Ranieri: "A Berlusconi fontos számunkra"

A Trofeo TIM után a Juventus újra a Milannal találkozik, ezúttal egy normális, 90 perces mérkőzésen. Ranieri a következőket mondta az összecsapásról:

"A szezonkezdet előtt ez az utolsó igazi megmérettetésünk, sajnos azonban néhány játékosom hiányozni fog."

Claudio Ranieri

Majdnem egy héttel az idénnyitó előtt a Juventus készen áll utolsó rendes mérkőzésére. A találkozó hasznos lesz Ranieri számára, hogy még több információt kapjon a csapat erősségeiről és gyengeségeiről, ám ezek a válaszok nem lesznek egyértelműek.

A sajtótájékoztatón Ranieri arról beszélt, hogy a keret számos sérült miatt nem lehet teljes:

"Sajnos több játékos nélkül kell pályára lépnünk. Chiellini, Trezeguet és Zanetti sérülése nem komoly, de nem lehetnek ott a csapattal. Camoranesi? Edzéseket végez, de még nincs megfelelő erőnléti állapotban. Almiron fájdalmakkal küzködik, Tiago pedig nincs csúcsformában. Így azonban kipróbálhatok néhány új dolgot is."

Mindenesetre a hangulat olyan lesz majd, mint a bajnokság mérkőzésein. Nem is lehet más, ha a Juventus és az AC Milan találkozik. Az eredmény azonban ezúttal nem lesz fontos, legalábbis Ranieri számára:

"Az eredmények majd csak a bajnokságban lesznek fontosak, ott már pontokat kell gyűjtenünk - persze veszíteni sohasem kellemes. A 90 perces mérkőzések mindig fontosak, és ez az utolsó az idény kezdete előtt. Egyre jobbak vagyunk, és ezt be is akarjuk bizonyítani. A védelem? Mérkőzésről mérkőzésre egyre kevesebb hibát vétünk. Folytatnunk kell a javulást, edzéseket végezni, és figyelni arra, ahol gyengébbek vagyunk."

A Trofeo Berlusconi újabb lehetőség arra, hogy az egyik nagy riválissal találkozzon a csapat, három napon belül másodszor.

"Tudjuk, hogy még nem vagyunk a legjobb formánkban, de már nem vagyunk annyira lemaradva a többiektől. A nagyok most már csak taktikájukon finomítanak, míg nekünk kétszer annyit kell dolgoznunk, ugyanis az edzéseken kívül még az összeszokáson is javítani kell. Mindezektől eltekintve azonban elégedett vagyok az eddigi munkánkkal. A Trofeo TIM keretében is kitűnő mérkőzésket játszottunk a Milan és az Inter ellen." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr424640973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása