Trezeguet: "Első a csapat"

Az új Juventus Csatornának adott exkluzív interjújában David Trezeguet az eddigi szezonról, és arról a hatalmas elszántságról beszélt, mellyel segíteni akarja csapatát a visszajutásban.

Trezeguet

A szerda esti, Brescia elleni győzelem kapcsán a következőket mondta:

"Nagyon elégedett vagyok a győzelemmel. Sokkal jobb kondícióban voltunk, mint a Frosinone ellen, gördülékenyebben és magasabb technikai szinten játszottunk. A születésnapi ünneplés külön motiváló erőt jelentett, és ez volt az első alkalom, hogy teljes teltház előtt szerepelhettünk, és ez mindig nagyon fontos."

Vajon mit tartogat számára a jövő?

"Számomra sokkal fontosabb, hogy a csapat jól szerepeljen. Végig keményen kell harcolnunk, hogy a lehető leggyorsabban visszajussunk a Serie A-ba. Ez egy hosszú bajnokság, rengeteg nehéz munkával, de úgy érzem, jó úton haladunk. Csapatként kell együttműködnünk, és akkor már most hétfőn, a Napoli ellen sem lehet gond."

Ezután arról beszélt, hogy miért maradt Torinóban:

"Remek választás volt. Hét évet töltöttem el itt, négy bajnoki címet nyertem, játszhattam a Bajnokok Ligájában is. Az edző és a klub egyértelművé tette, hogy számítanak rám. Számomra most ez a valóság. Most csak az számít, hogy keményen dolgozzunk, és segítsük a csapat visszajutását a Serie A-ba."

És végül néhány szó a csapat francia tagjairól.

"Ennek a klubnak mindig is remek kapcsolata volt a francia játékosokkal, gondoljunk csak Platinire vagy Zidane-ra. Az új srácok, mint Zebina vagy Boumsong kitűnően teljesítenek. Ez egy komoly klub, és mindig számít a játékosaira. A belénk vetett hit nagyon fontos."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr944640023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása