Conte a Juventus feljutására tippel

Az egykori Juventus középpályás hisz abban, hogy a Bianconeri visszakerül a Serie A-ba.

Az Arezzo jelenlegi edzője elégedett volt egykori csapata teljesítményével a Modena ellen, ami a csapat harmadik győzelme volt a Rimini elleni döntetlen óta. Ennek ellenére a torinói gárda még mindig a tabella legalján helyezkedik el a bundabotrány miatt kiszabott -17 pontos büntetés miatt.

"Soha semmi kétségem nem volt a Juventus feljutását illetően, és ez nem amiatt van, mert támogatom őket. Láttam a Modena elleni mérkőzés első félidejét, és mikor az olyan nagyszerű játékosokhoz került a labda, mint pl. Del Piero, vagy Trezeguet, egyértelmű volt, ki fog nyerni." - nyilatkozta Conte.

Az Albinoleffe edzője, Emiliano Mondonico is az Öreg Hölgy feljutását várja, bár ez óriási csalódás számára, hisz a Juventus Serie B-s szereplése hatalmas figyelmet irányított az olasz másodosztályra.

"Minden, ami most a Serie B körül történik, egyszerűen hihetetlen. És ezt csak a Juventusnak köszönhetjük. Minden csapat, aki ellenük játszik, megpróbálja majd legyőzni őket, éppen ezért nagyon nehéz lesz a feljutás, de nagyszerű csapatuk van. Remélem, hogy nem csökkentik a büntetésüket, mert ha egyszer pluszba kerülnek - és biztosan így lesz -, akkor csak a csodának lesz köszönhető, ha valaki megállítja őket. Az egyetlen dolog, amitől félniük kell, az saját maguk. Nagyon koncentrálnak minden mérkőzésen, és ha a nagy csapatokkal nem is lesz problémájuk, azért a kicsik okozhatnak nekik meglepetéseket. Azért remélem, hogy ezt elfelejtik, mikor ellenünk játszanak majd!" - mondta Mondonico.

A Cesena edzője, Fabrizio Castori nem osztja ezeket a nézeteket, viszont ő is úgy gondolja, hogy a selejtezős hely meglesz a Juventusnak.

"Nem hiszem, hogy sikerül nekik. Jól kezdtek, de szerintem lesznek még nehézségeik. A Serie B egy nagyon kiegyensúlyozott liga. Biztos vagyok benne, hogy a Juventus megszerzi a selejtezős helyet. Ahhoz, hogy automatikusan feljussanak, olyan 98 pontot kell szerezniük - ez meg nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik." - jelentette ki Castori.

Most szombaton a Piacenza ellen játszik a Bianconeri, ami jó alkalom lesz, hogy megmutassák a közönségnek, értik a dolgukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr394639902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása