Ranieri készen áll a mérkőzésre

"Több érdekes mérkőzés is vár ránk. A Genoa jó csapat, és jelenleg csúcsformában vannak. Hosszabb szünet után pályára lépni senkinek sem kellemes. Sokkal jobb, ha rendszeresen lehet játszani, és most jó kis meccsek következnek. Vasárnapi ellenfelünk a Genoa lesz, akik kitűnő sorozatot tudhatnak maguk mögött: utolós három mérkőzésüket megnyerték, szóval nehéz mérkőzésre számítunk."

Claudio Ranieri

Claudio Ranieri több témát is érintett szombati, vinovói sajtótájékoztatóján. Először az ellenfél kondíciójáról beszélt:

"Úgy néz ki, csúcsformában lévő csapatokkal játszunk. Először ott volt a Roma, majd a Fiorentina, és most a Genoa. Jó csapatuk van, a szervezettség a titkos fegyverük, folyamatosan nyomást gyakorolnak az ellenfélre, szinte automatikusan játszanak, és sokat járatják a labdát. Igazán tetszetős a játékuk, ahhoz képest, hogy csak most jutottak fel a Serie A-ba. Akárcsak mi..."

Iaquinta nem lehet ott a Genoa ellen, ám Ranieri ennek ellenére nem veti el a három csatáros felállást.

"Iaquinta nélkül is játszhatunk három támadóval, de ezt még át kell gondolnom. Az a kérdés, hogy ki tudna megfelelően a csatárok mögött irányítani. Gasperini kitűnő tréner, és hozzám hasonlóan az ellenfélnek megfelelően változtatgatja csapata összeállítását, szóval inkább nem mondok most semmit a taktikánkról, nem akarom előnyhöz juttatni..."

A Genoa elleni mérkőzés Domenico Criscito számára igazán különleges lesz, ám ő a Reggina elleni találkozó óta nem kapott lehetőséget.

"Nem feledkeztem meg róla, de a csapat jelenleg jól szerepel, nem értem, miért kellene rajta változtatnom. Persze kap majd lehetőséget, talán már holnap. Miért is ne?"

Camoranesi most sem léphet pályára, de felépülése nagyon jól halad.

"Szerintem hamarabb visszatérhet, mint azt gondoltuk, már most a csapattal végzi az edzéseket. Meglátjuk, talán már az Empoli ellen játszhat."

Egy játékos viszont biztosan a kezdőben lesz, méghozzá egészen a mérkőzés elejétől: Del Piero, aki most újította meg szerződését.

"Nagyon örülök, hogy Alex hosszabbított. Mikor azt mondom, hogy az új játékosok nagyon jól beilleszkedtek, mert a régiek sokat segítenek nekik... akkor Del Piero a legjobb példa. Féltem-e attól, hogy végül nem tudnak megegyezni a klubbal? Amikor Buffon hosszabbított, logikusnak tűnt - legalábbis számomra -, hogy a többiek is maradnak. Aztán szép sorban mindenki aláírt - Del Piero is. Ezek a játékosok érzik ennek a meznek a súlyát, a jelentőségét, és mentalitásuk átragad az újakra is."

Ennek a mentalitásnak Tiago is hasznát vehetné. A játékos ugyanis nem úgy viselkedett, ahogyan illett volna, amikor az 'O Jogo' nevű portugál lapnak nyilatkozott. Tiago arról beszélt, hogy nem kap lehetőséget. Erre először a klub reagált Alessio Seccón keresztül, itt az idő, hogy Ranieri is elmondja véleményét.

"Nagyon felidegesítettek és csalódottá tettek Tiago szavai. Igazából ő az, aki változtathat a dolgokon. Az igazi bajnokok képesek úrrá lenni a hullámvölgyeken. Én akartam őt leigazolni, szóval vállalom a teljes felelősséget, de annak fogok lehetőséget adni, aki a legjobban szolgálja a csapatot. Nem érdekel, mennyi idős, mennyibe került, vagy mennyit keres. Akik nem játszhatnak, mindig csalódottak, de ilyet egyszerűen nem lehet nyilatkozni, mert ezzel csak a csapatnak ártanak."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr584641204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Evil007 2007.10.20. 21:52:22

Mindörökké Juventus! Nem pont ide tartozik;)bocsi... de amit ma a napoli csinált az egyben nagyon jól jött nekünk plusz elismerésre méltó! Nagyon tetszettek, Lavezzi meg nagyon komoly és a 3 csatáros rendszerünkben nagyon is jól jönne!! De mi azért megverjük őket jövőhéten;)

mnorba 2007.10.21. 10:07:01

Csatlakozom!Nekem is nagyon tetszett a meccs,hajtós volt a végéig.Szépen kontráztak és eredményesen.Az meg,hogy a Roma csak 1 pontot tudott begyűjteni,csodás! Forza Juve

PaLLaDiNhO 2007.10.21. 13:20:05

sajnos nem láttam végig a meccset azthiszem 2-2 ig csak... nekem is tetszett ez a napoli jo volt látni hogy küzdöttek és a védekezésükkel is...szoval le a kalappal .és szerintem nekünk is jót tett ez az x.Amugy nekem elég unszimpatikus ez a mostani roma , és nektek? ja és ma hajrá bianconeri tömjük ki a genioát (nehéz lessz)hajrá PaLLaDiNhO ,tiago le, trezegol.forza juveee

PaLLaDiNhO 2007.10.21. 13:23:00

ottaz a le az alex akart lenni ,azért javitom ki magam mert nekem az egyik kedvencem tiago és nem azt akartam kifejezni hogy menjen el hanem játszon végre 90percet

Ismeretlen_22017 2007.10.21. 13:40:30

Nekem is nagyon tetszett a mérkőzés, bár kicsit ijesztő volt, mennyire tud küzdeni a Napoli... És még egy valami. Szerintem Tagliavento megint nagyon gáz volt (a bíró), bár anyira nem, mint a Cagliari-Juve meccsen.

juvem 2007.10.21. 15:23:51

most olvastam h a villareal felajánlotta a juvénak riquelmét tiagó-ért hááát nem tom lehet h nem lenne rossz ötlet! idős már de még mindig a legnagyobbakhoz tartozik

Ismeretlen_22017 2007.10.21. 18:10:26

Akkora pletyka, hogy nem tartottam szükségesnek írni róla.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása