Deschamps: "Mindenkire szükségünk van"

Didier Deschamps tudta, mennyi nehézség rejlik egy ilyen mérkőzésben, mint a Treviso elleniben. Gondot okozhat egyrészt az ellenfél, másrészt pedig a Brescia elleni mérkőzés lehetséges következményei is. A francia mester bosszút akart, és meg is kapta. A Juventus Channelnek pedig a következőket mondta:

"Ilyen mérkőzésre számítottam. Kicsit aggódtam, hogy a szombati vereségnek lesznek következményei; szenvedtünk, de nyertünk, és ez így van jól."

Didier Deschamps

A Treviso ellen egy kétarcú Juventust láthattunk. A második félidős szereplés mindenképp jobb volt, főleg a cserék után. Deschamps erről így beszélt:

"Ha cserélek, az azért van, mert úgy gondolom, hogy aki beáll, hozzá tud tenni valamit a játékhoz. Bozsinov ma jól szerepelt, Marchisio karakteresen játszott, és Balzaretti is megtette a magáét. Marchionni teljesítményét viszont sajnálom, mert meggyőződésem, hogy mehetett volna neki jobban is. A második játékrészben sokkal agresszívebbek voltunk, igen sok helyzetet alakítottunk ki. A mérkőzés során nem ment rosszul a játék, a Treviso első kapuralövése öt perccel a lefújás előtt történt."

Végül a jó híreket nem csak a mérkőzés végeredménye jelentette, hanem a többi meccs eredménye is. Az üldözőket megállásra kényszerítették, így a Juventus előtt ismét ott a lehetőség.

"Nem beszélhetünk egy kis elszakadásról, az még túl korai lenne. Tudjuk, hogy még sok tennivalónk van. Ez egy nagyon kemény év, ezért van szükségünk mindenkire. Még a szurkolókra is; ezen a délutánon a játékosok hiányolták a szokásos drukkereket..."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr414640425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása