hihetetlen...

Juvetto 2008.05.28. 22:28:18

Magath mióta lett ennyire "olasz buzi"?! Hogy honnan van nekik ennyi pénzük??? Hát a Volkswagen-től!! Tele vannak, hidd el... Amúgy meg még így is áron alul vették meg Zaccardo-t, kb. 3 millával kevesebbért. Viszont most megint kiborultam(újra!), hogy ő oda tudott menni és nem mondjuk hozzánk!! Kész vagyok!!! Barzagli annyira nem ringat, de óriási meglepetés az ő klubváltása is! babo410! Örülök, hogy Te is "Lanzafame-fan" vagy!! :D Viszont miért nem csodálod, hogy Hunti nem akar olaszba játszani? Szerintem hozzánk például tökéletesen passzolna! Az Aquilani-Alonso kettősből egyikőjüket mindenképp meg kellene szerezni(persze inkább az előbbit!), illetve mellé még Cigarini-t is!! FORZA JUVE!!!

Matee 2008.05.28. 22:37:10

Hát ez van, de akkor Cigarini-t legalább ha már így lemaradtunk a dolgokról. Grosso-t nem igazán szeretném láttam francia bajnokikat és, hát eléggé gyengén szerepelt, úgy lefutották mindig a szélen, meg csak szabálytalanul tudta megállítani az ellenfelet(nem egy meccsből ítélkezem)

Matee 2008.05.28. 22:43:57

Na annyi a lényeg hogy nem ő az ideális megoldás a számunkra. De Ceglie elég is lesz bal oldalra. Ujfalusi ingyen igazolható. Nem tudom miértnem igazoljuk le. Ő egy minőségi játékos és stabil kerettag lehet és bármikor kész lenne beugrani és jó teljesítményt nyújtani. Összegezve a következő játékosok kellenek Amauri és Xabi Alonso-n kívül. Cigarini,De Ceglie, Ujlafusi,Qauglarella(sose tudom rendesen leírni a nevét) ő tudna a középpályán bárhol játszani+csatárként is remek.

Matee 2008.05.28. 22:44:42

Na annyi a lényeg hogy nem ő az ideális megoldás a számunkra. De Ceglie elég is lesz bal oldalra. Ujfalusi ingyen igazolható. Nem tudom miértnem igazoljuk le. Ő egy minőségi játékos és stabil kerettag lehet és bármikor kész lenne beugrani és jó teljesítményt nyújtani. Összegezve a következő játékosok kellenek Amauri és Xabi Alonso-n kívül. Cigarini,De Ceglie, Ujlafusi,Qauglarella(sose tudom rendesen leírni a nevét) ő tudna a középpályán bárhol játszani+csatárként is remek.

babo410 2008.05.28. 23:08:33

Juvetto! Csodálkozol, hogy Hunti nem akar olaszba jönni, mikor ennyi szurkolói rendbontás történik? A nézőszám is csökken, ami szintén visszariasztja, nem a Juvéval van neki baja, hanem az olasz bajnokság sajnos egyre aggasztobb helyzetének. Egyébként én lennék a legboldogabb, ha Huntelaar aláírna hozzánk.

Ismeretlen_22017 2008.05.28. 23:09:03

Ujfalusi is eligazolt már valahova, de most nem ugrik be, hova. A lényeg, hogy róla is lecsúsztunk már.

Edgár 2008.05.28. 23:16:43

Az Atletico Madridba sajnos

mmartin91 2008.05.28. 23:19:17

Jaja,Ujfalusi is eligazolt,egyébként az Atletico Madridba.Mondjuk én szívesen láttam volna őt főleg ingyen.Jó lenne ha összejönne ez a Xabi Alonso dolog.Mondjuk én olyat is olvastam h Alonso mellett Riise is kiszemelt a Poolból balbekknek.Most lehet h megint kapom majd rendesen az oltást mint anno Sissokonál de sztem neki is legalább olyan jót tenne a környezetváltozás mint Momonak.Sztem a norvég naon jó balbekk csak szar szezonja volt,a Bl-ből is miatta esett ki a Pool.De pl.a bika lövései jól jönnének nekünk is ráadásul elég jó fizikuma van,szal az erővel nem hinném h gond lehet.Egyébként ma jáccott Norvégia vkivel és ő lőtte a döntetlent jelentő gólt,2-2 lett.

vizi8 2008.05.29. 11:44:33

Most olvastam Nasri 12,5m euróért igazolt az Arzenálba. Nasriért ez bagó simán el kellett volna hozni.

Juvetto 2008.05.29. 12:15:53

Hivatalos megerősítést én még nem olvastam Nasrival kapcsolatban, csak, hogy 99%, hogy az Arsenalnál köt ki, de összeget nem írtak. Viszont azt nagyon nem érteném, ha 12,5 millió euroért odaadná a Marseille, hisz kb. a dupláját éri!! Barmok vagyunk, hogy nem startolunk rá!!! Persze közel sem biztos, hogy szívesen jönne(pl., mert akkor azzal a lendülettel lemondhatna a válogatottságról!:D ), de akkor is rákellene repülnünk!! Amúgy Gilardino meg 15 milláért igazolt a Fiorentinába, és ez is hihetetlen számomra, de "csak" 1.65 millió+bónuszok lesz a fizuja! Világbajnok, már bizonyított talján földön is(még, ha jóideje nem is megy neki), de ez az Amauri a dupláját kapja majd tőlünk!! Ezt magyarázza el valaki(ja, igen, leadott az igényeiből, meg a Fio nem képes akkora gázsit fizetni, bla-bla-bla, dehát akkor is)! Ja, ezt egyáltalán nem Gilardino mellett kardoskodva írtam, mert nem kedvencem, csak marha furi a szitu... FORZA JUVE!!!

vizi8 2008.05.29. 15:42:03

Bocs, tényleg fontban van az ár.

tommec 2008.05.30. 09:47:56

Zaccardot sem értem, hogy miért nem startoltunk rá! Ő is aWolfsburgba megy! Minek? Érthetetlen Amauri szerintem nem fog nagyon semmit letenni nálunk az asztalra, bár remélem nem lesz igazam! Volt 1 maximum 2 jó szezonja! Az 1 dolog! Csak hogy van-e még benne? Ez itt a nagy kérdés! David Villa kellene ide, csak szerintem megfizethetetlen! Sajnos

Vittorio24 2008.05.30. 11:43:48

Így van Amauri nem egy világklasszis tényleg csak 1-2 jó éve volt azon kívül semmi és már 28 éves,szóval amit mutatott eddig az édes kevés főleg egy Juvé-ba nem beszélve arról,hogy a vezetőség szépen túl licitálta a valós árát annyit egyátalán nem ér mint amennyit kínálunk érte. szóval remélem kútba esik a szerződtetése. Egy David Villa tényleg jó lenne... Viszont egy Huntelaar simán a megfizethető kategóriába tartozik és már fel is merült nálunk a neve. Azt a pénzt amit arra az amaurira akarnak fordítani Huntira kellene áldozni és jók lennénk,lenne egy nagyon gól erős,fiatal csatárunk a hollanddal. Forza Juve!!!

vizi8 2008.05.30. 12:57:15

Cigarini nekem csalódást okozott a Touloni tornán.

Ismeretlen_22017 2008.05.30. 13:41:17

Vittorio24: szerintem Iaquinta semmivel sem mutatott többet, mint Amauri, mégis leigazoltuk, és milyen jól bevált

Vittorio24 2008.06.01. 20:50:29

Hát azért Iaquinta OLASZ VÁLOGATOTT volt mikor hozzánk jött,és a Serie A-ban is lőtt már összesen pályafutása alatt 60gólt,azért egy amauri nincs egy szintem Jakival a brazil se nem válogatott se nem lőtt 60gólt. Egy idénye volt a brazilnak mikor 10nél több gólt lőtt és ez elég gyatra teljesítmény. Szóval amennyi pénzt rááldoztunk annyiért már sokkal jobb csatárt is vehetünk volna.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása