Kérdések és válaszok: Giorgio Chiellini

Az alábbi interjú edzés után készült Olaszország egyik legtehetségesebb fiatal játékosával.

Chiellini

- Szia Giorgio! Kezdjük egy egyszerűvel. Melyik a kedvenc zenei stílusod?

- "Azt kell mondanom, hogy a kereskedelmi rádiókban hallható zenét szeretem."

- És a kedvenc ételed?

- "Pizza minden mennyiségben!"

- Melyik pályafutásod legemlékezetesebb mérkőzése?

- "Mindenképp a milánói selejtező a válogatottal Skócia ellen. Ha olyat kell választanom, amikor a Juventusban játszottam, akkor a tavalyi, Inter elleni mérkőzést mondanám. Újra Milánó..."

- Mi jut először eszedbe, ha a válogatottra gondolsz?

- "Legelőször a nyári Világbajnokság, amit megnyertünk. Én is ott voltam Berlinben! Azután a saját jövőbeli céljaim. Már öt válogatott mérkőzést nyertem, és az a vágyam, hogy újra azt a mezt hordhassam."

- Mi a véleményed Torinóról?

- "Igazán kellemes itt. Olyasvalakinek, aki egész életét Toszkánában élte le, meglehetősen messze van Torinó, és az éghajlat is más itt. Azt kell mondanom, ez egy nagyszerű város egy fiatalnak, és az élet jó itt."

- Gondoltál arra gyerekkorodban, hogy profi futballista leszel? Támogatott a családod a pályafutásod során?

- "Nem gondoltam rá, csak álmodtam róla, ahogy minden gyerek. A családom mindig is támogatott, és olyan szerencsém volt, hogy 19 éves koromig a Livornóban játszhattam, így otthon nőhettem fel, nem kellett fiatalon elköltöznöm. Ez sokat segített."

- Volt gyerekkori példaképed?

- "Mindeképp Paolo Maldini."

- Mit csinálsz szabadidődben?

- "Tanulok. Gazdasági és kereskedelmi szakra járok, már volt három vizsgám, azonban sajnos egy órán sem lehetek bent. Szeretek még a számítógépemmel foglalkozni, néha sétálni... tulajdonképpen ugyanazokat csinálom, mint minden srác az én koromban."

- Vannak olyan álmaid, amiket meg kell még valósítanod?

- "Az, amit a barátaim csináltak a nyáron. Felemelni azt a kupát... mindenki erről álmodik." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr744640133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása