Ranieri: "A gólok felpezsdítik az új játékosokat"

Claudio Ranieri visszatért Parmába, ezúttal a Juventus élén, és győzelmével a Bianconeri az Olasz Kupa negyedik körébe jutott.

"Olyan volt, mintha a múltba utaztam volna, és vasárnap, a Cagliari ellen ugyanilyen lesz."

Claudio Ranieri

Ranieri számára ez a pár nap az emlékezésé. A mérkőzés naptár döntött így, négy nap alatt két különleges mérkőzést sorsolva neki: tegnap a Parma ellen, és vasárnap a Cagliari ellen. Az első nagyszerűen fejeződött be: győzelem a Tardini Stadionban, és így továbbjutás az Olasz Kupa következő körébe.

A Juventus megérdemelte a győzelmet:

"A Parma az első 15 percben nagyon jól játszott, nyomást gyakoroltak ránk, és többször is a tizenhatosunkon belülre sikerült hozniuk a labdát, de a védelmünk nagyon jól működött. Ezután fokozatosan egyre jobbak lettünk, és már az első félidőben is voltak helyzeteink. A második játékrészben szerencsénk is volt a gólokkal, de a Parmának csak egy lehetősége volt a büntető előtt."

Ranieri külön kiemelte az este pozitívumait:

"Jól helyettesítettük Criscitót. Legrottaglie és Boumsong is jól játszott. Molinaro? Szükségem volt valakire, aki nyomást tud gyakorolni a széleken. Egy emberre, aki a támadásokat és a védekezést is segíti Chiellini mellett. Giorgio kicsit elfáradt a három kitűnő mérkőzés után. Örülök, hogy az új játékosok szerezték a gólokat, ez ösztönzőleg hat rájuk, és még jobbak lehetnek."

És végezetül, néhány szó a jövőről, a Cagliari elleni mérkőzésről:

"Tegnap este olyan volt, mintha a múltba utaztam volna, és vasárnap ugyanilyen lesz. Cagliari az a város, ahol nevet szereztem magamnak, ez a saját tündérmesém. Egy olyan csapattal találkozunk, akik nagyon jó teljesítményt nyújtottak a Napoli ellen (2-0-ás győzelem idegenben), és a stadionjuk tele lesz elszánt szurkolókkal. Alázatosnak kell majd lennünk, mint ahogyan azok voltunk az elmúlt két mérkőzésen is."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr624641028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása