A Juventus még versenyben van Diego megszerzéséért

Diego édesapja szerint a Juventus az egyik legesélyesebb, hogy leigazolja a brazil középpályást. A játékos Európa egyik legkeresettebbje, a Real Madridtól kezdve az Arsenalig szinte mindenki leigazolná. A Juventus sohsem titkolta, hogy nagyon meg akarja szerezni a 23 éves Diegót, hogy jövőre már esélyesként induljon a Serie A-ban és a Bajnokok Ligájában is.

Diego

"Rengeteg mindent lehet hallani és olvasni, de ezek közül nagyon sok csak pletyka. A Bianconeri sportigazgatója, Alessio Secco azonban már járt Brémában, és tárgyalt a Werder elnökével, Klaus Allofs-szal." - mondta Djair da Cunha, a játékos édesapja a 'Bild'-nek.

Abból már volt félreértés, hogy Diego állítólag eleinte azt nyilatkozta, hogy szívesen csatlakozna a Bianconerihez, ám nem sokkal később már a Real Madridról mondta ugyanezt. Eközben a Werder Bremen is megpróbál mindent megtenni, hogy megtartsa a játékost, ám mivel jelenleg az ötödik helyen állnak, egyre kisebb az esély, hogy jövőre indulhatnak a BL-ben. Ez pedig kevés lehet Diego megtartásához.

"Nem valami jó a helyzet Diego számára. Az az álma, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr114641921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RICh 2008.04.03. 21:07:14

Bocsi lasus de ez még mindenképpen a hirhez tartozik: Diego szerződése 2011-ben jár le és a lehetséges kivásárlási ár, amely megközelítőleg 14 millió font, könnyen falat képezhet majd a torinói óriások leigazolási szándéka előtt. Ha eiz tényleg mondta az apja akkor visszont megint nagy esély van a megszerzésére és szerintem az a 14m font(22.5 m euró)nem lehet akadály!!!Egyépként ebben a hirben a a furcsa hogy nem gondoltam volna hogy Secco ilyen tökös hogy elmegy Brémába

babo410 2008.04.04. 00:26:15

Naná, hogy Secco Brémában volt! Mekkorát nőne az ázsiója mind a szurkolók, mind a klub vezetése szemében, ha egész Európa orra elől a Feketefehérek happolnák el Diegot. Én nem mondanám Seccora, hogy pancser. az biztos. Ha nyáron jók lessznek az igazolásai, akkor az fog igazolódni, hogy kezd belejönni. Sokan Moggit sírják vissza, hogy milyen jó igazolásai voltak, és milyen olcson hozta a jó játékosokat. Ehhez csak annyit, hogy a Nemzeti Sport onlinén olvastam, hogy most van a tárgyalása, melyben azzal vádolják, hogy megfenyegette a játékosokat, hogy írjanak alá a juvéhoz. Na ezek után ki várja vissza?

juvem 2008.04.04. 15:16:54

moggi nem fenyegette őket jó lehet h néha igen de ők elvileg úgy csinálták h megmondta nekik ennyit fognak keresni és pluszba jönnek nekik a pénzek kéz alatt amiről nem készítenek semmilyen szerződést meg semmit!

juvem 2008.04.04. 15:18:39

ja és ha secco megszerzné diegot nagyot nőne a szememben!a legjobb igazolás lenne középpályára szerintem

RICh 2008.04.04. 16:09:47

Tessék 1 kis friss Moggi-papáról: A GEA ügynökség elleni kivizsgálás folytatódik, és Miccoli elmondta, hogy Moggi megfenyegette, amikor nem fogadta el a Portsmouth ajánlatát. A vizsgálatok során már Fabio Capello és Antonio Giraudo is kénytelen volt tisztázni magát. A Luciano Moggi fia, Alessandro által vezetett ügynökséget illegális intézkedéssel vádolják. 2004 - ben Miccoli a Perugiánál játszott kölcsönben, majd amikor visszatért, elmondása szerint valami megváltozott a Juventusban. "Mindigis Francesco Calindaro volt az ügynököm. Amikor a Perugiánál voltam, Antonio Conte felhívott. Azelőtt soha nem találkoztam vele, bár egy városból származunk. Ő mondta, hogy szerződjek le Alessandro Moggival, hogy ha majd visszatérek a Juventusba, segíthessen beilleszkedni." Ebből kifolyólag Miccoli elmondása szerint gondjai adódtak a Juventusban Luciano Moggival. "A kezdetektől sok gondom volt vele. Például ki kellett vennem a fülbevalóimat, amit egyik másik csapattársamnak sem. Moggi megpróbált elkülöníteni, de mégis jó kapcsolatom volt a csapattársakkal. Amikor a Fiorentinanál voltam egy kettős tulajdonjogi üzlet keretében, egy interjúban azt mondtam, hogy maradni szeretnék Moggi miatt. A nyáron aztán visszatértem a Juventusba, és eleinte nem éreztem semmi vészeset. De amikor a Scudettot mentünk ünnepelni, a buszon kellett várnom. Az edzőtáborban Moggi felhívott, hogy megegyezett a Portsmouthal, de elutasítottam, mert a lányom fiatal volt, és a feleségem sem akarta elhagyni Olaszországot. Moggi azt mondta, elintézi, hogy ne játszhassak, hogy Olaszországban senki sem akar, mert bajkeverő vagyok, és nem fog pénzt kidobni a fizetésemre. Végig ellenséges volt velem, és szerintem azért, mert elutasítottam a fiát. Más magyarázat nem lehet, mert még csak az első szezonom volt a Juvenál."

Ismeretlen_22017 2008.04.04. 17:32:57

RICh: figyelj, eddig nem érdekelt, de most megkérlek, hogy ezt többet ne, oké? A komment arra való, hogy hozzászóljatok, nem arra, hogy bejegyzést írjatok. Erre volt nemrég a felhívás, hogy ha van valami cikked, küldd el nekem, és én kiteszem a neved alatt. Köszönöm.

juvem 2008.04.04. 18:21:01

jó basszus a moggi is ember volt gondolj bele h felidegesítenek akkor te is mondasz "csúnya" dolgokat!:) és ez olyan mint 1 nagy cégnél ha összeveszel az igazgatóval akkor szopni fox mert te alatta dolgozol és ő dirigál neked! ez az élet mindenki felfele sír lefele dirigál!

SpaN 2008.04.09. 12:09:03

erre csak annyit, hogy nekem mind1 hogy ki, de valaki hozzaide Diegot:D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása