Danilo januárban távozhat

danilo_mikrofon_elott_meccs_utan_hatizsakkal.jpgA Corriere Torino cikke szerint Danilo már januárban távozhat. Idén Danilo a pályán kevéssé higgadtnak és nyugodtnak tűnik, mintha a korábbi szezonokban csodált vezér megfakult mása. A játékos helyzete mára azért vált problémássá, mert miközben szerepe már egyáltalán nem központi, a Juventus ötödik legjobban fizetett játékosa a 4 millió eurós nettó plusz bónuszokat tartalmazó bérével. A szakítás az egyre nyomatékosabb pletykák szerint már januárban bekövetkezhet, hiszen még hat hónap van hátra a szerződéséből.

A Tuttosport értesülései szerint a Bremer utódjára vadászó Juve Olaszországban Sam Beukema és Ardian Ismajli mellett Jakub Kiwior és az Ajax drágaköve, Jorrel Hato iránt is érdeklődik, de az eddigi legtöbbet emlegetett játékos Leonardo Ortiz. Brazil források szerint a Juventus küldötte múlt vasárnap a Corinthians-Flamengo mérkőzésen is jelen volt, hogy szemügyre vegye a brazil védőt.

A Calciomercato szerint a Juventus teljes mértékben tisztában van a védekezésbeli hiányosságaival, és elkötelezett a megoldás keresésében, a korlátozott költségvetés ellenére is. A klub várhatóan megfizethető lehetőségeket keres, és inkább a kölcsönszerződésekre, mint a végleges szerződtetésekre összpontosít. Ez a megközelítés jól jelzi a Juventus pénzügyi korlátait, mivel úgy próbálják megerősíteni a csapatot, hogy közben ne kelljen jelentős költségeket vállalniuk. A Juve radarján lévő játékosok között van Jakub Kiwior az Arsenaltól és Milan Škriniar a Paris Saint-Germaintől. Mindkét védő peremre szorult saját csapatánál, és örömmel fogadnák a lehetőséget a rendszeres játékidő növelésére egy olyan klubnál, mint a Juventus, amelynek nagy szüksége van a védelem stabilitására. Jakub Kiwior, aki a Serie A-ban a Spezia csapatában szerzett nevet magának, olyan alkalmazkodóképességgel és tapasztalattal rendelkezik, amelyet a Juve hatékonyan kihasználhatna. Mindeközben Milan Škriniar mellett fizikuma és megkérdőjelezhetetlen minősége szól.

Mirko Di Natale úgy értesült, hogy a Juventus januárban 1-2 játékost szerződtethet, egy védőt és egy támadót. Várhatóan kölcsönjátékos érkezhet, főleg a védősorba, a lényeg, hogy azonnal bevethető, kész játékosok érkezzenek. Ange-Yoan Bonny, a Parma támadója az egyik kiszemelt, de a Juventuson kívül számos olasz élklub figyelmét felkeltette a fiatal francia futballista. A pár nap múlva 21. születésnapját ünneplő támadó már akár januárban is mozdítható.

A Tuttosport megerősíti, hogy a Juventus csatárt keres januárra, Lorenzo Lucca ügyében megtörtént az első pozitív kapcsolatfelvétel, az Udinese számára nem mozdíthatatlan a játékos, és egy érdekes ajánlat esetén januárban távozhat. Szintén Olaszországban szemezgetnek a torinói vezetők a Parma fiataljával, Ange-Yoan Bonny jól ismert név, a bianconero klub már 3 évvel ezelőtt is próbálta a NextGenhez vinni a játékost. Thiago Motta álma viszont továbbra is a gyakran a kispadon maradó Joshua Zirkzee, aki mindössze 398 percet játszott a Premier League-ben, és egyetlen gólt szerzett, még augusztus 16-án. Ha a United úgy dönt, hogy szenzációsan nyit egy kölcsönadás felé (akár díjköteles kölcsönről legyen szó), a Juventusnál komolyan felmerülhet a csatár, mert Cristiano Giuntoli nagyszerű kapcsolatot ápol Kia Joorabchian ügynökkel, aki nyáron Douglas Luizt hozta Torinóba.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2118715132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SuperTrezi 2024.10.24. 10:07:02

Érdekes, ez a Zörkzi milyen hamar marginálissá vált a Unitednél. Bár szerintem Ten Haag nem valami parádés edző, ezt évek óta bizonyítja. Ha kidobott ballasztként nálunk köt ki a hajas, akkor talán jól járunk.

SuperTrezi 2024.10.24. 10:13:28

Az Ajax utóbbi évekbeli "drágaköveiről" viszont tudnánk mesélni mi is, meg a United is, szóval berzenkedek ellene. Ez az Anthony például pont 94 millával került többe, mint amennyit tud a faszi. És de Ligt is egy húszmilliós játékos, mit látjuk.

Danyilov elvtárs elhivatottságát én bírom, de már jó ideje Serie B-s szinten nyomja az ipart, szóval lassan legyen máshol elhivatott pár száz milláért.

Leram7 2024.10.24. 11:37:31

Danilo teljesítménye szerintem hasonló Luizéhoz, nem érzik a bizalmat és ezért lehet rosszabb a forma. Nyilván ez feltételezés. Azért Savona sem tűnik jelenleg jobbnak a brazilnál.

Lehet Cambiaso, Cabal, Gatti, Kalulu védelmet is ki lehetne próbálni.

Zirkzeet én pénzkidobásnak gondolom. Egy olyan támadóra van szükségünk, aki gólerős.

delpi0823 2024.10.24. 14:48:40

@Leram7: Hat ez a Savona gyerek nagyon gyengenek tunik,volt egy ket turheto meccse,de semmi nem indokolja azt hogy ennyit jatszon.Ilyen Frabotta erzesem van vele kapcsolatban,de ne legyen igazam.

alexGicamo 2024.10.24. 15:54:31

Vegyük meg Marcus Thuramot és játszanak együtt a tesók . :-D

dringo 2024.10.24. 16:03:02

Zirkzee kivételes technikai tudású játékos! Nem gondolom, hogy fél év után már is lemondana róla a United, de ha igen, akkor mindenképpen meg kell őt szerezni! Ő az a játékos, aki nagyon sokat tudna javítani a csapat játékán, mivel rendkívül hasznos összjátékban! Sajnos ez a csapat nem bírja el, hogy egy klasszikus befejező csatár (Vlahovic) legyen a pályán, mert a középpályások és a szélsők nem elég kreatívak a helyzetek kialakításához.

Davee78 2024.10.24. 16:18:50

@alexGicamo: Inkább adjuk oda mi a Thuramot és játszanak ott együtt

ggbuffon 2024.10.24. 18:15:04

Zirkzee 53 meccsen rugott 13 golt. Elotte a gyengus belga bajnoksagban sem hozott elementalis szamokat, a Bayern elotte siman lemondott rola.
Most a MUba is bűngyenge már amikor a pályán van.

Bizonyára rá van szükségünk..

Hol fog jatszani akkor Kup? Hol fog jatszani Yildiz? Ki fog gólt rúgni?

ggbuffon 2024.10.24. 18:16:26

Én azért várnék az uj Gvardiolankkal, h mennyire tudja hozni az eredmenyeket, mert ha nem, akkor felesleges idehozni a lieblingjeit.

Rikoo 2024.10.24. 18:28:27

@ggbuffon: Én pont ezt látom problémának. Koopmeiners b-t-b kp. kellene legyen, Yildiz pedig a csatár mögött kellene játszon. Semmi értelme annak, hogy mindenki kioltja egymást a pályán, a gólok pedig nem jönnek senkitől és Vlahovictól függ minden.
Yildiz 11 meccsen lőtt 1 gólt ebben a szezonban.
Az más kérdés, hogy akkor pedig túl sokan lesznek a középpályán a keretben.

ggbuffon 2024.10.24. 18:34:20

@Rikoo: bevallom en Kupot nem kovettem eddig tulzottan, de lattam h tavaly az Atalantaban jo szezont futott. De ha jol tudom ok 3-5-2/3-4-3at tolnak, ahol az a poszt nem letezik amit most a hollanddal akar eljatszatni a mi ujkeletu sztaredzonk.

En azt hittem o a jelenlegi formacioban vmelyik belso kp posztra erkezik es egy vagy ket tavozo lesz emiatt (pl Loca)

Az biztos h en ot egy sorral hatrebb jatszatnam es lathatoan keves akklimatizalodasi ido ide vagy oda o sem erti mit keres konkretan trequartista szerepkorben (ez Yildiznek jobban all)

Yildiz: egyelore nagyobb a fustje mint a langja. Par ugyes megmozdulast kiveve (ami nyilvan az utobbi evekhez kepest udito jelenseg) lassan statokban is kellene vmit mutatni tamadokent. De eddig vergyenge ha a szezon ezen reszet nezzuk.

Shaky79 2024.10.24. 18:39:18

Itt mindenki jobb edző mint Motta, nem is értem miért nem ti vagytok a Juve edzői!

Leram7 2024.10.24. 18:55:18

@Rikoo: Mottának változtatnia kell Yildizzel az tuti, mert nagyon szenved. Remélem Motta nem egy ten Hag féle kemény fafej lesz, hanem egy bátran változtató edző.

Több öteltem is lenne a csapatfelállásra, formációra, de úgy érzem most erőltetünk valamit, ami nem működik. Kíváncsi vagyok az inter ellen mi lesz. Rossz periódosunk van. Nekem főleg a lazio elleni kilátástalan játék tette bele a kételyt a fejembe.

@ggbuffon: Zirkzee szerintem is hiba lenne. Egy góllövő játékos kell. Weahban én nem látom a gólokat, de még a gólpasszokat se nagyon. Yildiz mutatói nem jók eddig idén. Vlhao ha belekerül egy rossz időszakba és jön 1-2 hónap gólcsend, akkor gáz van.

ggbuffon 2024.10.24. 19:09:45

@Leram7: Weah eseteben sajnos messze esett az a bizonyos alma.. kb Krasic 2.0.. ha meg emlekszunk az uj Nedvedunkre.

SuperTrezi 2024.10.24. 19:42:29

@ggbuffon: Pedig micsoda őszt tolt le itt a szerb, aztán vége lett, mint a Twin Peaksnek.

Shyr Kahn 2024.10.24. 20:24:01

@Leram7: @delpi0823: Savona kivalloan teljesitett az osszes merkozesen kiveve a Stuttgart ellenit, ami csapnivaloan sikeredett koszonhetoen a rossz strategianak, amikor is ket embert kellett fognia rendszerint es mar nem maradt ereje, hogy normalisan osszejatszon Conceicao-val.
Egy merkozes alapjan nem kellene elovenni. Az egyik legtehetsegesebb fiatalunk. Orulok, hogy Motta kicsit higgadtabb es jobban atlatja ezt (nem egy Allegri fele, akkor padozzon, ha mar hibazott sokat legutobb).

Zirkzee azert volt jo a Bologna-ban, mert Motta volt az edzoje. Nem erzem, hogy kimagaslo lenne.

@Rikoo: "Én pont ezt látom problémának. Koopmeiners b-t-b kp. kellene legyen, Yildiz pedig a csatár mögött kellene játszon." ++

@Shaky79: Motta kivalo edzo es nyilvan meg fogja majd oldani a dolgokat, de egymas kozott lehet otletelni, hogy mi mehet rosszul/min kellene valtoztatni. En nem marasztalom el Ot. Kivaloan teljesit eddig es nem okozott csalodast! Ido kell neki, hogy a csapat olyan stabil legyen tamadasokban, mint az elozo idenyben a Bologna volt.

Shyr Kahn 2024.10.24. 20:25:11

@ggbuffon: Weah az egyik, ha nem a legjobb szelsonk iden. Az igaz, hogy nem az apja, aki aranylasztis lett, de igen is intelligens es gyors jatekos, aki rendszerint problemakat okoz az ellenfelnek a felfutasaival es beadasaival.

ggbuffon 2024.10.24. 20:38:01

@Shyr Kahn: ha csak a zsinorban 9 bajnoki cimet nyero csapatot nezem, Weah egyikbe se fert volna be. Még a 23as keretbe sem. És maradjunk ennyiben. Egydimenzios buta jatekos nalam. Lehet neha hasznos, de ez inkabb a tobbiek kritikaja.

Leram7 2024.10.24. 22:08:53

@Shyr Kahn: Nekem nagyon tetszett Motta az első 2 meccsen és nagyon tökös volt a lipcse ellen, ami a szezon legjobb meccse, sőt az utóbbi éveké is.

Én tartok attól vele kapcsolatban most, hogy nem fog tudni változtatni. Bár nem ítélkezek felette, mert kevés a játékos és sok a sérült, de kívülről úgy tűnik nem működik most a csapat. Egy edzőnek tudni kell időben változtatni és nekem úgy tűnik most van itt az ideje.

Jelen helyzetben nekem kívülről úgy tűnik nem jó a felállás és a támadó playerek szenvednek. Meddő labdatartás, ami miatt kevesebb gólt kapunk, de nincsen támadó foci.

Savonával kapcsolatban nem értek egyet. Voltak jó meccsei, de nem érett még. Ő jelenleg kicsit jobb, mint egy kiegészítő ember, de nagyon nem kezdő szint.

Weah lehet jó lesz, de neki még eddig nem volt közepes szezonja sem számokban. Én nem látom azt, hogy Weah lőni fogja a gólokat és szállítani a gólpasszokat. Így, hogy Yildiz sem eredményes elég nagy a gond.

Lehet rosszul gondolom, de amíg nincs bővebb keret meg kéne próbálni formációt és taktikát váltani.

Shyr Kahn 2024.10.24. 22:30:51

@ggbuffon: Sztem kicsit maskent ertelmezzuk ki szamit jo szelsonek. Szoval sztem siman befert volna.
Nem sok jo szelsonk volt az elozo 10 evben. Inkabb olyan jo szelsonk, aki kvazi csatarnak is befert volna es rendszerint a tizenhatoson belul okozott gondot. Nalam Ok nem szelsok. Lasd pl Cuadrado-t, de aki szinten nem tipikus vonalszelso, bar legalabb voltak ertekelheto beadasai, nem csak betoresei. Ki volt jobb szelso a te olvasatodban, aki kepes volt ertelmes labdakat beadni a tizenhatoson kivulrol? A legtobb szelsonk sosem volt errol hires. Nekem nem igazan jut ilyen szelso az eszembe. A tobbseg a tizehatoson belul okozott gondot a betoreseivel es a lapos kozepre passzaival.

Weah egy tipikus vonalszelso, aki rendszeresen felfut es hasznalhato labdakat ad be. Olyanokat, amiket nem igen lathattunk az elozo evekben szinte senkitol sem a csapatunkbol. Krasic-ot vegkepp nem hasonlitanam hozza. Ebbol is latszik, hogy maskent latjuk es ertelmezzuk ezt a poziciot.

Shyr Kahn 2024.10.24. 22:37:20

@Leram7: Korrekt, en hiszem, hogy Motta kepes javitani a csapaton kulonosen nagyobb valtas nelkul. Egyszeruen ido kell hozza, hogy osszecsiszolodjanak a dolgok es hogy atadja teljesen azt a koncepciot, amiben hisz. Ket pozicioban szenvedunk hianyt. Kozepso vedo es kreativ tamado kozeppalyas. Utobbi eseten lehet probalkozni Yildizzel... esetleg Pogba-val. Elobbi esetben sajnos kell venni valakit mindenkeppen.

Savona nem erett jatekos. En ezt nem allitom. Azonban azt igen, hogy korahoz kepest erett es a Stuttgarton kivuli merkozeseken az egyik, ha nem a legjobb fiatal jatekosunk volt rendszerint.

Weah eseteben a szamokat nem latni, de a mozgasat es a helyezkedeset igen. Emlekszem mar mult evben lattam benne a pluszt, most meg Motta rendszerint jatszatja is, ami nem veletlen.

Bonav70 2024.10.24. 23:33:21

Azért ez tök jó hogy már van aki danyilov elvtársozza....tisztelet nulla....amit lerakott a Juvénál nulla?.... gratulálok a hozzászólónak!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1875) bajnokság (3465) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (960) elemzés (40) előzetes (878) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1694) játékosokról (10181) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2493) meccsek (4253) mercato (4262) nyilatkozat (7601) Olasz Kupa (331) összefoglaló (425) pletyka (4276) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (299) video (215) Címkefelhő
süti beállítások módosítása