A Juventus visszavásárolná Moratát

morata_alvaro_golorom_juve.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint a Juventus nyáron szívesen visszahozná Torinóba a Chelsea támadóját, Álvaro Moratát. A spanyol válogatott játékosa két szezont töltött a zebracsíkos mezben, azonban a Real Madrid végül élt opciós visszavásárlási jogával, s 2016-ban visszarendelte az olasz rekordbajnok szurkolói körében népszerű támadót. 

Morata azt követően egyetlen szezont töltött a Real Madridnál, majd a spanyol klub továbbadta az idén nem túl fényesen szereplő Chelsea-nek. 

A londoni klubnál nyáron jelentős változások várhatóak, s Antonio Conte minden bizonnyal távozik a Chelsea kispadjáról, de a Corriere dello Sport úgy tudja, hogy felmerült a lehetőség arra is, hogy Morata visszatérjen a Juventushoz.

A 25 esztendős játékos mintegy évi 8 millió eurót keres Londonban, s ez az összeg valamivel magasabb, mint a Juventus legmagasabb fizetéssel rendelkező sztárjainak illetménye.

A spanyol játékosért Kínából is komoly érdeklődés támadt, s Morata bizonyosan nem lesz majd olcsó célpont, hiszen a Chelsea csaknem 70 millió eurót fizetett érte egy évvel ezelőtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5613822466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2018.04.10. 10:16:54

Jó lenne kicsit megújulni, és nem régebben is felmerült/bevált neveket évrôl évre felmelegíteni. Morata messze nem ér hetvenmilliót, a Chelsea és az angol klubok általában nem a diszkontárú értékesítésekrôl híresek, inkább eladni lehet nekik jó áron. Mondjuk egy Alex Sandro oda, Morata plusz harmincmillió euró Torinóba csere nem lenne rossz, de ez inkább FIFA, mint valóság.

pedronegroo 2018.04.10. 10:31:33

@venember83: Én nagyon bírom Moratát de egyetértek inkább új nevekre volna szükség és igen a Cselski nem a Marotta-féle aki menni akar az megy féláron vagy ingyen politikát folytatja. Amúgy biztos vagyok benne hogy Morata pár évig még téma lesz :) én várnék még két évet és addigra már diszkont áron lesz tehát Marotta-kompatibilis lesz. :)

Nathas 2018.04.10. 10:37:51

Ezeket a támadó-pletykákat sem értem teljesen. Jelen állás szerint az egyetlen olyan csapatrészünk, ami többé - kevésbé megvan, amit persze boríthat Dybala távozása.

m.martin91 2018.04.10. 10:40:20

Támogatom a leigazolását, de nyilván alternatívája Martial-nak. Tehát vagy Martial, vagy Morata. Ebből lesz majd a végén Politano.

rockitbaby 2018.04.10. 10:54:56

@Nathas: Többé kevésbé megvan? Komolyan azzal a Higuainnal képzeljük el a történetet, aki pont a fontos meccseken lesz lámpalázas? A RM elleni meccs megmutatta, hogy mit is kaptunk azért a 96 millióért, vagy ha jobban tetszik, milyennek kellene lennie egy igazi klasszis csatárnak. Én ha lehetőség lenne rá, Morata-t egy az egyben is elcserélném az Higuainra. A spanyol legalább a komoly meccseken él csak igazán, a többit eddig is lehoztuk izomból.

Vagy talán az a Mandzukic, akiből a két év szélső lét teljesen kiölt minden csatárra emlékeztető vonást?

Bár én a RM elleni meccs után végleg leírtam Higuaint ( itt lett volna a lehetőség, hogy megmutassa, mégsem tojja össze magát a kritikus pillanatban, de ő inkább naggyá tette Navast ), így számomra még Bernardeschi csatárrá nevelése is jobb opció, mint ő.

Gyori_Juventino 2018.04.10. 11:03:41

Morata jól mutatna elöl Douglas Costa-val és Berna-val. Lenne egy dimanikus gyors támadósorunk.
Mandzsu illetve Pjaca eladásával lehetne finanszirozni az érkezését.
Esetleg más megoldásként Higuain-t is be lehetne voni az üzletbe.

el.Flaco 2018.04.10. 11:22:06

Morata kerülne kb 70 millió euróba alsó hangon, annyit meg soha nem fog érni. Bírtam amíg itt játszott, de a klasszis szinttől messze van még most is. Egy olyan piacon, ahol Griezmann 100 millió, Morata pedig 70, nem kérdés szerintem melyik lenne a jobb vétel, bár hozzáteszem, szerintem egyikre sincs esély, pedig Higuain helyett jó lenne egy kreatívabb, mozgékonyabb támadó, aki nem azt az egy "cselt" tudja, hogy belefut labdával az előtte álló védőbe.

Vergilius1897 2018.04.10. 11:24:37

@rockitbaby: Azért Müchenben Moratanak csak egy 100%—os ziccert kellett volna csak berúgni 0-2-nél, ehelyett tudjuk mi lett. Rizikós ő is

Watakuki 2018.04.10. 11:44:39

@Vergilius1897: a muncheni vereségért nem Morata a felelős. Sokkal inkább Evra, Mandzukic, a bírók meg úgy unblokk az egész védősor.

jeneiPALI 2018.04.10. 11:53:47

Mandzukic helyett jó lenne m szerintem , simán adnám érte Higanyt is nemzetközi mecseken nulla az olaszba meg tuldrága csere bere oszt jójárna mindenki, remélem jön morata!

venember83 2018.04.10. 11:54:09

@el.Flaco: Griezmann nagyon messze van a realitásoktól fizetés, átigazolási díj tekintetében, plusz neki nem lenne egyértelmû elôrelépés a Juve a Serie A alacsony színvonala miatt. Plusz a Juventusnál sokkal pénzesebb klubok érdeklôdnek iránta a világmindenség leggazdagabb és természetesen legélvezetesebb bajnokságából.

Pavel1988 2018.04.10. 12:04:52

Morata szerintem nagyon jó igazolás lenne és szerintem előnyt jelentene az, hogy már játszott itt, ettől még igenis tudna új színt vinni ebbe a Juvéba. A nagy meccsekre nagyon feltüzeli magát és sokkal gyorsabb, mint Dybala vagy Higany. Ez sem jönne rosszul pár meccsen.
Pár komment eléggé kötekedőre sikerült szerintem:

" Komolyan azzal a Higuainnal képzeljük el a történetet, aki pont a fontos meccseken lesz lámpalázas? "
Idén ez már nem volt igaz rá, az összes nagy meccsünkön jól játszott. Megtanult passzolni és a labdát is jobban tartja. Egyébként a befejező csatár pont egy olyan pozíció ahol nagyon ki vagy szolgáltatva a csapatodnak.

" Azért Müchenben Moratanak csak egy 100%—os ziccert kellett volna csak berúgni 0-2-nél"
Tegyük hozzá, hogy mellette 3 védőt megalázva adott gólpasszt Cuadradonak és az első meccsen azonnal gólpasszt jegyzett miután pályára küldték.

Összességében én nem látok a piacon jobb opciót nála, Griezmannos pletykákat meg hagyjuk könyörgöm.

rockitbaby 2018.04.10. 12:07:01

@Vergilius1897: Ellenben előtte való évben a döntőig vezető úton szállította a gólokat a Dortmund és a RM ellen is. Sőt a döntőbeli egyetlen gólunkat is ő szerezte. Többet bizonyított nálunk európai színtéren, mint Dybala és Higuain együttesen. Én ezért szavaznék neki bizalmat. Persze nem horror áron, de egy játékos csere még beleférhet. A Chelsea egyébként is érdeklődött tavaly nyáron Gonzalo iránt - legalábbis a pletykák szerint.

De hogy őszinte legyek, a keret olyan szintű felfrissítése szükséges, hogy a csatárkérdés tény és való nem a legmagasabb prioritású. A védelem és a középpálya ezerszer égetőbb. Ettől függetlenül én akkor sem marasztalnám Higuaint, Berna szerintem bőven átnevelhető csatárnak és tudná hozni a szintet. Sőt meg merném kockáztatni, hogy sokkal kombinatívabb, szebb játékot lehetne művelni egy Bernardeschi típusú csatárral. A klasszikus centerek ideje - akikre fellövöd a pöttyöst és ők megtartják, majd lepasszolják - lejárt.

Drughi Di Bianconeri 2018.04.10. 12:11:20

Szvsz, Őt akkor kellett volna mindenáron megtartani és módosítani a Real-al kötött szerződést, esetleg kifizetni a különbözetet.

Az az igazság,hogy mostanra Morata olyan árkategóriába került,amibe valós impactje, képességei alapján nincs is igazán létjogosultsága.
Szimpatikus,jó srác, de arra nem képes,hogy egy TOP csapat 1. számú centere legyen, ez látszik a Chelsea-ben is világosan.
Ő nem tud évi 20-30 gólt lőni,ami egy bajnokság megnyeréséhez kell,tény,hogy a sebessége,lendülete viszont jól jön a BL-ben,de azért emlékezzünk vissza,hogy ajtó-ablak ziccerek sokaságát hagyta Ő ki abban a sorozatban is.

Túl luxus-igazolás lenne ahhoz,hogy Higuainnal rotáljuk (és egyik sem egy nyerő csere),ahhoz meg túl kevés,hogy kiváltsuk vele az argentint, patt-helyzet,de igazából nem, mert Marottáék nem fognak érte 70 M-t kiadni,amit ezúttal támogatok.

Ha támadót igazolnak,mert a 2 horvát megy(remélhetőleg),akkor én Martial-nak örülnék,aki valóban képes szélen IS játszani,fiatalabb,fejlődőképesebb.

Spider81 2018.04.10. 12:13:04

Mandzukic valszeg meg Kinaba (remelem kapunk erte egy zsak penzt) es a helyere erkezne Martial vagy Morata. Szerintem ez teljesen korrekt csere lenne.
Dybala is allitolag szorgalmazza a spanyol visszahozatalat.
Viszont a 70 misi rengeteg erte es Sandro-t kene bevonni valahogy a businessbe aki 60 misi korul tavozhat. Egybkent en benne lennek abba is ha egy az egyben cserelnenk, mivel a Sandro-ert kapott penzt soha nem latnank viszont jatekos formajaban es jonne egy kozepes szelso bekk valamelyik kicsi Seri A-s csapatbol.

Juventino86 2018.04.10. 12:15:33

Morata a fontos meccseken lőtt nálunk gólokat. Pont az ellentéte bizonyos szempontból Higunak.
Tudom, hogy irracionális, amit mondok, de ki kellene érte fizetni akár egy nagyobb összeget is. Nagyon hiányzik nekem Grande Alvaro. Szeretett nálunk játszani, nem önszántából ment. Ha megkapja a bizalmat, fel lehet őt építeni. Tudom, hogy a statisztikák és a mutatott játéka sem mellette szólnak, de a Chelsea egy játékostemető mostanában. Ki tudja, hátha nálunk ki tudna bontakozni.
Szóval én remélem, hogy érkezik. Mennyire komoly ez a hír?

el.Flaco 2018.04.10. 12:48:48

@venember83: Griezmann nyilván nem komoly opció, kizárólag azért hoztam fel, mert 100 milliós kivásárlási árat írnak vele kapcsolatban (nem vagyok benne biztos, hogy ez valóban létezik), és ha ezt nézzük ár-érték arányban 100x jobb lenne, mint a spanyol. De igaz amit írsz, nem valószínű, hogy ide akarna jönni.
Szvsz egyáltalán nem lesz csatárigazolás nyáron a Juvénál, marad a horvát tank szélsőnek és csókolom. Sajnos.

Il Principino 2018.04.10. 12:58:07

Jó bizniszt csinált velünk a Real az kétségtelen..Nálunk lett neve az embernek!Kb felét éri,de nem kell ő ide ha már így alakult,góljai jó részét lesipuskás,ajtó ablak ziccerből szerezte,bár Münchenben tényleg tovább lőhetett volna minket..Sosem lesz klasszis befejező,ezt igazolta hogy Benzemát sem tudta kiszorítani és most a dinamo Londonban sem teljesít jól,pedig az edző vszinű kérésére érkezett az ő szintjéhez mérve horror áron!Támadó sorunk rendben van,csak kellene egy normális középpálya mögéjük akik képesek dominálni egy meccsen,nem pedig Higunak kell a saját térfelére visszalépdelni a nyomorult labdáért...Védelem széleit és a középpályát erősítsük meg,így is "orrnehéz" a csapat már..Hozzuk vissza Pjacat,ő elvileg csatár és szélső is tudtommal,Mandzu meg mehet Isten hírével(Khedirával)!Bernardeschi meg abszolút nem középcsatárnak való,mint ahogy Coman sem volt arra alkalmas..

.Bulldeo 2018.04.10. 13:07:00

@Vergilius1897: Morata azon a meccsen kidolgozta az egyik legszebb Juventus gólt, és előtte lőtt egy érvényes gólt, amit aztán a bíró tévesen nem adott meg. (Utóbbit vissza akartam nézni, hogy azt Morata az asszisztja előtt, vagy után szerezte, de egy 10 perces highlights videóba be sem került, ami szégyen. De aztán megtaláltam, előtte szerezte.)
A "100%os" ziccer szerintem ilyen formában nem létezik, helyzetbe hozta magát, és nem lőtte be - de azért az nem egy Cavani féle kihagyott ziccer volt. Moratának megvan a képessége, hogy ügyes labdakezeléssel helyzetbe hozza magát olyan szituációban, ahol Higuain képtelen lenne tiszta helyzetet teremteni. Higuain nagy menő a Serie-A csapatai ellen, de egy okos fele-fele játékidővel Morata nagyon fontos pluszt adhatna a csapatnak.
@Watakuki: +1
@Drughi Di Bianconeri: nem lenne rossz Martial sem, bár Moratánál egyáltalán nem termel több gólt, sőt.

Szerintem ha sikerülne Moratát észszerű áron visszaszerezni, akkor benne egy igazi juventinója lehetne a csapatnak. Sajnos a második szezonjára nagyon rányomta a bélyeget a jövőjével kapcsolatos kérdőjel. Én örülnék, ha visszatérne.

.Bulldeo 2018.04.10. 13:08:49

@el.Flaco: idei szezonja alapján Mandzukicra már nem igazán illik ez a "horvát tank" kifejezés. Talán traktor.

Watakuki 2018.04.10. 13:30:17

Lehet Allegri távozik, és egy olyan edzőben gondolkozunk, aki a támadást is preferálja?

Mert akkor egyáltalán nem elvetemült ötlet Mandzukicot lecserélni, Martial ra/Moratára. Igazából, tekintve hogy minőségben nem valószínű hogy meg tudjuk újítani a védelmet, még talán működőképes is lehet egy "rúgjunk eggyel több gólt mint az ellenfél" taktika a jövőben... City-nél, PSG-nél bejött, sőt a Barca is jól elvan évek óta klasszis védelem nélkül.

Más kérdés, hogy az egész semmit sem ér kp nélkül.

mrdel 2018.04.10. 14:15:00

Sok mindenkinek igaza van.
Pjaca Marotta sötét foltja- 4 meccset játszott itt és került 25 M-be, míg Mormotát 30 M-ért vitte vissza a Real.

Rikoo 2018.04.10. 14:38:39

@venember83: Amiket Griezmann nyilatkozott a Juventusról sinán eljépzelhető, hogy tényleg szívesen játszana ennél a klubnál. Az más kérdés, hogy a pénzcsapot ki kellene nyutni, de ez láthatóan nem működik a Juventusnál.
Martial, Morata 65-70 milliós játékosok, Griezmannak 100 millió eurós kivásárlási ára van, ami idén nyáron érvényes. Nem kérdés ki érné meg a legjobban.

Rikoo 2018.04.10. 14:45:30

@Watakuki: Nem, ez nem működik a PSG-,nél és a Citynél sem. Ismét nem jut be egyik csapat sem a legjobb 4-be.
A Barcelona védelme azért egyáltalán nem rossz. Juventusé sokkal gyengébb.

Patricco 2018.04.10. 14:46:02

@Rikoo: Dybala helyere jojjon vagy ne adj Isten kapnank egy rahedli penzt a kinaiaktol vagy Mandzuert vagy Higuainert....es minden happy lenne de en Dybalat is elcserelnem erte

el.Flaco 2018.04.10. 14:49:17

@Rikoo: Megegyezik a véleményünk. Sajnos azonban még a 65-70 milliós játékosok megvételét is nehezen tartom elképzelhetőnek vezéráldozat nélkül, nemhogy Griezmannét.
Ha komoly tényező akar maradni a klub, most kell befektetni komoly játékosokba és lépni egy szintet, nem akkor amikor már teljesen áthidalhatatlan lesz a szakadék a TOP5 és a Juventus közt. Az idei BL meccseink így is éppen elég vészjóslóak.

Rikoo 2018.04.10. 15:09:15

@Patricco: Dybalát nem szabadna eladni szerintem. Ne a legfontosabb játékosokat küldje már el a klub, hanem azokat akik semmi erősítést nem jelentenek és ilyenből nagyon sok van. Persze európai szinten gondolkozva, mert a Serie A-ban nagy király a Juventus!
@el.Flaco: Flavio Briatore azt mondta 500 millió euró kellene ahhoz, hogy a Juventus egy szinten lehessen a Real Madriddal, Barcelonaval, Bayern Münchennel. Teljesen igazat adok neki.

pedronegroo 2018.04.10. 15:26:30

@Rikoo: 500 milla?? Mégis minek? Hogy MU-City-PSG legyen belőlünk?? Építkezni kell nem pénzt szórni. Elől Dybala, Cuadrado, Douglas Costa, Higany az több mint rendben van. Kiegészülve Berna-val. Ha lehetőség van a Reál valamelyik fiatalját még kölcsönbe elhozhatnánk de nem égető. Középen kellene legalább egy Emre Can Pjanic mellé és az is több mint okés volna, cserének Matuidi,Benta,Khedira, Marci meg szintén nem rossz.
Hátul meg már így is habzsi-dőzsi van. Rugani-Caldara_Chiello-Benatia védősoron csak egy Ramos vagy Hummels emelne a színvonalon szóval ide is felesleges volna költeni. A szélre meg kellene legalább egy Cancelo aki nagyon jó előre így legalább az egyik hátsó szélsőnk támadna a másik oldalon ugyis Darmian-Desciglio lesz.
A pénzszórás helyett sokkal fontosabb volna egy jó erőnléti edző meg egy normális edző aki a bunker focin kívül ismer más taktikát is plusz betudja építeni a fiatalokat.

Rikoo 2018.04.10. 15:41:01

@pedronegroo: Hát ezzel nagyon nem értek egyet.:D
A fizetések sehol nincsenek az említett klubokhoz képest. A Bayern átmeneti edzője 13 millió eurót kap egy évben, Allegri 7,5-t.
A stadion és az infrastruktúra alapján fiókcsapat lehetne a Juventus.
A jelenlegi keretet látva meg alsóhangon kellene 300 millió euró átigazolási összeg.
Ha jobban megnézzük, kevés is az a félmilliárd euró.
Az igazat megvallva 30 év múlva sem lesz 1 szinten a Juventus az említett 3 klubbal gazdaságilag, ha egyhelyben topog a vezetőség, szóval abban lehet reménykedni, hogy 4-5 évente kidob a gép egy BL döntőt, igaz most hirtelen 2 is volt, vagyis egy ideig inkább ne is várjunk semmit.:)

pedronegroo 2018.04.10. 15:58:57

@Rikoo: El lehet költeni 500 milliót is de semmivel se leszünk előrébb, a jelenlegi játékosainknál nem tudsz lényegesen jobb játékosokat venni a legerősebb tizenegyünkhöz képest, kivéve Khedira és DeSciglio helyére! A játékunkon kell változtatni és a fiatalokat beépíteni ez a legfontosabb! Ez nem fifa-játék hogy bárkit megvehetsz, reálisnak kell lennünk a pénz nem elég azzal nem lehet mindenkit megvenni ráadásul pénze másoknak is van. Az meg úgy van ahogy írod, időnként kidob a gép egy BL döntőt és ennyi. Csak azt nem akarod belátni hogy fizikailag és taktikailag is van hova fejlődni ami által a jelenlegi keret is lehetne sokkal előrébb!
A BL-ben meg most rosszul dobta a gép hogy kétszer is találkoztunk a világ legjobb csapatával és máris mindenki letargiába esik miközben sokkal reálisabban lehet a csapat teljesítményét értékelni ha a serie a-t nézzük ahol ha így folytatjuk akkor 100 pont felett zárunk ami nem éppen azt mutatja hogy olyan nagy tragédia volna leszámítva a nézhetetlen meccseinket. Egyszerűen komplexebb edző kell aki a BL-re is tud kitalálni valamit de természetesen Te ezt se látod be :)

el.Flaco 2018.04.10. 16:01:29

@pedronegroo: @Rikoo: Mindkettőtök mondandójában van igazság, meg kellene találni az arany középutat. A fiatalok beépítése valóban fontos lenne, és Allegri ehhez nem nagyon ért, ahogy láthatjuk, bár a jelenlegi olasz generációból nehéz lenne bárkit elképzelni az olasz rekordbajnok kezdőjében, de külföldön is lehetne nézelődni. Én Bentancurban is többet látok, mint 20 perceket, vagy időhúzó csere szerepet. Azonban, ha nem is 500 milliót kellene költeni, de klasszis, meccseket eldöntő/megváltoztató játékosok megvétele is létfontosságú lenne, mert valljuk be Dybalán kívül nincs jelenleg ilyen a keretben és nem Emre Can lesz a következő (amennyiben érkezik). Ez a Griezmann szál biztató lenne, de Marottát ismerve eléggé esélytelen. Bár lehet Allegri padoztatná őt is fél évig.

Rikoo 2018.04.10. 16:08:31

@pedronegroo: Persze, hogy nem lehet, mert senki nem igazol a Juventushoz. Még egy B kategóriás b-t-b játékos se.
Real Madrid kezdőjéhez képest talán 1 poszton se jobb a jelenlegi Juventus, tele van TOP szinten bukott játékosokkal a keret.
A legtöbbet nyert játékos a 40 éves kapus és a 31 éves Khedira...
De milyen fiatalokat?? Kiket??
Rugani sajnos borzasztóan lassú ezt bevallom én is, Caldara kiszorult az Atalantából. Spinazzola?
Egyedül Bentancur van olyan aki talán topszintű játékos lehet.
Idős, kiégett játékosos, B kategóriás 30-asok. Ez nem FIFA, ez a valóság. Láthattuk Chiellinivel mit csinált Kane és a Real támadói. És elvileg ő a legjobb hátvédje a Juventusnak. Legjobb korban van, idén 34 lesz.
Nézd, nekem mind1 ki az edző. Contét is szerettem, Allegrit is szeretem, de alapból a Juventus, mint klub irtózatosan messze van még mindig a Real Madridtól, Barcelonatól, Bayern Münchentől.
Ettől függetlenül én imádom a klubot, de ez van, ez a realitás. Óriási a lemaradás.

pedronegroo 2018.04.10. 16:27:29

@Rikoo: Ezért mondom hogy nem mennénk sokra 500 millával mert nem akarnak ide igazolni szóval nem egyszerű. A BArca, Reált el kell felejteni még egy darabig ne hozzájuk hasonlítsuk magunkat. Saját magunkhoz képest lépkedjünk szépen lassan előre. Csak jött egy Dybala egy Higany-Pjanic egy Costa-Berna és indultunk egy Matri-Vucinic kettőssel Dzsákkeríni-Padoin cserepaddal! Ehhez képest már fényénnyire vagyunk és reméljük folytatjuk a tendenciát.
Fiatalok: Az uru-kölyök mindenképpen beépítésre vár, Rugani-t vissza kell hozni abba a formába mint amikor kölcsönből visszajött. Caldara meg tavaly ká nagyot ment most meg már nem számolnak vele mert úgyis tudják hogy megy nyáron és valszeg Ő se teszi oda magát már.
Szumma-szumma van hová fejlődni de vannak lehetőségeink ne csináljunk úgy minta egy vidéki kis csapat lennénk, de mondom Barca, Reál nem jó mércének még jelenleg.
Nálam meg továbbra is Allegri az első számú fék amit kidobnék a csapatból de ezzel nem mondok sok újdonságot :)

Rikoo 2018.04.10. 16:39:11

@pedronegroo: De én nem átigazolási összegre gondolok az 500 millióval.
Ezzel nőnének a fizetések, fejlődne az infrastruktúra, marketingben is bőven van hová fejlődni. Na ezek után lehetne gondolkozni a csapat megerősítésén.
Persze, egy bizonyos szinten erős a klub és nem kell gondolkozni BL győzelmekben, mert nem reális.
Szerintem Allegri nélkül elindulna a lejtőn ez a keret, de ez csak az én véleményem.
Ez a keret egy olyan tákolmány, amilyen dobozt én most feladok a postán. Kivágott oldalak, összefoltozott a teteje, végül összeragasztottam.
Rugani milyen formában jött vissza az Empolitól?
Botrány gyenge volt az első éve, valószínűleg Caldarára is hasonló forma vár majd az első évében.

steven.h 2018.04.10. 16:50:27

@pedronegroo: @Rikoo: Én inkább Rikoo-val értek egyet, bár mostanában elég pesszimista álláspontot képvisel. Nálam sem Allegri a legnagyobb fék, sőt neki köszönhetjük, hogy legalább az eredmények jönnek és idáig eljutottunk megint.

Nekem a legnagyobb gondom az, hogy az idei évre sikerült azt produkálni, hogy nagyjából az összes kulcsjátékosunk kiégett (Barzagli, Chiellini és sajnos Buffon is) emellé meg jött még az a faktor, hogy megjelentek az alulmotivált játékosok (Alex Sandro, Khedira, Mandzukic)

Ennyit nem bírunk el, ezen játékosok játszatása közül egyedül Khedirát lehet felróni Allegrinek, de nem is nagyon van választása, mert a védekezésnél muszáj azzal kompenzálnia, hogy Alex Sandro botrány gyenge idén így nem lehet betenni elé egy Douglas Costat, aki nagyon akar, de nem tud annyira védekezni, hogy besegítsen a botrányos formában lévő Alex Sandrona,úgy hogy nincs egy plusz besegítő a középpályán aki Matuidi...

Ennek a csapatnak egy vérfrissítésre van szüksége a kiégett posztokon, ahhoz meg zsebbe kell nyúlni. Egy csomószor olvasom azt is hogy Allegri nem szereti a BtB ütközni akaró játékosokat, szerintem meg pont azokat szereti, anno a Milannal is velük pakolta tele a középpályát ezzel védve Pirlot.

.Bulldeo 2018.04.10. 17:02:40

@Rikoo: az 500 milla baromira felé van lőve. Egy jó edző keze alatt a Bentancur-Pjanic-Emre Can nagyon erős fogat lehetne. Régebben is jellemző volt, hogy Conte, meg Tacchinardi féle játékosok robotoltak a középpályán, akik a világ top elitjébe nem tartoztak bele, mégis hihetetlenül hasznos, elengedhetetlen, és szerethető játékosok voltak ők.
A Juventus nem tudja magából kiölni a defenzív futballt, és nekem nincs is ezzel semmi bajom, csak akkor sokkal masszívabb középpályára lenne szükség, kontraképes támadószekcióval. Utóbbi egyértelműen azon bukik, hogy sem Higuainnal, sem Mandzukiccsal nem életképes a kontrajáték. Remélhetőleg Mandzukic az utolsó szezonját tölti, és akkor el lehetne indulni ebbe az irányba.
4-2-3-1 a tömörülő olasz csapatok ellen, 4-3-2-1 a támadóbb csapatok ellen. Én ezt látnám szívesen. Ehhez egyáltalán nem kell 500 millió, de lehet, hogy Allegri helyett más edző után kell nézni.

Rikoo 2018.04.10. 17:07:04

@.Bulldeo: Ahhoz, hogy a Juventus, mint klub az említett hármashoz tartozzon, minimum kellene 500 millió. Alapból csak a fieztésekben kellene nőni minimum egy százast.
Átigazolásokra is kellene 300 millió szerintem ez nem is kérdéses.
És akkor még ott a töbni tényező, amiben fényévekkel van a Real Madrid, Barcelona, Bayern München a Juventus előtt.

2018.04.10. 17:31:43

Hogy őszinte legyek én akkor sem voltam szomorú, amikor visszahívta a Real. Nem sok túlértékeltebb játékos van nála. Azon kívül, hogy tényleg szimptikus srác én nem szívesen látnám újra itt.

Martial elvileg visszautasította a szerződés hosszabbítását és nyáron el akarja hagyni a Unitedet. Szerintem sokkal jobb játékos a francia, inkább őt kéne megpróbálni leigazolni.

ForzaJuve12 2018.04.10. 19:00:10

@Rikoo: Nem kötekedésből kérdezem, hanem tényleg érdekel, hogy itt Griezmannak milyen nyilatkozataira célzol. Én csak eggyel találkoztam, ami itt az oldalon is megjelent "Tetszik a Juventus" címmel, de lehet ez az én szegénységi bizonyítványom.

Rikoo 2018.04.10. 19:27:53

@ForzaJuve12: Még beszélt a Juventusról régebben is, mikor a csoportban találkozott a két csapat, de amiket most találtam azok csak sablonok. Juventus nyeri a BL-t, Gigi az aranylabdát, gyerekkorában olyan hajat akart, mint ami Nedvednek volt.
De este még keresgélek.

Rikoo 2018.04.10. 19:34:12

@ForzaJuve12: De egyébként már ezek alapján is lehet mondani, hogy kedveli ezt a klubot és szívesen játszana a Juventusnál, szerintem.
Mondjuk a fizetésével bajban lenne a klub, érdekes, hogy még az Atletico Madridnál is jócskán magasabbak a fizetések.

Rikoo 2018.04.10. 19:49:30

@Rikoo: Griezmann jelenlegi fizetése egyébként 11 millió euró évente.
Morata 10 millió eurót, Martial 6,5 millió eurót keres.

babo0410 2018.04.10. 19:54:00

@Rikoo: Morata fizetése nem akkora gond, mert vagy megadjuk, de szerintem ő akár még a csökkentésbe is belemenne. Szerintem ő örülne, ha visszajöhetne.

Rikoo 2018.04.10. 19:59:21

@babo0410: Hát olyan drasztikus csökkentésbe nem hiszem, hogy belemenne. Emelni kell a fizetéseken, már régóta kellene.

babo0410 2018.04.10. 20:03:15

@Rikoo: Ha most 10 milliót kap, és 7,5 jelenleg a max, azt még el tudom képzelni, és akkor bónuszokkal megkaphatja még a jelenlegit. De szerintem, ha az anyagiak engedik, és a vezetőség tényleg egy nagyágyút akar, akkor szerintem lesz fizetésnövekedés. Csak az a baj ezzel, hogy jön valaki 10 milliós fizetéssel, és aztán Dybala, Higany, Sandrö, stb, mind jönnek sorban, hogy nekik is emeljenek. Ez meg nem biztos, hogy belefér jelenleg a költségvetésbe.

Rikoo 2018.04.10. 20:09:47

@babo0410: Emelni kellene mindenkinél, ez lenne a normális. Meg kell oldani.
@Rivendell: Koke is annyit kap. Diego Costa 10 milliót, Godin 8 millió felett.
Még Vitolo is közel annyit keres, mint Dybala és Higu.

m.martin91 2018.04.10. 20:16:41

@Rikoo: Ne haragudj, én nem hiszem, hogy az Atléticóban ekkora fizetések lennének. Szerintem ezek fals adatok.

Rikoo 2018.04.10. 20:26:40

@m.martin91: Pedig máshol még azt is írják, hogy 14 milliót keres évente Griezmann.

Rivendell 2018.04.10. 20:47:15

de miből? a bevételük jóval elmarad

Rikoo 2018.04.10. 20:57:06

@Rivendell: Gondolom bank, mint az összes többi spanyol csapat.
Az új stadionjuk is egész korrektre sikeredett.

nutellás marhapörkölt tejjel 2018.04.11. 01:21:25

nem tudom mi a sokkolóbb, hogy felmerül ez a morata dolog vagy sokan támogatnák is.

olyan mint a lángos esete, én csak frissen tudom megenni de valakinek jó az másnap mikrózva is.
az united is bohócot csinált magából a pogbás dologgal, hogy rekord összegért visszavették aztán a padon ücsörög mert kiderült túl van értékelve. morata azért itt sem váltotta meg a világot, csomószor egy kalap szarral volt egyenlő, most meg hogy máshol közepesnél jobban megy neki csaljuk vissza? öcsém, adjunk már magunkra kicsit.

2018.04.11. 07:08:40

@nutellás marhapörkölt tejjel: Még ha a közepesnél jobban is menne neki... De egy vicc amit a Chelseaben művelt eddig. A szurkolók is leszívesebben elzavarnák őt.

Cannavaro 2018.04.11. 07:27:12

Bármennyire kedveltem, és kedvelem Morata-t, teljesen mindegy nek tartom, ki szenved egyedül elől, miközben a társak, a saját tizenhatosunk táján tartózkodnak! Sokkal inkább, a harmatgyenge középpályánkra kéne költeni nagyobb összeget, ilyen Milinkovic S., Strootman stb. színvonalakra! Legalább, az a néhány támadás, ami Alle taktikájába bele fér(rugjá egy gót, osz nézzed hogy jáccik a bolonya) ne Khedira nevetséges próbálkozásán múljon, vagy azon hogyan nézi végig kocogva...

Spider81 2018.04.11. 08:08:01

Szereny szemelyes velemeny nagyjabol megegyezik az elottem szolokkal. Verfrissites kell!

Kapus poszton a lengyel nalam jo igazolas volt es erre a posztra max egy csere kapus kell jovore tehat ez pipa!
A vedelembe Sandro-t mindenkepp a PSG-nek passzolnam el es kernem Kurzawa-t meg ha lehet nemi penzt.
A vedelembe hozanam az emlitett Gimenez-t az Atleticobol. A vedelem jobb oldalni szerintem Darmian-nal lesz "megerositve"
Nalam a kozeppalya a nagy kerdes,nem vagyunk eleg lenduletesek ott!Emre Can jo lenne,de O sem az agyors robbanekony jatekos. En Pjanic-ot elobbre tolnam es jatszhatna mellette Can meg Bentancur. Esetleg meg lehetne probalni elhozni Fabinho-t a Monaco-bol.
Elole meg Mandzu helyett Martial nekem megfelel.

Szcsesny
Kurzawa -Chiello - Gimenez - DS
Can- Pjanic- Bentancur/Fabinho
Dybala - Higany - Martial

Nathas 2018.04.11. 08:30:37

@rockitbaby: Higuain a nyakunkon marad, sajnos nem lesz olyan opció, hogy ő elmegy és majd valaki jön a helyére. Egyébként akkor is tartom, hogy a védelem és a középpálya is gyengébb a csatársornál.

m.martin91 2018.04.11. 11:49:01

@Rikoo: Most olvastam, hogy a Mundo Deportivo azt állítja, hogy az Atlético 20 millió eurós éves bérrel marasztalná Griezmann-t, megemelve a jelenlegi 12 milliós fizetését. Bevallom, el nem tudtam képzelni, hogy ennyit kereshet valaki az Atléticóban. Ha ezek valós adatok, és a játékostársak is úgy keresnek, mint ahogy azt leírtad, akkor át kell értékelnem a Dybala-féle transzfert is, amennyiben Griezmann a Barcelonához igazol. Jóval magasabb fizetést tudna adni számára az ATMA, mint a Juventus.

Apuleius 2018.04.11. 11:59:28

@m.martin91: Én ilyen fizetési listát látok az Atlético Madridhoz:

www.totalsportek.com/football/atletico-madrid-players-salaries/

Ha jól számolom, Griezmann valóban 12 milliót keres, Douglas Costa 10 millió körül, Koke és Godín 7.5 millió körül, a többiek ennél kevesebbet.

m.martin91 2018.04.11. 13:14:55

@Apuleius: Elég nagy baj az nekünk, ha ezek az adatok valósak. Ezek szerint az ATMA egyértelműen magasabb fizetést tud biztosítani a játékosainak (főleg a sztároknak), mint a Juventus.

Rikoo 2018.04.11. 13:19:43

@m.martin91: Fizetésekben még egy PL középcsapat is tud annyit ajánlani, mint a Juventus.

pedronegroo 2018.04.11. 13:27:35

@m.martin91: Nem az van a háttérben hogy az Atletico jobban gazdálkodik, kevesebbet költ a piacon és jobban is ad el mint mi így marad pénze nagyobb fizukra?

ForzaJuve12 2018.04.11. 18:08:21

@Rikoo: Köszi, hogy utánanéztél. Bízzunk benne, nekem nem lenne ellenemre ha jönne, de szigorúan Dybala mellé és nem helyett.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása