Motta: „Nálunk nincsenek helyettesek, csak játszani akaró futballisták”

motta_thiago_mosolyog_sajtotajekoztaton.jpgThiago Motta szombaton a Cagliari elleni meccs előtt csapata állapotáról beszélt, illetve megemlítette a hiányzók sorát is.

„A csapat jó állapotban van, az segít, ha nyerünk. A csapat jól halad, és elszánt a Cagliari elleni hazai mérkőzésünkre. Van pár hiányzónk, így Arkadiusz Milik, Gleison Bremer, Nicolás González, Vasilije Adžić, illetve Timothy Weah. Ő megpróbált visszatérni, de még vannak egyes fájdalmai. A többiek rendelkezésre állnak.

Gleison Bremer egy fontos játékos, nagyon sajnálom őt, mert fantasztikus ember és technikailag semmit sem kell mondanom! Mostantól mindannyiunknak többet kell adnunk. Ha egy csapattársáról lenne szó, akivel ugyanez történt, Gleison Bremer bizonyosan besegítene. Tegnap úgy tűnt, sokkal jobban érzi magát, már csak a beavatkozásra koncentrálnia.

Danilo? Mint mindenki másnak, neki is pluszt kell hoznia, amikor pályára lép.

Minden meccs más, a legutóbbi nagyon jó volt, most pedig a hétvégi bajnokira kell koncentrálnunk. A Cagliari egy jó győzelem után érkezik, és nagyon jól játszik, jól védekezik és erős a kontratámadásban. Koncentráltak és elszántak vagyunk. Holnap a szurkolóink nagyszerű hangulatot varázsolnak majd nekünk.

Változások a támadásban? Majd meglátjuk. Mindenki játszhat, és mindannyian jól vannak. Meggyőződésem, hogy bárki is játszik holnap, mindent bele fog adni. A csapat mindig a csapatra gondol, és a srácok megpróbálnak nagyszerű teljesítményt nyújtani.

A Savona-Douglas csere? A csapat működése az ötletet, és láttam, hogy megpróbálunk nyerni. Az ösztöneimet követtem, mert így láttam a játékosaimat. Elégedett vagyok azzal, amit mutattak. Ez büszkeséggel tölt el minket”.

Nem hiszem, hogy a csapaton belül bármi is változott volna számunkra a győztes BL-meccs után. Ugyanaz az önbizalmunk és a vágyunk, hogy jól teljesítsünk. A következő mérkőzés mindig a legfontosabb. Ez egy más típusú mérkőzés lesz, pályára lépünk és koncentráltan fogunk játszani.

Paul Pogba? Ki fogjuk értékelni, hogy mi legyen Paul Pogbával, aki nagyszerű játékos volt, de már nagyon régóta nem játszik.

Helyettes Dušan Vlahović mögé? Itt nincs senkinek helyettese! Csak olyan játékosokat akarok, akik játszani akarnak, aztán én döntöm el, ki kezd és ki jön be. Ebben a csapatban nincsenek helyettesek, csak helyük van azoknak, akik játszani akarnak.

Nicolò Fagioli teljesítménye? Elégedett vagyok vele, ahogy az egész csapattal is. Mint minden bajnoknak, nekünk is folytonosságot kell adnunk a teljesítménynek. Mindig magas színvonalat kell mutassunk. Nicolò Fagioli képes erre, erős játékosaink vannak, és látom, hogy edzéseken, meccseken ő hozza a különbséget.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5218701628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyr Kahn 2024.10.06. 08:07:15

"Paul Pogba? Ki fogjuk értékelni, hogy mi legyen Paul Pogbával, aki nagyszerű játékos volt, de már nagyon régóta nem játszik." - jo dontes... meg kell adni neki az eselyt es meglatjuk mit mutat.

Ami a feltorekvo jatekosokat illeti, lattam a Napoli - Como merkozesen egy igazi jatekmestert, olyan jatekost, amiyent mar regota nem lattam sehol sem. A 20 eves Nico Paz-rol van szo. Kvalitasokban olyannyira jonak tunik a Como rendszereben, hogy en azt mondom a jovo egyik legjobb argentin jatekosat latjuk kibontakozni.

Kar hogy tele vagyunk kp-val, egyebkent erdekes alternativa lenne. Talan a nyaron.

Gabi 69. 2024.10.06. 10:17:12

Nekem ez a nyilatkozat azt sejteti hogy Pogba itt már nem fog játszani. Ő a múlt. Építsük a jövőt!

venember83 2024.10.06. 10:34:12

@Gabi 69.: Romano is arról írt, hogy a jogerős eltiltás hatására a klub ugyanúgy felmondaná a játékos szerződését.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1868) bajnokság (3465) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (958) elemzés (40) előzetes (877) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1693) játékosokról (10173) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2492) meccsek (4246) mercato (4259) nyilatkozat (7594) Olasz Kupa (331) összefoglaló (425) pletyka (4274) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (299) video (215) Címkefelhő
süti beállítások módosítása