Conte és Mihajlović nyilatkozata

Az olasz címvédők újabb győzelmet ünnepelhettek tegnap este a Sampdoria ellen. Conte legénysége 4-2-re verte hazai pályán a Mihajlović által vezetett Sampdoriát. A szakember szerint a mérkőzést a megfelelő felkészültség döntötte el.

Mihajlovic és Conte_ölelkeznek.jpg"A megfelelő módon készültünk a találkozóra, máskülönben nehéz dolgunk lett volna a kiváló formában játszó Sampdoria ellen. A szögleteik jelentették a legtöbb veszélyt a kapunkra, ezen dolgoznunk kell a továbbiakban. Az elmúlt két meccsen 3 gólt kaptunk hasonló szituációból, amit nem engedhetünk meg magunknak egy olyan mérkőzésen, amelyen fölényben játszunk. Le a kalappal előttük, megnehezítették a dolgunkat a rögzített helyzeteknél.

Mindig a legnagyobb koncentrációt kérem a játékosaimtól egészen a mérkőzés végéig. Az elmúlt két és fél évben ez az, ami leginkább megkülönböztette a csapatot a riválisoktól."

A sokak által nagyra tartott Paul Pogba egy fantasztikus lökettel állította be a 4-2-es végeredményt, de Conte nem teljesen elégedett a francia teljesítményével.

"Pogba sokkal jobban is játszhatott volna. Nem viccelek, láttam már ennél jobb teljesítményt nyújtani. Egy gól gyakran elfeledteti velünk azt, ami a találaton kívül történik a pályán."

Conte Mihajlović csapatának hozzáállását is dicsérte.

"Támadni próbáltak, akármikor náluk volt a labda. Jobban kedvelem ezt a mentalitást, mintha az ellenfél játékosai hátradőlnek, és beállnak védekezni. Úgy hiszem, a közönség jól érezte magát, hiszen két játszani akaró csapatot láthattak."

Természetesen az ellenfél vezetőedzője, Siniša Mihajlović is nyilatkozott az összecsapás után.

"A Juventus sokkal jobban játszott nálunk, így minden dicséretet megérdemelnek.

Fiatal keretünk van, és nem adtuk fel a küzdelmet. Összességében jól teljesítettünk, rúgtunk kapufát is, de Buffon remekül védett a helyzeteinknél.

A saját játékunkat akartuk játszani, és többnyire jól is védekeztünk. Óvatosabbnak kell lennünk, mert a gólok egyéni hibákból születtek, és a támadásoknál is jobban kell összpontosítanunk" - nyilatkozta Mihajlović.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr695770575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benssz 2014.01.19. 16:58:31

megint elmondták a semmit és letudták a kötelező tiszteletköröket :D

danimester1 2014.01.19. 17:28:38

Mihajlovicot jó focistának tartom csak az a baj vele,hogy abban a dögevő hordában játszott.El kell ismerni nem fel tett kezekkel jöttek és felvállalták a nyíltsisakos harcot.A mieink "dőltek inkább hátra" némi izgalmat tartogatva a szurkolók számára.Szép volt fiúk!

ToTTy-Juve 2014.01.19. 17:38:55

Sajnos nem nézhettem élőben meg a meccset, de ma délelőtt pótoltam. Azt kell mondanom, hogy Conte véleménye Pogbáról teljesen helyénvaló. A meccs során többször ragadt elől és nem ment vissza védekezni valamint nem egyszer vezette a labdát az ellenfélbe mikor passzolhatott volna is. De tény, hogy egy gól és egy asziszt azért nem semmi.
A szögletek tényleg gyenge pontnak tűnnek. Artúr Király most nállam is nagy király, de Marci és Lóri is hatalmasat küzdött. A cserék viszont jöhettek volna korábban most is... szerintem.

Tony. 2014.01.19. 17:40:59

Belőlem elég nagy szimpátiát váltott ki, ahogy a Samp játszott tegnap. Végre egy kiscsapat és edzője, akik nem a levegő beszéltek, mikor mondták, hogy győzni jönnek. Kb. az első kiscsapat volt idén amely nem állt be bekkelni az első perctől. Persze a sorsuk ugyanaz lett, de ezzel a felfogással előrébb juthatnak. Le a kalappal.

juvem_2 2014.01.19. 19:18:17

@Tony.: Igen, abszolút szimpatikus csapat ez a Samp! Remélem más nagy csapatok ellen sikerrel járnak, bár egy idei Milan vagy egy Inter ellen nem elképzelhetetlen!

realsequator 2014.01.19. 19:45:31

Pont most írtam a tegnapi posztra (azt hagytam képernyőn) hogy minden tisztelet a Sampdoria-é. Nem alibiztek, nem tömörültek be a saját kapujuk elé. De ezzel tették a szívükhöz a kést. Vidal meg nekidőlt...

2014.01.20. 11:04:57

Sajnos csak felvételről tudtam megnézni a meccset,mert egész hétvégén teremtornáról teremtornára járkáltam a csapatommal(félreértés ne essék,nagyon élveztem,csak mostanra már állni nem bírok kis túlzással)...komoly kis meccs volt,néha akadtak gondok a koncentrációval,de támadásban élmény volt nézni a csapatot!Pogba és Vidal ismételten lubickoltak,Llorrente pedig klasszis gólt fejelt és remekül tartotta meg a lasztikat.Marchisioval lendületes volt a játékunk,nagyon tetszik,amit mostmár egyre többször Pirlo posztján csinál,szurkolok neki nagyon!Pogba-val kapcsolatosan számomra tisztán látszik,hogy abszolút szabad kezet kapott a pályán(a védekezése kicsit vissza is esett az utóbbi meccseken,de majd helyrejön),ami gyaníthatóan azzal lehet kapcsolatban,hogy mindent bedobunk,hogy megtartsuk,nagyon örülnék ha így lenne!Tevez megint nagyon akart,de ahogy mostanában többször is,most is a nagy akarásnak nyögés lett a vége,nem játszott jól...a védelemről nem fogok túl sokat beszélni,mert nem igazán voltak a pályán,habár Buffonnak olyan védése is volt,amikor csak annyit bírtam mondani:"bazmeg Gigi te nem vagy ember" :DDDD

MDaniel98 2014.01.21. 18:18:49

A lényeg a győzelem,semmi más.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása