Buffon elkötelezte magát a Juventus mellett

Gianluigi Buffon kijelentette, hogy nem akar az Interhez szerződni, és aláhúzta: az ő jövője a Juventushoz kapcsolódik.

Gianluigi Buffon

A világbajnok kapus a maradás mellett döntött, mikor tavaly nyáron a másodosztályba száműzték a Juventust. Ekkor rengeteg találgatás kezdődött, hogy a következő szezonban hova fog igazolni. A hálóőr most azonban kiemelte, hogy kész visszautasítani az Inter ajánlatát, mivel jelenleg a Juventusra kíván összpontosítani.

"Nem hiszem, hogy a jövőm az Interben lenne. Ezt jelenleg csak a Bianconeriben képzelem el. Rengeteg eligazolási találgatás ment, de hangsúlyozom, még semmit sem nyertünk, és a Serie A-ba sem jutottunk vissza. Éppen ezért nem is akarok erre több szót pocsékolni. Nagyon örültem, hogy sok barátomat láttam ma este, de azt a döntést, amit nyáron hoztam, nem fogom megtagadni." - mondta Buffon, aki a legjobb kapusnak járó díjat vehette át tegnap este az Oscar del Calcio díjátadón.

Didier Deschamps múlt héten újra kiemelte, milyen fontos Buffon a Juventus számára - mind technikai, mind pszichológiai szempontból.

"Értékelem a szavait. Motiválni akart, hogy lássam, számítanak rám a sérülésem miatti kétmeccses kihagyás után is. Nehéz helyzeten megyünk keresztül, ám én tényleg azt gondolom, hogy újra élveznünk kellene a játékot a pályán." - tette hozzá Gigi Buffon, miután a Juve utolsó két idegenbeli mérkőzése egy Mantova elleni vereséggel, és egy Spezia elleni döntetlennel zárult.

"Más esetben ez nem lenne válság. Nem aggódom, sőt biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra a legjobb formánkat hozzuk majd. A Serie B mérkőzései egytől egyig nagyon nehezek. Csak rajtunk múlik, hogy túljutunk-e a bajnokság ezen szakaszán."

A klub jelenlegi formahanyatlása ellenére 'Téli Bajnok"-ként zárta a bajnokság első felét, és szombaton a Rimini csapatát látja vendégül.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr104640220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása