Deschamps a bekiabálókat hibáztatja

Didier Deschamps a szurkolókat hibáztatta, akik bekiabálásaikkal tönkretették a csapat játékát.

"Ellenfelünk nagyon fegyelmezett volt, alig hagyott nekünk teret. Az a tény, hogy kevesen voltak a stadionban, nem tett jót. A játékosok kicsit megijedtek attól a nagy ordibálástól, amit hallani lehetett." - mondta Deschamps a ma délutáni, nagy nehezen megnyert mérkőzés után.

Didier Deschamps

A szurkolók a szombati, Brescia ellen 3-1-re elvesztett mérkőzés után fordultak a csapat ellen, és a mai teljesítmény sem engesztelte ki őket túlságosan. A csapat újra csalódást keltően játszott, a győzelem csak Del Piero gyorsan elvégzett szabadrugás-passzának köszönhető, melyet Palladino könnyedén értékesített a meglepett védők mellett.

"Megértem, hogy a szurkolók ki akarják mutatni csalódottságukat, de nekik segíteniük kellene a játékosokat. Ez a másodosztály, nem a Serie A, vagy a Bajnokok Ligája. Minden nap előfordulnak nehézéségek, és ők sem könnyítik meg a dolgunkat."

Mindezek ellenére a Juventus három pontra növelte előnyét a Napolival szemben, akik hazai pályán 0-0-ás döntetlent értek el a Vicenza ellen.

"Nagyon fontos volt, hogy nyerjünk ma, és azt kell mondanom, ma minden sikerült. A Brescia elleni vereség rányomta bélyegét a játékunkra, de a második félidőben már jobban ment. Szerencsére az üldözőink sem nyernek mindig."

A francia mester néhány változtatást végzett ma délután a csapaton. Olyan játékosok is lehetőséget kaptak, akik az idény nagy részét a kispadon töltötték.

"Jonathan Zebina nagyszerű képességekkel rendelkezik, ma középhátvédként alkalmaztam, mivel neki van a legnagyobb tapasztalata. Giorgio Chiellini is nagyszerű munkát végzett a védelem szélén. Valerij Bozsinov igen jól játszott, de biztos vagyok benne, hogy Marco Marchionni jobb is lehetett volna. A legfontosabb dolog, amit a mai mérkőzés után megtanultam, hogy az összes játékosomra számíthatok."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr184640427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása