Hamarosan lezárulhat Conceição, Koopmeiners és Sancho ügye

conceicao_francisco_orvosi_viszgalat.jpgA Juventus számára még távolról sem ért véget a nyári átigazolási időszak, a klub bízik benne, hogy napokon belül megoldásra juthat három kiszemeltje ügyében.

Ma minden bizonnyal lezárul majd Francisco Conceição klubváltása, a fiatal portugál játékos tegnap késő este megérkezett Torinóba, jelen sorok írásakor pedig az orvosi vizsgálatokon vesz részt, így a hivatalos bejelentésre sem kell majd sokat várni.

A La Gazzetta dello Sport szerint esély van arra, hogy megszülessen a megállapodás a Juventus és az Atalanta között, mert a tegnap esti egyeztetések "döntőnek" bizonyultak, s a 26 esztendős holland játékos végül Torinóba igazolhat. A Corriere dello Sport szerint az üzlet végül 52 millió euro, valamint 7 millió bónusz mellett valósul majd meg, míg Koopmeiners 2029-ig érvényes, évi 4.5 millió eurós bérezést biztosító szerződést ír majd alá a Juventusnál.

A Juventus szeretné gyorsan lezárni Jadson Sancho ügyét is, amit nagyban meggyorsítana, ha Federico Chiesa az FC Barcelonához igazolna, azonban a Gazzetta szerint a két játékos helyzete között nincs szoros összefüggés, az angol játékos Torinóba érkezhet, azonban ehhez az szükséges, hogy a Manchester United beleegyezését adja egy egyszerű kölcsönszerződésbe, s átvállalja a futballista fizetésének egy részét. 

Mindeközben Nicolo Schira szerint Filip Kostić elfogadta a Fiorentina ajánlatát, s akár már a mai nap során a firenzei klub játékosa lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2518475653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steven.h 2024.08.26. 12:14:36

Kosticnak sok sikert, ő szerintem Palladino rendszerében még be is válhat, 8 millió pedig nem rossz üzlet jövőre érte.

Sancho ha tényleg csak egy sima kölcsönnel érkezne, és a bérének egy részét állná a United az pedig egy teljesen jó üzlet, ha csak egy évre tűzoltásnak gondolkodik benne mindenki, mert mondjuk jövőre már fel lesz építve pár fiatal is.

Attilio79 2024.08.26. 12:51:04

Ezek remek hírek, egyre ütőképesebb a bandánk.
Hajrá Motta, ha lezárulnak az ügyletek, akkor elég mély keret lesz.

Leram7 2024.08.26. 13:00:12

Yildiz, Vlaho, Milik, Gonzalez, Concencao, Koop elvileg. Még van Mbangula is és Adzic.

Ide biztosan kell Sancho? Szerintem nem.

Viszont jó lett nevek alapján a csapatunk, ha Koop is jön persze. Talán egyedül a hátvédposzt az, ahol nem sikerült a terv. Illetve kicsit az eladások elmaradtak, így jövőre lehet majd 1-2 álldozatot meg kell hozni. Egész jók a kilátások, pláne ha ma és vasárnap is nyerünk.

NewJuve1986 2024.08.26. 13:05:35

Álmomban sem gondoltam, hogy ilyen tökéletes mercato lesz a végére! Csak a 2 első számúnak szánt belsővédő nem sikerült, de ezzel együtt is tökéletes ennyi pénzből 1 mercato alatt!!
Az az igazság, hogy ha ezek be is válnak, és sikerül hamar csapattá gyúrni őket, akkor ebből egyértelmű bajnok esélyes csapat lesz!
Itt nem úgy tűnik, hogy BL indulásért akarunk harcolni, főleg a Milan, és Napoli szezonkezdését nézve... De a Roma se tűnik nagy cuccnak! :D
Azért ez az Inter nem egy világverő csapat, bármennyire is előrébb járnak!
És ha este behúzzuk a Veronát már is van 2 pont előnyünk.. :D
Persze ez még nem sokat számít! ;)

NewJuve1986 2024.08.26. 13:09:24

@Leram7: Én sem hoznám Sancho-t.. Félek, hogy elveszi a játékidőt Yildiz elől, pedig neki nagyon kéne már egy kezdő szezon!
Láthattuk mikre képes, még Koop poszton is!
Ha Sancho miatt padozni fog, akkor tényleg felesleges volt a 10 es mez... Sosem lesz itt az, aki lehetne!

MarcoT 2024.08.26. 13:14:57

Mai meccs hol lesz nézhető?

delpi0823 2024.08.26. 13:16:34

@NewJuve1986: Yildiz biztos nem lesz csere.De kell a melykeret mivel vagy 60 meccs var rank a szezonban,mindenkinek lesz majd boven jateklehetosege.Muszaj a keretet rotalni,mert ezt mashogy nem fogjak birni.

Zsupi44 2024.08.26. 14:14:15

@steven.h:

De ha Sancho beválik és mondjuk a segítségével BL döntőbe megy ez a csapat , ahogy tavaly mondjuk a Dortmund , akkor remélem nem zavarjátok vissza a MU-hoz.
Picit alulértékeltnek érzem az angolt. Abban egyetértek , hogy britanniából nem sűrűn vállnak be játékosok a calcio-ban.
De ha valamely csapat már vagy 10 éve pont egy játékostemető az pont a MU.
A gyerek képességei meg adottak a többi Mottán múlik...

Pavel1988 2024.08.26. 14:20:25

Nálam Sancho lett volna az első helyen a 3 szélső közül, így már azt mondom engedjük el és hozzunk inkább egy csatárt.
Koopmeinersre sincs szerintem akkora szükségünk, mint amekkora árat kérnek érte.
Ezek a nevek már bőven magasabb polcon vannak, de konkrétan elköltjük a jövő évi keretünket ha mindenkit itt akar majd tartani Giuntoli.

Építsük fel Yildizt 10-es poszton, cseréjének meg jó lesz kisebb csapatok ellen Adzic, illetve a meccsek végén Mckennie.

RunnerLaca 2024.08.26. 14:21:26

egyszer majd a történészek összegyűjtik, hányszor hangzott el a "Decision day for Juventus-Koopmeiners" szöveg, pontosan mikor először és utoljára. Vagy lehet majd magyarázni vele a folyamatos jelen időt: ő kérem jön (he is coming to Juve), a folyamatos befejezett jelen időt: he has been coming to Juve for a year (since March), de akár az "on the verge of finalizing the transfer" kifejezések megjelenési arányát is lehet majd vizsgálni.

Thuglife! 2024.08.26. 14:55:09

Hol van most az a csávó aki múlt héten 0-ra értékelte Giuntolit? Nevet váltott?

Calcioregista 2024.08.26. 14:59:30

Rendkívül erős az idei mercato, a tavaly szezon során a legnagyobb problémát jelentő középpálya alaposan átalakul. Elismerve Allegri érdemeit, az általa képviselt futballfilózófia és főleg annak pályára vitt képviselete elérte azt, hogy a szurkolók többsége fogcsikorgatva ült le Juventus mérkőzést nézni. Pontosan látjuk, hogy a 21. században az eladhatóság szempontjából is mennyit számít egy a labdarúgásban játékra törekvő filózófia és vica versa. A kupagyőzelem emlékezetes volt, de ez a fajta passzív labda nélküli játék és az átmenetek esetlegessége az előre játékban teljesen nézhetetlenné tette a mérkőzéseket. Még a legjobb statisztikával rendelkező középpályások sem tudták szervezni igazán a játékot. Erre a legjobb példa talán Rabiot.
Természetesen nyugtával a napot, de most úgy tűnik a középpályára olyan játékosok érkeznek, akik jók a játék olvasásában és nem csak papíron képesek a box-to-box szerepre, hanem megvan az a fajta technikai képzettségük, ami az előre felé történő játékmozgásokat segíti és proaktív. A szélső igazolásaink is végre arra irányulnak, hogy működhessen megfelelően az egy az egy elleni játék és széltében is tudjuk használni a pályát. Nico Gonzales és Conceicao is jó igazolások, Sancho érkezése szintén az lenne.
Egyetértek néhány kommentelő drukkertársammal, talán a kilences posztra kellene még megfelelő játékos vagy egy vice Vlahovics. Ott még úgy néz ki nem megfelelő mélységű a keret és nincs altnernatíva.

NewJuve1986 2024.08.26. 15:07:51

@Calcioregista: Valahol azt olvastam, csatárposzton is keresgél Giuntoli!
Valami nagyon fiatal franciáról volt szó de már nem emlékszem ki volt az! Asszem a Lyonból!

Victory7 2024.08.26. 15:16:43

@NewJuve1986: A Lyonból lehetne csemegézni ,mert végkiárúsítást tartanak és ezt nem én mondom,hanem a klub. Mindenki eladó náluk.

Rikoo 2024.08.26. 15:20:32

@Calcioregista: @NewJuve1986: Én inkább belső védőben gondolkoznék, mert ott még létszámban sem leszünk meg.

steven.h 2024.08.26. 15:22:13

@Zsupi44: nekem Sanchoval egyetlen gondom van - a fizetése.
Azért írtam, hogy a sima kölcsön jó ötlet, mert ez a szerződése még 2 évig él és nem hinném hogy kevesebbért aláírna ha opcióval jönne és jelenleg nekünk ő nem lenne fenntartható.

Rikoo 2024.08.26. 15:25:52

@steven.h: 4,2 millió eurós fizetést ajánlott Giuntoli neki, ami kb. a fele a mostani fizujának. 2026-ig szól a szerződése és van még +1 év opció is benne, amivel gondolom nem akar élni az MU.
Ha belemennek abba, hogy fizetik a felét a fizujának, akkor okos az üzlet.
De Koopmeiners után inkább egy last minute belső védő kellene legyen a prioritás.

steven.h 2024.08.26. 15:32:16

@Rikoo: én is így gondolom, ezért is írtam fent hogy ez egy jó üzlet lehet összességében.

Koop szerintem sem kellene már hogy prioritás legyen az elmúlt 2 nap alapján, de a játékossal nem tehetjük meg hogy otthagyjuk mikor ő meg kitartott a Juve mellett.

Belső védőt én nem hoznék arra ott van Danilo is és Cabal is tud ott játszani, viszont a szélekre érdemben csak Cambiaso, Cabal és Savona van. Kalulunak sem az a legerősebb posztja, Danilo ott meg már nem jó.

Rocky80 2024.08.26. 15:35:40

@steven.h: légy erős!: Danilot már el kell felejteni szerintem... :D

Kiscsapatok ellen persze jó lehet, de ő már nem az a szint. Illetve lehet Motta sem tudja úgy használni ahogy szeretné.

Calcioregista 2024.08.26. 15:49:38

Ha még egy igazolást tippelnem kellene a vélhetően érkező Koopmeiners-Sancho mellett, akkor az szerintem is egy kilences lenne. Nyilván tök égető lenne a belső védő is persze, de Bremer-Gatti mellett oda Kalulu és Danilo is befér. Szerintem ezzel megpróbálják ezt a félévet kihúzni, ha pedig feltűnően hiányposzt lesz, esetleg bejönnek a sérülések akkor januárban majd megpróbálják finomhangolni ezt a posztot is.
Ez csak egy gondolat, meglátjuk majd mit hoz a gyakorlat.

Ami még fontos és vitaindítónak benyomnám Nektek, hogy a mercato-nak a legnagyobb sikere alighanem az, hogy lejjebb tudták vinni a korábbi dilettantizmusból származó bérkeretet. Bármi történik, ez már mindenképpen egy gazdasági siker.
Ezzel kapcsolatban pedig még annyit, hogy ha ezzel szemben megnézitek az Inter bérkeretét, ott azért nincs meg ez a fajta gazdálkodási gondolat ilyen intenzíven. Általában sokszor találkozol azzal, hogy Marrotta-t dicsérik az ingyenes igazolásai miatt, de azért az sokszor nem hangzik el, hogy ilyen esetekben a többletköltség megjelenik azért a bérpolitikában. Ingyen úgy tudsz játékost elhozni, hogy a kvázi átigazolási díj erősen megjelenik a játékos bérében vagy pedig idősebb játékost ( 30 környékén) szerválsz, de az meg nem feltétlenül egy hosszútávú stratégiai dolog. Marotta keni-vágja a szakmát, semmi kétség, de azért sokszor ez van az ingyen igazolásai mögött, érdemes megnézni az adott játékosnak ajánlott bért is.

Zsupi44 2024.08.26. 15:53:07

@steven.h:

Nem is elsősorban neked címeztem.
Egyetértek , hamár eddig a fenntatrthatóság volt, mint fő cél , akkor az Sancho esetleges bérére is hatványozottan igaz...

NewJuve1986 2024.08.26. 15:57:02

@Rikoo: Sancho nak most kb 8M a fizetése?

ggbuffon 2024.08.26. 16:25:27

Közben Soule brillirozik a Romaban. Kar volt eladni. Ájling Dzsunijor meg már egyenesen a PL sztárja. Rohadjon el Dzsuntoli.

Janem.

Gaben Smith 2024.08.26. 16:32:39

Tud vki streamet a mai meccsre?

Juventina7 2024.08.26. 16:34:39

És ha minden igaz Allegri fogadott gyermekétől is sikerül megszabadulni.
x.com/silvererlucano/status/1827759962300305893?s=46&t=ZZNocEicdUJ-DIuJpmYWjg

Leram7 2024.08.26. 16:37:32

@Rikoo: Ten Hag szinte biztos nem éli meg a következő szezont. Sancho ákár az új edzőnek kellhet az MUnál.

@Thuglife!: Ez a mercato most jól néz ki. Viszont Kalulu, Concencao, Gonzalez és még esetleg Sancho miből fog érkezni jövőre?

Sajnos jövőre van egy nagyon fájó pont az pedig Vlahovic, akit vagy eladunk bagóért vagy jelentőssen kevesebbért aláír.

Ha jövőre csatárt is kell venni a véglegesítések mellé, akkor 150M már kevés is.

@NewJuve1986: Sancho a PL 6. legjobban fizetett focistája.
21M eurot keres évente. Sterling a 9.
footystats.org/hu/england/premier-league/salaries

Rocky80 2024.08.26. 16:39:03

@ggbuffon: ne két meccs alapján ítéltessen meg. Kigömbölyödhet még (Soule). Akkor visszavesszük!

@Calcioregista: te új vagy úgy látom, írj sűrűbben! :-)

Amit meg vitaindítónak szántál abban nincs vita szerintem, parádés! Marotta megítélésében is egyetértek, van azért ennek a politikának árnyoldala is.

Rocky80 2024.08.26. 16:41:53

@Juventina7: ez poén volt? XD

@Leram7: volt valami hír a fizujának újratárgyalásáról vagy mi volt. Hosszabbítás és több évre elosztás és rá is bólintott. Vagy ez már megvolt? Ez lehet még a megoldás.

Vaaagy!: annyi gólt rúg idén, hogy megérdemelje ezt a fizut! :O

Leram7 2024.08.26. 16:50:12

@Rocky80: Nem tudom, csak azt olvatam mindig Sanchorol, hogy nem edz megfelelően, nem alázatos és sokat keres.

Egyébként szerintetek ma Luiz és Nico kezdők lesznek?

Del Pybala 2024.08.26. 16:58:10

@Leram7: ohh azt hittem az uj erkezoket kerded

Leram7 2024.08.26. 17:08:16

@Del Pybala: Douglas Luizra gondolok, szerintem ő kerülhet be Thuram helyett és Nico Gonzalez Mbangula helyett. Da akkor, ha jól értem Nico nincs a keretben.

Juventina7 2024.08.26. 17:12:22

@NewJuve1986: Nettó 8,4 m€ + 3,4 m€ bónusz az éves bére jelenleg.

Juventina7 2024.08.26. 17:23:02

@Rocky80: Szerinted? :)) Ám ha eltávozik végre, azt hiszem mindannyian pezsgőt bontunk.

Del Pybala 2024.08.26. 18:04:11

@Leram7: Di Gregorio, Savona, Gatti, Bremer, Cabal, Locatelli, Luiz Yildiz, Cambiaso, Mbangula Vlahovic en ezt tippelem

alexGicamo 2024.08.26. 18:57:17

@Victory7: Csődbe ment a klub vagy mi ?!

alexGicamo 2024.08.26. 19:05:58

@Attilio79: Vicces : Sofascore - on a Sport2 -t írják ... :-D

JeetTrader 2024.08.26. 19:35:53

Fransiconak nagyon örülök, nagyon tehetséges srácnak tűnik, a fiatalok között így lesz egy egészséges kis verseny hogy ki játszik. Ez a csapatnak jót tehet.

Koop meg jöjjön már!!! :)

Rikoo 2024.08.26. 19:47:10

@Leram7: Jonathan David szerződése 2025-ben jár le, szóval adott a célpont.:D

Rikoo 2024.08.26. 19:48:43

@Leram7: Egyébként ez egy csalóka táblázat, mert a bónuszokkal együtt lévő bruttó bér alapján van a lista.

Rikoo 2024.08.26. 19:50:36

Di Marzio: Holnap lesz a sorsdöntő találkozó a Juventus és az Atalanta között Koopmeinerst illetően.
Schira: Koopmeiners keddtől kezdve bármelyik pillanatban érkezhet orvosira a Juventushoz.

Attilio79 2024.08.26. 19:51:44

@alexGicamo: Ahhoz a sport tvnek meg kellett volna vennie jogokat, de úgy tudom, hogy a Network 4-hez került.
m.musor.tv/mai/tvmusor/MATCH4

alexGicamo 2024.08.26. 19:55:40

@Attilio79: Én tudom, de a Sofascore -on akkor is ez van . Csak poénnak írtam, hogy a Sofások még nem kapcsoltak vagy mi ? :-)

Attilio79 2024.08.26. 19:58:58

@alexGicamo: Engem sikerült elbizonytalanítanod. :D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1857) bajnokság (3435) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (952) elemzés (40) előzetes (871) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1684) játékosokról (10118) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4208) mercato (4248) nyilatkozat (7549) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása