Drogba: „BL-ben akarok játszani”

Drogba Didier_Galata mezben Bonuccival.jpgDidier Drogba legutóbbi nyilatkozatában nem zárta ki a csatlakozást a Juventus csapatához, mivel beismerte, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában szeretné megmérettetni magát.

Az elefántcsontparti támadó szerződése jövő hónapban jár le a Galatasaray csapatával, és a játékos egyértelműen új kihívásra vágyik, valamint szeretné, ha Európa legjelentősebb klubtornáján is részt vehetne.

„Versenyképes csapatban szeretnék játszani.” - nyilatkozta a Surface munkatársainak a Chelsea csapatával BL-győzelmet is begyűjtő tapasztalt csatár az elefántcsontparti válogatott világbajnokság előtti edzőtáborában.

„Valamint a Bajnokok Ligájában is játszani akarok. A Galatasaray? Soha nem fogok megfeledkezni róluk. Büszke vagyok, hogy ezt a klubot képviselhettem.”

A játékos iránt nem csupán a torinói bajnokcsapat érdeklődik, meglepő módon arról is pletykálnak az újságok, hogy a csatár egykori együttese, a Chelsea is figyelemmel kíséri a futballista helyzetét.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr226201410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GLB 2014.05.24. 11:39:57

papíron 36 éves,tehát kb 44 lehet

The king of alibis 2014.05.24. 12:04:36

Játsszál, csak ne nálunk.

Goku06 2014.05.24. 12:06:38

Kövezzetek meg érte, de én nem bánnám annyira ha ő érkezne.
(Persze csak ha Sanchez mellett jönne és nem helyette)

Marotta hozzászoktatott hogy az ingyen igazolások olyan mint a karácsony, úgyhogy ha már koncepció nélküli igazolásai vannak, akkor az ilyen kaliberű játékos legyen.
A BL-ben Drogbának annyi tapasztalata van, mint a komplett csapatunknak. Előbb tudom elképzelni hogy egy BL egyenes kieséses szakaszban megvillanik a meccsen addig eltűnő Drogba, mint hogy egy Llorente betalálna.
Úgyhogy ha Sanchezért oda kell adni Lórit, akkor helyette ingyen hozzuk Drogbát és már oké a dolog. Persze csak 1 évig, de szerintem Drogbában még van annyi hogy egy gyenge SerieA-ban jó legyen, a BL-ben meg a tapasztalata sokat jelenthet. (Ő egy ilyen dán csapat ellen beb*szkodna egy-egy ziccert még fél lábbal is)

The king of alibis 2014.05.24. 12:12:12

Lassan mi leszünk a 30 év feletti játékosok gyűjtőhelye.

rockitbaby 2014.05.24. 12:15:13

@Goku06: Én nem pot Llorente-t mondtam volna, mert a csoportkörben igen is jól tolta. Tévez volt kritikán aluli sajnos.

babo0410 2014.05.24. 12:20:24

@Goku06: Koncepció nélküli igazolások. Azzal 3 scudettot nem lehet nyerni. És ha Marotta-nak vannak koncepciótlan igazolásai akkor Secconak milyen igazolásai voltak? Nem kell minden hírhez ugyanazokat a marhaságokat begépelni. Amúgy Drogba tutira nem fog érkezni. Én azt se tudom elképzelni, h tárgyaltunk vele. De ha igen, akkor se fog érkezni, mert Conte élből elutasítja a kora miatt. Tehát szerintem a továbbiakban Drogbáról felesleges is bármit leírni. Ha meg mégis érkezne, az Conte-ra nézve szomorú, mer mint tudjuk, Conte igenje kell ahhoz, h valaki érkezzen. Ha nem kell Conte-nak, fölösleges s leigazolni bárkit is.

Rivendell 2014.05.24. 12:29:44

@Goku06: 1 egész hegyet vágok hozzád...:)

úgy látszik mi leszünk a modern Inter...nyugdíjas gyülekező

Goku06 2014.05.24. 12:39:53

@Rivendell: Ha nincs pénz akkor valamit ki kell találni...
Sanchez kell. És ő drága lesz, a vezetőség pedig nem ad sokat. Ha rá költjük az összes idei átigazolási keretet, ám legyen. (vagyis rá és a balbekkre)

És nehogy az legyen hogy minden kevésbé fontos posztra elköltünk 5-10 milliókat hogy megint elfelejtsük a balbekk posztot.. (vagy esetleg veszünk 3 BL-szűz szélsőt akiknek egy BL csoportkörös meccs eddigi élete legnagyobb meccse)

@babo0410: "mindenből az olcsóbbat, nem érdekel hogy csak max 2 év van benne" - ez a koncepció nálam kimeríti a koncepció nélküli igazolások fogalmát

danimester1 2014.05.24. 12:44:32

@babo0410: mindig a tutit!A tények ismeretében valóban hatalmas beleszólása van a misternek....(el is adták a játékosait/át a beleegyezésével és igazoltak neki olyat akit nem is játszatott)Ne érts félre de nekem meg a te folytonosan leírt "marhaságaidból" van elegem és abból hogy mindig védeni kell őket,de miért nem értem?Valóban összehoztak egy 3x bajnok csapatot,de ne csak ezt nézd,sőt ez már történelem,az erőviszonyokat nem is akarom firtatni.A csapatunk öregszik mint az országút és nincs KONCEPCIÓ ha érted ennek a szónak a lényegét.Mindenki ezt próbálja neked elmagyarázni,de nem akarod megérteni.Sőt azt sem,hogy nem direkt vannak "szidva"(bár az elégedetlenség kifejezése szerintem nem szidás) és irkálunk általad "baromságok"-nak vélt dolgokat. Írtad te is a fiatalítást pár hsz.-ben,egyelőre ennek még nyomait sem tapasztalni még annak sem,hogy valamelyik kölcsön játékosunk visszatér/het.Azzal egyet tudok érteni,hogy kár előre bárkit is lehurrogni,mert pletyka vagy esetleg tényleg érkezik addig amíg nem mutat a pályán valamit.Lehet az persze pozitív vagy negatív,majd utána kell/lehet véleményt alkotni.Ismered Beppe igazolási módszereit és már előre kijelented nem fog érkezni.Szerintem meg ha érkezik,akkor képes lehet többet hozzátenni mint Mirko vagy Vuci,de akár Q is.Pont ők lesznek azok a ballasztok akiket nehezen tudunk majd eladni amiben a mister is sáros....Ha megengeded én azt jelenteném ki,hogy Sanchez vagy Cuadrado lesz aki nem fog érkezni.(ne így legyen)egy gyöngyszem tőled:" Ha meg mégis érkezne, az Conte-ra nézve szomorú, mer mint tudjuk, Conte igenje kell ahhoz, h valaki érkezzen."-itt megint Marottát próbálod védeni...

Rivendell 2014.05.24. 12:46:53

@Goku06: kicsit túl van dimenzionálva a BL....még ha 1 vb lenne,ahol válogatott újonc lenne fix kezdő,de 1 pitylák BL miatt ne essünk már hasra.
Az a baj,hogy még ti szurkerek sem mernétek fiatalítást eszközölni,de akkor mit várunk Conte-tól meg Marotta-tól,akik eleve a fiatalítás buktatói

Goku06 2014.05.24. 14:14:28

@Rivendell: Jelenleg a fiatalítással az lenne a gond, hogy ha visszahoznánk az összes fiatal támadónkat akkor nekik kéne a hátukon vinni a csapatot.. Az nem biztos hogy menne nekik még. Először kell egy stabil, erős keret és utána jöhetnek a fiatalok.
Szerintem egy 4-3-3 Gabbiadini-Immobile-Berardi trió egy BL meccsen sokat megélt védők ellen nagyon kevés lenne.
Viszont ha pl egy Sanchez-Tevez-Berardi trió lenne, akkor azért Berardinak minden esélye meglenne hogy befusson. Mert akkor nem az lenne, hogy ha ő nem nyeri meg a meccset akkor senki sem fogja.
Ezért kell egy nemzetközileg is komoly játékosnak számító Sanchez.
pl szerintem Cuadrado is súlytalan lenne európában.. nem is beszélve a Nani-Menez stb-ről is... Ők első számú játékosnak kevesek.. Ha van mellettük egy klasszis (Sanchez) akkor már jók vagyunk.

Most én amúgy nem ilyen galata meg hasonló meccsekre gondolok.. Hanem amikor egyenes kieséses meccsen Bayern-szintű csapatok ellen kéne helytállni.
Ott kell a rutin.. (mert a Benfica ellen megmutattuk hogy nem bírjuk el a nyomást)

Goku06 2014.05.24. 14:20:34

és a legfontosabb érvek Drogba mellett:
Anelka, Bendtner, Osvaldo

juvem_2 2014.05.24. 14:51:27

Minden évben van 1 ilyen... nem tudom milyen csatár... Bendtner, Borriello és most Osvaldo! Szerintem ezekhez képest Drogba fényévekre van. Bőven elfér nálunk

juvem_2 2014.05.24. 14:52:09

@Goku06: Na igen, tényleg Anelka is volt. őt el is felejtettem :D

Rivendell 2014.05.24. 15:52:31

Drogba? esetleg járókeretest nem akartok szerződtetni?....

mind1 max nem nézem a mérkőzéseket,mert ezekre a vénemberekre nem vagyok már kíváncsi,tőlük én semmi újat nem láthatok

Drughi Di Bianconeri 2014.05.24. 16:06:11

Ez a nyilatkozat számomra nagyon vészjósló !
Angol,Spanyol,Német TOP csapat nem szokott kukázni ilyen kiégett öregeket,mert megteheti,hogy valódi top formában lévő klasszisokat, vagy extra tehetséges fiatalokat szerződtessen pénzért, illetve bíznak a kiváló utánpótlásukban.
Így 3 lehetőség vehető számításba:
- Monaco(ők tele vannak lével,de kell nekik a marketing,ezért igazoltak 35 éves Abidal-Carvalho párost, és ezért igazolhatnak egy BL-győztes egykori klasszist is,aki ráadásul játszott a Ligue 1ben éveket)
- Zenit (BL, giga fizu, de akik egy Hulkért tudnak adni 55 M-t, azok nem kiégett Drogbákban gondolkoznak ingyen)
- olasz bajnokság ( ez a legvalószínűbb,ugyanis itt a legtöbb a koncepciótlan, máshova nem kellő kiégett ex klasszisok , vagy eleve középszerek igazolása)

A Roma most nagyon jól építkezik, kiváló arányban vannak a fiatal tehetségek- fejlődőképes jó játékosok-rutinos klasszisok aránya.
Mivel Totti az alap, nem hiszem,hogy mellé egy 36 éves Drogba-t vennének, mivel csak úgy viseli el,a 40 éves tetűlassúságot 0 védekezéssel a Roma,hogy mellé olyan futógépek vannak,mint Gervinho,Florenzi. (bár érdekes lenne egy über bunkó ellenszenves Totti-Drogba páros :D )
A Napoli-ba el tudom képzelni, mert ott csak Higuain van,mint center,mögé meg Zapata,aki tehetséges és jó fizikuma is van, de nagyon tapasztalatlan nemzetközi szinten, gondolom kellhet mellé 1 akitől tanulhat.
De ők csak selejtezőt játszanak, ezért nem fix BL indulók.

Nagyon érik tehát,hogy a Juve-ba jön :(
Mi 3 támadótól meg fogunk szabadulni, és mint mindig most is az olcsóság lesz a szempont a minőség,ráció, koncepció 3as helyett :(

@Rivendell: +1
Azt nem is említettem, hogy jómagam gyűlölöm Drogba-t,mint embert (csak mint játékos tiszteltem EGYKOR).
Akkor már tényleg igazolják le Evra-t meg Nanit is, és ha keretbe vannak egyszerre nevezve,lehet én se fogok meccset nézni,max felvételről.Túl sok lenne az általam utált játékos Juve mezben :D

Goku06 2014.05.24. 16:20:16

@Drughi Di Bianconeri: Ezt a 3 lehetőséget nagyon jól leírtad.
Ha egy egykori klasszis levezetni akar, simán mehet a SerieA-ba.

Il Principino 2014.05.24. 17:58:25

Akkor kellett volna Drogba,amikor Anelka idejött..2 közül az olcsóbbat hozták..bár még most is elfér 3.-4. számú csatárnak..
Kell 4 támadó 1 teljes szezonra,mert játszunk mi még 3-5-2-t idén az tuti,így Llorente-Tevez-Drogba-Giovinco 4-es jó is lehet,+4 valódi(esetleg szélen is játszatható)szélső Sanchez-Menez-Asamoah-Pereyra!Jön még Lulic,aki balbekket és wingback-et is tud játszani,ő lesz Asa vetélytársa,esetleg helyettese,ezáltal 1 belső kp.-t is megspórolnak...mert Asa bemehet középre,Lulic meg balon futkozik...Sztem akik érkeznek:Lulic-Pereyra-Drogba-Ménez,Sanchezről meg letettem,ő túl nagy falat...Evra meg hosszabbít elvileg...

Táno 2014.05.24. 18:03:41

@Goku06:
"Szerintem egy 4-3-3 Gabbiadini-Immobile-Berardi trió egy BL meccsen sokat megélt védők ellen nagyon kevés lenne"

Ez full jogos , De minimum elélveznék, ha ez a trió lenne a Tévez - Llorente - Sánchez támadósor abléza!

Én részemről a Bl-ben a legjobb 8-nak örülnék - tisztes helytállással.

Goku06 2014.05.24. 18:21:40

@kg19850508: Viszont ezek az érkezők Sanchez nélkül lószart sem érnének sajnos... Mind viszonylag jó játékos, de egyik sem olyan aki a különbséget képes jelenteni egy EL-elődöntős emberhátrányban védekező csapat elleni 0-0nál.

Il Principino 2014.05.24. 18:50:55

@Goku06: Ma eldöntöttem,maradok a Földön:)Úgy nem ér negatív meglepetés...esetleg csak akkor,ha Vidal-Pogba-Marci közül egyik távozik...

Trieszt120506 2014.05.24. 20:28:38

Azért ne felejtsük el, hogy a Di Natale és Luca Toni is 36 éves, és összesen 37 gólt termeltek a szezonban. (többet, mint Tevez és Llorente) Ebben a gyenge bajnokságban Drogba még mindig a gólkirályi címért küzdhetne.

molnaratti10 2014.05.24. 21:16:01

Evra már hosszabított,remélem Droga is fog!

babo0410 2014.05.25. 03:06:05

@danimester1: Nincs koncepció. De ti meg azt nem fogjátok fel, hogy koncepció nélküli igazolásokkal nem lehet 3x egymás után bajnokságot nyerni. És attól nem lesz feltétlenül koncepciótlan Marotta igazolási politikája, mert idősebb játékosok jönnek. Erre van keret. Ha mi is olyan jól állnánk anyagilag, mint a Real, mi is fiatalokat vennénk. Ja és amúgy az olasz csapatok sajátja, hogy a fiatalokban kevésbé bíznak. Jólenne fiatalítani a kereten, és idén valószínüleg ez lesz az egyik szempont (Drogba ezért is kizárható), ahogy Marotta korábban meglebegtette egy nyilatkozatban. Az meg nem tudom neked feltünt-e, de ha valaki nem kell Conte-nak, az nem érkezik. Ez meg nálam azt jelenti, hogy Conte igenje kell egy-egy játékos leigazolásához.

MDaniel98 2014.05.25. 17:51:00

Én azt mondom,hogy jöhet,ha a BL-ért(és egy valószínűsíthető Olasz bajnoki címért) képes 3-4százezer€-val kevesebb zsíros kenyeret venni.Drogba még 36 évesen is olyan csatár,hogyha ő 100% ziccerben van,akkor belövi és pont,nem érdekli,hogy BL,Bajnokság,vagy éppen Kupameccs.De,ha Marottáék úgy gondolnák,hogy egy ilyen ingyen Drogba igazolás egyből kiváltja a Sánchez-értelmes balbekk párost,akkor inkább ne jöjjön.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása