Bremer: "A következő szezon sok örömet hoz majd"

bremer_gleison_juventusnal.jpgA Juventus brazil védője, Gleison Bremer a Tuttosport-nak adott interjú során beszélt a most lezárult, nehéz szezonról, az edzőváltásról és a csapat jövőjéről.

"Jól kezdtünk a Serie A-ban, de januártól a szezon végéig sok pontot elveszítettünk, s végül képtelenek voltunk harcban maradni a bajnoki címért. Véleményem szerint azonban a mérleg pozitív volt. A jó dolog, hogy megnyertük az Olasz Kupát, amely egy fontos és tradícióval rendelkező sorozat. Rászolgáltunk erre az örömre, mert nagyon keményen dolgoztunk, s legyőztünk számos akadályt, amellyel szembesültünk." - mondta Bremer a szezonról.

A kupagyőzelem után a Juventus menesztette a csapat vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit.

"Nehéz, de ilyen a futball. A legjobbakat kívánom neki a pályafutása további részére. Bizonyos vagyok benne, hogy továbbra is sikeres lesz, menjen bárhová is, mert egy nagyon profi ember és szenvedélyes a munkájában. Rengeteget tanultam tőle."

A távozó Allegrit a Bolognával nagyszerű szezont produkáló Thiago Motta váltotta a Juventus kispadján.

"A szezon végén történt, amikor már szabadságra mentünk vagy csatlakoztunk a nemzeti csapatainkhoz. Nem tudom elmondani, hogy milyen volt a légkör az öltözőben, mert nem tudom. Azonban ahogyan mondtam, a legjobbakat kívánom Allegrinek. Thiago Mottát szívélyesen fogadja majd az egész csapat. Nagyszerű profi, aki kiváló munkát végez, s úgy gondolom, hogy nagyszerű választás volt a klub részéről. Ami engem illet, minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy segítsem olyan gyorsan beilleszkedni, amennyire csak lehetséges. 

Mielőtt megérkeztem ehhez a klubhoz, négy évet töltöttem a Torinónál, s rengeteget fejlődtem játékosként és emberként is. Sokkal érettebb lettem. Amikor a Juventushoz igazoltam, már jól ismertem a bajnokságot és az országot. Már a Torinónál játszva elnyertem a legjobb játékosnak járó díjat, s az új klubomnál is bizonyítottam tudásomat.

Lépésről lépésre segítjük visszatérni a Juventust a csúcsra. Biztos vagyok abban, hogy a következő szezon sok örömet hoz majd mindannyiunknak, játékosoknak és szurkolóknak egyaránt. Teljességgel a Copa Américára összpontosítok, s hagyom, hogy a képviselőim döntsenek. Természetesen láttam és olvastam bizonyos dolgokat, s boldogsággal tölt el a tudat, hogy fontos és történelmi klubok követnek, de az az igazság, hogy csak a Copa América után fogok beszélni erről a képviselőimmel.

Számos célom van. Játszani akarok még egy vagy két világbajnokságon, s továbbra is fontos trófeákért akarok küzdeni Európában."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5918441765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2024.07.06. 14:05:29

"Véleményem szerint azonban a mérleg pozitív volt."

Nektek biztos, hisz ott a pénzügyi oldala a dolgoknak. De a szurkolók csak a futballt s esetleg az eredményeket nézhetik.

delpi0823 2024.07.06. 14:22:58

Azert is lett volna jo leigazoli Calafiorit,mert Bremer sztem legkesobb jovore tavozni fog.Mondjuk az erte kapott penzbol remelhetoleg megfeleloen fogjuk tudni potolni ezt a csapatreszt.Ezert is kulcsfontossagu lenne beepiteni Hujisent is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1868) bajnokság (3451) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (958) elemzés (40) előzetes (875) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1690) játékosokról (10148) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2490) meccsek (4233) mercato (4251) nyilatkozat (7575) Olasz Kupa (331) összefoglaló (423) pletyka (4268) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (298) video (212) Címkefelhő
süti beállítások módosítása