Deschamps Buffonról és Trezeguet-ről

Didier Deschamps optimista a jövőt illetően, és hiszi, hogy a csapat bajnokai jövőre is maradnak a klubnál.

Gianluigi Buffon és David Trezeguet korábban adott olyan nyilatkozatokat, hogy nyáron elhagyják a Juventust. Nemrég viszont már arról beszéltek, hogy nem biztosak a jövőjüket illetően. Ez pedig elindította a találgatásokat.

Didier Deschamps

"Valami megváltozott, most már mindannyian maradni akarnak. Ha mindkét fél hajlamos a megegyezésre, akkor könnyű lesz megállapodni. A klub keményen dolgozik, hogy megtartsa a sztárjait."

A francia mester múlt héten azt mondta, hogy Steven Gerrardot Torinóba akarja hozni. Ezt azonban nem úgy tenné, hogy cserébe megválik Buffontól, akit az Inter és a Milan is szívesen vinne.

"A világ egyetlen játékosával sem cserélném el Buffont, még Gerrard-dal sem. Az angol válogatott játékos nagyon jó, de túl drága a Juventusnak. És ismétlem, négy vagy öt játékosért cserébe sem válnék meg Gigitől. A Milan elnöke, Silvio Berlusconi azt mondta, hogy egy álma válna valóra, ha megszerezhetné Buffont, de az az igazság, hogy ez nem lehetséges. Ő a Juventushoz tartozik, és mi mindent megteszünk, hogy megtartsuk. Egy szerződés nem elég, az is kell, hogy a játékos is akarjon maradni. De szerintem Buffon is így gondolkodik."

A másik fontos játékos, akivel kapcsolatban rengeteg találgatás lát napvilágot, az David Trezeguet. A francia gyakran hangoztatja, hogy a döntését később fogja meghozni.

"Fontos játékos, ő is tudni szeretné, mik a terveink. Szerintem megváltozott a hozzáállása. Persze ha a maradás mellett dönt, aztán 2008-ban mégis távozik, az nagyon rosszul érintené a klubot. Örülök a legutóbbi kijelentéseinek, de most arra kell koncentrálnunk, hogy megnyerjük a bajnokságot."

A Juventus jelenleg egyedüli csapatként, 49 pontjával vezeti a bajnokságot, és szombaton Serse Cosmi együttese, a Brescia ellen lépnek pályára egy semleges helyszínen, Mantovában. Didier Deschamps nagyon fontosnak tartja ezt a találkozót.

"A Brescia nagyon jó munkát végez, kitűnő az új edzőjük, és a múltkori, Albinoleffe elleni idegenbeli győzelem hatalmas lendületet adott nekik. Becsülnünk kell az ellenfelünket. Még nem döntöttem el, kiket küldök pályára. Most három naponta lesznek mérkőzéseink, és néhány játékosomnak pihenésre van szüksége."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr644640404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása