Chiellini: "Az első gól után könnyű dolgunk volt"

Az elhalasztott mérkőzés könnyebb lett a vártnál. A Juventus három gólt is szerzett, a Parma pedig szinte egyáltalán nem jelentett veszélyt: ez persze a Bianconeri védelmének is köszönhető, akik gyorsan elfojtották a pármaiak próbálkozásait.

Giorgio Chiellini

Giorgio Chiellini újra a mérkőzés egyik legjobbja volt, és a találkozó után a 'Juventus Cannelnek' beszélt.

"Most pontosan azt tettük, amit az idény eddigi részében is tennünk kellett volna, hiszen gyakorlatilag már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést. David góljától teljesen összeomlottak, onnantól könnyű dolgunk volt. Jól tettük, hogy folyamatosan nyomás alatt tartottuk őket. Jól megértetük egymást Stendardoval, nagyszerűen játszott; azonnal sikerült beilleszkednie, és magabiztosan átvennie át a játékstílusunkat. A párharcom Corradival? Jó barátok vagyunk, állandóan rugdossuk egymást, de végül öleléssel fejezzük be."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1004641997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvetto 2008.04.17. 14:15:23

Ez csak egy ilyen közbevetés... Még nem nagyon hallottam, hogy Giorgio valaha méltatta volna Legro-t, hogy milyen jól együttműködtek. Elnézést, ha lemaradtam volna a precedensről, és tévednék! Mindettől függetlenül még mindíg azt tartom, hogy Legro maradjon 2., vagy 3. számú csere középső védőnek. FORZA JUVE!!!

Vittorio24 2008.04.17. 15:12:15

Ciao Juvetto! Jól beszélsz és igazat,bírom az őszinte embereket!!!!legrot soha nem méltatta Giorgio!!!!De miért tette volna??Esetleg a nagy hibái miatt kellett volna jól leszidni,sokkal kevesebb gólt kaptunk volna ha nem legro a középső védönk,de hát kényszerből játszott nem a tudása miatt,csak azért rakták be mert nem volt más... Stendardo maradj náluk kellesz a Juvéba. Mellberg,Stendardo,Chiellini és plussz még egy jó középső védő(arra az esetre ha Andrade nem épül fel) Szóval én változatlanul azt mondom nincs maradása legronak,ha meg lesz a 4középső védönk akkor felesleges.

Juvetto 2008.04.17. 15:50:57

Ciao, Vittorio24! Ez csak megjegyzés volt részemről, azért persze némi éllel. :) Legro-t nem utálom(mint mondjuk Zebinát!!), csak sajnos nem egy jó képességű, jól képzett játékos(persze azon a szinten). És az előttünk álló hosszú szezonra előretekintve azt gondolom, hogy maradhatna tölteléknek. Lesznek hazai kupa meccsek, BL meccsek, amikor már eldőlt, hogy továbbjutottunk:), és talán 1-2 könnyebb meccs a bajnokságban(bár ilyen nem igazán van), valamint bármikor jöhet egy sérüléshullám. Én első sorban ezeket a feladatokat szánnám neki prognosztizálva, ezért írtam, hogy 2.-3. számú csere középső védőként tartanám meg. Tudom, hogy mi lesz a reakciód erre, de én vagy Legro-t, vagy Andrade-t küldeném el a nyáron(meg igazából nem hoztam volna Mellberg-et, mondjuk ingyen oké). És nyugi, ennek ellenére abban egyet értünk, hogy Jorge jobb képességű spieler! :) Én is örülnék, ha maradhatna Stendardo, de tuti elcseszi Secco ezt a lehetőséget is! Ja, és Criscito-ról nem is beszéltél... visszajöhetne, ám kezdő biztosan nem lehetne, de szerintem megint kölcsönbe megy majd. Mondjuk én örülnék a legjobban, ha lenne belőle valami/valaki, és lehetőleg a Juvéban, hisz olasz és saját nevelés! FORZA JUVE!!!

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.04.17. 17:03:03

De jó, hogy itt a blogon mindenki annyira kurva okos, tudja mi kell a csapatnak, és megmondja Seccoról, mekkora nulla. Gondolom, pénzügyi zsenik is vagytok, pályázzátok is meg mindjárt a Juve sportigazgatói posztját, és egy Serie B-s év alatt, meg utána, óriási veszteségek után igazoljátok le a legjobb játékosokat. Aztán, ha sérülések miatt KÖLCSÖN kell venni egy játékost egy másik csapattól, és erről szerződést is írtok, utána gondoljátok meg magatokat, és igazoljátok le végleg. És ha a klubja nem akarja végleg eladni? Nem baj, akkor faszok vagytok. Bocsánat... faxok. Meg seggek.

Vittorio24 2008.04.17. 17:35:22

A blog azért van,hogy minden Juve szúrkoló elmodja a véleményét a játékosokról,edzőről,vezetőkről. Van akinek jó meglátásai vannak a egyes játékosokról,de van akinek kevésbé jók. Ja és én nem világsztárokról beszéltem Lassus hanem elérhető,tehetséges,fiatal olaszokról .Akik a jövő csapatába is benne lehetnek.Ja és Stendardo is simán elérhető kategóriába tartozik.Mellberggel szerintem jól járunk. Criscito szerintem még csak perem ember lenne,ha most jönne. De a srácba látok fantáziát,jó a szerelő kézsége,ésszel játszik és rendre megelőzte a csatárokat mikor láttam játszani. Persze fogja ő még a Juvéba nyomni! Más: Én már a 90es évekbe Juvés voltam,tehát több mint egy évtizede hű zebra drukker vagyok,és ntizenéves gyökér pálcák nekem ne vauzzanak,mert frankóm leoltom a fejüket.Gyerekek ti még akkor tervbe se voltatok mikor én már Juve meccset néztem,úgyhogy vegyetek vissza az arcból ezt tudja szerintem kinek szól!!!! Fiatal én is voltam de szemtelen soha!

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.04.17. 17:43:43

Ne beszélj már mellé. Ki "vauzott" le téged? Ráadásul egy szóval se mondta senki, hogy ne mondd el a véleményedet. Nyugodtan. Mondjuk egy dolog elmondani, meg egy másik ész nélkül mocskolni valakit. Egyébként meg a dolog nem neked szólt. Hanem úgy mindenkinek. De akinek nem inge, ne vegye magára. És tényleg felesleges elmondani, ki mekkora Juve szurkoló. Ez nem mérhető kategória. De félreértés ne essék, a blog NEM azért van, hogy elmondd a véleményedet. Ez csak lehetőség.

Vittorio24 2008.04.17. 17:59:45

Csak arról van szó,hogy kis dívat Juve szurkolók akik 2éve szurkolnak a Juvénak,nyalják itt a legro seggét amikor ő a legnagyobb fajankó! Nem látták a régebbi csapatunkat amikor valóban minőségi védők játszottak nálunk pár név a múltból Montero,Ferrara,Juliano,Tudor,Cannavaro,Thuram csak középső védőket említettem na ők védők voltak őket lehetett sztárolni. De hiszem,hogy újra felemelkedünk és újra régi fényünkben csillogunk,sok sikert a csapatnak. Forza Juve!!!!

tdnero 2008.04.17. 18:13:31

hát Lassus ahogy érzed de azért szerintem most teljes mértékben nincs igazad. 1.óriási veszteségek voltak ez való igaz de azért nekem ne mondd hogy nincs lóvé mikor stadiont is akarnak csinálni(van ott pénz pár jó emberre) 2. Stendardot szerintem biztosan elengednék, csak gondolj bele hogy már nem 18 éves és nem fejlődni ment kölcsönbe.akkor meg csak úgy nem adják kölcsön (a manchester se adja kölcsönbe Ferdinandot vagy Ronaldot) 3.Seccot az olasz sportlapokban is ugyanúgy szidják.És azért almironra is annyi pénzt kiadni, hát azért valljuk be tudtunk volna mi is úgy igazolni mint Secco!!!!! Lassusnak abban viszont igaza van hogy Diegóról azért nembiztos hogy álmodozni kellene!!!meg Ramos,Quaresma meg hasonló emberekről.

tdnero 2008.04.17. 18:17:59

hú vittorio24 igen a régi szép idők micsoda csapat volt akkor

Ismeretlen_53881 2008.04.17. 18:20:00

Ne vicceljünk már, nem a korodon múlik hogy mekkora szurkoló vagy. Én amúgy sem csípem a "turbószurkolókat", akik magukat tartják a legnagyobb fanoknak - általában a botrányok os miattuk vannak. Meg tényleg no offense, de ha csak néhány évet tekintesz vissza, akkor simán ismerheted az általad felsoroltakat - mondjuk Montero miatt szoptunk elég sokat. Lassus hozzáállása abszolút szimpatikus, nem veri a mellét, nem gondolja azt, hogy mindent mindenkinél jobban tud, viszont összehozott egy király blogot. Respect érte.

Ismeretlen_22017 2008.04.17. 18:20:11

Secco itt van két éve, Moggi pedig jó pár évet lehúzott itt. Ő is hibázott igazolások terén (gondolom kapásból tudsz négy-öt nevet mondani), Secco is. Ennyi idő alatt nem biztos, hogy teljesen meg lehet ítélni valakit. Ha ezt az idényt is elbasszák, akkor már tényleg jogosan lehet kritizálni. És ha jól sejtem, még nincs itt az idény vége, még Stendardo is a miénk lehet. Szóval előre azért nem kéne mocskolni, hogy úgyis elbassza. Ha kell a klubnak, valszeg meg is fogják szerezni. Az olasz sportlapok pedig Diegót eladták már a fél világnak, Lippi a Juventus trénere, Ronaldinho az Interé és a Milané együtt, Seccót leváltotta Marino, és még hosszan-hosszan lehetne sorolni.

tdnero 2008.04.17. 18:22:53

de itt nem szidni kellene egymást mert mi mind Juvésok vagyunk és valaki lehet hogy csak 2 éve szurkol a Juvénak de akkor mivan, volt olyanis hogy te szurkoltál 2 éve a Juvénak és akkor??? meg szerintem nem divatdrukkerek azok akik 1-2 éve Juve szurkolók mert azért kanyarban sem vagyunk a csúcson

tdnero 2008.04.17. 18:27:54

Lassus neked nagyonsokmindenben igazad van egyébként de azért ez a secco nem ilyen szintre való ugyanúgy ahogy legrotagglie sem!

Vittorio24 2008.04.17. 18:29:20

tdnero nyugi tök leszünk még mi olyan jók mint anno. De azért jó nosztalgiázni. Jugovics,Tacchinardi,Vialli,Ravanelli és hát Zizou is nálunk cseperedett fel,itt lett világszár,örök tisztelője maradok. Ők mekkora spílerek voltak.

Vittorio24 2008.04.17. 18:33:25

Ez egyértelmű,hogy se Secco se legrottaglie nem ide való,ezt senki nem vitatja.

Vittorio24 2008.04.17. 18:37:59

Montero ha kiásta a csatabárdot akkor Ő tényleg csatába ment harcolni és kemény volt olyan mint a pokróc, a Bl-be sok sztárt megfegyelmezett,és kiváló ütembe csúszott oda mindig,magas szinten üzte ezt a játékot szívesen látnék most is egy ilyen szintű uru védőt a mai juvéba mint amien ő volt. A uruguay-i válogatottba is a vb-n tanárúrként dirigálta a védelmet kiemelkedett a mezőnyből.Maximális tisztelet Montero-nak!!!

tdnero 2008.04.17. 18:40:26

csak például azt nemértem hogy Zidan miért ment el?????(szerintem azért Zidan a világ egyik legjobbja volt), mintha itt nemtudott volna sikeres lenni, egyszerűen hihetetlen számomra. Meg aztsem értem hogy miért akar mindenki a Real Madridba menni???? pedig ha jól megnézzük a real az elmúlt 5 évben hány játékost tett tönkre??? Például egy evra nyilatkozat a múltból(bár ez nem ide tartozik): azt mondta hogy szeret manchestebe játszani de nembaj ha nemadnak neki megfelelő szerződést akkor megy máshova (mintha valami gyárba menne dolgozni). mai világban nemlátom a Del Pierókat(élete a foci és a juve) mert igazából az ilyen tipusú játékosok hiányoznak már a mai futballból. vagy ez csak az én véleményem?? és ti hogyan látjátok ezeket a dolgokat????

Ismeretlen_22017 2008.04.17. 18:40:57

#13 és #15: Szerintem elég sokan vitatják. Van, aki szereti Legrottaglie-t, és én még nem írtam le Seccót sem. Majd ha még egy igazolási szezont eltol, akkor már én sem fogom támogatni. De igazából hagyjuk is, ti nem szeretitek se Seccót, se Legrót, a ti dolgotok. A véleményeteket normál hangnemben leírhatjátok, de a mocskolódást legyetek szívesek itt mellőzni, oké? #16: Montero jó volt, de az utolsó szezonjaiban a hajam égnek meredt, akkorákat hibázott, de erre te is BIZTOSAN emlékszel ;)

Juvetto 2008.04.17. 18:44:06

Na, akkor Lassus, "capo di tutti capi"! Én azért kicsit magamra vettem, ha nem haragszol... Kikérem magamnak ezt a hangnemet! Én pedig azt hittem, hogy ez a fórum itt pontosan arra lett kitalálva (amellett, hogy -mindentől függetlenül számomra legszimpatikusabb módon megszerkesztve- hírekhez lehet jutni imádott csapatunkról), hogy elmondjuk a -hangsúlyozom!- amatőr véleményünket a dolgokról. Bár van esetenként a témákhoz kapcsolódó szakképesítésem és mindemellett(sokakkal ellentétben)elfutballozgattam már eddig közel 20 évet, és nem megyében, de mindez nem érdekes, mert az az egy vélemény a megfelelő, amit Secco, valamint az F.C.Juventus magyarországi képviselője gondol, azaz Te! Távol állt tőlem, hogy ilyen hangnemet használjak irányodba és még meg is próbálom tűrtőztetni magamat. Az általad "jópofán kifigurázott" 'fax'-ot is csak azért használtam ilyen formában, mert gondoltam úgy nem a káromkodás erőssége jön majd le leginkább az egész hozzászólásból. De sebaj, ezt az elmés visszavágást szépen megkaptam! Az tény, hogy ki a geci(akkor már felveszem kicsit a Te újdonsült stílusodat) vagyok én, akár egy Alessio Secco-hoz képest is?!! Vagy akár hozzád képest is, nem tudom?! Utálom megmondani bárkinek is, hogy mi a jó és mi nem, mert hiszem, hogy emberek lehetnek különböző állásponton, melyekhez talán tudnak közelíteni értelmes emberek módjára, megvizsgálva a másik nézetét, s a mérlegelés után döntenek. Semmi olyasmit nem állítottam konkrétan, hogy bezzeg én jobban csinálnám! El tudom képzelni mennyire nehéz dolga lehetett az új vezetőségnek a történtek ismeretében. Azt például bevallom őszíntén, hogy jó ötletnek és eredményes dolognak tartottam, amikor Boumsong-ot leigazoltuk. Nagy dolognak tartottam, hogy egy Premier League-es csapattól megszereztük egy Serie-B-s csapatként. Pedig, mint később kiderült ezzel is melléfogott a vezetőség, ahogyan teszem azt én is melléfogtam volna. Ez bőven benne van a pakliban! Viszont, amit "keresztapád" csinál, az azért több, mint elfogadhatatlan! Most eltekintenék a példálózástól, hiszen tisztában vagy mindennel. Stendardo-val kapcsolatban pedig én személy szerint arra gondoltam, hogy amennyiben lehetne némi sansz az ő itt tartására(mert mondjuk Lotito hajlana az üzlet felé, csak a megfelelő érvekkel kellene győzködni) akkor azt nem épp a legmegfelelőbb emberke végezné(azon a szinten!), a múltat figyelembe véve. Mi a kis nézeteink szerint igazolgatunk, elemezgetünk, tanácsokat adunk (amiket persze, hogy a kutya sem szar le Torinóból!!), ezeket megosztva a többi hazai Juve-szimpatizánssal. Ha Te ezt tiltod a "vendégeidnek", akkor ARRIVEDERCI! Ha elfogadod és nem Te akarod megmondani nekünk, hogy miket írjunk, hogyan gondolkodjunk, akkor maradok hű olvasód és továbbra is lesz indíttatásom arra, hogy küldjek irományt, ha úgy adódik. Persze hozzáállhatsz úgy is, hogy: Ki nem szarja le ezt a hülyegyereket?! Ez a Te döntésed... Itt a végén mégegyszer kiemelném, hogy nem állt szándékomban Téged bántani, de jogtalannak éreztem a felháborodásodat, vagy ha úgy tetszik, műbalhét! Egyébként én Roby Baggio Aranylabdája óta(1993)vagyok Juve-aderente, de ez már tényleg részletkérdés, mert itt nem ez a lényeg, ez valóban nem mérhető egykönnyen. Annyit mondhatok, hogy roppant elkötelezett vagyok a Csapatom iránt (pl. ilyenekkel, hogy "hivatalos kereskedőnél" vásárolok eredeti relikviákat, mezeket, pulcsikat és kiegészítőket, mert hiszem, hogy az én kis filléreim is eljutnak majd ezáltal a JUVENTUS kasszájába, mégha közvetett módon is; vagy, hogy erőteljesebbet dobban a szívem, ha meglátom bárhol is a címerünket; de nem "turbószurkoló vagyok, még mielőtt megkapnám, mert az viszont távol áll tőlem, reális a világnézetem)! FORZA JUVE!!!

tdnero 2008.04.17. 18:44:37

én egyébként szeretem Legrot csak tudom hogy nem ilyen szintű játékos. De ettől függetlenül szerintem idén azért sokat köszönhet neki a Juve mert jó voltak hibái de azért sokat segített!!!!!

Ismeretlen_22017 2008.04.17. 18:49:37

Juvetto: légyszíves olvasd el, amit írtam itt kommentben korábban. Nem akarok már erre is reagálni.

mmartin91 2008.04.17. 18:50:40

Nem tom mi a fasz baj van azzal a Legroval.Biztos h nem megy el,simán lehetne cserevédő,és Andradétől 500* jobb.Criscito-t nem kéne még visszahozni,gyenge még fizikálisan is,simán megverik testtel.De Ceglie és Marchisio visszahozatala sem szükséges.Jövőre itt a 4 középhátvéd:Zapata,Chiellini,Legro,Mellberg.Sztem jó lenne ez így.Plusz még maradhatna Stendardo dehát ha nem lenne sérülés akkor sokan lennénk.Giovinco-t kellene visszahozni a középpályára cserének,Lucho-t és Hamsikot középre,előre meg jön Amauri.Azt ennyi.

mmartin91 2008.04.17. 18:53:07

Ja,bocs kéne még egy jó jobb bekk meg Taiwo és Mirante.Ezt kihagytam.

asvééd 2008.04.17. 19:02:19

úúúúúúúúúúúúúúú,hát mi van itt???? Nme tudom csak kérdem és no offense!!!Moggi hány ifit szart el teljesen vagy majdnem???? Még a gyengus igazolások csak-csak,de hogy nem hiányposztokra igazolunk elsődlegesen az biztos!!!Aztán meg megy a sírás hogy nincs lé,a fiatalok meg ilyen olyan átigazolásokba bevonva szépen elpárolognak!Nekem hiányzik Giovinco,Criscito és ha jól emlékszem Brighi is a mienk volt asszem!Chiellinit meg hála az égnek nem adtuk el!!!!!Már a múlt de azt sem értettem hogy olyan játékosok mint Miccoli miért nem voltak fontosak hogy megtartsuk,vagy Maresca!!!Szóval,nem értem???????

Juvetto 2008.04.17. 19:03:01

Szerkesztgettem már egy ideje a kommentemet, tehát ezért nem láttam a reakciódat, a még fel sem tett kérdésemre... De már visszanéztem.

Vittorio24 2008.04.17. 19:05:50

Ha Stendardo és legro között kell dönteni akkor 1értelmű,hogy Stendardo fiatalabb is,legro32éves,Stendardo pedig 27,persze nem csak a korra miatt mondom játékba is jobb.Zapata? na ő nem még nem tuti,hogy idejön. Egyébként a legégetőbb probléma az a jobb hátvéd kérdése oda úgy kellene egy jó védő mint egy falat kenyér. Mondjuk De Silvestri vagy Miguel.

Vittorio24 2008.04.17. 19:10:45

a svééd jól beszél nagyon sok ifjú tehetséget elüldözött Moggi. Pár név a teljesség igénye nélkül:Carini,Brighi,Maresca,Blasi,Miccoli ezek ha maradnak nálunk fasza kis valóban olasz csapatunk lenne.

asvééd 2008.04.17. 19:10:56

na ja,meg egy megbízható tarcsi kapus!!!!!Gigi nem terhelhető akár három fronton+ válogatott!

Juvetto 2008.04.17. 19:22:26

A kicsi Miccoli nagyon nagy király volt! Én is értetlenül álltam az ő el kótya-vetyélése előtt... :( Húúú, viszont én személy szerint Blasi-t nagyon nem ide valónak tartottam. Egy ideig reménykedtem vele kapcsolatban, aztán beláttam, hogy rossz helyen van nála a laszti és csak kapkodni tud. Most kb. így vagyok Nocerino-val is...még reménykedem, bár jövőre lehet mindegy is lesz, hogyan fejlődik és, hogy mit alkot Palermóban. Tavaly a legnagyobb üzlet kétségtelenül az volt, hogy végül megtartottuk Chiellini-t! ÁÁÁÁÁ, olyan nincs, hogy nem hozzuk vissza és tartjuk is meg Giovinco-t, az egyik ténylegesen legígéretesebb olasz tehetséget!!!!! Nemrég is olyan kis összefoglalót láttam róla, hogy olyan papírokat utoljára Guttenberg nyomott!! :D Mirante-t is vissza, egyértelmű! Illetve talán De Ceglie is használható lehetne... Marchisio-t nem vágom. És mi van/lesz Olivera-val amúgy?! FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_22017 2008.04.17. 19:23:12

Egyébként visszatérve a két védőre: elhihetitek, jó ideje ismerem Legrottaglie játékát, én szeretném a legjobban, hogy helyette Stendardo jöjjön, de nem lehet tudni, miben állapodtak meg a Lazióval. Sőt, az lenne a legjobb, ha még Stendardónál is jobb :) védő jönne, de majd meglátjuk a nyáron.

asvééd 2008.04.17. 19:39:55

Juvetto!! Tudom hogy linket nem lehetne beszúrni,talán ez átmegy a "vizsgán":))))!!!És akkor talán megérted hogy nekem személy szerint miért hiányzik Maresca!!!! Ahogy ezek érezték egymást...............áááhhh It's a wonderful géééééééééééééééém!!! http://href.hu/x/5d9w INCREDIBLE! (Beautiful goal by Enzo Maresca

asvééd 2008.04.17. 19:46:23

Lassus!Küldtem egy kommentet linkkel együtt!Leellenőrzöd és kitolod?Csak egy juve-varázs!:)))Amikor csak jól esik:))))))) Juvetto ezt sasold ki!!!A negyediknél lassítsd ki:)))

asvééd 2008.04.17. 19:52:22

Thanks my Master!!!!!It's my hómpédzs:))))

RICh 2008.04.17. 19:53:07

Uuuuu Lassus bácsi mi történt...??nagyon bepipultál itt pár kommentbe!!!!Amugy nekem minden vágyam egy belsö védö(Zapata)egy szésö(Taiwo)meg egy középsö középpályás(Lucho)de ha ö nem is akkor Piatti a nyáron és én ezzel boldog lennék!

Ismeretlen_22017 2008.04.17. 19:54:07

Szerintem Miccoli, de főleg Maresca a Juventus szurkolóinak kedvencei voltak, a vezetőséggel való összekülönbözésük miatt kellett távozniuk. Azt hiszem, Maresca ezen góljára mindenki (?) emlékszik, ha máshogy nem, felvételről már biztosan látta. Ez is az egyik oka, amiért annyira kedvelték a drukkerek :) http://href.hu/x/5d9x

PaLLaDiNhO 2008.04.17. 19:56:46

eeee? lemearadtam:D:D ööö ,én ugy tudom hogy nagyon magas lessz a vételára stendardonak ,nem tudom a lazional mi a magas.De volt egy megállapodás a 2 fél között hogy semmiféleképpen sem fog maradni stendardo ,az diény végén visszahívják és megpróbálják eladni(gondolok itt a milanra) és ez a legésszerűbb dolog amit laziosok tehettek mert igy több pénz van benne.Vagy azt is elképzelhetőnek tarto a jó formáját tekintve hogy kezdőben lessz a római alakulatnál .kb ennyi ugyhogy sztem de silvestrivel jönni fog még egy védő az olasz ligábol leginkább (kiscsapatokra gondolva +crisito cserének) hát kb ennyi forza juve!

PaLLaDiNhO 2008.04.17. 20:11:51

ja amugy megtaláltam molinaro utódját ha jól tévedek bal védő de aki ismerei netán az javitson fasza kis bekk a gyerek és még nincs ojann agy neve még http://href.hu/x/5dcn

Juvetto 2008.04.17. 20:34:03

asvééd! Bakker!! Ezt most furcsa lesz olvasni, mivel férfi emberek "párbeszédéről" vagyon szó, de FELTÜZELTÉL!!!! :D Ezt visszanézve(meg mondjuk eddig is) már alig várom, hogy újra BL meccset nyomjunk!! De nagy JÁTÉK volt!!! Szerinted nem emlékszem erre az Enzo-gólra?! :D Parádés!! Nagyon együtt voltunk! És leszünk is hamarosan, majd meglátják a kétkedők! Esküszöm, még most is előrébb lennénk, Maresca-t a keretünkben tudva! Mondjuk nem hiszem, hogy stabil kezdő lenne, de még az sincs kizárva, attól függ kiket sikerál majd nyáron megszereznünk... Egyébként Giovinco-t ilyesminek képzelném el. Lehet, hogy most lehülyéztek, de én még bízom amúgy Tiago-ban! FORZA JUVE!!!

Juvetto 2008.04.17. 20:37:51

ÁÁÁÁÁ, megnéztem mégegyszer!!! :)) Ja, azért írtam csak, hogy nem biztos, hogy most kezdő lenne itt Maresca, mert picit talán le van ketyegve fizikálisan a "borbélynál". :D FORZA JUVE!!!

vizi8 2008.04.18. 09:31:12

Hát így olvasgatva a blogot , számomra az derül ki hogy szinte mindenki 90-es évektől Juve drukker.Én ha jól emlékszem 80-ban láttam az első Juve meccsemet, akkor még Cseszlovákiába jártak edzőmeccset játszani.Úgyhogy én megéltem azt is amikor úgymond pofozógépek voltunk.Megéltem a poklot és a mennyt.

Vittorio24 2008.04.18. 09:32:18

Palladinho tényleg jó baloldali védőt találtál,az illető Nadir Belhadj és a Lens-be játszik már 23szoros válogatott és 3gólt is lőtt a meccseken.Gyors,technikás és nagyon jók a beadásai,a széleken rendszeresn felfut.Úgyhogy ő jó erősítés. Molinaro mellé jó lenne mert akkor már 2en lennének erre a posztra. Meg hát ez a srác anyagilag nem tartozik az elérhetetlen kategóriába.

vizi8 2008.04.18. 11:13:21

Hát ezt a Belhadj gyereket szívesen látnám Molinaro helyett. Ügyes,gyors és lát a pályán.

PaLLaDiNhO 2008.04.18. 11:51:30

hát ja valameik skac mondta h érdeklődünk iránta is.na ha idehozzasecco akkor nagyo fogok örülni (és be is válik ;)amaurival meg nincs semmi bajom ha a vezetőség lát benne vmit akkor igen is sztem be fog válni .KÖZÉSŐ VÉDŐ után kéne még néznünk! huuh hol voltam én mikor csehszlovákia még volt :D

PaLLaDiNhO 2008.04.18. 12:17:41

hmm belhadj + vdv + company? hol kell aláirni? XD megy a feszkó a hamnurgnál is! jó lenne ha secco vissza se jönne mardidból hanemm menne franciába meg németbe az új játékosok ügyében miért merült ez fel bennem? http://href.hu/x/5dlh am mostt h kidőlt jaki remélem több lehetőséget fog kapni Palla aztán hátha itt tartják!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (919) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9924) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2431) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7448) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása