Orvosi jelentés: január 8.

Tegnap délután Giorgio Chiellini és Jean-Alain Boumsong magmágneses rezonancia vizsgálaton esett át, melynek az volt a célja, hogy kiderítse a Trofeo Berlusconi Kupa alatt szerzett izomsérülés súlyosságát. A vizsgálatok, melyeket Dr. Carlo Faletti végzett a torinói CTO Kórházban, első- és másodfokú húzódást állapítottak meg Chiellini bal combjában. Hat hétbe telik majd, míg újra visszanyeri teljes fizikai kondícióját. Boumsong elsőfokú húzódást szenvedett bal lábának oldalsó gemellus izmában, és az előrejelzések három-négy hét múlva jósolják visszatérését.

Raffaele Palladino a húzódás után néhány nappal megkezdhette a rehabilitációs fázist, és remélhetőleg rendbe is jön a szombati, Mantova elleni mérkőzésre, vagy legkésőbb a keddi, Cesena elleni idegenbeli meccsre.

Jó hír viszont Camoranesinek és Giannicheddának, hogy a csapat többi részével együtt megkezdhették az edzéseket.

Marco Marchionni intenzívebb edzésekbe kezd ezen a héten, és jövő héttől kezdve már ő is csatlakozhat a többiekhez.

Emanuele Belardi, aki december 20-án térdműtéten esett át, ezen a héten kezdheti meg a futó edzéseket és a felkészülési gyakorlatokat abban a reményben, hogy jövő héten már normál edzéseken vehet részt.

Nicola Legrottaglie tovább folytatja rehabilitációját, és már a fizikai felkészülés első fázisában jár. A várakozások szerint február elején már ő is a csapat többi tagjával együtt edzhet.

Igor Tudor vasárnap tér vissza Olaszországba, miután egy rehabilitációs kúrán vett részt jobb bokájának sérülése miatt, melyet tavaly augusztusban operáltak meg. Erőnléti állapotát hétfőn vizsgálják meg, mikor elkezdi a fizikai felkészülést.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr244640172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása