A házigazdák a bíróra mutogatnak

sampaoli_jorge_sevilla.jpgA házigazdák egyértelműen nem értenek egyet Mark Clattenburg tegnap esti ténykedésével, és úgy vélik, hogy Franco Vázquez második sárga lapjával és a mezhúzásért adott tizenegyessel a bíró döntő módon befolyásolta a mérkőzést.

A hazaiak mesterét a félidőben figyelmeztette a bíró, hogy ne ragadtassa el magát, ennek ellenére a játékvezető nem sokkal a szünetet követően kénytelen volt a nézőtérre küldeni a szakvezetőt.

„A bíró helyesen döntött, hogy felküldött a lelátóra, mivel nem értettem egyet a döntéseivel.” - kezdte a meccset követően nyilatkozatát Jorge Sampaoli.

„Fájdalmas estén vagyunk túl, mivel megszereztük a vezetést, és úgy gondoltuk, hogy megszerezzük a továbbjutást ma este. Sajnos az incidensek nyomán erről lemondhattunk.

A csapatomban nagyon munkálkodott az akarat, és nagyon keményen küzdöttek, aztán pedig semmivel maradtak. Mivel az utolsó percekig alig engedélyeztünk bármit az ellenfélnek, nemigen látszott, hogy emberhátrányban futballozunk.

Sajnos azonban nem tudtuk kihasználni jobban a lehetőségeinket. Véleményem szerint sportszerűtlenül veszítettünk ma.”

A trénert a riporter a bíró ténykedéséről is kérdezte, ám az argentin szakember csak megvonta a vállát.

„Nem az én feladatom elemezni mindezeket.”

A játékosok mindazonáltal már nem voltak ennyire visszafogottak nyilatkozataikkal, és véleményük szerint egyértelmű túlzás volt úgy a körülbelül hat perc alatt kiosztott két sárga, mint a mezhúzásért megadott büntető.

„Erős ellenféllel szemben veszítettünk meccset, azonban szerencséjük is volt a meccs adott incidenseivel.” - nyilatkozta a Sevilla első gólját szerző Nicolás Pareja a spanyol riportereknek.

„Franco Vázquez kiállítása túlzott büntetés volt, mivel nem érdemelt második sárga lapot. A bíró két döntéssel eltörölte az összes munkánk eredményét, és adott mederbe terelte a meccset.

A büntető is nagyon gyanúsnak tűnik nekem, bár én Patrice Evrát fogtam, nem Leonardo Bonuccit, de a mezhúzás nem tűnt túlzottnak.

Most azonban túl kell tennünk magunkat ezen a meccsen, és a Lyon elleni találkozóra kell koncentrálnunk, hogy mindenképpen továbbjussunk.”

A Sevilla másik nyilatkozó játékosa, Vitolo is Mark Clattenburg döntéseit kritizálta, és véleménye szerint a bíró két abszurd döntéssel megásta a Sevilla sírját.

„Sikerült megszerezni a vezetést, aztán nagyon jól játszottunk az olaszok ellen, azonban a bíró ezt követően a mélybe küldött minket két abszurd döntéssel.” - nyilatkozta Vitolo a BeIn Sports számára.

„Franco Vázquez második sárga lapja abszolút nevetséges volt, illetve az is, hogy közvetlenül a szünet előtt nem túlságosan komoly szabálytalanságért ítéltek ellenünk büntetőt, mindez pedig elvette minden erőnket.

Kár, hogy így veszítettük el a meccset, mert ezen incidensek nélkül teljesen más mérkőzést láthattunk volna. A bíró befolyásolta a meccset.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9311992516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juventino86 2016.11.23. 12:08:48

Ez a gusztustalan favágó csapat abszolút nincs képben. Vazquez mindkét sárgája teljesen jogos volt. Valószínű, hogy furcsának tartották tegnap az andalúzok, hogy ezúttal a bíró nem partner a favágó és durva játékukhoz. A legrosszabb Atletico-meccseket idézte a Seviila tegnapi futballja. Lőttek egy gólt a kipattanóból, ezen kívül komoly helyzetük nem volt. A kiállítás után pedig, és főleg a második félidő utolsó húsz percében a hátukban érezhették a saját hálójukat, annyira be voltak szorítva. A spanyolok azzal a taktikával jöttek ki, hogy ölni akarják a játékot, és megfojtani a játékunkat. Ez sajnos az elején sikerült is nekik, és ebből mindenképpen le kell vonni a következtetést, ami a kp-ra történő igazolás. Sampaoli végig pofázott, jogosan küldték el. Utána meg bedaráltuk őket, igaz, nem valami kreatív és szép játékkal. Ennyi történt. Nagyon drukkolok a Lyonnak, hogy ejtsék ki ezt a bandát. Bár ha a Lyon nem esik ki, akkor kevesebb az esély télen Tolisso leigazolására, pedig az a gyerek nagyon kellene.

Tothtihamer 2016.11.23. 12:19:36

Én nagyban mernék fogadni hogy ha nem lett volna kiállítás és tizi akkor legalább 2 góllal kikapunk. Esélyünk nem volt tegnap 11 ember ellen

Lisandro 2016.11.23. 12:25:36

@Juventino86: Én is szurkolok a Lionnak,de szerintem 2 góllal nem tudják megverni őket.

babo0410 2016.11.23. 12:42:52

Igazi vesztesek. Csak a vesztesek kenik a bíróra. Egyébként a Sevilla ugyanaz Sampaolival, mint az ATMA Simeone-val. Csak rugdosódni, meg fetrengeni tudnak. Ha ezt nem lehet, akkor kikapnak. At ATMA is finomabra váltott a hétvégén, a Real ki is csapta őket sima 3-0-al. Ezek a csapatok ezt tudják, ettől ilyen jók. Csak ez a fajta foci nekem nagyon unszimpatikus. Szerencsére tegnap a bíró nem volt ehhez partner.

.Bulldeo 2016.11.23. 12:52:46

@babo0410: "Csak a vesztesek kenik a bíróra."
Ellenkező esetben te lennél a leghangosabb bírózó, ezt te is tudod.

m.martin91 2016.11.23. 12:53:16

Óriási bírói segítséggel győztünk tegnap, ilyenkor jobb csöndben maradni, megköszönni, továbblépni. Vazquez kiállítása egy vicc volt, amitől nagyobb csak a tizenegyes volt. Minden bizonnyal több gólos vereséget szenvedtünk volna, amennyiben a játékvezető képes ellátni a feladatát. De nem így történt. Továbbjutottunk, és már csak rajtunk múlik az első hely megszerzése, ami egyértelműen létfontosságú.

Tothtihamer 2016.11.23. 12:56:34

@babo0410: Maradjunk a tényeknél! Rengeteget köszönhetünk a bírónak. Ha Cuadrado könyöklését lefújja akkor nem alakul ki az a szitu amiből Vázquez az első sárgáját kapja s ezáltal elmarad a kiállítás. 11 ember ellen semmi esélyünk nem lett volna ezzel az ötlettelen szar tili-tolival.

steven.h 2016.11.23. 12:57:43

@m.martin91: Szerintem a kiállítás jogos volt, Vázquez egy idióta volt, a tizenegyes pedig valóban kérdéses, de egyszer nekünk is fújhatnak ilyenért tizenegyest.

pedronegroo 2016.11.23. 13:00:51

@babo0410: Hány ATMA meccset láttál életedben??

A bíró egyébként csak kompenzált, látta hogy a Sevilla túlerőben van ezért kiegyenlítetté tette a meccset, utólag is köszönjük bölcs meglátásért és az intézkedésekért.

Sampaoli-nak a győztes hadvezér helyett tegnap este csak a hisztis picsa szerep jutott. Tanulság, hogy ezt a Dél-Amerikai virtust se lehet túltolni. Jó példa rá Simeone csapata akik levetkőzték ezt a kezdeti machete-hentes stílust és inkább a szervezettséget, fegyelmezettséget és a hatékonyságot maxolták ki.

2016.11.23. 13:02:25

Szerintem a kiállítás és a tizenegyes is adható volt,mind a három szabálytalanság nagyon látványos volt,amit emlegetnek. Vazquez megmozdulásait nem is kell magyarázni,lehetett látni,hogy igazából ő is tudta,hogy nincs min vitatkozni. A tizenegyes kicsit túlzó lehetett,tényleg folyamatos az ilyen a tizenhatoson belül,de itt a védő meg se próbálta követni Bonuccit,csak állt és rántotta vissza,a sporitól kb három méterre...ha megfogja a mezét,de megy utána,akkor semmi nem lett volna,de ehelyett a barom álló helyzetbe lerántotta Leot...nem mondanám ki kategorikusan,hogy velünk volt a bíró,de az tény,hogy panaszra ezúttal semmi okunk nem lehet. Sampaoli meg inkább ezt a két eszetlen barmot tanítsa meg először,mert mind Vazquez,mind a védő olyan rutintalan volt,mint aki életében először lát focimeccset. Buták.

hurbiny3k 2016.11.23. 13:03:49

Milyen könyöklés?? Minden szitunál eljátszották,hogy csúnyán lekönyökölték őket.. A kiállítás teljesen jogos volt,a törlesztés után másfél percig sikerült nem szabálytalankodnia..Miről beszélünk??

ToTTy-Juve 2016.11.23. 13:09:26

Na ha már bírózunk, akkor a büntető abszolút jogos volt. A második sárga esete is szabálytalanság volt, de nem volt akkora volumenű, hogy megérjen egy "második sárgát". Viszont ha az nincs, akkor szerintem is vereség lett volna tegnap este.
Ami engem aggaszt, hogy a tavalyi BL-ben is volt egy olyan csoport meccsünk, amin a bíró segített, viszont a kiesése részben könyörtelenül visszavették ezt a segítséget. Ha idén is így lesz, nem tudom meddig jutunk majd. Ilyen játékkal max 3 BL-meccsünk maradt az idényben.

2016.11.23. 13:22:51

@m.martin91: Én nem nevezném ezt segítségnek...Cuadrado valóban könyökölt,de ez nem változtat azon,hogy Vazquez a lehető legnagyobb ostobaságot követte el,ilyen szinten aki ennyire sötét,az menjen is inkább a faszba le.
Abban egyetértek,hogy kurva szarul játszottunk és szerencsénk volt,de szerintem nem a bíró verette meg a Sevillát,hanem ők szopatták meg saját magukat. Ami a kiállításig történt,az alapján max a győzelmük aránya lehetett volna kérdéses.

Watakuki 2016.11.23. 13:23:25

@ToTTy-Juve: konkrétan csapnivaló a játékunk, mégis eredménnyel párosul...

The king of alibis 2016.11.23. 13:33:50

Ritka, gusztustalan tapló ez a kopasz. Amúgy mire fel sírnak? Kiállítás jogos és a tizi is az volt....

The king of alibis 2016.11.23. 13:35:10

Remélem a Lyon 2-vel elveri ezt a gusztustalan brigádot, és mehetnek a jól megérdemelt ligájukba, az Európa Ligába.

delpi0823 2016.11.23. 13:43:30

Azert egyesek itt nem tudom milyen meccset neztek azert a kiallitast megkerdojelezni ahhoz eleg nagy vaksag kell ,tiszta 2 sargalap volt,nem tudom vazquez reakciojat figyelte valaki?nem is reklamalt tudta hogy nagyot hibazott,a tizenegyes az rgy vicc volt sztem is,de pontosan rzeket a dolgokat mi elszenvedtuk lyonban es ben emlekszem arra hogy akkor pontosan kopkodtetek a birot azert egyeseknek sztem elkene gondolkoozni hogy melyik csapatnak szurkolnak egyaltalan....

babo0410 2016.11.23. 13:46:45

@.Bulldeo: Én nem szoktam bírózni, úgyhogy nem tudom honnan vetted, hogy én bíróznék a leghangosabban. Ha egy kamu büntetővel kaptunk volna ki, nem a bíróra lennék mérges, hanem arra, hogy miért nem tudunk gólt szerezni. Pláne, ha 1-0-ra veszítettünk volna.
@m.martin91: A 11-es is adható volt. Az angol Sky sporton a kommentár is azt mondta a visszajátszás után, hogy adható volt. Ahogy ahhoz se fér kétség, hogy Vázquezt is ki lehetett állítani. Amúgy is alattomosan játszottak.
@Tothtihamer: Azért azt ne mondjuk már, hogy 11 ember ellen nem lett volna esélyünk. Sokat javultunk a 2. félidőre. És Allegri is nagyot kockáztatott a végén, még Keant is behozta. Igaz a vezetsé tudatában meg jól visszaállt.
Maradjunk annyiban, hogy Cuadrado könyöklése fújható lett volna, de az illető jobban rájátszott, mint amennyire durva volt. Ennél sokkal durvább dolgok is voltak mind a két oldalon. Nem akarom mentegetni magunkat, mert gyengén játszottunk, mélyen a tudásunk alatt, de nem a bíró miatt nyertünk. A bíró nekünk is rengeteg lapot kiszort, egyáltalán nem mondanám, hogy nekünk fújt. így jár az, aki eleve durvaságokkal akarja széttörni a játékot.
@pedronegroo: Láttam párat. Az ATMA is elég durván tudja tördelni a játékot. De lehet neked az tetszik, mert a nagyokat megverik vele, én ki nem állhatom az ilyen játékot.
@Watakuki: Erre mondják, hogy egy jó csapat sz.r játékkal is tud nyerni. Szerintem nem kell izgulni, mert Allegri tavaszra időzíti a jó formát.

Tothtihamer 2016.11.23. 13:52:21

@babo0410: De mondom. 11 emberrel úgy elvertek volna hogy sírva fakadtnál. 2. félidőre feljavultunk ja 10 ember ellen

delpi0823 2016.11.23. 13:53:24

@m.martin91: Azert ne szalljatok mar el ettol a sevillatol mert volz egy kipattanojuk amit belottek,tobb golos vereseget szenvedtunk volna johogy nem azt mondjatok kikaptunk volna 6-0ra,mi nem a roma vagyunk,lehet hogy kikaptunk volna de tonbgolos vereseg az biztos hogy nem lett volna,en nem is emlekszem olyanra hogy europai kupaban mi kaptunk volna valakitol nagyverest barmikor is(nem veszem 100ra)de nem nagyon emlekszem ilyenre.

rockitbaby 2016.11.23. 14:00:46

@babo0410: Egy olyan csapatnak, aki BL sikerre akar törni, egy olyan szituációt, mint a Sevilla gólja le kell tudnia védekezni. Mi mégis folyamatában ilyenekből kapjuk a gólokat. Azt most inkább meg sem említem, hogy igen hamar és cseppet sem érdemtelenül jutottak vezetéshez. Egy a Sevilla-nál jobb csapat az ilyen helyzeteket még könyörtelenebbül ki fogja használni. A tegnapi meccs kapcsán csupán arra lehetünk "büszkék", hogy minden valószínűség szerint egy olyan csoportot nyerünk meg kínkeservesen, amit gálázva kellett volna.

Nem azt mondom, hogy temessük a fenébe a csapatot, de igen döcögősen folyik még a játék, holott azért novemberre már ennél tavaly is símább volt. Persze fontos hiányzóink vannak, de erre szokták mondani, hogy jó kifogás sosem árt. Én hiszem, hogy mi nagycspat vagyunk, de egyelőre vlamiért ezt képtelenek vagyunk pályára is vinni.

The king of alibis 2016.11.23. 14:21:40

@Tothtihamer: Hová javultunk fel? Konkrétan a 2. gólig helyzetünk nem volt 10 ember ellen. Ment hátul a tili-toli majd egy Pjanic labdaeladás.

Grinta 2016.11.23. 14:23:50

Krilin,ne csináld már...a második sárgánál labda ott sem volt,és a rúgás boka fölé ment..ott se szokott labda lenni.A tizenegyesnél pedig jól látszik hogy húzták a mezét Bonuccinak.Jogos

.Bulldeo 2016.11.23. 14:25:14

@rockitbaby: +1
egyébként döbbenet, hogy mennyit romlottunk ezekben a szituációkban a tavalyi évhez képest. Ide tartozik: tavaly a whoscored-on kb.egész évben a legmagasabb pontot értük el a meccsenkénti sikeres cselek számában, és a megnyert fejpárbajokban. Előbbit egyértelműen Pogba nyomhatta meg (Dybala, Cuadrado és Sandro érdemeit nem kisebbítve), de hogy a fejjátékunk hogyan lett ilyen siralmas azt kevésbé értem.

Tothtihamer 2016.11.23. 14:28:23

@Gremsperger Elemér: Én tisztában vagyok ezzel. Szerintem ezt nem nekem kellett volna címezned.

The king of alibis 2016.11.23. 14:31:39

@Tothtihamer: bubót nem olvasom ezért csak neked címezhettem

JuventusFanatikus 2016.11.23. 14:48:06

Szerintem a piros és a tizenegyes is jogos volt.

Juventino86 2016.11.23. 15:03:25

@Tothtihamer: Mi lett volna ha? Ennek a kérdésnek nincs értelme a sportban.

2016.11.23. 15:06:19

Sziasztok!

Tegnap néztem én is a meccset, iszonyat nagy hülyeség volt Vázquez részéről a második sárgát érő szabálytalanság. Egyértelmű sárgalapos büntetést érdemel; az edző nyilván védi a saját játékosát, de vakság azt mondani, hogy nem volt semmi.

Viszont ami tény és én is észrevettem, hogy azért érezhető volt, hogy a bíró nekünk fújt (ki tudja, talán Juve drukker?!), de tény, hogy én nem szeretem sem azt, ha sorozaton ellenünk, de azt sem, ha mellettünk fújnak. Legyen objektív és semleges, aki hülye és rugdos, meg szabálytalankodik, azt büntesse meg.

Viszont továbbra sem értem, hogy miért csak a labdarúgásban van az, hogy bíróval mindenki szövegel és acsarkodik? Se a kézilabdában, se a kosárban, se az amerikai fociban (pedig itt azért vannak kemény ütközések) nincs pofázás, meg reklamálás. Ha befúj valamit a bíró kuss van és teszi mindenki a dolgát. A fociban ilyet miért nem lehet? Volt már valaha olyan, hogy odamentek a bíróhoz pofázni, az meg meggondolta magát, hogy: "labda vót spori!", az meg elhitte? Szerintem nem.

Nathas 2016.11.23. 15:13:32

@Nortonmanx: Azt hiszem jól megfogtad a lényeget. A kiállítás Vasquez hülyesége volt, szerintem Sampaoli túlságosan is felspanolta a játékosait ellenünk (is). A bíró nekünk fújt, ez napnál világosabb, a tizenegyes a kiállítás fényében (de objektíven is) ajándék volt. Ennek ellenére én sem szeretem sem az egyiket, sem a másikat. Én mindig a videóbíró ellen voltam, de kezdek felé hajlani. Ellenben úgy is lehet nézni, hogy ezen a meccsen mi voltunk abban a szerepben, mint ellenünk a Lyon. A bírózás egyébként a vesztesek mentsvára, viselje most ez a Sevilla tisztességgel. Lehet, hogy 11-11 ellen jobban játszottak, de ezt ők fakták el.

Jack Bauer 24 2016.11.23. 15:35:48

-A kiállítás előtt szerintem figyelmeztethette volna a bíró a játékost, én nem láttam azt annyira durvának, nem hátulról történt....
-A 11-es adható volt. Chiellini jóvoltából kaptunk már hasonlóért büntetőt mi is.
-A kiállítás után viszont szétesett mentálisan a Sevilla, ez nagyon látszott rajtuk.

A kérdés az, hogy javult volna-e a játékunk a kiállítás, 11-es nélkül a második félidőre? Lehet, de én több játékosnál is hozzáállásbeli problémát láttam.
No, de a sérültek épüljenek fel, no meg ezt a Kean gyereket is jó lenne fokozatosan beépíteni. A fizikuma mindenesetre megvan.

.Bulldeo 2016.11.23. 15:56:53

@Nortonmanx: "Volt már valaha olyan, hogy odamentek a bíróhoz pofázni, az meg meggondolta magát, hogy: "labda vót spori!", az meg elhitte? "
Nem igazán, bár Pjanictól ugye pont így vették el a gólt. Egyébként a fociban van a legkisebb számjegyű eredmény, egy rossz bírói döntés ezért sokkal könnyebben torzítja el a meccs vegkimenetelét. Emiatt valahol érthető, hogy indulatosabban reagálnak egy rossz bírói döntésre.

Leram7 2016.11.23. 16:30:28

Korrekt nyilatkozat. Ha ez ellenünk történik, fel lennénk ugyanígy háborodva.

A piros szigorú, de megadható volt, de a 11-es szerintem nem volt az.

2016.11.23. 18:27:38

@Nortonmanx: +1, Viszont rengeteg sportban van videóbíró.
A 2 sárgalap teljesen jogos volt, az első mindenképp. A másodiknál Khedira lefordult a védőről hátrafelé, tök értelmetlen volt kitenni a lábát.

Alex8610 2016.11.23. 18:39:53

Megertem a csalodottsagukat de leszarom.Minket is sulytottak hibas biroi dontesek miis mergelodtunk de el kell fogadni.Elozo kiirasban konkretan a Bayern elleni tovabbjutasunk ment el amire Pep annyit mondott hogy a nagycsapatok nem foglalkoznak a biroval/nyilvan konnyen pofazott nem a nemetek karara tevedtek/ amugy meg Torinoban engedte a biro a tordelos favagos jatekot itt meg most nem.Ez van.Lehet valtoztatni.

frenky441 2016.11.23. 18:48:41

@Alex8610: Teljesen igazad van. A Lyon ezelőtt ugyanilyenért kapott tizenegyest az már más kérdés hogy Buffon megfogta. Most néztem meg a visszajátszásokat és mindkét szabálytalanság sárga lapos. Sampaolinak nem a bíróval kellene foglalkoznia hanem saját játékosának maflaságával.

babo0410 2016.11.23. 20:30:56

"Ez valami borzalmas volt. Nem (csak) az eredmény a ciki, hanem a mutatott "játék". B*szott gyorsan össze kell kapni ezt a "csapatot", mert ez szégyen gyalázat. Az tuti, hogy ha most láttam volna először játszani a Bayernt, nem választanám kedvenc csapatomnak. Sőt, megkérdeznék valakit, hogy ez a csürhe mitől számít nagy csapatnak?"
Egy dühödt Bayern drukker. És ilyeneket lehetne a Barca vagy a Real drukkerektől is idézni mostanság. Mert nem csak nálunk lehet hullámvölgy, vagy gyengébb játék. Ezért is mondom, hogy nem kell megilyedni. Leszünk még jobbak. És mint látjuk, a többi nagy is tud rosszul játszani.

Grinta 2016.11.24. 08:32:42

@babo0410: Meg innen is.Az ember azt gondolná!,hogy a mieink értelmesebbek mint a többi szurker

Juventino86 2016.11.24. 10:48:15

@Grinta: Nem rád értem, de az itt fórumozó szurkolók közül több emberről elég nehéz elképzelni, hogy tényleg mindenek felett szereti csapatunkat. Még a győzelmeknél is a csapat folyamatosan savatása megy. Ez számomra felfoghatatlan. Nem azt mondom, h nem lehet kritikával élni, de ami sok, az sok

Grinta 2016.11.24. 11:59:35

@Juventino86: Én tudom,és nagyon zavar,hogy állandóan ellenségképet kell gyártani.

FeriGjuve 2016.11.24. 13:26:29

@Grinta: Aki az ellenkezőjèt àllìtja,az màs meccset nèzett.Ahogyan Air Sanci is. :)

FeriGjuve 2016.11.24. 13:27:25

A sport1 összefoglalóban Nyìl Tibièk szerint is jogos volt,mind a kèt sàrga,ahogyan a büntető is.

Grinta 2016.11.24. 13:50:45

@FeriGjuve: Ezt most mire érted?Pontosan.Mert megmondom őszintén a félidőben lévő "eszmecserébe" nem szoktam belehallgatni.Fejem megfájdul tőle,tisztelet a kivételnek.És az nem a nagy sebőkvili.

FeriGjuve 2016.11.24. 14:52:45

@Grinta: Csak arra,hogy amíg az m4-en a meccs vègi "elemzèsben Torghelle Sanyi ès a Matyi gyerek szerint nem volt jogos sem a piros,sem a tizi,addig a sportcsatornàn Nyilasièk szerintnem volt kètsèges.Èn sem szoktam meghallgatni őket--egy-kèt kivétellel--,de most kivàncsi voltam a bohóc Torghellère,mert szomorú volt a fèlidőben,amièrt a spori belenyult a meccsbe.A vègèt meg màr meg sem tudta emèszteni szegèny. :)

JuventusFanatikus 2016.11.24. 15:00:53

@Grinta: Én is valahogy így vagyok ezzel.Nem sok ember van az M4 Sportnál aki ért is a focihoz.Szerintem talán az egyetlen aki jókat szokott mondani az Hegedűs Henrik.

Rikoo 2016.11.24. 15:04:19

@JuventusFanatikus: Igen ő egyértelműen ért a labdarúgáshoz!
Jelenleg a TV-ben ő a legjobb választás, ha egy szakértőt szeretnél hallani. De a cikkeit is érdemes elolvasni.

JuventusFanatikus 2016.11.24. 15:10:17

@Rikoo: Általában csak akkor nézem meg a stúdiót, ha Ő is ott van.Hol szokott cikkeket írni?Kíváncsi vagyok rá, mert sok focival foglalkozó oldalt kipróbáltam(Fociclub,NSO,Goal.con magyar verziója), de egyik sem nyerte el a tetszésem.

Rikoo 2016.11.24. 15:13:36

@JuventusFanatikus: Origón szoktam olvasni néha. De, ha jól emlékszem van egy blogja is. Vagy volt nem tudom mi van vele. De sztem, ha beírod googleba akkor kiadja majd.

patrik1112 2016.11.24. 15:41:19

@JuventusFanatikus: @Rikoo: Henrik mellett en meg Koppanyi Gergelyt birom, ok ketten talan akik ertenek is valamit a focihoz nem csak hajtjak a hulyeseget az M4-nel. Torghelle, Hajnal fele "szakertestol" viszont rosszul vagyok Stuanistol, Pideonostol egyutt :D

Grinta 2016.11.24. 18:05:28

@Rikoo: @JuventusFanatikus: Nálam ilyen Hegyi Iván..aki imádja a romantikus(latin) támadófocit,de érti a hatékony,szervezett Olasz futballt is!Kevesen vannak ilyenek.Minden tradíciójával együtt tiszteli azt.

JuventusFanatikus 2016.11.24. 19:31:49

@patrik1112: Koppányi Gergelyt Én is bírom, csak ritkán szoktam látni.Ezt a Pideonos dolgot addig nem értettem, ameddig ezt el nem olvastam:
britannia.reblog.hu/te-is-fiam-pideon
Amúgy nem csak a szakértők, hanem a műsorvezetők is fantasztikusak.Molnár Mátyás előtte sem kedveltem, de mikor megtudtam, hogy a Juventus vezetősége volt olyan kedves és meghívta Nedvedet vendégként a meccsre, végleg elásta magát a szememben.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása