Deschamps tagadja, hogy távozna a Juventustól

Didier Deschamps tagadta azokat a pletykákat, melyek szerint távozik a Juventus edzői posztjáról a Brescia elleni vereség miatt.

A Bianconeri a szombati vereség ellenére is a tabella élén áll, egy ponttal megelőzve a Napolit. Természetesen azonnal felröppentek a pletykák, hogy a francia mester nagyon csalódott, és távozásával fenyegette meg a klub vezetőit.

Didier Deschamps

"Nem tudom, kitől származik ez az egész, én biztos nem mondtam ilyesmit." – mondta Deschamps igen dühösen a sajtótájékoztatón.

"Nem érzem, hogy én lennék itt a probléma. Szívesen elmondok minden egyes szót, ami az öltözőben elhangzott, de igazából úgy érzem, hogy ezek magánügyek. Mikor a csapattal beszélek, mindig megkérem őket, hogy mondják el a véleményüket, és azt, hogy ők mit gondolnak. Ha azt látják, hogy minden egyes szavuk megjelenik, elképzelhető, hogy kevésbé lesznek nyíltak velem."

Deschamps nem csinált belőle titkot, hogy elégedetlen volt a csapat szombati teljesítményével, de azt nem hiszi, hogy emiatt elúszott volna a végső győzelem.

"Nem vagyok boldog, sőt nagyon ideges vagyok, hogy ilyen vereséget szenvedtünk. Az egész csapat rosszul működött, nem egy ember hibája volt ez az egész. Azonban az idény nem egy mérkőzésen fog múlni. Eddig jól szerepeltünk, nagyszerű ez a szezon, de az természetes, hogy néha kikapunk. Lesz még bőven fontos összecsapás. Ez egy nagyon kemény bajnokság, de szerintem jól végezzük a dolgunkat."

Deschamps ezután David Trezeguet három mérkőzésre szóló eltiltásáról beszélt, melyet a videó felvételek elemzése után szabott ki rá a Fegyelmi Bizottság.

"A három meccs kicsit soknak tűnik. Nem akarok a viselkedése fölött ítélkezni, de ha mi játszunk, mindenki rögtön bírál minket. Úgy tűnik, mindig reflektorfényben vagyunk." – tette hozzá a francia mester.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr274640418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása