A Juventus Kuluševski és Vlahović ügyében egyeztetett

vlahovic_dusan_golorom_salernitana.jpgA La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a Juventus igazgatója, Giovanni Manna a hétvége folyamán találkozott a Tottenham Hotspur és a Chelsea képviselőivel, hogy Dejan Kuluševski és Dušan Vlahović esetleges értékesítésének ügyében egyeztessen velük.

Az ifjú svéd játékos kölcsönben szerepel a Tottenhamnél, azonban az angol klub csak abban az esetben élne opciós vételi jogával, amennyiben kedvezőbb árat tudna kialkudni a Juventusnál. A torinóiak így válaszút elé kerülhetnek, s el kell dönteniük, hogy a Tottenham diktálta feltételek mellett is megválnak-e Kuluševskitől, vagy visszarendelik a játékost, akinek nem látszik szerep Massiiliano Allegri távlati terveiben.

A két klub közötti eredeti megegyezés szerint a Tottenham 35 millió euro, valamint további 3 millió bónusz fejében szerezhetné meg véglegesen Kuluševski játékjogát.

Az angliai út arra is alkalmat adott, hogy Manna tárgyalóasztalhoz üljön a Chelsea igazgatóival, akik élénken érdeklődnek a Juventus támadója, Dušan Vlahović iránt. Az Öreg Hölgy egyelőre meghallgat minden ajánlatot, azonban elzárkózik attól, hogy az esetleges vételár játékosok, így a londoniak által felkínált Romelu Lukaku vagy Ruben Loftus-Cheek bevonásával csökkenjen.

A szerb támadó iránt a Bayern München is érdeklődik, azonban a bajorok számára csupán az egyik lehetséges opciót jelenti Harry Kane, Victor Osimhen és Randal Kolo Muani mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2118145664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuveMI 2023.06.13. 15:01:13

Kedves szurkolótársak... kezd körvonalazódni a kristálytiszta szakmai koncepció a jövő évre... klasszikus 9-es (középcsatár) és szélsők nélküli, háromvédős-wingback-es 352-Allegriball... vérbeli kiscsapatos bunkerfutball! Tulajdonképpen az idei "játék" letisztított formája.
Ilyen rendszerben teljesen fölösleges Vlahovic, Chiesa, Illing Jr., Milik, Di Maria, Kulusevszki ... posztjuk és mentalitásuk miatt egyaránt... viszont remekül elrejthető benne egy Bonucci, egy Rugani, esetleg egy Sandro, Cuadrado... használható ebben a rendszerben Cambiaso, Kostic, Kean (úgyis meg kell vennünk)... Pogba viszont nem lesz hajlandó ilyen moslékban játszani (idén sem volt hajlandó, pedig most még sztárok/klasszisok is lettek volna körülötte), tehát meg fog sérülni gyorsan.
Kétlem, hogy a sztárok helyett majd Yildiz és Barrenechea-féle nextgen-ek kerülnének beépítésre... főleg nem hatékonyan és eredményesen.
Sőt kétlem, hogy egy ilyen sztároktól/jellemektől lecsupaszított csapat képes lesz a top4-et elérni!
Kérdés, hogy ki a bánat lesz kíváncsi erre... ezt nézni a Juventus mezében? Fizetőnézők és gyerekek biztosan nem!

xXPeiperXx 2023.06.13. 15:29:52

@JuveMI:
Az a felállás az idei évből kiindulva bőven jó lesz 5-4-1 felállásnak is, így még kevesebb támadó kell.

Alapvetően ezt az átmeneti évet tényleg meglehetne oldani a fiataljainkkal és kitudja, lehet, hogy igazi kincsekre lelnénk.

De sajnos ott van az a pont, hogy van egy Massimilliano Allegri a padon, akinek kész játékosok kellenek, ahhoz, hogy eredményt tudjon elérni. Vele ez nem fog működni.

Ami számomra nagyon érdekes (sajnos, nem vagyok tisztában a szerződése részleteivel) az az, hogy az ő szerződése határozott időre szól 2025. július 31. ha jól tudom. Nos ez egy határozott idejű szerződés a munkatörvénykönyve szerint. Ha én egy határozott idejű szerződéssel dolgozom bármelyik munkáltatónál (jogi személynél) és úgy végzem a munkámat, hogy kárt okozok a munkáltatónak (akarva-akaratlanul, megkárosítom a cég könyvelését, vagyis anyagi kárt okozok bizonyos tekintetben), akkor az megfelelő indok, ahhoz, hogy a határozott idejű szerződésem egyoldalúan felmondja. Elméletben mivelhogy a futball is statisztikára épül, így állítható egy minimum elvárás az edző felé, melyek nem teljesülése esetén nem jár fizetés vagy a szerződés megszűnésével jár. Most itt belemehetnénk abba is, hogy az általa megálmodott játékrendszerben szenvedő játékosok piaci értéke drasztikusan csökkent, ami eladásnál nagy probléma (sajnos a játékosok értékének nincs pontos meghatározása, így ez problémás).

Lehet hülyeséget írok (sőt biztos), de ha ilyen szerződések vannak Olaszországban vagy bárhol máshol, akkor én ilyen helyre megyek dolgozni, felgyújtom az irodát, kirúgnak és fizetnek tovább éveken át. Az évszázad üzlete.

Továbbá én szurkolói felmérések alapján vizsgálnám Allegri megítélését, ugye a futball főként a szórakoztató iparba adja el magát, a sporttevékenységen alapuló bevételek eltörpülnek a közvetítési jogok (lásd PL), a mezeladások (CR ideérkezésekor ez nagyon megugrott)és a közösségi médiában történő kattintások (elhelyezett reklámok) mellett. Tehát, ha nézhetetlen a futball, amit a csapat játszik és eltűnnek a szurkolók, akkor kárt szenved a klub. És mint pár napja a Tuttosport csinált egy reprezentatív felmérést a szurkolók döntő többsége (kb 80 %-a) nem újítja meg a bérletét vagy a DAZN előfizetését Olaszországban. Ez a minőségirányítás alapja, a VEVŐ (vagyis szurkoló), az ő igényeit kell kielégíteni, az ő elvárásainak kell megfelelni (CTQ-Critical to Quality). Csak azt nem tudom, hogy ezt a Juventus vezetése miért nem látja.

Na mindegy, egy hete kb. minden hiteles forrás a június 15.-ét nevezte meg kritikus napnak, majd meglátjuk mi lesz.

xXPeiperXx 2023.06.13. 16:43:39

Lehet reménykedni, az Al-Hilal két lezárt ügyletet fog hamarosan bejelenteni.

Gaben Smith 2023.06.13. 17:24:47

Sracok melyik bolygon vagyunk? Valaki segitsen mar?
Milyen csapatepites az ahol a ket valamire valo jatekost Chiesat es Vlahovicot aruljuk?
Ennek fejeben Sandro kapott hosszabbitast 6 milla nettoert az aldott jo mesterunknek koszonhetoen aki keson meltoztatott eszre venni hogy ott toporog a padon egy Gatti nevu csavo???!!
Ahol egy Cuadrado meg mindig hosszabithat 5 millioert ….
Ahol egy Bonucci 6 millioval neha neha beszall azt is szarul?
Ahol a szegeny zergemadar Rugani 3 millioert melegiti a kagyloulest?
Ilyen Holm es Balogun fele nevekkel gondoljak az erositest? Nekem nem baj ha fiatal es ismeretlen de azert na…
Mi a jobudos franc tortenik itt?
De komolyan kerdezem mert en mar nem tudok kiigazodni azon ,hogy most ez direktbe a klubb tonkretetele vagy mi a cel?
Jovore ha hasonlo forgatokonyv alapjan zajlik a keretepites a draga Hallegrivel akkor nemhogy elso 4 lesz hanem azon kapjuk magunkat hogy a kozepmezonyben vitorlazunk.
Lehet vadolni azzal hogy elegedetlen vagyok na de azert a lofasznak is van vege :/

Krisztianson 2023.06.13. 18:58:15

@xXPeiperXx: Van forrás? Nem találtam semmit róla.

ggbuffon 2023.06.13. 19:16:56

Ezért kellene elfelejteni már ezeket a cigánykölcsönöket, főleg több évre, mert ilyenkor a kölcsönbe vevő úgy tekinti az ilyen játékost, pláne ha jól teljesít, h kvázi már az övé, a kölcsönbeadónak ennyi év távlatából meg úgyse kell, h nekiáll alkudozni, hiába a kialkudott ár..Kulu az angoloknál kifejezetten jó volt, a Spursnek se esne nehezére kicsengetni amit kikell..a világ hülyéi vagyunk ha nekiállunk alkudozni

2023.06.13. 19:21:24

Huu de jól állunk.
És még amerre haladunk...
Szerintem Elkannt kéne leváltani

xXPeiperXx 2023.06.13. 19:32:58

@Krisztianson:

twitter.com/hilalstuff/status/1668591447413596160

Az Al-Hilal hivatalos twitter oldala. Az egyik bejelentés valószínűleg Lukaku lesz, a másik kérdőjel.

xXPeiperXx 2023.06.13. 19:44:09

Közben úgy fest, hogy Cuadrado-val is hosszabbítunk....

Direct_01 2023.06.13. 19:48:53

Vlahovic és Chiesa helyett legalább lesz egy Moratànk ha sikerül megszerezni...

Milyen szép nyár elé nézünk... ha ez a csapat(LE)építő mercato nem lenne elég, akkor ott van bónusznak az a tény,hogy jövőre is ott fog vicsorogni a kispadon ez a féleszű!

Bundesz 2023.06.13. 21:42:37

Jókat nevetek a kommenteken srácok, mert ezen már sírni sem lehet...
Biztosan nem vagyok egy zseni, de mi van akkor, ha szándékosan nyomorba döntik a klubbot, hogy valamilyen pénz manipuláció legyen a végeredmény. Esetleg a fifa sem, akarom mondani a kutya se foglalkozon a klubbal, vagy levert áron valakin keresztül megvásárolni akarja valaki?! Na ez csak ugye konteo, de mi van ha mégsem, mi van ha ...
Az biztos, ha ez így marad, és a degenerált marad a padon, akkor meg van oldva a meccsnézés nálam. Az tuti kihagyok pár évet, mint mikor a másod osztályban sem kellett sok meccset nézni. Ez az idény, egy merő idegeskedés volt, és nyomokban futballt is tartalmazott..
Szóval mindnyájan Allah kezében vagyunk!

alexGicamo 2023.06.14. 03:56:52

@Gaben Smith: Teljesen elkeserítő , ami itt folyik ! Gianni Agnelli forog a sírjában ...

Juventina7 2023.06.14. 14:53:34

Tökjó, hogy Dybala azzal az indokkal lett elzavarva, hogy màr nem ő, hanem Vlahovic lesz a Juve projektjének a középpontjában…aham.
Közben sikerült leépíteni Dusant is, nem mellesleg majd Chiesát is elveszítjük.
Szégyen ami ennél a klubnál zajlik, de komolyan. Inkompetens brigád.

venember83 2023.06.14. 14:55:19

@Juventina7: úgy tűnik, hogy Allegri van a projekt középpontjában. Bár mostanában lassan semmit sem merek kijelenteni a Juventusszal kapcsolatban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3379) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4151) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása