Sajtótájékoztató: Didier Deschamps

"A futball most alig számít."

Deschamps

Didier Deschamps láthatóan feldúlt volt, mikor tegnap délután, a meccs előtti sajtótájékoztatóján beszélt az Olimpicoban. A francia edzőt arról kérdezték, hogy a pénteki tragédia mennyire zavarta meg a játékosok koncentrációját.

"Annak ellenére, hogy végrehajtottuk a meccsre való felkészülést, teljesen normális, hogy mindenki részt vesz a két fiú családjának gyászában. Nagyon megrázott minket ez a tragédia, nehéz napok voltak. Ilyen pillanatokban, mint ez, a futball igen keveset számít."

Az újságírók ezután a Bologna elleni összecsapásra terelték a szót.

"Az én véleményem szerint jobbak, mint a Napoli és a Genoa. A keddi mérkőzés igazi szemtől szembeni harc lesz, bár nem tudom, mennyire fogja ez befolyásolni a jövőnket. A Bologna jól szervezett csapat, tapasztalt játékosokkal, jó formában vannak mentálisan is, és az eredményeik magukért beszélnek. Olyan csapat, akik tisztában vannak saját képességeikkel, és a tény, hogy teltház fog nekik szorítani, extra lendületet adhat nekik. Bellucci nagyszerű formában van; nemhiába ő a Serie B góllövő listájának vezetője. Ellenőrzés alatt kell tartanunk, mert nagyszerűen mozog, pontosan lő, és nagyon gyors."

És hogyan áll a Juventus fizikálisan?

"Ezen a hétvégén mindent megtettünk a kemény munka érdekében, a történtek ellenére is. Trezeguet a rendelkezésemre áll, bár még nincs 100%-os állapotban, ahogy pénteken sem volt. Del Piero azért jobb formában van, mert ő legalább játszott már fél órát. Zebinát már pénteken is a keretbe hívtam, mert sokkal több időre volt szüksége, hogy rendbejöjjön, mint azt előre terveztük."

És Chiellni, aki pénteken középhátvédként játszott volna?

"A péntek esti döntés Kovac bokaproblémája miatt alakult úgy, azonban ez egy jó megoldás. Chiellini nagyszerű képességekkel rendelkezik ahhoz, hogy középhátvéd legyen, még akkor is, ha nem játszott ezen a poszton sokat. Egy ballábas játékos akkor is előnyt jelent, ha ki kell hozni a labdát a védelemből."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr274640142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása