Motta: „Kedden Cambiaso ismét kapitány lehet”

thiago_motta_sajtotajekoztato.jpgThiago Mottát a keddi BL-meccs előtt már a továbbjutásról kérdezték, de az edző erről még nem akart beszélni, viszont elmondta, hogy lesz visszatérő a Stuttgart elleni meccsen, számolt be a Sky Sport.

„Nem gondolunk még a továbbjutásra a kvalifikációra. Viszont van néhány fontos visszatérő játékosunk. Egyelőre nem számíthatunk Teun Koopmeinersre és Nicolás Gonzálezre.

Weston McKennie a holnapi napra koncentrál, lesz idő az Interre gondolni. Bárki is játszik holnap, 200%-os állapotban lesz, aztán majd meglátjuk. Akár kezdhet az elejétől, de az összes rendelkezésre álló játékos felmerülhet a kezdőben. Pierre Kalulu? Mindenki kezdő lehet, de mindannyian különböző srácok. Mindegyiküktől ugyanazt várom. Andrea Cambiaso holnap ismét csapatkapitány lehet. 

Kenan Yıldız? Nem foglalkozunk az életkorával, de soha ne felejtsük el, hogy 2005-ben született. Nagyon sokat ad a csapatnak. Látom a megfelelő hozzáállást és a vágyat, hogy fejlődjön. Folytatnia kell, és mindannyian fejlődhetünk.

Nem látok különbséget a Bajnokok Ligája és a Serie A között, egy erős csapattal állunk szemben. Jól védekeznek és jól nyomnak, így fel kell készülnünk egy kiváló teljesítményre. Nem látok különbséget, de minden meccs más stratégiát igényel. Megpróbáljuk a miénket megvalósítani, hogy több esélyünk legyen a győzelemre. Egy erős csapat ellen fogunk küzdeni, és csak a holnapi napra koncentrálunk, pozitív eredményt szeretnénk elérni. Ha fejlődni akarunk, akkor ezt mindenképpen meg kell tennünk. A csapat jól működik. Egyszerre csak egy mérkőzéssel nézünk szembe, a megfelelő hozzáállással.

Nem a Juventus az egyetlen csapat, amelyik a mélyen visszahúzódó csapatok ellen szenved. Mondjanak egy másik csapatot, amelyiknek nem szenved. Ez a játék része, ezért is olyan szép. Mindig a legjobb formánkat kell hoznunk, és a végsőkig hinnünk kell, ahogy a legutóbbi meccsen is tettük. Holnap újabb jó teljesítményt akarunk nyújtani, és jó futballt akarunk játszani. 

A Lipcse ellen gyönyörű pillanatokat éltünk meg, mert mindenki részt vett a pozitív energiájával. A pályán is, a nehézségek ellenére megérdemelt győzelmet arattunk.

A Stuttgart az első meccsét Madridban játszotta, ahol győzelmet érdemeltek volna. A végén két gólt kaptak, de nagyon jól játszottak. Az első félidőben, a Bayern München ellen a bajnokságban is ezt játszották. Nagyszerű játékosaik vannak, akik a különbséget jelentik, a második félidőben az ellenfél lezárta a meccset, és megszületett az adott eredmény.

A Stuttgart irányítani akarja a játékot, és az utolsó meccsen találtak egy olyan csapatot, amely nem teszi ezt lehetővé. Minden játékosra érdemes odafigyelni, nagyon jók, amikor a lábuknál van a labda. Nagyon kedvelem, amit látok tőlük.

A csapatom? Egy edző számára az az első öröm, ha erős játékosai vannak, és én boldog vagyok. Aztán ha mindenki egy irányba megy, mint a mi esetünkben, az még jobb.

Változások a Lazio elleni meccshez képest? Hétvégén Danilo pályára lépése sokkal több ritmust adott nekünk. Nicolò Fagioli pedig nagyobb sebességet adott a csapatnak. A második félidőben több helyzetet alakítottunk ki, és eljutottunk a kapu a befejezésekkel. Türelem? A játékosoknak meg kell élniük a játékot, amiben a szurkolók is hozzájárulnak. Szerencsések vagyunk, hogy vannak szurkolóink, akik a csapatot támogatják. Ez nagy erőt ad nekik.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5718712846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alexGicamo 2024.10.21. 14:34:30

Tetszik, hogy próbálgatja a csk - kat : Gatti, Cambiaso .
Remélem, holnap jól játszunk majd és eredményesen !
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1870) bajnokság (3465) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (958) elemzés (40) előzetes (877) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1693) játékosokról (10174) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2492) meccsek (4248) mercato (4259) nyilatkozat (7596) Olasz Kupa (331) összefoglaló (425) pletyka (4274) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (299) video (215) Címkefelhő
süti beállítások módosítása