Ranieri: "Csak az Empoli elleni mérkőzésre koncentrálunk"

Most már nincs idő a Napoli elleni botrányos mérkőzésen rágódni. Szerencsére egy újabb mérkőzéssel lehet feledtetni a történteket. A szezon második hétközi fordulója különleges pillanatban éri a Bianconerit, hiszen november 1-én lesz a klub 110. éves.

A Juventus szerda este az Empoli csapatát fogadja, és az ellenfél kerete tele van fiatal Bianconeri nevelésű játékosokkal (Piccolo, Marchisio, Giovinco és Volpato), míg a házigazdáknak több kulcsjátékosukat is nélkülözniük kell. Nedved két mérkőzésre szóló eltiltását tölti, hozzá csatlakozott Chiellini, Legrottaglie és Nocerino is - akik mindannyian a Napoli elleni találkozón történtek miatt gyűjtötték össze a sárga lapokat, melyek miatt most pihenőre kényszerülnek.

Claudio Ranieri

"Nem akarok többet a múlt szombaton történtekre gondolni" - mondta a tréner a mai sajtótájékoztatón - "Egy futball csapatnak ki kell tudni zárni az ilyen dolgokat, és csak a következő mérkőzésre koncentrálni. Megnéztem a felvételeket, nem kell nagyon kommentálni őket, de a sárga lapok a játék részei. Jó csapatom van, mindenki formában van és nagyon motivált. Akárkit is választok, jól fog szerepelni."

Ranieri szerint csapata holnap a pályán állhat bosszút az elszenvedett sérelmekért, de nem gondolja, hogy az Inter elleni, vasárnapi rangadó mindennél fontosabb lenne.

"A Napoli elleni mérkőzés előtt is mondtam, hogy minden mérkőzés három pontot ér, attól függetlenül, hogy ki az ellenfél. Először az Empoli elleni találkozóra kell összpontosítanunk. kemény lesz, de mindenképp nyernünk kell. Olyan csapat ellen játszunk, akik könnyen alkalmazkodnak az aktuális ellenfél stílusához, jók a játék lassításában, és a hirtelen ellentámadásokban. Nemrég óriási mérkőzést játszottak a Milan ellen, és múlt vasárnap nem érdemeltek vereséget az Atalanta ellen." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr424641251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása