Palladino gólt szeretne lőni

"Fontos lenne számomra, hogy pályára lépjek Nápolyban. Ha sikerülne gólt lőnöm, nem ünnepelnék, de azért remélem, hogy sikerül betalálnom."

Raffaele Palladino különleges mérkőzésre készül: a fiatal csatár egyike a Juventus csapatánál játszó nápolyi születésű játékosoknak, így számukra a Napoli elleni találkozó mást jelent, mint a többieknek. Ráadásul Raffaele még sosem játszott a San Paolo Stadionban a Napoli ellen, de most, hogy Nedved eltiltást kapott, van rá esély, hogy kezdőként lépjen pályára, igaz, csak középpályásként.

Raffaele Palladino

"Remélem, kapok lehetőséget, hiszen a szombati mérkőzés nagyon fontos számomra. Roppant izgalmas lenne a szülővárosomban játszani. Sokat dolgozom, tudom, hogy élnem kell a lehetőségekkel, akármilyen keveset is kapok, és akármilyen pozícióban kell pályára lépnem. Ha a kezdőcsapatunkat nézem, látnom kell, hogy nehéz folyamatosan lehetőséget kapni. Négy csatárunk van, és mivel nem játszunk Európában, várni kell a sorunkra. Nekem szerencsém van, hogy több poszton is tudok játszani, bár igazából csatárnak érzem magam. Tavaly is, és idén is sokféle poszton kipróbáltak, és szerintem többször játszottam középpályást, mint csatárt. A középpályán játszani nem könnyű dolog, együtt mozogni az ellenfelekkel, követni őket, de ha ez kell ahhoz, hogy állandó lehetőséget kapjak, nagyon szívesen játszom itt is."

Mindentől eltekintve Palladinónak van elszámolni valója a Napolival, hiszen gyerekként elutasította a klub, amikot próbajátékon vett részt náluk:

"13, vagy 14 éves lehettem, nem feleltem meg a felvételijükön, de nem haragszom rájuk. Minden sokkal jobban alakult, hiszen csatlakoztam a Juventushoz... Ünneplem-e majd magam, ha sikerül gólt szereznem? Nem, tisztelem a várost, és az ottani ismerőseimet, de ez nem jelenti azt, hogy ne szeretnék betalálni. Sőt! Nagyon is szeretnék! Én is, és a többi nápolyi játékos is szeretünk visszatérni szülővárosunkba, de tudjuk, hogy Juventus játékosok vagyunk, így a pályán ennek megfelelően fogunk viselkedni."

Palladino két játékost emelt ki külön a Napoli csapatából:

"Lavezzi nagyon technikás játékos, minden védő dolgát megnehezítheti. Hamsik a másik játékos, akit nagyon szeretek, ő is a Serie B-ből jött, és ő is fiatal még. Technikai tudása és gyorsasága fogott meg benne."

A szombati mérkőzés újabb lépcsőfok a november 4-i rangadó előtt, de Raffaele szerint nem csak az Inter elleni mérkőzésre kellene koncentrálni.

"Az Internek nagyszerű csapata van, sok játékossal, rengeteg változtatási lehetőséggel. Ez hatalmas előny, de szerintem egy sztárokkal teli csapat nem jelenti feltétlenül azt, hogy mindig győznek is. Nekünk is vannak sztárjaink, de más erősségeinkre is támaszkodhatunk: elszántak vagyunk, csapatként nagyon egységesek, és mindig az utolsó percig hajtunk a győzelemért. Nyugtalanul várom már a mérkőzést, de az öltözőben mindig arról beszélünk, hogy nem szabad csak erre a mérkőzésre koncentrálni. Így könnyen alábecsülhetjük a többi ellenfelet, és ez egyszerűen nem történhet meg. Minden mérkőzés három pontot ér."

A Juventus pontosan ennek a mentalitásnak köszönheti, hogy a tabella második fokán áll.

"Ranieri jól tette, hogy ismertette velünk a felelősséget. Tudjuk, hogy heti egy mérkőzésen tudunk jó teljesítményt nyújtani, és jelenlegi helyezésünk büszkévé tesz minket. Az, hogy nem kell európai kupában játszanunk, előnyt jelent: a hét elején nagyon keményen edzünk, a hét végére erőnlétileg tökéletes állapotba kerülünk, így a vasárnapot csúcsformában várhatjuk, és képesek vagyunk az utolsó percig küzdeni."

Végezetül néhány szó Del Pieróról, aki nemrég újította meg szerződését, és pár napja apa lett.

"Mindannyian gratuláltunk neki, hiszen megérdemelte az új szerződést: ő a csapatkapitányunk, a vezetőnk, jó tudni, hogy még két évig biztosan velünk lesz. Csak tanulni tudok egy ilyen bajnoktól, mint ő. Tobias születése pedig több, mint magánügy; nagyszerű esemény ez Alexnek, és a Juventusnak is... talán egy új bajnok született."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr44641221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PaLLaDiNhO 2007.10.24. 21:25:50

PALLADIIIIINNNNNNNN!!!!! ő az én emberem ,és igen , elfogult vagyok vele szemben nem is kicsit... De itt a lehetőség hogy megmutassa ki itt a varázsló .már ha kap lehetőséget (amit azért remélek...)A meccsel kapcsolatosan remélem hogy 3 támadóval fogunk kezdeni, mert legjobb védekezés a támadás. áhh késze ez az ember zseniálisssss....megőrölönk ti nem???XDXD egyébként köszi hgy betetted a cikket LASSUS rendes vagy hogy gondoltál rám is ... mikor lessz a meccs vasárnap este vag délután??? FORZA PALLADINHO#20!!

juvem 2007.10.24. 22:07:24

hallod palladinho egyetértek veled tud a srác de ha 1szer leírod úgyis felfogjuk:D

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2007.10.25. 09:47:32

Utólagos engedelmetekkel kivettem Palladinho 33-szor elküldött hozzászólásából 32-t :)

Palladino 2007.10.25. 13:38:43

Gyerünk Palladino!!!!!!!! TE VAGY A JUVE ISTENE!!!!!!! Te leszel az új ,,Ronaldino"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CSELKIRÁLY!!!!

Ismeretlen_22017 2007.10.25. 18:32:13

Ha valamit egy az egyben átveszel (átmásolsz) valaki oldaláról, illik megjelölni a forrást Palladino... és nálad minden bejegyzés innen lett átmásolva. Mindenesetre a linket kivettem a hozzászólásodból.

PaLLaDiNhO 2007.10.25. 19:36:46

ezt az ucsoot nekem irtad??? már bocs a 33hszért de besz@rt a gép nem akartam, ennyit de lefagyott .... :( vicces lehetett ,elnézést...

Ismeretlen_22017 2007.10.25. 21:40:50

Nem, nem. A Te nicked PaLLaDiNho, az 5-ös hozzászólóé pedig Palladino. Neki írtam... A 33 hozzászólás nem gáz :D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása