Megfeneklett a mercato?

giuntoli_cristiano_napszemuvegben_fintorog.jpgA Juventus az elmúlt napokban egyetlen átigazolást sem jelentett be, de Gianluca Di Marzio értesülései szerint előfordulhat, hogy Lazar Samardžić átigazolásával Gian Piero Gasperini csapatába, az Atalanta végre elengedi Teun Koopmeinerst. A játékos továbbra is a bianconero klubhoz kíván csatlakozni, és az Atalanta erről nem feledkezhet meg. A Celtickel elhúzódó tárgyalások után a bergamóiak az Udinesétől szerzik meg a holland középpályás utódját, Lazar Samardžić ma orvosira fog jelentkezni az átigazolás véglegesítése előtt.

A Corriere dello Sport beszámolója szerint Arthur Melo visszatérése a Fiorentinába nem egyszerű, ám korántsem lehetetlen. A lap szerint tavaly a Juventus fizette a játékos bruttó 6 millió eurós bérét, ám ezúttal az Öreg Hölgy azt kéri a firenzei klubvezetéstől, hogy vegyék át ők ezt a terhet, amire válaszként Rocco Commisso klubjától az a kérés érkezett a játékos felé, hogy mérsékelje a bérigényét. A középpályás mindeddig nem szolgált válasszal.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Nicolás González kapcsán nem csak Rocco Commisso jóváhagyása hiányzik: a firenzeiek harmincmillió eurós árat határoztak meg a játékos kapcsán, ráadásul azonnali átigazolásban, nem pedig kölcsönben gondolkodnak. A Juventus kölcsönszerződést ajánlott kötelező kivásárlással, ám erre még nem bólintott rá az eladó fél. Az olasz lap szerint az argentin szélső után az Öreg Hölgy Jorge Mendes segítségével megszerezné Francisco Conceiçãót a Porto együttesétől.

Alfredo Pedullà szerint viszont ehhez a célpontnak a kipipálásához sincs igazán közel a Juventus, a Porto harmincmillió eurós árát sokallják Torinóban, ráadásul további klubok is felmerültek a portugál játékos kapcsán,  szaúdi érdeklődők is.

A Sky Sport beszámolója szerint nem csak Rocco Commisso hajthatatlansága állja a Juventus útját Nicolás González ügyében. Hiába Albert Guðmundsson megszerzése, a Fiorentina továbbra sem engedi el Nicolás Gonzálezt, és felmerült az Atalanta érdeklődése is a szélső kapcsán.

Filip Kostić ügynöke közben új klubot keres a szerb védőnek, Nicolò Schira értesülései szerint a képviselő Londonba látogatott a keresés részeként.

Gianluca Di Marzio egy új nevet említett meg a mercato kapcsán, az újságíró szerint a Juventus érdeklődött Samu Omorodion ügyében, az Öreg Hölgy kikölcsönözné az Atlético Madrid húszéves centerét, ám a madridi együttes eddig nem mutatott nyitottságot a kölcsönre.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1718468715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hiribi27 2024.08.18. 06:47:55

Megfogadtam, hogy csak a Mercato végén szólok hozzà az átilagolási dolgokhoz, de mivel már csak 13 nap van és a bajnokág kezdetén is csak 15 kezdőjátékos van, muszáj valamit írnom.
Sarkos leszek.
Guintoli teljesítménye az idei Mercaton nulla( zéro, azaz 0)
DZ-n és KT-n kivül senkit nem sikerült igazolni a kezdőcsapatba. Itt va DS, Arthur, mekkeni, meg a többi perifètriára szorult játékos( nem sorolom fel) Nincs egy stabil hàtvédűnk, nincsenek szélső támadóink és szélső védőink( akár csak csere) Nincs támadó kp-unk és minőségi cserecsatárunk. Egy noname gyerekre adták ra a 10-est mezt.gintonik eddig nálam dupal 0. Az edzőválasztás is rossz volt. ( 2 hónap múlva mindenki szidni fogja) megértem h nincs pénz( vagyis dehogy értem), nem làtok koncepciót( kalulu, egy év kihagyással a Comoban se lehetne opció- és még “gondolkodik”
Az élet minden területén pozitiv vagyok. Szeretem a Juvet, a végsőkig. De ha esetleg befutna Koop ( 60m-ért) és NG, akkor is 2-esre értékelném Mercatot. Most dupla 0, és Motta is zsákbamacska,

Hiribi27 2024.08.18. 07:22:37

A”DZ” persze DL. Bocsi.

Shyr Kahn 2024.08.18. 07:48:13

@Hiribi27: És az edzôválasztás miért is volt rossz? Nem sok érvet látok tôled e kapcsan. A Mercato pedig nem lehet nulla miután leigazoltunk jónéhány jobb nevet. Koop érkezése még mindig biztos. Az Atalanta nem tartana meg, hiszen mar kereten kivul van Jo ideje. Hátvédként Cabal jó lesz es meg Rugani sem ment el. 13 napunk meg van. Emlekszem Pirlo eveben is az utsó napokban erkezett Morata.

Juvegaspy 2024.08.18. 08:20:22

@Hiribi27: " Az élet minden területén pozitiv vagyok. Szeretem a Juvet, a végsőkig"
Pedig ezzel a hsz el k.rv@ra egy elkeseredett fotelhuszarnak tünsz :D
Türelem. Giuntoli meg mindig jobban ert hozza mint Te. Sot a Seria A, B,C D barmely sportigazgatoja jobban ert hozza mint Te de nem is ez a lenyeg, nem beszolni akarok csak inkabb nyugalomra intenelek. Nincs akkora katasztrofa mint amit vizionalsz.
Ha meg ugyis mindig pozitiv vagy nem ertem hogy kedvenc csapatunk eseteben ezt miert nem lehet megtenni.

Joachim21 2024.08.18. 08:57:08

@Hiribi27: Egyetértek. Próbálunk erős versenyben rendszeresen alulmaradni, holott Giuntolit azért hozták, hogy Kvarathskeliákat találjon bagóért. Ráadásul nem is tegnap érkezett, volt ideje felkészülni, hogy mit akar Allegri után. Azokkal meg ne törődj akik beszólnak, látszik nem tudják mi a különbség a klubhőség és a józan kritika között, akik ilyen GJustJuve (Youtubeon) elvakult fanok azokkal nem lehet mit kezdeni.

Gaben Smith 2024.08.18. 09:07:12

A mercato vegen megitelni egy sportig eseteben ,hogy szar vagy sem sztem folosleges.
Pl amikor Ronaldo ideigazolt akkor Paraticit az egig dicsoitette mindenki ,aztan lathatjuk mi lett belole.
Ezzel csak azt akarom mondani ,hogy nekem sem tetszik az utobbi ket honap teszetoszasaga , de varjunk meg azzal a bizonyitvannyal.
Egy honapja irtam ,hogy ez a gorcsos ragaszkodas egy egy jatekoshoz nem vezet jora.
Koop eseteben valoszinu meglesz a deal ,de van egy olyan erzesem,hogy az Atalanta kb hetek ota kukorican terdelteti Guintolit az amenert. Eleg ellenszenves ez a Bergamoiaktol .
Ezzel a koop sagaval elment rengeteg ido es fokusz az egyeb dolgok rovasara , azt se feledjuk ha idejon nem masnap fogja megszokni a kornyezetet,taktikat stb…
Ilyen magas aron ennyi idot vesztegetve az egeszre a bajnoksag kezdese utan megvasarolva az amugyis szuk koltsegvetest figyelembe veve minimum erdekesnek mondhato miert eroltettek ennyire a tenyek ismereteben.
Valoszinu Mottanak kell ennyire.
A Fiorentinabol nem szabad igazolni a Nico Gonzalez tokoles meg teljesen erthetetlen a szamomra. Ez az ugy is megy tobb mint egy honapja.
El kellett volna mar engedni. Ha nem adjak ide kolcson+opcioba akkor kapja be Comisso. Azt se feledjuk ,hogy azert Arthur ingyen jo volt tavaly most mar ez is budos. Nem szabad ilyen barmokkal uzletelni.
A Kalulu uzlet is legalabb ket hete a levegoben van aztan semmi.
Nem ertem mi ez a tokoles folyamatosan alkudozni nem áthidalhatatlan osszegeken aztan pedig jon a hoppa.
Most itt tenyleg nem stimmel valami ,de nem latunk a szinfalak moge.

tomsz 2024.08.18. 09:10:19

@Hiribi27: A véleményed nem sarkos, hanem túlzottan borúlátó! Jogod van a véleményedhez, jogod van így érezni, de szerintem alaptalan az ilyen mértékű félelmed! Az a véleményem, hogy egyetlen eredményt fontos elérni az előttünk álló szezonban, az pedig a BL hely bebiztosítása! A Paratici&Agnelli duó más, hozzá nem biztos, hogy jól értő emberrel tette azzá a Juventust, amivé márra vált.. A rengeted értelmetlen igazolások, a "selejtes áru" játékosokhoz, akiket magad is felsoroltál! Most a véleményem szerint romeltakarítás zajlik, és tetszik, nem tetszik, nem zárul le egyetlen mercato alatt. Az általad ilyen durva módon lebecsült Giuntoli munkáját én a 10-ből 9-re értékelem, szerintem zseniális játékosokat igazolt. Sokan leírják a Juventus esélyeit a ligában.. Van egy olyan érzésem, hogy te is. Példának hozzá fel a felkészülési szezon meccseit. De én láttam az ATM ellen is olyan dolgokat, amiktől lelkes vagyok, ami miatt a vereség ellenére vigyorogtam csak.. Miért? Mert új, merőben más játékot láttam, főleg a második félidőben. És nagyon tetszett. Persze vannak nekem is félelmeim. Leginkább Vlahovic gyengesége, és az, hogy Danilon kívül nincs jobb oldali védőnk. Szerintem ez az év mindennel együtt tanulóév lesz, hiszen nézd csak meg, ott, ahol állandóság van (Inter) és ahol új edző van (AC Milan) sem tudtak nyerni tegnap. Akkor ők sem lesznek sehol?Egy nem Juventusos haverom mondott egy nagyon fontos dolgot.. Azt mondta, hogy lesznek nagy győzelmek, és arcpirító vereségek egyaránt. Lesz mikor minden nagyon jó lesz, és lesznek kellemetlen eredemények is. De ez teljesen természetes akkor, hogyha új edző van, és ennyire eltérő taktikát akarunk. Nagyon szeretném, ha Koopot leigazolná a csapat, és jó lenne még egy rakás jól csengő név, de nem külthetünk 200M eurót, ha csak 100 van a kasszában.. Éppen ezért zseniális, amit Giuntoliék csinálnak.. A tavalyi leggyengébb csapatrészt durván felturbózta.. És ne haragudj meg, de ezzel a véleményeddel egyáltalán nem értek egyet:
" Nincs egy stabil hàtvédűnk, nincsenek szélső támadóink és szélső védőink" Bremer, aki mielőtt hozzánk igazolt a liga legjobbja volt, akkor most már ő sem stabil? vagy szélső támadók, akkor Yildiz micsoda? szélső védőink? 2 poszra van 3 játékosunk, Cambiaso, Danilo, és Cabal.. Ide kellene egy 4. védő (egy jobbhátvéd) A támadó poszt tűnik most összességében a leggyengébbnek, remélem Dusan barátunk hamar felveszi azt, amit a Motta-ballban egy támadónak tudni kell..
Remélem nem volt sértő a véleményem feléd. A legjobbakat, és természetesen forza Juve.. :)

Juventina7 2024.08.18. 09:11:49

Igen tanulságos ez a mercato abból a szempontból ahogy a többi olasz csapat viszonyul hozzánk, rendesen gyomorforgató. Kezdődött a Bolognával, a Calafiori sztori miatt nagyon unszimpatikussá váltak. Atalanta: Nekem eddig a bergamóiakkal nem volt semmi bajom, olyan semlegesek voltak. Eddig. Az amit leművelnek a Koop deallel kapcsolatban egészen undorító, nem beszélve arról, hogy a játékossal szemben is milyen gerinctelenek a korábbi megegyezésükkel szemben. Az egy dolog, hogy jó vastag plus valenza kerekedik ki nekik a holland eladásából, de még az is lehet, hogy még egy lapáttal keresztbe tesznek nekünk és viszik Gonzálezt. (Viszont legalább O’Rileyt végül nem kapták meg, haha.)
A Fiorentina a következő förmedvény. Commisso és bandája konkrétan belőlünk élt az elmúlt x évben, de még mindig blokkolja az átigazolást, várja persze a zsírosabb (és opciómentes :D) ajánlatot az argentinért. Remélem rájuk sózzuk Arthurt (már ha a nevét hallom kiakadok azon a magas fizetésén… :D) és maradjon is ott.

Az egy dolog, hogy jelenleg gyenge a pénzügyi lehetőségünk, de amit emberi, professzionális üzleti oldalról megtesznek velünk ezen a nyáron, azt remélem a klub vezetői ilyen-olyan módon, de le fogják reagálni.

Más.
A tegnapi meccs alapján érdekesnek találom Dennis Man játékát, van benne potenciál, láttátok esetleg?

SuperTrezi 2024.08.18. 09:22:19

@Joachim21: Nem tudom, mire alapozod, hogy nem talált "Kvaracheliákat bagóért", még el se kezdődött az idény. Ne zárjuk ki szerintem, hogy a Next Genből az első csapathoz hívott fiatalok közül valaki be fog robbanni értő kezek alatt. Egy ilyen Adžić ára jövő nyárra 60-70 milla is lehet, ha jól teljesít. Meglátjuk, mi lesz. Azért én tartózkodom attól, hogy az igencsak megkötött kezű Giuntoli munkáját lehúzzam a sárga földig augusztus közepén. Fölösleges ennyire türelmetlennek és borúlátónak lenni.

ACE12 2024.08.18. 09:32:12

Vegyünk hozzunk szerezzük meg. Valaki azt hiszi hogy a mercato egy bolhapiac vagy bazári seft...Én azt hiszem hogy Giunti jol vegzi a munkáját. Gazdaságosan gondolkodik. El sem kezdődött a bajnokság s már fikáztok...

kidelpiero 2024.08.18. 09:35:19

Gondolom letisztaztak az elvarasokat az idei evre.
1. ha a top 3 a cel es mondjuk a csoportkorbol tovabbjutas, akkor hagynam Koopot es a tobbit is a picsaba, szarakodjanak massal ezek a kiscsapatok. A keret erosodott, egy Motta szintu modern edzo pedig nyilvan rendelkezok olyan taktikai es strategiai arzenallal amit konnyeden a kerethez igazit. A felszabadulo penzbol szerzodest bontanek mindenkivel aki folosleges, aldozzuk be ezt a mercatot h a kovi tisztabban induljon.

2. Ha a bajnoki cim a celkituzes, akkor gondolom Motta elmondta, milyen korulmenyek mellett vallalja.

Tiszta megallapodasok, igy szezon vegi sikertelenseg eseten tiszta h kinek kell vallalnia a felelosseget. Gondolom egy ilyen profi klubnal ez igy mukodik ?

SuperTrezi 2024.08.18. 09:49:08

Szegény Vénember idejét tiltással rabolni. Un altro gobbo ricevuto. Ha jól írom. :)

Attilio79 2024.08.18. 10:10:45

Komolyan nem értem a pár első gondolatot, hiszen nincs vége a mercatonak! Bízom benne, hogy az elkövetkező napok hoznak fordulatot és abban is, hogy nem sűlünk fel velük.
Egyetlen dolgot lehet véleményezni, ami lezárult, az a kapuscserénk (én ezt megtettem már), minden más nyitott és képlékeny! (Remélem még lesz eladásunk is)

Bunci88 2024.08.18. 10:13:42

@Forza Inter Janika: Martinezzel jönni számomra vicces, mert tavaly kijött neki a lépés a bajnokságban? Ennyi. A csávó minden nagy téttel bíró meccsen becsődölt. Tavaly miatta estetetek ki az Atletico ellen, és meg kell nézni a vb döntőt, az megint vicces volt amit művelt! Szerencsére ott társak kihúztak a .......? Egy lúzer mint a csapatod. ?

Belaera 2024.08.18. 10:33:51

@Hiribi27: Hát ezen jót nevettem...

delpi0823 2024.08.18. 11:21:08

Azt azert a vak is latja hogy mi folyik itt az Atalantatol meg a Fiorentinatol.Erkezni fog Koopmeiners meg Gonzalez is,csak ido kerdese.Direkt szivoznak,kiakarjak huzni az atigazolas utolso hetere,hogy az elso 2-3forduloban meg a jatekosok ne alljanak a Juve rendelkezesere.Koopmeiners mar a real elleni keretben sem volt benne,akkor mirol beszelunk?Mar reg el kellett volna engedniuk,tudjak nagyon jol hogy tavozni fog,csak huzzak az idot.De nem baj ezeket a dolgokat szepen meg kell jegyezni,lesz meg olyan szituacio amikor majd ok fognak konyorogni jatekosert.A fior meg ezzel a comissoval a gisztustalansag ne tovabbja,ugy adtuk nekik kolcsont Arthurt tavaly hogy meg mi alltuk a 6millios fizeteset,hat a pofam leszakad.Arrol nem is beszelve hogy hogy lehuztak minket a fantasztikus Bernardeschi,Chiesa,Vlahovic trioval is.

NewJuve1986 2024.08.18. 11:28:30

@delpi0823: Az a baj, hogy mi nem fogunk velük szívózni, mert mi nem szoktunk!
Pedig édes lenne a bosszú!
Sajnos nem a szurkolókon múlik, hogy ezt hogy fogják visszakapni a nyomorult irigyeink!
Pedig ha rajtam múlna....
A szertáros is 100m nál kezdődne, ha az Atalanta, vagy a Fior kérné!!
De leginkább, szóba nem állnék velük!

Leram7 2024.08.18. 11:31:47

Nem tudom megítélni és nem látom tisztán, azt ami jelenleg történik.
Ha jön Koop és jön még a 2 szélső és 1 hátvéd, akkor a mercato nagyon jó is lehet, de tökéletes nem lesz.

Kean eladása álomszerű.
Akiket igazoltunk eddig az papíron jó. Luiz igazi cool igazolás. Thuram meg egy bomba igazolás.
Az eladásaink viszont rosszak. Soulé és Huijsen áron aluli eladása hiba volt.
A kereten kívüli játékosok mennyisége pedig durva.

Motta kinevezésének én nem örültem. Azzal, hogy a milanoiak már az első fordulóban botlottak, látszódik, hogy jó védelemmel és a kis csapatok elleni eredményekkel lehet nyerni.

Nem tudom, hogy Motta vagy éppen kinek az ötlete volt ez a keret alakítás, de merész.

Én attól félek, hogy a jelenlegi védelem nem alkalmas arra, hogy betörmörülő, kontrára játszó ellenfelek ellen jól meccseljünk. A másik pedig, hogy nincsenek támadók és Vlhao formája pedig gyatra volt az előszezonban.

Ennek ellenére jó a sorsulásunk és nagyon kell az első 2 fordulóban a 6 pont, sőt kötelező. Meg kell oldalnia egy como és verona ellen a 6 pontot Mottának.

MdewC 2024.08.18. 12:03:31

@Hiribi27: még mindig ott tartasz, hogy miért Motta lett kinevezve? Ez miatt úgy látom még mindig minden sz@r… :D

@ACE12: pontosan.

Ki kell vár a mercato végét, meg vagy 10 fordulót.

Mark Szabo 2024.08.18. 12:06:23

@Gaben Smith: Mi lett belőle? Én örülnék ha zsinórban kétszer elsőként jutnánk tovább a BL-ben és a Scudetto is hiányzik. :-)

venember83 2024.08.18. 12:30:39

@Forza Inter Janika: elgépelted a címet, nálunk nincs állatpornó. További szép napot.

Mark Szabo 2024.08.18. 13:04:10

@venember83: Ne már! Végre lett volna egy háziállatunk erre kidobod! :-D

Pilsnerurquell 2024.08.18. 13:14:23

Elég bosszantó hogy a rajtra nem lesz teljes a keret :-/

Plusz hàt ez a Fabregas féle Como sem tűnik nekem kispàlyànak...nagyon nem

comofootball.com/en/players/

De mindenképp jól kellene kezdeni a bajnoksàgot...

Direct_01 2024.08.18. 13:30:46

Kapus fronton elég rendben vagyunk!A két olasz kimaxolja.

A középpálya Koopmeiners érkezésével egy pár évre rendben lenne.Én Mirettit itt tartanám mindenképp, ellenben McK mehet Isten hírével.Nem Juve szint!
Luiz-Thuram-Locatelli-Fagioli-Miretti-KOOPMEINERS

Ezutàn jönnek a gondok!
Vlahovic impotens,Milik beugrósnak tökéletes egy szezonra.De ez kevés sajnos,nem tudom ki fog gólt rúgni.Szélső játékunk se nagyon lesz ha ennyire nincs pénz. Nico Gonzalez még érkezhet, de szerintem a Porto nem fog elengedni senkit kölcsön+opcióval.

A védelemről meg inkább ne is beszéljünk,Bremeren kívül nincs egy épkézláb belső védőnk aki kezdőszintű lehetne. A védelem széleiről meg ne is beszéljünk inkább, Cambiaso akiben van potenciál és ennyi!

Sok sebből vérzik ez a csapat,meglátjuk mit hoz az elkövetkezendő 2 hét! Kivàncsian várom!

Gaben Smith 2024.08.18. 13:50:32

@Mark Szabo: “Mi lett belőle? Én örülnék ha zsinórban kétszer elsőként jutnánk tovább a BL-ben és a Scudetto is hiányzik. :-)”
Pont ez lett belole amit irtal ,Europa legerosebb csapatai koze tartoztunk a bajnoki cim addig 8x egymas utan a bl-ben pedig a hyozelem volt a cel most pedig pontosan az van amit irtal…csak ennyi lett belole.

Mark Szabo 2024.08.18. 13:55:33

@Gaben Smith: Ha szerinted ő a hibás mindenért én elfogadom. Tisztelem mindenki véleményét.

Wizzurah 2024.08.18. 14:25:34

Miért feneklett volna meg a mercato? Oda kell figyelni az egyenlegre és a fenntarthatóság a cél, ez ki lett jelentve. Szerintem egy Koop 60 körül, egy Gonzalez 35 körül nem fenntarthatóság jele.
4 játékos lett igazolva a kezdőbe, fiatal tehetség is lett igazolva. Ha a kezdő 11 játékosba igazolsz 4 újat, az szerintem semmiképpen sem nulla és megfeneklett. Ez nem a football manager nevű játék.
Az érkező játékosok szerintem mind kifejezetten jó árban érkeztek. A távozók közül lehet van olyan, aki megérdemelte volna az esélyt, ki lett szórva olyan is, akinek örülünk és sok olyan maradt, akit ki kéne szórni. Nem lehet mindent egy mercato alatt elintézni, így is nagyon sokat haladtunk.
Én idén nagyon kiegyenlített bajnokságra számítok, szerintem a sintér gyengül és nagyon öregszik és szerencsére csóró is. A Milan nagyon jól erősít véleményem szerint, mi is, de a bajnoki címért nem várom el, hogy idén még harcban legyünk, a BL helyet szeretném, az olasz kupa nem érdekel. BL-ben csak lehetőleg minél tovább, hogy a pénz jöjjön és kicsit helyre állítsa az önbizalmat és a dolgok rendjét. A legfontosabb, amit szeretnék, egy arculatot és látványos játékot, ha nem is rögtön az első meccsen. Az eredmény nekem idén (is) másodlagos, a mutatott játékban szeretnék javulást látni.

Azért, ha valaki csak a negatívumokról beszél, az negatív, attól függetlenül, hogy leírja hogy ő pozitív amúgy, vagy sem... Egymás sarazására sincs szerintem semmi szükség, az meg, hogy sintéres szurkoló megjelenik itt gyűlölködni, pláne a tegnapi kilátástalan játékuk után, az valahol bizakodásra ad okot.

MERCATO:
A Porto hasonló cipőben volt, mint az Aston Villa David Luiz esetében. El kell adniuk valakit az egyenleg miatt. Ill. csak kellett, mivel eladták Evanilson-t, így nekik már nem fontos, hogy eladjanak még egy fontos játékost, így borzasztó nehézzé vált megszerezni Conceaio-t, aki nálam prioritás lenne. Én Koopot és Gonzálezt és Kalulut is hagynám a csapataik szívózása és az áruk miatt is.

Már rég el kellett volna hozni Hermosot 1-2 évre, Conceaiot és kölcsönbe szerezni néhány játékost. Az a baj, már én sem nagyon tudom, hogy mit lehetne tenni, mert akikre én rámentem volna (pl. én nem vettem volna meg Koopot 60m-ért, dugja fel magának az Atalanta, hanem kölcsön kértem volna Xavi Simonst) már mind elkelt, csak B, de már inkább csak C és D megoldások maradtak...
Mindenképpen csak kölcsönben gondolkodnék így, bárkit is és majd télen újra értékelném mit lehet tenni...

Nálam a Mercato 3.5-ös értékelést kapna eddig az 5-ből.

Gaben Smith 2024.08.18. 14:27:35

@Mark Szabo: de en nem hibast kerestem annyit irtam hogy paraticiekat is istenitettek a Ronaldos mercato vegen aztan lattuk mi lett belole. Ezert kell majd legalabb a szezon felenel megitelni Guintolit is.

Mark Szabo 2024.08.18. 14:29:58

@Gaben Smith: Persze, korai még őket megitélni, ez tiszta.

Mark Szabo 2024.08.18. 14:37:19

@Wizzurah: "Én Koopot és Gonzálezt és Kalulut is hagynám a csapataik szívózása és az áruk miatt is." Szerintem ezért írják azt hogy megfeneklett a mercato. Szórakoznak velünk ezek a csapatok.

Galbandi 2024.08.18. 14:58:49

@Wizzurah: 'Én Koopot és Gonzálezt és Kalulut is hagynám a csapataik szívózása és az áruk miatt is.'

Koopmeinerst most én is elengedném. Az Atalanta szórakozik velünk, de tudják nagyon jól, hogy ez kétélű fegyver, ha ugyanis nem tudják eladni nekünk nagy pénzért most nyáron, akkor lesz egy játékosuk, aki a lelátóról fogja végignézni a teljes szezont. Giuntoli rendesen 'meghintáztatná' őket, ha most faképnél hagyná őket, majd az átigazolási szezon utolsó napján odacsörögne, hogy akkor mehet-e az 50.. Tudom, csak álom, meg rá építették fel az egész átigazolási stratégiát, de hatalmasat szólna!
Én Gonzalez leigazolását nem értem, szerintem egyáltalán nem jobb játékos, mint Chiesa. Nem rossz játékos Nico, csak szerintem felesleges pénzkidobás elkergetni az olaszt bagóért és hozni helyette az argentint 30 millióért. Conceicaoban viszont látok fantáziát, azt nagyon nem bánnám, ha őt sikerülne átköltöztetni.

west30 2024.08.18. 14:59:54

@Pilsnerurquell: Pont ugy jatszottak a kupaban par napja,mint egy B ligas csapat.Egyebkent a B-ben sem volt nagy kotta a Como,meglepetes a feljutasuk.Nagy kudarca lenne oket nem megverni hetfon.

Krisztianson 2024.08.18. 15:09:32

Én örülnék, ha bemutatnánk a középső ujjunkat, és fele annyiért, mint Koop, elhoznánk Samardzic-ot.

Rocky80 2024.08.18. 15:18:39

@Galbandi: nem biztos az a lelátó szerintem, több szempont van azért

Egyrészt leadták a mezszámokat és az övét is, már ez is sejtet valamit; másrészt a legjobb korban és formában ő sem akar ücsörögni egy évet, lehet hogy szájhúzva de csak játszik, vagy hogy mondjam.

RunnerLaca 2024.08.18. 15:25:37

Hermoso al tudja valaki, mi van? Ha jól emlékszem, volt tapogatózás az irányába, és még nincs klubja.

Galbandi 2024.08.18. 15:44:13

@Rocky80: Nekem Gasperinivel kapcsolatban Papu Gomez esete ugrik be elsőre, akivel az olasz mester egy Midtjylland (ha jól írom) elleni BL meccs félidejében szólalkozott össze, mert nem követte a taktikai utasításait (az argentín azt állította, hogy Gasperini fizikálisan fenyegette). Mivel az edző nem kért bocsánatot, Gomez kérvényezte az eladását. Onnantól fogva az argentín egy percet nem játszott az Atalantában, pedig hatalmas közönségkedvenc volt és az egyik legfontosabb játékos a keretben.

Én ebből a sztoriból következtetek arra, hogy Gasperinivel összerúgni a port nem egy életbiztosítás Bergamoban, márpedig én a Koopmeinerst érintő legutóbbi nyilatkozatából (ami itt a blogon is olvasható volt), azt gondolom, hogy mostanában ritkán mosolyognak egymás társaságában. Szóval szájhúzás ide vagy oda, az nem biztos, hogy a hollandnak lesz még beleszólása abba, hogy mennyit játszik az Atalantában. Persze ez csupán feltételezés, de az sokat elmond a helyzetéről, hogy a Real elleni Szuperkupa-döntőre még csak nem is nevezte Gasperini, márpedig ez számukra garantáltan a szezon meccse volt és a holland tudtommal nem sérült.

Rocky80 2024.08.18. 15:49:05

@Galbandi: jól, jól, (írod), nem olyan fontos csapat az, hogy megjegyezzük a nevét! :D

Ez meg a másik oldal amit vázoltál, teljesen jogos. Nekem viszont ez a mezszám leadásos sztori legalább ilyen nyomós indok, semmilyen épeszű érv nem szól amellett hogy leadták volna ha nem lenne visszaút. Szóval várom a fejleményeket. :-)

Mark Szabo 2024.08.18. 15:59:48

Rugani az Ajaxban, Koop pedig nincs az Atalanta játékosok között a nyitó fordulóban.

Rikoo 2024.08.18. 16:03:36

@RunnerLaca: 5+ milliós fizut akar és magas aláírási pénzt. Egyelőre mindenki offolja őt és Depayt is. Meg ugye Rabiotnak sincs klubja.

Rikoo 2024.08.18. 16:08:29

Különösebb problémát nem érzek a mercatoval kapcsolatban. Como és Verona az első két meccs, miközben emelt meccsszám lesz a BL-ben, Szuperkupában is lesz 1 vagy 2 meccs és nyáron a 4 évente megrendezendő klub VB.
Ragaszkodni akarunk a legfontosabb célpontokhoz, de nyilván van alternatíva, láthattuk hogy ha kell, akkor Alcaraz és Cabal is 24 órán belül már érkezett is.
Utolsó napon mindig nagy mozgások vannak a piacon, most talán a Juventus is részt fog majd venni ezen.
4-5 játékos még érkezni fog az utolsó 2 hétben.
Nyilván más lett volna a helyzet, ha nehéz a sorsolásunk a bajnokságban az elején.

Motta pedig a lehető legjobb választás a kispadra, számomra ez teljesen egyértelmű. Nagyon profi a stábja, ami látható az összes videón is. Most nem Padoin bohóckodik az edzéseken...

JuveMI 2024.08.18. 16:09:08

@Wizzurah: ++++
A fiorentinával csak akkor tárgyalnék, ha visz tőlünk "szemetet" az ügylet keretében (Pl. McKennie)...
Kalulu minek?? Sz@r hátvéd nekünk is van...
Koopmeiners úgyis eladatja magát... ha meg nem tudja, akkor hagyni kell télig a dolgot... addig Gasperinivel jól szétb@sszák az atalanta csapatmorált...
Hiú ábránd olcsó/csiszolatlan Khvaratskelia-gyémántokat várni Guintolitól... egyrészt olyan üzlet 100 évente sikerül... másrészt ez a Juventus, nem pedig egy csirkenevelde! Van itt bőven csiszolatlan gyémánt... azokra kell koncentrálni.
u.i.: Számomra a mercato két legnagyobb hibája Huijsen és Soulé elengedése... de ez van, a lóvé nagy úr sajnos.

Pilsnerurquell 2024.08.18. 16:26:04

@west30: Hát remélem is hogy nem lesz botlás rögtön a rajtnál. Koop és González viszont nagyon kéne már. Kabaré amit folyik.

Del Pybala 2024.08.18. 16:50:47

En nem adnek ki Koop ra 60 at...sztem boven jok lennenk kozepen. DL es Fagioli meg tudja oldani azt amit Koop nak kene

Rocky80 2024.08.18. 16:54:17

@JuveMI: csiszolatlan gyémánt BŐVEN? Tessék csak sorolni!

NagyonJuve 2024.08.18. 16:57:51

@Rocky80: azért csiszolatlan mert még nem látszik:) ;)

MarcoT 2024.08.18. 17:21:57

Agresti szerint Rugo úton Amszterdamba. Orvosi az Ajaxnál. Valami kölcsön

MarcoT 2024.08.18. 17:23:03

Kalulut pedig az Atalanta (jobban) akarja.

venember83 2024.08.18. 17:25:05

@MarcoT: menjenek oda, ahova gondolom. Rohadt senkiháziak.

Ja, hogy ez nem a Dühöngő? Bocsi.

Rikster91 2024.08.18. 18:10:26

Én nem vagyok elégedetlen a Mercato eddigi alakulásával.

Az edző személye számomra teljesen rendben van. Szerintem ezt meg kellett lépni. Motta tehetséges edző egy megálmodott játékfilozófiával. Tehetséges edzőként került hozzánk, nálunk pedig sikeres és elismert szakemberré is válhat az évek alatt.

Nem kövezném annyira Giuntolit. Egy össze-vissza vásárolt emberek gyülekezete a miénk, ahol a középszerek top csapatban focizhattak évet vagy inkább éveket. Ezek az emberek innentől kezdve annak is kezelik magukat és a fizetési igényeik sincsenek köszönő viszonyban, hála a parádésan megkötött szerződéseknek. A fiatalok eladása itt vált sajnos szükségszerűvé es hozzáteszem az összeg amennyiért elmentek a Seria A szintjét mérik. A tehetség és a bajnokság nívója nem ad túl nagy szorzót a játékos értékéhez.

A bejövő oldal számomra majd szeptember elsején kerül mérlegre. Nyilván megy a háttérben számtalan tárgyalás, de megleszünk véleményem szerint a mercato zárásáig.

JeetTrader 2024.08.18. 18:24:31

@MarcoT: ha a Kalulu inkább egy Atalantat választja a Juve helyett akkor menjen csak egész nyugodtan.

Igen, nálunk majd dolgozni fog kelleni a kezdőbe jutásért. Nem lesz bérelt helye meg ha első számú opcióként is igazolnank...

3 változós egyenlet minden igazolás...

Rikoo 2024.08.18. 18:31:01

@venember83: Vigyék, mi pedig Nicolás González leigazolásába kavartunk bele, pedig az Atalanta korábban akarta.

Egyébként Koopmeiners és Lookman sincs az Atalanta keretébe benne, utóbbi is távozhat a következő napokban.

venember83 2024.08.18. 19:44:15

@Rikoo: PSG-be vágyik Lookman. S ki viszi így De Laurentiisék eladó csatárát?

MGB75 2024.08.18. 19:53:46

@Shyr Kahn: "...es meg Rugani sem ment el"
Most megnyugodtam...

MGB75 2024.08.18. 19:56:34

@MGB75: Most olvasom, h Rugani megy az Ajaxba. Ha minden igaz.

JuveMI 2024.08.18. 20:03:29

@Rocky80: Yildiz, Thuram, Fagioli... és bármennyire is furcsán hangzik Miretti, aki egy manapság ritka, klasszikus 10-es posztú játékos lehet(ne egy jó rendszerben)... ahova Koopmeinerst akarjuk.
Milyen gyémánt kellene még? Nekem csak az a kettő hiányzik, akiket sajnos eladtunk!

Shyr Kahn 2024.08.18. 20:07:19

@MGB75: Nem fogunk egyeterteni, de Rugani az utobbi ket evben eleg megbizhatoan jatszott es erettseget mutatott, valamint a fizetese csokkentesen sem akadt fenn. Azt is fenntartom, hogy az olasz vedok megleghetosen keson ernek be es O (az eddigiek alapjan) beleillik ebbe a mintaba. Ha megy az Ajax-ba sok sikert kivanok neki. Sztem - legalabb - kiegeszito embernek jo lett volna hatul. Motta nem latott benne fantaziat, igy valoszinu en latom rosszul, de ezt mar ugy tunik nem tudjuk meg.

SuperTrezi 2024.08.18. 20:15:58

@Rikoo: Ez a Rabiot egyébként egy elmeháborodott... Neki is, Chiesának is sokkal jobb lett volna, ha befogják a pofájukat, aláírják az új szerződésüket, és elkezdenek jól focizni a Juventusban.

venember83 2024.08.18. 20:23:37

@SuperTrezi: Adrient láttuk jól focizni. De olyan sokat nem ért vele a Juve, túl sok éve volt kuka, aztán a megfelelő teljesítmény után már elkezdett követelőzni. Jó, hogy vége annak a sztorinak.

Galbandi 2024.08.18. 20:24:01

@venember83: 'PSG-be vágyik Lookman. S ki viszi így De Laurentiisék eladó csatárát?'

Annyiért, amennyit De Lau kér érte, nagyjából senki. Ha sikerül meggyőzni arról, hogy a kölcsön mégse olyan rossz buli, akkor talán a Chelsea, főleg, hogy Conte szívesen dolgozna együtt újra Lukakuval. Én úgy tudom, a PSG már letett Osimhen megszerzéséről, mivel még ők sem hajlandók kifizetni érte 130 milliót.

venember83 2024.08.18. 20:31:00

@Rikoo: igazoltak egy jobbhátvédet is, a Flamengótól Wesley França személyében 16+4 millió euróért.

MGB75 2024.08.18. 21:08:49

@Shyr Kahn: A szememben Rugó sosem volt Juve szint. Max 5. csere. Én régivágású Juve drukker vagyok. Az én Juvémba a jelenlegi csapatból sem sokan kerülnének be a keretbe (cserének). Motta nem látott benne fantáziát. Én sem. Soha. De legalább nem szívta a Juve vérét magas fizuval. Sajnos van még jópár olyan játékos a keretben, akik viszont szívják rendesen és senkinek sem kellenek, nem tudunk megszabadulni tőlük.

Juventina7 2024.08.18. 22:20:27

Kalulu már döntött vagy még variál?
Bedobnám Guintolinak tippként Badiashilet a Chelseatől, ballábas, Bremer mellé bivaly lenne.

alexGicamo 2024.08.19. 09:07:15

@Rikster91: Ezt nagyon jól összefoglaltad ! Egyetértek !

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1857) bajnokság (3435) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (952) elemzés (40) előzetes (871) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1684) játékosokról (10118) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4208) mercato (4248) nyilatkozat (7549) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása