Allegri: "Elég volt a Barcelonából!"

allegri_massimiliano_mutogat_tottenham.jpgA Wembleyben aratott győzelemmel a Juventus bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, ahol komoly ellenfelek várnak a zebramezesekre, hiszen már  biztosan ott lesz a Real Madrid, a Manchester City és a Liverpool is.  

Alighanem csodának kellene történnie ahhoz, hogy ne kvalifikálja magát a Bayern München, s az FC Barcelona és a Manchester United is reális esélyekkel várja a jövő heti visszavágót, ahogyan ott lesz az AS Roma-Shaktar Donyeck párharc győztese is. 

A továbbjutás másnapján arról kérdezték a Juventus mesterét, Massimiliano Allegrit, hogy mely ellenfeleket szeretné elkerülni a jövő pénteki sorsolás alkalmával.

"Az egyetlen csapat, amelyiket el akarom kerülni: a Barcelona." - válaszolta meg a kérdést Allegri a Viasport munkatársának, Jan Åge Fjørtoftnak nyilatkozva.

"Mert minden évben a Barcelona, a Barcelona és a Barcelona... Elég volt!"

Fjørtoft, aki játékosként megfordult a Middlesbrough, a Swindon Town és a Sheffield United együtteseiben is, a beszélgetés során megjegyezte, hogy Allegri angoltudása feltűnően javult, vajon mindez azt jelentené, hogy a mester már a Premier League-be készül?

"Nem, mivel 2020-ig szóló szerződésem van." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2813725256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.03.08. 18:36:26

A jelenlegi játékunkkal gyakorlatilag nincs olyan csapat,aminek örülhetnénk...

Rikoo 2018.03.08. 18:44:04

@fire06: Van még egy pár csapat a BL-ben akiknek a szurkolói ugyanezt gondolhatják.

Apuleius 2018.03.08. 18:45:51

@fire06: Igazából pont most bizonyosodott be, hogy játék nélkül is tovább tudunk jutni.

preczol 2018.03.08. 18:55:07

@Rikoo:
Pontosan! Barcások panaszkodnak, hogy sz.r a focijuk. MU, Real, Chelsea dettó, plusz még eredmény sincs a bajnokságban. Liverpool hasonló stílusú, mint a Totthanam, eredmény nélkül évek óta.

MaRcika 2018.03.08. 19:04:01

A tegnapi meccs legnagyobb tanulsága hogy nem lehet szélsőhátvéd nélkül játszani!
Ennyi
Lichti bejött nyertünk.(nem csak emiatt...)
Nem akarok dicsekedni de itthon megmondtam hogy furdulna meg a játék képe.
Azt a véleményemet még mindig tartom hogy Lichtit játszatnám Barzagli vagy Benatia helyett.

babo0410 2018.03.08. 19:23:13

@fire06: A játékunk pont tökéletes. Nem látványos, de legalább energiát spórolunk vele, és ha így nyerünk BL-t, nekem egy árva szavam se lesz.
Nem mondom, hogy nem örülnék, ha az olasz foci kicsit pörgősebb lenne, persze az igazi olaszos jegyek megtartásával, de én addig nem fogom a játékot kritizálni, ameddig nem vernek tönkre minket.
Tavaly ezzel a taktikával nulláztuk le a Barcelonát a katalán fővárosban.
És én kifejezetten szeretem az olasz focit, csak azt szeretném, ha a bunkerfoci helyett egy kicsit felpörögnének a csapatok, hogy az európai focihoz tudjanak alkalmaszkodni. Ha ez megtörténne, biztosra veszem, hogy újra eljönne az olasz foci ideje.
Jelenleg a Napoli, az Atalanta, a Roma, a Milan, a Lazio (talán Toro, Samp) azok, akik egy kicsit pörgősebb bajnokságban simán fel tudnának készülni a nemzetközi szintérre, és megállnák ott a helyüket rajtunk kívül.

babo0410 2018.03.08. 19:24:29

Alkalmazkodni. Ezt a szót komolyan leírom ezerszer, hogy végre helyesen írjam le elsőre. :D

Il Principino 2018.03.08. 19:56:04

Én örülnék egy Rómának :D

Juvegaspy 2018.03.08. 20:41:45

@babo0410: altalaban nincs a velemenyunk kozt elteres de hagyd mar ezt a tartalekokast. BL ben mi a f@szra tartalekolnal?

2018.03.08. 20:42:17

@Apuleius: Ja,a Tottenham ellen...nem lefikázni akarom őket,sőt,de elméletben nem kellett volna,hogy ekkora gondot okozzanak.
@babo0410: Sokadszor is leírom,te a csapatod felé full igénytelen vagy,nem a te véleményed a kiindulópont. Én is ilyen voltam...6 évesen,nem számított jók vagyunk-e vagy rosszak,csak a Juventus a jó,ha kikaptunk,az csak csalás lehetett. Attól függetlenül,hogy te mit mondasz,egy Tottenham,az angol bajnoki negyedik helyezett rommá focizott minket két meccsen is,őrületes mák kellett a továbbjutáshoz és küzdés. Tavaly már láttuk,hogy ez meddig tart ki és mire elég...

Apuleius 2018.03.08. 20:58:40

@fire06: Valójában iróniának szántam :-) Amúgy, komolyra fordítva a szót, az igazság valahol a két szélsőséges álláspont között van. A Juventus meghökkentően gyenge, de bizonyos értelemben profi teljesítménnyel jutott tovább (nem gondolom, hogy pusztán szerencse folytán), de ez a Tottenham is sokkal jobb csapat, mint azt a sorsoláskor sokan (köztük én magam is) gondolták.

CsJuve 2018.03.08. 22:17:30

@fire06: Azért ez a tottenham 4-et rúgott a Liverpoolnak, 3-mat a dortmundnak, apoelnek, reálnak, 2-t az unitednek, stb. Sokan lekezelték a tavaly 3-dik előtte 2-dik angol csapatot. Szerintem te is. A rommá focizás erős, a mák meg túlzás. (Mákja a tottenhamnak volt Torinóban. Teszem hozzá mi csesztük el, de az egy sima meccs lehetett volna.) Szar meg fos minden, évek óta, ha X, ha kikapunk. De most már ha nyerünk akkor is...

2018.03.08. 22:52:03

@CsJuve: A továbbjutást 13 percnyi focival szereztük meg,ez pont annyira hangzik szarul is,mint amennyire örülni kell neki. Csak az ellenfél szar helyzetkihasználásán múlt,hogy egy félidő után nem voltunk kb -4-be. Ha egy magyar válogatott így nyer meccset,azt mondom parádé,de Európa egyik legjobb csapata,az utóbbi 3 évben kétszeres BL-döntős,sorozatban hatszoros olasz bajnok ne focizzon így senki ellen,rossz fényt vet az olasz focira. Nyerjünk ilyen játékkal,de akkor az ellenfél ne legyen veszélyes,akkor védekezzük le őket basszus,de ez a kínlódás két meccsen keresztül sündisznóállásban egy borzasztóan nyomasztó élmény volt számomra szurkolóként.

Vergilius1897 2018.03.08. 23:25:08

@fire06: Nem tűnik fel, hogy messze van a csapat a 3 évvel de még a tavalyi keret erejétől is? Látom nem...

CsJuve 2018.03.08. 23:57:06

@fire06: Tipikus Juventus taktikát láttál Torinóban. Gyors gól, aztán visszaállás és kontrajáték. A szó nem szoros értelmében, mivel nincs erre a taktikára Tevez, morata, gyorsaságú támadónk már. Ellenben 2 Higu ziccer kimaradt. A második félidőben is volt két három helyzetünk. Abban egyetértünk, hogy a tottenham focizott, de mégis mi voltunk gólveszélyesek, paradox módon. A Wembleyben más taktika volt. Kivártunk, többet birtokoltuk a labdát. Hamar nem szabadott gólt szerezni, mert erőből lefociztak volna, lásd Torinó, vagy a második gól után. Igaz mindenhol becsúszott hiba Torinóban két kapitális elkerülhető gól, Wembleyben pedig Son bomba formáját nem vettük számításba. Összegezve, míg a rutinalan tottenham erőből focizott, mi kivártunk és azzal vertük meg őket amivel lehetett. Támadójátékkal mire ment a reál, Dortmund, pool? Kaptak hármat. Ezt a tottenhamot támadófocival nem vertük volna meg soha. Nem volt szerencsénk, és ezért volt szorosabb a párharc. Torinóban 4:1, 5:2 helyett elbénáztuk a meccset, a Wembleyben meg Sonra nem számitottunk. Ha ő nincs hanem lallana kezd, gólt sem kapunk. A lazio ellen ezt gyakoroltuk szerintem, meg folytani az ellenfél játékát, és a hajrában gól. Ahogy átálltunk egy másik formációra, cserékkel, máris más volt a játék képe. Átvettük az irányítást, és rúgtunk két gólt. Ez 3percen belül sikerült, de szerintem a játék képe nem változott volna akkor sem, ha a második nem jön. Csak a vége fele. Aztán megint jött a fal, amibe ismét majdnem becsúszott hiba.

CsJuve 2018.03.09. 00:20:09

@Vergilius1897: Na és ki hiányzik neked onnan? Padoin? De Ceiglie? Pirlo? Pogba? Vidal? Bonucci? Tevez? Morata? Evra? Csakerez? Storari? Llorrente? Mattiello? Mandragora? Jelen helyzetben kellene választanom, morata jöhetne, a többi maradjon csak ott ahol van... A keret ereje majd akkor lesz felmérhető, ha mindenki egészséges lesz és nem lesz ennyi sérült. Idén erre nem volt még nagyon példa sajnos. Nagy potenciál lenne a keretben, ha mindenki rendelkezésre állna.

Juvegaspy 2018.03.09. 01:06:23

@fire06: azert ennyire gaz se volt a szitu

Paradigma 2018.03.09. 05:36:38

@Juvegaspy: Hát az Udinese elleni meccsre:)

keshudioo 2018.03.09. 07:07:08

@CsJuve: attól, hogy neked szentimentális okokból nem hiányzik Vidal, Pogba, Tevez vagy Bonucci, meg elképesztően fontos, erős játékosai voltak a Juventusnak, és némelyikük most is az lenne.

Rikoo 2018.03.09. 08:13:24

@CsJuve: Bonucci-Benatia, Vidal-Khedira, Pogba-Matuidi, Morata-Mandzukic, Pirlo-Pjanic és azóta még volt egy Dani Alves-De Scgilio csak, hogy megkoronázza Marotta a teljesítményét.
A valóság az, hogy még labdát sem tud birtokolni a csapat képességbeli problémák miatt, nem tudom milyen nagy potenciálra gondolsz.
Ami a Tottenham ellen döntött az színtiszta szerencse, taktika és a rutin. Utóbbinak egyértelműen óriási szerepe volt.
Lehet itt arról társalogni, hogy nem játszunk támadófocit, de nincs is meg hozzá az alapanyag. Félelmetesen lassúak a játékosok. De persze így is szeretjük őket.

harciretek 2018.03.09. 08:20:37

Szerintem nem azzal van a gond, hogy a Tottenham ellen beálltunk védekezni, hanem azzal, hogy maga a védekezésünk volt nagyon gyenge, a Juventushoz méltatlan. Nekem tökéletes meccsnek a tavalyi Barcelona elleniek számítanak (főleg az idegenbeli), ahol szintén nagyrészt átadtuk a teret a Barcelonának, de mégis mi irányítottunk, érződött, hogy csak szerencsével rúgnak gólt. Emelett ha úgy adta a helyzet, tudtunk labdát tartani, és veszélyesen visszatámadni. Ezzel szemben most rosszul védekeztünk, nem a mi kezünkben volt az irányítás, rengeteg komoly helyzetet adtunk a Tottenhamnek, ha labdát is szereztünk, rögtön erőből visszatámadtak és már el is vesztettük. A durván 190 percből 40-et játszottunk úgy, ahogy kell, az első meccsen 10-et, szerdán 30-at. Ha idén is komoly eredményt akarunk a BL-ben elérni, akkor a szerdai utolsó 30 percet kell hozni meccsenként 95 percig. Nem kell gyorsabban játszani (az nem mi vagyunk), hanem a saját taktikánkat kell minél szervezettebben, minél nagyobb határozottsággal, csapatmunkával könyörtelenül megvalósítani. Ami jó, hogy ebből a két meccsből szerintem rengeteget fogunk tanulni, de nem tudom, hogy van-e bennünk annyi erő, hogy a tavalyi szintünkre eljussunk. A következő 2 BL meccsünkön kiderül, mert minimum Tottenham erősségű ellenfelet kapunk.

2018.03.09. 08:42:49

@Vergilius1897: Egyáltalán nem vagyunk gyengébbek,csak teljesen más a keret. Mást kéne focizni ezekkel a fiúkkal,ennyi az egész. A jelenlegi keret erre a kivárós,védekező szellemű,labdát kergető focira alkalmatlan,mert a védekezésünk sokkal gyengébb,mint az előző években. Aztán lehet,hogy nektek van igazatok,és valóban ennyit tudnak a srácok támadásban és én látok beléjük túl sokat,de ez csak akkor derülne ki,ha volna felépített támadójátékunk és megpróbálnánk mi birtokolni a labdát és diktálni az iramot.

Rikoo 2018.03.09. 08:51:35

@fire06: Normális középpálya nélkül nem lehet labdát birtokolni és támadni.
Ki-ki meccseket lehet játszani, úgy mint most Londonban, hogy kb. 50-50 volt a labdabirtoklás, de dominálni nem fog tudni ez a keret. De ez a taktika sem mindenki ellen kifizetődő, óriási szerencse volt ez a londoni meccs.

Rivendell 2018.03.09. 08:57:39

El lehetne viselni a gyengébb kp-t ha Cuadrado és Berna nem lenne sérült +Marci lenne a vkp khedira helyett,hiszen sokkal labdabiztosabb Marci és technikásabb is. Remélem legalább Cuadrado a köv körben bevethető lesz

pedronegroo 2018.03.09. 09:07:40

Szerencsére a Barca-Reál is egyre gyengébb és nem fogják tudni pótolni a klasszisaikat mert nincs kivel, így egyre közelebb kerülünk a top-hoz. Ha a jelenlegi keretünket együtt tudná tartani Marotta (nem tudja, nem akarjuk) reális lehetne a BL trófea.

venember83 2018.03.09. 10:01:38

@pedronegroo: csak annyi a bökkenő, hogy közben vannak feltörekvő csapatok, akiket igenis figyelembe kell venni. Pl. az angolok, tetszik vagy sem. Meg ugye előbb-utóbb a párizsiaknak is lesz komoly csapatuk. Szóval nem hiszem, hogy a Juve közeledne a tophoz, inkább a top szakítja le az Öreg Hölgyet futballképesség, illetve legfőképpen iram és pénzügyek tekintetében.

pedronegroo 2018.03.09. 10:49:57

@venember83: de a feltörekvő csapatok egyikének sincs se Messije se Ronáldója és nem is lesz.

vizi8 2018.03.09. 10:54:05

Sok mindenki elmonda ki hiányzik és ki nem. De az alaptéte itt is igaz, kell egy jó védelem. Sajna ez már nincs nekünk, és nem a szélsőhátvédek miatt. Garzapapa más nem az a szint mint 2 évvel ezelőtt, de még mindihüg kötünk vele szeződést. Chiellini sem az a gyerek, szinte minden meccsén csak egy félidőt tud teljesen felpörögni. Bonu elment. És szerintem innentől kezdve nem érdemes előrébb menni a felállásban. Fiatalítani kelett volna már 1-2 éve, sajna Allegri, és a Kobra valamiért ezt nem lépte meg. HA a védelem stabilabb lenne, nem kéne plusz egy fő a középpáylán védekezni.

Juventino86 2018.03.09. 11:10:19

@MaRcika: +1. A mai foci elképzelhetetlen szélsőhátvédek nélkül, és Lichti nagyon jól szàllt be a meccsbe.

CsJuve 2018.03.09. 11:58:03

@keshudioo: Hát nem tudom, ezek közül talán a 31 éves vidalban lenne még potenciál max 2 évig. 34éves tevezzel màr nem számolnék. Pogba meg... hol játszik, hol nem. Eltűnt a süllyesztőben. Bonucci is csak az öngoljaival meg a piroslapjaival tűnik ki már csak. Akkor mikor itt voltak jók voltak, de most? Ha lenne 200m eurom és költhetnék “sztárokra” tuti nem ölném bele egyikbe sem... de szerintem ti sem.

CsJuve 2018.03.09. 12:21:27

@Rikoo: Potenciál alatt ezt értem, hogy a két szélsőhátvédünk jelen esetben asa és lichti sebességi különbséget jelentene. 3 belső védőnk nem rossz, csak lehetne variálni chiello, Benatia, Rugani. Két szélvész gyors szélsőnk is van Cuad és Costa. Középen Dybala Higu. És még bernardeskit nem emlitettem. Támadófocihoz alkalmas a keret. Szerintem a gálakezdő ez lehetne: csöcsnyi - lichti, Benatia/Rugani, ciello, Sandro, - Matyi/Marci- Costa, Dybala, Pjanic, asa/Cuad. - Higu. 4141 vagy a 4231 is működne Pjanic, Matu/Marci, - Costa Dybala Cuad - Higu. Esetleg a 4321 asa/Cuad pjanic Matu/Marci - Costa Dybala - Higu. Két gyors szélsővédő támogatás, két szélvész szélső Kontrára is alkalmas. Costa szivatta a tottenhamot otthon, hjajj mit nem adtam volna ha ezt Cuad is megcsinálta volna a másik felén. Szóval van potenciál erre gondoltam. Sebesség és rutin, ha ezt pontos passzokkal spékelnénk egész pofás játékot játszanánk. Vélemény?

Del Pybala 2018.03.09. 12:24:37

@CsJuve: Azért Lichti még mindig brutál kilóg ebből a csapatból. Volt néhány jó perce a Tott ellen.

CsJuve 2018.03.09. 12:36:23

@Del Pybala: Ezért lenne Matyi/ Marci lichti előtt, hogy besegitsen. És a svájci erősségét tudnánk kihasználni. Mert az ugye nem mindig a védekezés...

Rikoo 2018.03.09. 12:40:12

@CsJuve: Öngyilkosság lenne ilyen támadóan játszani, amíg úgy fordulnak a védőink, mint a csuklós-buszok.
Ha vannak gyors és technikás védők illetve minőségi b-t-b középpályás a keretben akkor megpróbálhatná ezt Allegri.
Tavaly 4-2-3-1 volt, szóval fogékony ő a támadófocira, de nem ész nélkül, mint ahogyan azt sok csapat játsza.
Jelenleg azonban komoly minőségi problémákkal küzd a keret, igaz a támadósor kiemelkedő.

Fabio83 2018.03.09. 12:54:44

Teljesen egyértelmű, hogy jelenleg a középpálya a leggyengébb pontunk. Akik egyébként óriási hatással lennének a védekezésre és a támadásra is. Szerintetek, ha Mandzu egészséges játszott volna Costa? Szerintem nem. Costa meg Cuad (ha ő is egészséges) meg pláne nem.

CsJuve 2018.03.09. 15:58:54

@Fabio83: A középpálya erőssége érdektelen a juventusnál védekezésben, hiszen csapatszinten védekezünk. Még a csatárok is. Ellenben a támadásoknál a sebesség és a labdabiztosság lenne a fontos, amivel labdabirtoklást lehetne feljebb vinni %ban. Pirlo ezért volt jo, igaz k.rva lassú volt, de labdabiztos.

harciretek 2018.03.09. 16:01:40

@Fabio83: Mandzukic Higuaín helyén játszott volna valószínűleg. Amúgy az első gólunkig szerintem az ő határozottsága is hiányzott a csapatból.

Fabio83 2018.03.09. 16:05:09

@CsJuve: A mondandód első részével egyáltalán nem tudok sajnos egyetérteni. A londoni meccsen pont lehetett látni milyen amikor nincsen középpályás védekezés is sok alkalommal közvetlenül a védelmünkre tudták vezetni. Pirlo játéka hiányzik nagyon. De szerintem Vidal játéka a legjobban. Mandzukic idén nagyon-nagyon gyenge és a jobb játékosoktól veszi el a lehetőséget, én örültem, hogy nem játszott, mert idén nem tudja hoznia tavalyi akarását, illeteve ő nem szélső.

Fabio83 2018.03.09. 16:11:57

@harciretek: Ha mindenki egészséges, akkor Higuain a center, Mandzukic bal szél. Akár 4231, akár 433.

.Bulldeo 2018.03.09. 16:36:07

@Fabio83: +1 @CsJuve: imádom Pirlót, de Khedira mellett ő sem alkotna nagyot. Ahogy neki, úgy Pjanicnak is szüksége van keményen robotoló, ugyanakkor technikás játékosokra a középpályán. Ezekből Pirlo a Juevntusnál (is) nagyon jó minőséget kapott, ahogy Pjanic a Romában is nagy harcosok mellett tudott kibontakozni. Ez ma nincsen meg a Juventusban sajnos. Kíváncsi vagyok amúgy, hogy Pjanic nélkül hogyan fogunk tudni felrakni egy értelmezhető középpályát a BL-ben. Allegrinek kötelező lenne a következő meccseken Marchisiónak sokkal több bizalmat szavazni, de Bentancurt is jobban a meccsbe kell hozni.

Fabio83 2018.03.09. 16:40:00

@.Bulldeo: teljesen egyetértek. Ezért is gondolom, hogy Vidal hiányzik a legjobban. Pontosabban 2 db Vidal.

CsJuve 2018.03.09. 17:36:20

@Fabio83: Azért az vegyük észre, hogy akkor vitték egy az egyben a védőkre, ha a középpályán elszórtuk, eladtuk, elvesztettük a labdát és nem volt sebesség visszaérni, utolérni, leütközni, mert lefutottak bennünket. Ez ellen vidalokkal sem mentünk volna semmire. (Lásd a reál elleni döntő, ahol majdnem kiállították. A btb erre képes egy villámgyors kp ellen.) Egy lekontrázás ellen btb kel sokra nem megyünk, pláne nem Pirlokkal. Matuidi is szenvedett eléggé. Nem ő volt szar, csak lassú a kpnk a kp-védekezéshez. Pirloékkal tudtuk ezt kompenzálni a labdabiztossággal. Kevés labdát vesztettünk a félpályàn Pogbával is és Vidallal is, ott ez volt a titka a kpnak. Rosszul látom?

CsJuve 2018.03.09. 17:48:31

@CsJuve: Továbbmegyek, mivel ezektől a játékosoktol csak szabálytalanul lehetett elvenni a labdát a védekezésünk is ezért volt stabilabb, mert nem tudtak lefordulni a kpnkról. Ez eredményezte a nagy % u labdabirtoklást is. A sebességet ezzel lehet kompenzálni. A kp védekezés összefügg a labdatartással szorosan. Sajna Londonban egyiksem volt. Se sebesség se labdabiztosság. Javítom magam; Londonba sem...

Rivendell 2018.03.09. 17:52:38

@CsJuve: Barca elleni döntő lesz az,de ott pl az volt a gond,hogy egy teljes félidőn át csak Vidal hajtott,majd mikor Pogba is összekapta magát a 2. félidőre,már Vidalnak se kellett annyit ütlegelni az ellenfelet....azért az a Barca nagyon a top-on volt minden téren....sajna

Fabio83 2018.03.09. 18:02:37

@CsJuve: részben igen. A középpályás védekezés egyik legfontosabb eleme, hogy megnyerd a párharcaidat, ezáltal nálad marad a labda, illetve az is része, hogy nem szórod el azokat. Szerintem nincsen sikeres középpályássor labdaszerzö, párharcokat folyamatosan megnyerő játékos nélkül, mint ahogy kreatív tag nélkül sem. Maga a labdabirtoklás is egyfajta védekezés, hiszen addig nem tud az ellenfél támadni, amíg nálad a labda-Guardiola. Vagy csinálhatod azt is, hogy visszaállsz, átadod az ellenfélnek a kezdeményezést, hogy a majdan megszerzett labdával támadást építhess-Chelsea:Kante-Matic. Hogy hol legyen az egyensúly azt az edzőnek kell meghatározni a rendelkezésre álló keretből. A gond nálunk az, hogy míg a kreatív játèkos adott Pjanic szerepében, Khedira szinte mindenre alkalmatlan és Matuidi sem hozza, amit tőle várnánk. Bár nyilván nem könnyű, ha Kedcsi van melletted. Szóval sem labdát tartani nem tudunk, sem labdát szerezni, elszórni annál inkább. Ezért van annyira kevés helyzetünk egy kicsit is komolyabb csapat ellen.

Fabio83 2018.03.09. 18:12:20

@CsJuve: szóval mire leírtam a vélemény, nagyon hasonlókat írtál le Te is, amiből kiderül, hogy mégis csak elég fontos a középpályás védekezés.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3371) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1645) játékosokról (9892) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2425) meccsek (4140) mercato (4133) nyilatkozat (7419) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4162) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása