Marotta: "Dani Alves elhagyja a Juventust"

marotta_beppe_szemuveg_nelkul.jpgA Juventus igazgatója, Beppe Marotta megerősítette a pletykákat, amelyek szerint Dani Alves mindössze egy szezon után elhagyja a zebramezeseket, s szót ejtett az átigazolási piacról, valamint a Paul Pogba klubváltása nyomán indult FIFA fegyelmi eljárásról is.

"Ez nem a kapcsolat megromlásáról szól, hiszen a motiváció meghatározó tényező egy játékos számára." - mondta Marotta a Calciomercato munkatársának nyilatkozva.

"Dani Alves azt mondta nekünk, hogy új tapasztalatot szeretne próbálni, így közös megegyezéssel fel fogjuk bontani a szerződést, s minden jót kívánunk neki.

Természetesen csalódottak vagyunk amiatt, amit mondott, de megerősíthetem, hogy nem történt nézeteltérés." - utalt Marotta a zebramezes csapat szurkolói körében komoly indulatokat kiváltó nyilatkozatra, amely során Alves azt javasolta Dybalának, hogy tehetsége teljes kibontakoztatása érdekében hagyja el a Juventust.

Mindeközben úgy tűnik, hogy a Chelsea elszánt rohamot indít Alex Sandro megszerzése érdekében.

"Komoly ajánlat érkezett." - erősítette meg a pletykákat Marotta. "Nem áll szándékunkban eladni senkit sem, azonban, ha egy játékos úgy dönt, hogy távozik, ahogyan az megtörtént a korábbi években is, akkor a végén távoznia kell, mert senkit sem akarunk megtartani akarata ellenére. Jelen pillanatban azonban nincsen ilyen helyzet, s bízom benne, hogy senki sem távozik."

A FIFA szóvivője tegnap megerősítette, hogy fegyelmi eljárást indult a Juventus ellen, mert Paul Pogba eladása során Mino Raiola csillagászati összegű jutalékkal gazdagodott.

"Nagyon nagy összegű transzfer volt, így természetes, hogy vizsgálat folyt. A szabályok teljes tiszteletben tartásával cselekedtünk, megválaszoltuk a FIFA kérdéseit, s biztosak vagyunk benne, hogy nem történik fegyelmi lépés."

A szurkolókat nagy izgalomban tartják az átigazolási piac történései, s lázasan várják, miként alakul majd a következő szezon Juventusának kerete. 

"Olyan keretünk van, amely bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, így ha sikerülne egyben tartani, már önmagában eredmény lenne. Meg akarjuk szilárdítani ezt a keretet, s természetesen éberen figyeljük, hogy mi történhet. A piac megnyílik, s mi még kézzelfoghatóbbak leszünk az elkövetkező hetek során, azonban pillanatnyilag az elsődleges célunk, hogy egyben tartsuk a csapatot, amely eljutott Cardiffba."

Gianluigi Donnarumma elutasította az AC Milan ajánlatát, így szinte természetes, hogy azonnal hírbe hozták a Gigi Buffon méltó utódját kereső Juventusszal.

"Önök azok, akik naprakész információkkal szolgálnak arról, hogy mi történik az ügynök, a játékos és a Milan között. Amennyiben ezek a szabályok, tekintettel kell lennünk rájuk. Csak annyit mondhatok, hogy számításba vettük mindazt, ami történt."

Hasonló a Juventus helyzete Moise Kean jövőjével kapcsolatosan, hiszen a fiatal támadó első professzionális szerződése aláírása előtt áll.

"Hasonló a helyzet, mint Donnarumma esetében. Ez nem egy kedvező szituáció a klubok számára, amelyek ezekbe a fiatal játékosokba invesztálnak, majd elveszítenek valamit pénzügyi téren. Optimista vagyok, mert Keannal közel járunk a megállapodáshoz."

A tegnap felröppent pletykák szerint heves szóváltások előzték meg az öltözőben a Juventus széthullását és megsemmisülését a Bajnokok Ligája cardiffi fináléjának második játékrészében.

"Egy hétköznapi lelkesítő beszéd volt egy Bajnokok Ligája-döntőben. Semmivel sem volt indulatosabb, mint máskor. Mindenesetre Allegri volt az, aki a témákat felvezette és utasításokat adott a második félidőre."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5812612007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BigP86 2017.06.21. 21:04:54

"Nem áll szándékunkban eladni senkit sem, azonban, ha egy játékos úgy dönt, hogy távozik, ahogyan az megtörtént a korábbi években is, akkor a végén távoznia kell, mert senkit sem akarunk megtartani akarata ellenére. Jelen pillanatban azonban nincsen ilyen helyzet, s bízom benne, hogy senki sem távozik."

Ez nem egy erős, céltudatos NAGYcsapat vezetőjének szavai. Ez egy kishitű, gyengeakaratu, lágy szívű kisember szavai.

Szabolcs Borbély 2017.06.21. 21:09:48

@BigP86: ez nem egy hadsereg.. könyörgöm..
ez sport, amihez kell az akarat, ha nem engednek el valakit, könnyen romboló hatást válthatsz ki
ha valaki nem akar a klubért focizni akkor hello menjen is, téged sem marasztalnak a munkahelyeden ha szarsz rád bízott feladatra...

The king of alibis 2017.06.21. 21:13:17

Hányinger ez a pali. Amíg itt van az utolsó lécet sosem fogjuk tudni megugrani. Töketlen pojáca.

Juventino73 2017.06.21. 21:26:18

@Sas Jóska: lesz még idő, amikor visszasírjuk Marrottát és a 6 scudettót 2 BL döntővel megspékelve... majd ha újra alessio secco kaliberek garázdálkodnak.

Mitya10 2017.06.21. 21:33:31

Ha Alvesnek amúgy élő szerződése volt és a Citybe tart komolyan nem lehetett volna legalább egy 10 est kicsikarni érte? Úgyis van ott pénz dögivel ha Guardiola annyira akarta ennyit 100% h leraktak volna. Tököm kivan már a szerződésbontásokkal lassan azt sem értem minek írnak alá bármit is ha csak bekopog vki h áhh mennék papikàm oksa akkor tépjük szét azt a szart. Nem szídom Marottát mert tett le az asztalra de vannak dolgai amitől feláll a szőr a hátamon...

Rivendell 2017.06.21. 21:39:38

én ugyan nem bontanám fel és nem a pénz miatt,csupán hogy tiszteljék a csapatot,mert ez nem 1 futottak még csapat ez a Juventus és nem újonnan felkapaszkodott szaros olajos csapat

Leram7 2017.06.21. 21:43:09

Nem szép Alvestől ez, de amiért ez fáj, hogy mindenki tudja, nem fogjuk tudni megfelelően pótolni.

3-5-2 ben Cuad esetleg jó, de más nincs jobbra.

Ki akarja magát próbálni a PL-ben.

Ámok 2017.06.21. 21:58:00

Marotta megint lement kutyába.

Tomy81 2017.06.21. 21:59:38

@Sas Jóska: Kedves Kysbé, én meg már a madaraktól kapok hányingert.A héten másodszor vittem a kocsit lemosni mert összeszarták..

cd1 2017.06.21. 22:02:31

@Mitya10: igazad van. Jobb egy motivalatlan jatekos akinek fizetheted az euro milliokat.

Alex8610 2017.06.21. 22:43:37

@Mitya10: Na ez jo volt:) +1
Amugy teljesen jogos tiszteletben kene tartani azt ha valaki leszerzodik ez nem egy atjarohaz ez a munkahelye ahol millio eurokat keres es ha alaort 2evet akkor tessek kitolteni ha nem akkor meg tessek belole kivasarolni aztan mehet.Jol leirtad megmondhattuk volna a Citynek oke mehet 5-10 millioert mert ide koti a szertodese ha ezt nem perkaljak le az olajsek kocsogok akkor sorry van maradsz oreg a seggeden.Benne van a pakliban hogy megy a sertodes de elvileg ezek profi labdarugok nekunk is beintettel 2szer is a kozelmultban Witsel es Matuidi kapcsan es tok jogosan.Ez van nem tudjuk potolni szerzodes koti csasztok.Jo hogy nem azon megy minden nap a fosas hogy ki kopog majd be az irodaba hogy lelepne.Vicc.

Hiribi27 2017.06.21. 22:48:37

Egész egyszerűen nem értem, ezt a "játékosakaratszámít" bullshit-et! Akkor miért írnak alá 4-5 éves szerződést? Évente kellene felülvizsgálni, aztán ha mindkét félnek jó, mehet tovább még egy évig. De ez ami itt folyik, az vmi egészen elképesztő. Nem a klub van a játékosért, hanem a játékos a klubért. Ha aláírt egy 4-5 éves szerződést, akkor maradjon, ha meg mégsem, akkor kártalanítson. Hagyjuk már ezt az " úgyis motiválatlan lesz dumát"!! Láttam jópár psg meccset idén és Matuidi az egyik legjobb volt a csapatban, nem látszott egész évben a teljesítményén, tavaly majdnem idejött. Le merem fogadni, h a psg Verrattit sem fogja elengedni a barcahoz, akármennyire hisztizik, mert a psg egy tökös csapat. Ezek a játékos k@va sok pénzt keresnek, akkor meg üljenek a p@csájukon. Alvesen nem csodálkozom, h elmegy, nincs ami itt motiválja tovább. Idejött, nyert két kupát a bl-t bukja, gondolom nem hiszi, h jövőre nyerhet (én sem) ezért elmegy a kedvenc edzőjéhez két évre még több pénzt keresni. Érthető. De hogy marotta ingyen elengedi és letagadja a nyilvánvaló taplóságokat, amit a klubbal tett, az felháborító. Gyengekező, gyáva, önbizalomhiányos ez a faszi. Ez látszik minden évben a mercaton is.

Juventino73 2017.06.21. 22:53:32

@Alex8610: ugy tudom, hogy 5-6M eur korul kerunk erte, pont ezert, hogy a sejkeknek mutassuk, hogy hol a kassza, mint a casino-ban. Osszessegeben besegitett minket a bl dontobe, ahol 103M eur kaszaltunk, ingyen jott, kapott 4m fizetest es ezt kamatostul visszafizetik a kecskefarturo szaracenok, nem rossz uzlet, secco egy ilyet sem tudott felmutatni...

Mitya10 2017.06.21. 22:56:53

@cd1: Látom átjött a mondandóm... 10 milliót írtam egy élő szerződéssel bíró brazil válogatottért de legyen igazad... Első Alves aztán a Juventus :) Ja és az általad említett euromilliók amit ő keres sem az ami gátolná a többi transzfert h létrejöhessen az már csak Marotta bàcsi.

@Alex8610: Így van én is unom már ezt az átjáróház dolgot... Ez a Juventus könyörgöm ezt a mezt olyan legendák hordtàk h sokan sírnának ha valaha pályára léphetnènek benne mi meg úgy teszünk mintha adott személyek fontosabb lennének a klubnàl. 1 rossz szavam nem lenne ha mondjuk a City valóban nem akarna kifizetni 10 milliót érte mind tudjuk kifizetnék és a padon b.szná a rezet mert végre pèldát statuálnánk. Marotta nem 1 erős szemèlyiség az az érzésem.

Alex8610 2017.06.21. 23:31:58

@Juventino73: Jaj ne emlékeztess a sötét múltra:)
Én csak azt nem vágom mikor idejött miért nem 1évet írt alá.Mondhatta volna hogy "figyuzzatok 34éves vagyok fiatalabb nem leszek még pályafutásom vége előtt ki szeretném próbálni magam a PLben szóval legyen 1év aztán meglátjuk és Marotta bácsi sem szopatja le magát.Pont aza baj hogy idén nagy segítség volt üdítő volt látni Lichti helyett és most ott vagyunk megint hogy őt is pótolni kell ami ugye nálunk nemigazán megy.Feltételezem Te sem látnád szívesen újra állandó kezdőként a svájcit.Amugy nyilván a vezetőség jobban tudja mit miért csinál de ennyire nem kéne átadni a játékosok kezébe a gyeplőt.A klub érdekeit kéne nézni elsősorban.

Glivenko 2017.06.21. 23:32:36

Ha valaki azt kéri, hogy az érvényes, élő szerződését bontsák fel, az tiszteletlen a klubbal szemben. Dani Alves jó helyen volt itt, nyert két trófeát, nem utálta ki a csapat, tehát nem mondhatja, hogy azért akar menni, mert ő itt közellenség lett. Egyszerűen csak menni akar. Ekkor azonban, ha ingyen teszi, megkárosítja a klubot. Simán mondhatnánk a Citynek, hogy oké srácok, már 34 éves a fazon, de szerződése van, perkáljatok le 4 milliót, amiből kijön az idei nettó fizetése, és akkor mi is jól járunk, meg ti is.
Ezzel szemben, ha valamelyik játékosra igényt tart a klub, akkor ez a szerződésfelbontás igenis tiszteletlenség, egyrészt az aláírt szerződésével szemben, másrészt a klubbal szemben.

Barolo4 2017.06.21. 23:38:44

Számtalan játékost hoztunk ingyen az elmúlt években.... most a fagyi visszanyal egy kicsit, de még mindig jó a matek. Ez a bohóc, már majdnem megszeretette magát velünk, de most hozza a formáját és nem túl szimpatikusan lelép. Nincs ezzel baj, csak most már két jobb védőt kellene venni. Forza Juventus!

west30 2017.06.22. 02:50:59

Szerintem az 'Its time' helyett legkozoelebb arrol kellene kampanyt csinalni,hogy a Juventustol barki barmikor tavozhat itt mindent lehet gyerekek mindenki azt csinal amit akar.

Juvetto 2017.06.22. 06:52:22

@west30: #it's up to you #as you wish #of course

TYUKI 2017.06.22. 07:27:53

Dani alves csak takarodjon nyugodtan! Én egész évben szidtam még én kaptam lebaszást miatta h miért őt hát ezért! Takarodjon! A szememben 1 nagy nulla!

Grinta 2017.06.22. 07:46:44

Nem jól van ez így.Jobb lett volna 1+1 éves szerződést kötni,ajánlani.De ilyenkor jön be a játékos(ok) részéről az,hogy nem bíznak bennük..és ezért szokták kiverni a balhét ha a még aktuális csapatuknál mondjuk hosszabbításról van szó..hogy Ők két évet akarnak belerakni.Szóval hülye helyzet ez.

harciretek 2017.06.22. 08:21:45

Az a gond, hogy ügyes jobbhátvédet azért lehet találni (nálam Darmian lenne az elsődleges célpont), de a világklasszis faktort nehéz lesz pótolni, amit láttunk, hogy a BL-ben mennyit jelent. Az sem lenne gond, ha más posztra érkezne vki, de jelenleg nem látom a piacon azt a tapasztalt nyerőembert, akit el lehetne hozni. Ugye az világos, hogy inkább a tapasztaltabb és olcsóbb kategória a mi stílusunk, csúcson lévő játékosokat általában meg sem környékezünk (ami szerintem rendben is van). Ilyenek közül Iniesta, Ibra (bár sérült + nem nagy látom a fix helyét a kezdőben), talán Özil (még nem öreg, de azért sportszakmailag az Arsenal jelenleg mögöttünk van, hátha számít ez is neki) jöhetne szóba, de igazából ezekre a nevekre sem látok sok esélyt.

Tegnap figyeltem a csehek ellen Contit, akit itt is emlegettek már páran. Hát, még nagyon nem az a szint. Jelenleg Lichsteiner is fényévekkel jobb nála. Tudom, ez csak 1 meccs volt, de utánpótlás szinten bármilyen meccsen egy Juve szintű játékostól azért elvárok minimum egy erős átlagos teljesítményt. Megjegyzem Bernardeschi és Shick sem tűnt olyannak, aki majd megváltja a világot. Berardi jóval érettebb, ravaszabb játékosnak tűnt mindkettőjüknél.

delpi0823 2017.06.22. 08:38:53

@harciretek: Hat en berardiban se latok sokat,de tenyleg sokan irogatjak itt contit,hat abba a gyerekbe meg abszolute nincs semmi,se gyorsasaga,se beadni nem tud a cselezokeszseget meg hagyjuk is,jo lesz o a milannak:)

Rivendell 2017.06.22. 08:40:19

@harciretek: én mindig Berardi mellett vagyok,mert ól lát és jók a hosszú passzai is,konkréten nyugodtan lehetne az új Marci...Bernardeschi-ben én semmit nem látok,nálam ő kidobott pénz lenne

Costa fényévekkel jobb nála + szerintem Keita is sokkal nagyobb tehetség

biancineri101 2017.06.22. 09:28:50

Itt sokan elég gusztustalan stílusban írnak Marottáról. Arról az emberrreől, aki egy nagyon gyenge (pénzügyileg és tudás bélileg) Juvéból olcsón csinált egy zsinorban 6 +olasz kupa csapatot, megspékelve 2 BL döntővel. Habár ezeknek a kritikusoknak az is fáj, hogy olcsón építettük a csapatot, jönnek az olcsójános poénok.
Titeket kérdezlek mi a bajotok?! Miért gondoljátok hogy ez a csapat, ami máskor amúgy képes lenne megverni a REAL miért olyan szar, hogy most is sok pénzt kelljen elszórni?!
Az hogy olyanokat nem tartunk itt akik elvágyódnak, szerintem nem bűn, főleg hogy éves szinten a fizujuk kb btutto 7 milla a klubnak...

Tomy81 2017.06.22. 10:03:01

@biancineri101: Ha megvennénk Donnarummát,Verattit,és Mbappét most nyáron akkor sokaknak ez teljesen természetes lenne.Amikor meg nem ez van("Nem hát mert ez a JUVENTUS") akkor meg megy a fanyalgás állandóan.De nekem tetszik :).Van itt pár arc aki megmondja a frankót,egymást remekül elszórakoztatják, és teljesen meg vannak róla győződve hogy amit mondanak vagy gondolnak az szentírás.A másik ha másképp gondolja akkor valószínűleg elmegyógyintézetben a helye.

babo0410 2017.06.22. 10:03:06

@BigP86: Szerinted azzal mennyire jár jól a klub, ha nem engedjük el azt aki menni akar? Biztos nagyon motivált és hasznos lesz egy erővel itt tartott játékos.

babo0410 2017.06.22. 10:12:04

@Hiribi27: De Matuidi el se akart jönni. Ő maga nyilatkozta, hogy beszélt az új edzővel, és meggyőzte. Példának Witsdl lenne jó, aki pocsékul játszott miután nem jöhetett. Ő tényleg el akart jönni.
Ha Verrattit nem fogja a Psg elengedni miután jelezte, hogy menne, ag az

Hiribi27 2017.06.22. 10:13:06

@babo0410: matuidi nem volt motivált ebben az évben a psgben? Na látod...

babo0410 2017.06.22. 10:13:36

@babo0410: szóval ha Verrattit a PSG nem fogja elengefni, az az ő bajuk lesz. Tutira veszem, hogy motiválstlan, gyenge lesz.

babo0410 2017.06.22. 10:14:50

@Hiribi27: De nem akart eljönni. Nem erőszakkal maradt a PSG-ben.

Hiribi27 2017.06.22. 10:15:03

@babo0410: de igen, el akart jönni. Megvolt a megegyezés, nyilatkozta, h csalódott volt.

Ádám.84 2017.06.22. 10:16:35

@babo0410: szerintem nem, nem fog beleszarni a játékba, mert akkor jövőre már a kutyának se fog kelleni, és azt ő is pontosan tudja, hogy csak akkor viszik el komolyabb csapatok, ha jól játszik

Tomy81 2017.06.22. 10:19:17

Hogy ne OFFoljak ez a Marotta "nemiszerv keménység mértéke" is fantasztikusan megosztó témakör.El kell érni hogy a játékosok végső csúcskarriernek érezzék azt hogy a Juventusba játszanak.Innen távozni visszalépést jelent.Szerintem ezt próbálja a klub sugallani.A párkapcsolatnak se tesz jót ha valaki ráerőlteti magát a másikra.

Mitya10 2017.06.22. 10:30:55

@Tomy81: Tehát pl és ez csak 1 pèlda a sok közül mivel Salah menni akar a Liverpoolba és szól a Romanak akik ráadásul nem keveset kérnek érte felkène bontania a szerződését mert Salah számít nem a klub? Pont leszarják erről sźól 1 szerződés + egyfajta tisztelet is de már unom a magam igazolását gondoljon mindenki amit akar ez akkor sem jó út.

4Evorg 2017.06.22. 10:34:52

@Tomy81: Szerintem ez a párkapcsolatos hasonlat abszolut nem állja meg a helyét. Én is azokkal értek egyet, akik szerint ez egy puhapöcsű politika.

Tomy81 2017.06.22. 10:40:29

@Mitya10: @4Evorg: De az ingyen ideérkező nagyágyúkkal könnyen lehet hogy van ilyesfajta megegyezés, és ez is segít abban hogy minket válasszanak, illetve ide kerüljenek.Általában akik nem ingyé jönnek azokért kapunk pénzt szépen(Vidal kivétel,de ő is valamiért minket választott BM helyett).Nem olyan rossz ez mint sokan beállítják..

biancineri101 2017.06.22. 10:41:13

@4Evorg: Persze az is lehet, hogy az ilyen hozáállás vonzóbb lehet so játékos számára, főleg azok számára akik ingyen igazolhatóak. A liverpool a mai napig (idén lehet hogy már nem lesz így) jobb gazdasági helyzetben van mint a juve és nézzétek meg, hogy miylen envek fociznak ott. Pedig ott a fizuk is másképp vannak, szóval szerintem az hogy Marotta nem képzeli magát Pereznek az ő helyzetében, nem biztos hogy rossz!

Type-R 2017.06.22. 10:42:49

@Tomy81: Még ezzel sincs gond. Ha menni akar, akkor bár keresztülhúzza a mercato terveinket, de menjen. Nem kell itt tartani, de ettől egy bombaformában lévő, klasszis játékost miért kell ingyen elengedni? Gazdasági öngól, amit teszünk ilyenkor.

És ha már a pszichológia is előkerült: milyen üzenete van annak, hogy a Juve minden játékost ingyen elenged, ha menni akar? Minden játékos/ügynök, aki egy kicsit is megunta a klubot, szemrebbenés nélkül kihasznál majd és eurómilliókat fogunk bukni ezeken a szamaritánus akciókon.

Néha család vagyunk, néha meg profitorientált gazdasági társulás? Döntsük már el, hogy melyik a fontosabb? A tradíció, jó légkör, a játékost előtérbe helyező hozzáállás, vagy a nagy bevételt és reklámokat generáló döntések, a megújulás stb? A régi címert pl lex@rtuk, mert több bevételt hoz az új arculat, de elvágyódó játékosokért nem kérünk pénzt? Nekem ez úgy tűnik, hogy a vezetőség sem tudja melyik stratégiát kövesse, anélkül általában pedig hiteltelen a vezetés.

2017.06.22. 11:23:36

Mobil szolgáltatónál is ha vesz vki egy új telót, aláír 2 évet, amit nem lehet csak úgy felmondni. Ha idő előtt felmondod, akkor kemény pénzeket kell fizetni.
Amikor mondjuk Alves aláírta a szerződését, akkor nyilván, minden szempontból megfelelőnek tartotta, hisz aláírta. Akkor ha idő előtt fel akarja bontani, akkor igenis fizessen kemény pénzeket a klub felé és mehet isten hírével! Máskülönben mi értelme van a szerződésnek? A focivilágban elég lazán veszik ezeket. Gyakorlatilag semmi értelme. Elkezd picsogni a játékos, mint a fürdős kurva, aztán már bontjuk is fel a szerződést és mehet ingyen, ahova akar??? Há' hogy van ez bammeg???
Egy rohadt záradékot kell bevenni abba a szerződésbe, h idő előtti felbontás esetén ennyi és ennyi pénzt kell fizetnie a klub felé és mehet, ahova akar.

Ádám.84 2017.06.22. 11:25:54

@MGB75: elvileg ezért vannak az átigazolási díjak, csak erről Torinóban néha elfeledkeznek

2017.06.22. 11:26:06

Vagy minimum X pénz fejében távozhat akármelyik csapathoz, plusz a bünti, aztán majd lehet gondolkodni, meg padra ülni. Lehet, h ez nem a katonaság, de azért az üzleti élet nem így működik.

2017.06.22. 11:27:27

@Ádám.84: Igen. Torinóban sok mindenről megfeledkeznek, nehogy icipici játékos lelkivilágába gázoljanak és nehogy álmatlan éjszakái legyenek.

The king of alibis 2017.06.22. 11:35:44

@Tomy81: Sosem voltam kysbé, most sem vagyok, s nem is leszek.

Mitya10 2017.06.22. 12:47:52

@Type-R: @MGB75: @Ádám.84: Uramisten köszönöm h vannak akik megértették hogy nem Alves elmenetelével van baj hanem ahogy az történik + nem elöszőr + nem azok után amiket ő nyilatkozott.

cd1 2017.06.22. 17:08:30

@Mitya10: ahogy latom inkabb neked nem jott at amit en irtam. Ingyen elmenk kvazi nem kell fieztni a fizeteset. De biztos jobb valoban egy duzzogo elo szerzodessel biro valogatott jatekos a padon es meg fizethetsz is neki 1 evig. Meg az is biztos ugy van h te jobb vagy mint marotta. Nem is ertem mert nem te targyaltal a cityvel.

Mitya10 2017.06.22. 18:46:04

@cd1: Tehát itt mindenki hülye csak te vagy okos. Vágesz. Semmit de semmit nem értesz azokból amiket írtunk. Sajnàllak. Marotta sem tökéletes vágod???

babo0410 2017.06.22. 19:03:49

@Mitya10: Szerintem ő érti amit írtok, de attól még az hülyeség marad. Szerintetek miért bontjuk fel inkább a szerződését, csak ne maradjon még egy évet itt duzzogva? Az a csapatmorálnak se tesz jót, ha a nyakunkon marad egy olyan játékos, aki azt tanácsolja az egyik legjobbunknak, hogy menjen el inkább, mert itt nem tud feljebb lépni. Ráadásul még a fizetését is állhatjuk. A francnak se hiányzik az, hogy a nyakunkon maradjon Alves, és egy évig duruzsoljon Dybala fülébe a távozásról. Akkor inkább menjen ingyen, mint itt felvegye a fizuját, és jövőre Dybalát magával rántva lépjen le.
Azt meg nem tudhatjuk, hogy a City egyáltalán hajlott volna-e fizetni érte.

Mitya10 2017.06.22. 19:51:32

@babo0410: Csak te hiányoztál ide. A te vèlemènyed érdekel a legkevésbè már megszoktam h a vezetőség minden témában makulàtlan a részedről. Kiváncsi lennék ha Dybala kopogna be 2 hét múlva egy szerződésfelbontás miatt akk is helyeselnétek ezt az eszement morál baromságotokat... Èn ezt itt befejeztem nehogymár pont TE öcsèm mond meg h amiket mi mondunk hülyeség.

babo0410 2017.06.22. 20:00:07

@Mitya10: Ez aztán színvonal volt. Egyébként Dybalát biztosan nem engednénk el ingyen. Ha menni akarna, bármelyik élcsapat simál lerakna érte 100 milliót. Azért ennyire nem hülye a vezetőség, még ha te ezt is gondolod.

pott70 2017.06.22. 20:22:01

Nem,nem hülyék azok az emberek akik azt hiszik,hogy az aláírt szerződés kötelez.
Az kötelez,mégpedig a lejárata idejéig.És egyáltalán nem lenne ördögtől való,hogy egy behisztiző primadonnát mondjuk a lelátóra küldjenek egy fél szezonra.Mondjon amit akar,csináljon amit akar.A fizetését,játékát buknánk az illetőnek,de nagyon jót tenne az utána érkezőknek.Tiszta víz lenne a pohárban:ha idejössz és aláírsz,valamint elteszed a néhány millás fizudat,akkor tartanod kell magad a vállalt kötelezettséghez.Nem varriálhat mindenki kénye kedvére.
Sokakat olvasva a "tévedhetetlen vezetőségről",nekem mindíg a Brian élete börtön jelenete ugrik be,miszerint:Remek nép ez a Római,igazán remek...
Mondom mindezt úgy,hogy egyáltalán nem gondolom rossznak Marrottáék munkáját,de sztem van még azért hova fejlődniük.

Rikoo 2017.06.22. 20:41:43

@nutellás marhapörkölt tejjel: Tavaly ajánlottak érte hivataloson több, mint 80-at...

Ámok 2017.06.22. 21:42:18

@Rikoo: Akkor kellett volna eladni.

babo0410 2017.06.23. 03:42:08

@pott70: De ha valakit fél évig jegelsz a lelátón, azzal azt éred csak el, hogy meg inkább el akar majd menni, viszont fél év semmittevés után vagy senkinek nem fog kelleni, vagy max töredékéért annak, mint amit kapni lehetett volna érte korábban.
Az ilyen maximum azok esetében működhetne, akik ingyen, vagy minimális pénzért tudnánk csak eladni, elengedni, mint most Alves. Csak pl. Alves esetében sokkal nagyobbat bukhatnánk annál, mint 1 éves fizetése. Szerintem ha nem engednénk el, és fél/egy szezont padozna, akkor lehetne tartani attól is, hogy Dybalának miket fog mondani. Nem-e fogja őt is magával rántani, esetleg az öltözői hangulatot nem-e befolyásolná negatív irányba?
Tehát ez a ne engedjük el, mert szerződése van, mutassuk meg, hogy velünk nem lehet szórakozni című sztori jól hangzik, de nagyon sok árnyoldala is van.
Tehát nem lehet azt mondani, hogy egyértelműen a vezetőség puhapöcsű, meg hülyék, hogy mindenkit elengednek csak úgy, mert azt kéri. Sok esetben jobb inkább elengedni valakit. Most Alves esetében meg szerintem inkább ingyen menjen, mint erőszakkal maradjon, és egy év múlva Dybalát rántsa magával. Meg úgy gondolom, hogy Alves elég erősen demotiválhatná a csapatot is.
El tudom képzelni, hogy van amikor a játékos megtartása lenne jobb, de nagyon sok esetben viszont az a jobb, ha inkább elengedjük az illető játékost, mint erővel itt tartjuk.
És rengeteg példát lehetne hozni mind a két esetre, mikor rossz döntés volt az adott játékos megtartása, vagy éppen jó vége lett.
Szerintem ezt a kérdést sem lehet úgy megvizsgálni, hogy a vezetőség egyértelműen puhap@csű, mert mindenkit elenged, vagy jól teszi a dolgát. Csak ahhoz, hogy eldöntsük, hogy adott játékos elengedése mennyire volt jó döntés vagy rossz, nem áll rendelkezésre elég információnk egyik esetről sem, ahogy arról sem, hogy Vidal miért "csak" 37+3 millió-ért ment el.

cd1 2017.06.23. 08:30:17

@Mitya10: egyszerű vagy mint a faék. Érdemben semmit nem reagáltál arra amit írtam, pedig meg akartam érteni veled miért nem kaptunk érte pénzt.
Akkor kicsit más megközelítés: szerinted mindenki üljön a padon es töltse ki a szerződését aki nem akar már itt játszani és más klub sem fizetne érte? A Juve meg közben utalja szépen a fizuját. Ha igen a válaszod akkor: ez gazdaságilag (vagy egyéb módon) miért jó nekünk?

Mitya10 2017.06.23. 09:24:50

@cd1: Nem kellett reagálnom érdemi részben mivel mèg a te reakciód elött leírtam mit miért gondolok. Mint ahogy ezt mások is tettèk. Önmagában az vicces hogy leírod h más klub nem akar fizetni. A city 1 kőgazdag klub + június van csak így elég vszínű h Alvest nem tegnap találták ki h kell nekik ergo sanszos h idelöktek volna pár gurigát. Elöttem vki màr leírta azt is hogy ha vki 1 azaz 1 szaros èv után új kalandra vàgyik minek írt alá 2 évre??? Igen leszarom ha a nyakunkon marad és 34 évesen őfelsége a leláton poshad ismérve Alvest nemhinném h ez neki am tetszene DE a klub az első mindig mindenek felett így ezt a fajta szerződésbontásokat amik am max az NB 1 ben vannak mert ott más csapatok fizetni sem tudnak hagynàm a fenébe. Te szted Marotta jól csinálja sztem ritka szarul. Meglátjuk a zsenink milyen mercatot alkot igazából már pont nem izgat Alves igencsak fura fazon a Brazil...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása