Pogba Barcelonába vágyik?

mandzukic_mario_golorom_pogbaval_2.jpgA Juventus francia középpályása, Paul Pogba a héten bekerült a FIFPro 2015-ös álomcsapatába, s a Zürichben megrendezésre került ceremónia alkalmával a játékosnak alkalma volt találkozni a Aranylabda-szavazás sztárjaival, Lionel Messivel, Neymarral és Cristiano Ronaldóval is.

A spanyol sajtó rögtön beindította a pletykagyárat, s a Mundo Deportivo már azt is tudni véli, hogy Pogba nyáron szeretne csatlakozni az FC Barcelonához, s ügynöke, Mino Raiola gőzerővel dolgozik rajta, hogy a 2016-os Európa-bajnokság után megvalósulhasson a klubváltás.

A 22 esztendős játékost 2019-ig Torinóba köti jelenlegi szerződése, s a Juventus nyáron visszautasította a katalánok 80 millió euro körüli ajánlatát. A spanyol lap egészen odáig megy, hogy értesüléseik szerint Pogba az Aranylabda-átadás alkalmával elmondta a győztesnek, hogy szeretné Camp Nou-ban folytatni pályafutását.

A Mundo Deportivo szerint Pogba, a Manchester Unitednél szerzett tapasztalattal, nem kíván visszatérni a Premier League-be, s a Paris Saint-Germain hívó szava sem csábító számára.

Az bizonyosnak tűnik, hogy egy esetleges megállapodás új rekordnak számító átigazolási összeget hozhat, s Pogba barcelonai fizetése kihatással lehet az új szerződést egyeztető Neymar, Luis Suárez és Sergio Busquets ügyére is.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr838276958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szeszterciusz 2016.01.16. 10:47:56

Majd levezetni megy csak oda ! :)

babo0410 2016.01.16. 11:49:03

Spanyol sajtóinformáció. Na ennyi talán elég is volt. Maradjon csak Pogba. Itt is remek helyen van. Ha Messi és CR visszavonultak, akkor reméljük nálunk is megnyerheti majd az aranylabdát. Amíg ők aktívak, addig viszont sehol nincs esélye.

Watakuki 2016.01.16. 11:57:31

Barca fanoknak egy kis álmodoznivaló ez, semmi több. Pogba maradni fog.

Zárójelben megjegyezném, én Vidalról is ezt mondtam....

udawa 2016.01.16. 12:17:23

Egyre valószínűbb, hogy tényleg nem marad a Juvénál szerintem, aminek én sem örülök! Ha a Rael/Chelsea/PSG csapatokhoz menne azért, mert erősítené őket! A Barcahoz pedig én személy szerint nem szeretném ha érkezne, egyrészt mert továbbra sem tudom kinek a helyére, másrészt olyan árat kell érte fizetni, amelyet egyetlen játékosért sem volna szabad, ezek a 100 közeli és afeletti árak elképesztőek és elfogadhatatlanok, de tudom, így fel lettek verve az árak a tehetősebb (vagy annak vélt...) klubok által! (KysBé: igen, a katari olajklub Barcelona is)! 18-22 éves taknyosokért fizetnek klubok 30-40-50 milliókat..., akik jórésze kétségkívül tehetséges, de ilyen összegeket én nem fizetnék senkiért!

udawa 2016.01.16. 12:22:19

@Watakuki: Csak a pontosság kedvéért: Barca fanok véleménye nagyon megoszlik Pogbát illetően, megkockáztatom, hogy minimum 60:40-re vezetnek a "Pogbát ne, főleg ne ennyiért" gondolkodású szurkolók! Szóval erős az "álmodozni való" kifejezés használata! :) Vidalt már ti is egymás között, valamint már néhányan velem is kitárgyaltuk, kár volna még mindig szót fecsérelni rá, elment!

delpi0823 2016.01.16. 12:23:54

@udawa: Megynugtatlak akarhova megy Pogba tuti fix kezdo lesz.Te se gondolod komolyan ha valaki kiad erte majd 100-120 millio eurot utana majd padoztatni fogja.A barcaban is siman kezdo lenne.

Rikoo 2016.01.16. 12:48:11

Ha menni akar menjen. Meg lehet érteni, ha ott akar játszani. Nagy kihívás és nagy élmény lenne neki a mostani sztárokkal együtt játszani. Tiszteli a Juventust, szereti a klubbot, a csapattársakat, csak pozitív véleménye lehet a szurkolóknak róla. Ha megy akkor az érte kapott pénzből, két posztra is minőségi kezdőjátékost tudnánk venni. Persze nyilván jó lenne, ha 35 éves koráig itt játszana, de a mai fociban ez szinte lehetetlen.

udawa 2016.01.16. 13:06:01

@delpi0823: Ez pontosan így van, épp ez a bajom! Félre értettél szerintem: nem az a kérdésem, hogy kinek a helyére FÉRNE BE, hanem, hogy kit hagyunk ki majd miatta! Én egyelőre nem tartom fontosnak a személycserét a csapatban! Kiegészítő, csere emberekre van a Barcának szüksége, ez pedig nem Pogba nyilván! De elnézést, semmiképpen sem a Barcáról akarok itt értekezni! :)

Apuleius 2016.01.16. 13:25:41

@udawa: Bármennyire jó teljesítményt is nyújt a horvát, Rakitić helyén pazar igazolás lenne Pogba, s klasszisokkal jobb játékos nála.

udawa 2016.01.16. 13:35:54

@Apuleius: Ez is egy vélemény, elfogadom, de én nem adnám Rakiticet érte! Pogba egy sztár már most is, sztárjaink meg vannak! Nekünk iparosok, "segédek" kellenek, Pogba pedig valószínűleg tündökölni, csillogni szeretne egy nagy csapatban (mert ugye ha ideigazolna, azt szerintem azért tenné, mert véleménye szerint nagyobb csapatban játszhat), de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy itt nem biztos, hogy megkapná azt az ajnározást, amit szeretne, nagyon rosszul is elsülhetne ez a dolog! Na legfőképp ettől félek/féltem őt! Lehet, hogy jobb játékos, mint a mi horvátunk, de ez nem minden!

Apuleius 2016.01.16. 14:03:55

@udawa: Rakitić hasznos játékos, de a bokájáig nem ér Pogbának, s ezt aligha vitatja bárki, aki követi ezt a sportágat. Ettől még értem, amit írsz, s való igaz, hogy nyilván mind Pogba, mind a Barcelona számára tartogatna kockázatot egy ilyen váltás. Pogbának egyébként hatalmas munkabírása van, úgyhogy az "iparosmunka" terén sem lenne vele gond. A Juventus Európa legszűkebb élmezőnyébe tart, úgy látom, hogy mindezt határozott elképzeléssel és jó irányzékkal teszi, Pogba 22 éves, szerintem nincs miért váltania, jó helyen van (persze a pénz komoly csábítás).

"Nekünk iparosok, "segédek" kellenek,"

Szerintem ezt nem biztos, hogy jól látod. A Barcelonában öregedőben van néhány kimagasló kulcsjátékos: Iniesta már 31, Xavi már távozott is, őket pótolni kell, s aligha iparosokkal.

Drughi Di Bianconeri 2016.01.16. 14:07:51

Jobb,ha ezzel megbarátkozunk,hogy ha marad,ha megy: augusztus 31-ig még cca. 500 ilyen "sajtóértesülés" lesz,ha nem több. :D

@udawa:

Először is,jó,hogy néha van "külsős" kommentelő az oldalon ! :)

Az 1. hozzászólásoddal tkp. egyet is tudok érteni: rendkívüli módon elszálltak az árak,ahogy mondod:ismeretlen, fiatal tehetségek 30-40 M-ért cserélnek klubot,ami elképesztő - és ebben nagy szerepet játszott/játszik a Te szeretett csapatod is.

Pogbaról:
Nem mintha rászorulna,hogy bárki is védje,vagy bizonygassa a klasszisát (pláne,hogy szvsz. valamennyien azt szeretnénk,hogy nálunk maradjon hosszú évekig,és váljon itt legendává,de ez csak hiú ábránd valószínűleg).

Hozzátok igenis beférne: Iniesta csillagának fénye kezd megkopni (bár már 3 éve erős lejtmenetben van),és Pogba kiválóan tudná pótolni,még ha alapvetően más stílusú (pláne felépítésű) játékosokról is van szó.

.Bulldeo 2016.01.16. 14:26:33

Pontosítás: Barcelona Pogbába vágyik.

Juvegaspy 2016.01.16. 14:48:54

@udawa: iparos kell?
Padoin 200millaert esetleg? :)

Nathas 2016.01.16. 18:11:06

Pogba most nem lenne kezdő a Barcában, de ahogy @Drughi Di Bianconeri írta: Iniesta már 31 (bár kétségtelenül remek szezonja volt). Pogba most nem járna jól a váltással, kell még neki nagyon a játékperc, hiszen még bőven fejlődik.
A Juve nem tudom, hogy bukna-e az értékesítésével, mert azért az érte kapott pénzt már okosan be lehetne forgatni a csapatba.
(Off: Rakitic egyébként posztja egyik legjobbja, nem kell féltenie a helyét senkitől.)

KysBé 2016.01.16. 18:55:46

@udawa: Ha már így megszólítottál:
Bármennyire is szopkodja a rühes adócsaló Bőrszalonna farkát soha nem fog odaigazolni mert a gnóm Lessi kutya megvétózza - féltve a falkavezér pozícióját - hisz mindenki tudja, hogy a nyomoronc körűl forogtok!!!!

Watakuki 2016.01.16. 19:07:54

@udawa: Nem vagyok otthon a Barcások között, ha szerinted így vélekednek Pogbáról hiszek neked, bár nekik a pénz kevésbé döntő mint nálunk. A Reálosok gondolatait jól ismerem, mert az egyik ismerősöm minden nap közvetíti a gondolatait :D

udawa 2016.01.16. 21:20:29

Az egyetlen hely ahol esedékes lehet a váltás, az Iniesta, helyette talán elképzelhető!
@KysBé: örülök neki, hogy Barca-komplexusod van és ennyire tud valaki gyűlölni egy klubot és a világ legjobb játékosát (ez tény!!!), mert ez annyit jelent, hogy komoly tényezők vagyunk Európában, és a gnóm, adócsaló Lessi is jól csinál valamit! :D Mitől vagy ennyire frusztrált? Ne mérgelődj ennyit! ;)
Én nem bánom, ha soha nem fog a rühes Bőrszalonnához igazolni, maradjon nálatok és érjen el veletek nagy sikereket!
A jelenlegi Juvéból egyedül Dybala lehet igazán érdekes opció a Barcának, de róla is értekeztünk már, ő sem 1-2 éven belül szerintem!
@Apuleius: Rakiticcsel kapcsolatban eltérő véleményen vagyunk, de ez nem probléma! :)
@Drughi Di Bianconeri: Köszönöm ha elviseltek, elég jó társaság jött itt össze! Persze mindenki nem szerethet! :D

Apuleius 2016.01.16. 21:43:48

@udawa: Tényleg nem gond, ha a horvátról mást gondolunk. Érthető, ha valaki elfogult a saját csapata játékosával :-)

udawa 2016.01.16. 21:59:05

@Apuleius: Az ő esetében egyáltalán nem elfogultságról van szó, szerintem tényleg nagy erőssége a csapatnak. Már a Sevillás időszakában "kiszemeltem", imádtam a játékát, sőt már a Schalkénál látni véltem benne az X-faktort! :D
Ugyanezt gondolom Ardáról, rettentően bízom benne, hogy nem csalódunk!
De tisztázzuk: Pogba nagyszerű játékos szerintem, félre ne érts! ;)

Apuleius 2016.01.16. 22:25:09

@udawa: Lehet félreértettük egymást, Rakiticet én is kiváló játékosnak tartom, de nem egy Iniesta és nem is egy Pogba, egészen más szint. Valóban kellenek ilyen játékosok is egy Barcelonába, de nem ők azok, akiktől egy Barcelona olyan játékerőt képvisel, amilyet most képvisel (persze tudom, hogy bizonyos értelemben mondjuk Rakitic is fontos a sikerek szempontjából). Arda Turanról nagyjából hasonló véleménnyel vagyok, hihetetlenül túlárazva vettétek, ráadásul nem is fiatal, de majd meglátjuk mire képes a Barcában.

Dybalát felejtsd el, őt nem adjuk :-) Most meg retteghetünk, hogy nyáron el ne szipkázzátok tőlünk ingyen a lejáró szerződésű Padoint...

doki0326 2016.01.16. 22:31:57

Azt hittem ez Juventus szurkolóinak az oldala!! Már minden jött ment más csapatokat imádó jöhet ide?HA MÁS CSAPATOKNAK SZURKOLTOK AKKOR NEM FELTÉTLEN ITT KÉNE ÍROGATNI A MI SZERETETT CSAPATUNK BLOGJÁN!! BÁR EZ AZ ÉN SZERÉNY VÉLEMÉNYEM!! FORZA JUVE!!!!!

Apuleius 2016.01.16. 22:34:51

@doki0326: Szerintem semmi gond nincs azzal, ha más csapatok szurkolói is látogatják az oldalt, s leírják a véleményüket a Juventusszal kapcsolatos hírekről-pletykákról, egészen addig, míg nem trollkodás céljából teszik.

udawa 2016.01.16. 22:39:48

@doki0326: Csak érintett (lehet) a Barca azért jött szóba, az én hibám!
udawa 2016.01.16. 13:06:01 .... De elnézést, semmiképpen sem a Barcáról akarok itt értekezni! Ezt írtam, viszont válaszolnom illett! :)

Devilke Balla 2016.01.16. 23:36:25

@doki0326: Ez nem egy katonai bázis,hogy engedély nélkul nem lehet belépni :D Például Babo is bele szok olvasni néha inter blogba,ha jól rémlik,meg vannak még mások is itt a blogon,akik itt-ott belenéznek Róma,meg hasonló blogokba. Mindenkinek szive joga eldonteni,mikor mit csinál,egyébként is,attól hogy vki Barca drukker,még lehet neki szimpatikus a Juve is.

Szabi85 2016.01.17. 08:58:34

@doki0326: Ha valaki tud értelmesen kommunikálni, csak előnyére válik a blognak. Legyen Barca, Madrid, vagy akár Inter szurkoló. Ha a Juvét fikázná, akkor persze takarodjon, de jelen esetben nincs szó trollkodásról.

KysBé 2016.01.17. 13:18:12

@doki0326: Így van!

A sok okos pedig próbáljon meg a köpedék barca vagy a Real blogjára regelni, aztán ne csodálkozzon, ha 2 hsz után bannolják.

Nem érzem szükségét, hogy egy látens meleg bőrszalonna drukkerrel társalogjak imádott klubbom blogján!!!!!
Még Baboval is hamarabb mennék sörözni, minthogy ezt a madarat olvassam!!!!

Apuleius 2016.01.17. 13:37:23

@KysBé: Lehetőleg a jövőben ne próbáld meghatározni másoknak, hogy olvashatják és látogathatják-e a blogot, hozzászólhatnak-e a bejegyzésekhez! Előre is köszönet!

Rikoo 2016.01.17. 13:49:10

@KysBé: köszönjük ezt az intelligens hozzászólást.

doki0326 2016.01.17. 14:55:10

Én nem rossz indulattal írtam!!!Csak én JUVE drukkerként nem fogok regizni más csapatok oldalára!!!Nálam aki ilyet csinál az általában divat drukker!!!ha meg ennyire értesülni akarok más csapatokról akkor veszek sport újságot azt ott elolvasom!vagy megnézem az nso-n :) De lehet a jó társaság miatt jönnek ide :) mert a legjobb szurkolók juve fanok FORZA JUVE

udawa 2016.01.17. 16:04:22

@KysBé: Téged egész biztosan banolnának! Na nem azért, mert Juventus drukker vagy, hanem mert képtelen vagy normálisan megnyilvánulni! A magas röptű hozzászólásodra nem is akarok mást reagálni!
@doki0326: Divatdrukker nálam az, aki az épp aktuális nagy csapatnak szurkol, én nem ilyen vagyok! Mint nektek a Juvéé, úgy nekem a Barcáé a szívem, és bár nem ettől lesz valaki nagyobb és jobb drukker, de speciel a január 31-i Atlético Madrid elleni meccsen ott leszek, mert összegyűjtögettem rá a pénzt! Ezt egy divatdrukkerről nehéz elhinni! Elég lenne itthon vergődnöm Barca mezben és "visca el Barca"-zni! Az egyetlen másik csapat, akinek a fórumára néha bejárok, az ez, a BL-döntő előtt voltam kíváncsi arra, hogy itt hogy látják az esélyeket, aztán itt ragadtam! De ha tudom, hogy ennyi problémát okoz, nem tettem volna!

.Bulldeo 2016.01.17. 16:56:02

@udawa: rá se ránts a köpködőkre, gyere máskor is;)

Devilke Balla 2016.01.17. 16:58:12

@udawa: @.buldeo: Pontosan,gyere majd idén a bl donto után is megnézni,hogyan unnepeljuk az ellenetek megszerzett bl-serleget :D

Rikoo 2016.01.17. 16:59:20

@Devilke Balla: visszavágunk a tavalyi meccsért.:D

doki0326 2016.01.17. 19:15:33

@udawa: Mondom én hogy a jó társaság ami vonz :) Aki a Juventusnak szurkol rossz ember nem lehet!!! És írtam hogy általában divat drukker :) Nem mindenkire vonatkozik :) Én nem rosszból írtam mint említettem :) Örülök hogy te Barcás drukkerként kíváncsi vagy a mi esély latolgatásunkra!!Örülnék ha idén milánóban újból össze csapnánk!!Csak idén mi emeljük magasba a serleget remélem :D FORZA JUVE

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása