Juventus: Ez botrány!

A Juventus játékosai egyszerűen "botrányosnak" nevezték a Napoli elleni mérkőzés játékvezetőjének munkáját. A Bianconeri szombat este szenvedett 3-1 arányú vereséget Nápolyban, köszönhetően Maurizio Domizzi két büntetőjének, melyek igen kétes szituációból születtek.

Az első tizenegyest megelőző akcióban Giorgio Chiellini tisztán szerelt (látható a labda mozgásából), míg a másodiknál Marcelo Zalayeta igen látványosan dobta fel magát Buffon kirohanásánál.

Juventus FC

A klub arra utasította játékosait, hogy ne nyilatkozzanak a sajtónak, megelőzve ezzel a további vitákat, de néhány vélemény azért kiszivárgott a mérkőzés után.

"Ha ilyesmi megtörténhet, az egyszerűen botrány!" - mondta David Trezeguet, miközben elhagyta a stadiont.

"Ez teljességgel felháborító" - tette hozzá Nicola Legrottaglie és Raffaele Palladino.

Gianluigi Buffon igen feldúltan és idegesen távozott, miután a büntető mellé egy sárga lapot is begyűjtött a Marcelo Zalayeta ellen elkövetett "szabálytalansága" miatt.

"Nem beszélhetünk a mérkőzésről..." - mondta a sajtó képviselőinek, miközben elviharzott.

Vincenzo Iaquinta a mérkőzés 80. percében lépett pályára, és próbált diplomatikusan fogalmazni Mauro Bergonzi játékvezető teljesítményéről.

"Nem tudok mit mondani a büntetőkről, nem láttam őket. Most a következő mérkőzésünkre kell koncentrálnunk, és lehetőleg megszerezni mindhárom pontot."

A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis csapatát dícsérte, de elmondta, történtek hibák a mérkőzésen.

"Azokról az esetekről nem mi tehetünk, a Ligának kell velük foglalkozni. Biztosan kell nekik egy nap, mire kielemzik a lassított felvételeket, és meghozzák a helyes döntést. Utána remélhetőleg befejeződik ez a komédia, mely csak a médiának kedvez. Meg kell végre érteni, hogy eljött az idő a videóbíró bevezetéséhez, főleg a büntetők esetében."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr524641242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása