Allegri: „A negatív időszakért mindenki felelős, először is én”

allegri_massimiliano_nyugalomra_int.JPGA Juventus kedd este végre győzelmet ünnepelhetett, kétgólos előnnyel várja így a csapat a római visszavágót, de a meccset követően Massimiliano Allegrit még az első félidőben visszavont büntetőről kérdezték.

„A bírók és a VAR döntéseit tisztelni kell, szóval nem látom semmi értelmét ezen döntések megvitatásának.” - mondta Massimiliano Allegri a Mediaset munkatársának.

„Az volt a fontos, hogy visszatértünk a győztes útra, még ha az Olasz Kupa nem is azonos a bajnoksággal. Az első félidő nagyon kiegyenlített volt, aztán a második félidőben a gázra léptünk, és két gólt szereztünk egy nagyon erős Lazio ellen, de nincs még vége ennek az elődöntőnek, még előttünk a visszavágó.

Számos lehetőségünk volt egy jó Lazio ellen. Az Olasz Kupa ügyét még nem rendeztük, de most rendeznünk kell a bajnokságbeli dolgokat.

Negatív időszak? Ezek a szezon adott pillanatai, de a srácok jól teljesítettek, mivel volt erejük ilyen meccset játszani.

Utasítások a szünetben? Annyit mondtam a srácoknak, hogy fussanak az ellenfél kapuja felé. Ez az igazság. Amikor azt mondom, hogy a futball egyszerű sport, akkor valóban úgy is gondolom. Azt mondtam, fussanak az ellenfél kapuja felé, aztán majd valamit kitalálunk.

A szezon tekintetében egyik téglát kell tegyünk a másikra a meghatározott célkitűzés eléréséhez. A negatív időszakért mindenki felelős, először és legfőképpen én. Vannak ilye pillanatok a futballban, de a srácok megőrizték a kiegyensúlyozottságukat, és mindenekelőtt volt mentális erejük egy ilyen meccshez.

Jó lenne az Olasz Kupa döntőjében szerepelni Rómában, de meccsről meccsre kell haladnunk.

Andrea Cambiaso? Nagy lehetőség van benne a javulásra, olykor mentálisan túlságosan szigorú magához. Folytatnia kell a játékot a ma látott módon, mert rendkívüli jellemzőkkel rendelkezik.

Elégedett vagyok Alex Sandro teljesítményével is, szóval téved sok szurkoló. Szomorúan konstatáltam a füttyöket, mert Alex Sandro 300 meccset játszott a Juventusnál, nyert öt bajnoki címet, rendkívüli profi, és ezért tiszteletet érdemel. Nem jó hallani a közönség megnyilvánulását, különösen mivel ma beállása után két fontos szerelést is láthattunk tőle.

Pozitív ének az ultrák részéről? Tisztelem a szurkolókat, és a szurkolóknak az a dolguk, hogy bíztassák a csapatot. Sok mindent lehet mondani a csapatról, de az odaadásunkat senki nem tagadhatja. A srácok csapatként játszottak ma este rendkívül alázattal és eltökéltséggel. Örülniük kell a mai estének, mert teljesen kiérdemelték ezt.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr718369517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyr Kahn 2024.04.03. 06:04:51

"Azt mondtam, fussanak az ellenfél kapuja felé, aztán majd valamit kitalálunk." - ugh... En orulok, hogy felvallalta a felelosseget, de ez az idezet most vagy nagyon szereny, vagy tenyleg pontosan ez a gond. Ennyi utasitassal, hogy "majd valamit kitalalunk", nem lehet merkozeseket nyerni (meg ha most sikerult is :S).

BigChris 2024.04.03. 07:31:57

@Shyr Kahn: nem gondolom, hogy minden apró utasítást el fog mondani a sajtónak vagy az is lehet, hogy direkt cinkeli őket..(kártyázás és sok beszélgetés - by Döme)

Dante01 2024.04.03. 08:23:51

Ennél még megye3-ban is több utasítás van szünetben. Ezért tartunk jelenleg itt. Mért fütyülik Sandrot?Ezt komolyan megkérdezte?Nem látta játszani az utóbbi 2évben?Ez az ember vagy vak vagy nem a mi meccseinket nézi.

OneT 2024.04.03. 09:22:15

Nagyon remélem hogy egy kósza győzelem nem befolyásolja az edző váltást nyáron.

babo0410 2024.04.03. 09:45:39

@OneT: pletykák szerint Mottával már mindenben megállapodtunk. Giuntoli már tavaly elküldte volna Maxot.

Lanzafame 2024.04.03. 09:53:12

"Utasítások a szünetben? Annyit mondtam a srácoknak, hogy fussanak az ellenfél kapuja felé. Ez az igazság. Amikor azt mondom, hogy a futball egyszerű sport, akkor valóban úgy is gondolom. Azt mondtam, fussanak az ellenfél kapuja felé, aztán majd valamit kitalálunk."

Lemondott már?

Attilio79 2024.04.03. 10:05:16

Amikor beállunk, akkor meg aut mondja, hogy álljatok meg a 16os körül? ;)
Jól húzza a médiát ezekkel a szösszenetekkel, de ez akkor lenne vicces, ha valamilyen eredményt is elérne, hiszen ő csapatépítésért érkezett ide és ez az idén mutatott szereplés kevéske.
Olyan érzésem van, hogy már nincs tétje semminek és ismeri a jövőjét már (azaz menni fog).
Bremer, Vlaho, Chiesa, Cambiaso a csapat értékei, kár lenne elherdálni bármelyiket is! Jó lenne őket látni jövőre is a mezünkben.

Thuglife! 2024.04.03. 10:31:58

@Shyr Kahn: ha az elméletünk igaz hogy a bajnokságra is saját magukat motiválták a fiúk(amíg volt esély a bajnoki címre)ez egy másik sorozat amit megnyerhetnek szóval,nem is kell nagyon más utasítást adni,Allegri megtette a dolgát.felállított egy kezdőt meg a végén beküldte az időhúzó cseréket.
Akkor lett volna bajban ha bele kell nyúlni a meccsbe.

venember83 2024.04.03. 10:40:20

@Thuglife!: halkan megjegyezném, a Lazióra hétvégén fővárosi derbi vár, legutóbb a Juve ellen sikerült szép eredményt elérni, szerintem lényegesen fontosabb volt nekik a következő meccs, mint a kupában való teljes kifingás.

OneT 2024.04.03. 10:53:59

@babo0410: Úgy legyen! Ismét kiderült hogy ez a csapat többet tud.

Thuglife! 2024.04.03. 11:29:26

@venember83: így van de azért azt nem lehet mondani hogy ha az első félidőben vezetést szereznek akkor elengedik a meccset.jól mondta a szünetben a szaki,tök fölösleges volt nekik feljebb tolni a védelmet,ők jól álltak...

Wizzurah 2024.04.03. 13:24:38

Ennyit a nagy Tudor edzői kvalitásairól. Az olasz Gandalf leverte, mint vak a poharat. "Fussatok bolondok!"

FAF 2024.04.03. 13:53:52

@Wizzurah: :DDD de ezúttal az ellenfél kapuja felé :DDD

JeetTrader 2024.04.03. 18:00:11

Én nem mertem volna ilyet mondani, ezzel saját magát járatta le, akár marad, akár megy.

Az utolsó pillanatig drukkolni fogok hogy meglegyen a BL. Hátha most kaptak ismét elég tüzet, hogy megmutassák. Allegri szerintem már semmi vizet nem zavar, főleg ha tényleg igazak a hírek Motta kapcsán. Én nagyon kiváncsi leszek hogy sikerül e megcsinálnia itt is azt amit a Bolognával, de ehhez neki játékosokra is szüksége lesz. Remélem a szezon végével azonnal bejelentik, hogy legyen neki érdemi felkészülési ideje és elkezdhesse az alapozást....na meg kaphasson megfelelő játékosokat a szisztémájához. Még semmi sem biztos, de hátha sikerül végre egy szemre is tetszetős focit mutatni majd, de legfőképp mentalitásban és taktikában várnék azért előrelépést...és persze szorítok hogy ne roppenjon majd össze a nyomás alatt...ha jön...

Juvino 2024.04.03. 18:42:52

@Thuglife!: Igen, ha nem toljak feljebb a vedekezest, akkor ez egy sima x lehetett volna nekik, soha nem rugunk golt. Vszinuleg lebecsultek minket kicsit, de ez legyen az ő bajuk.

Il Principino 2024.04.03. 18:50:01

Jövőre kiderül, hogy az edző volt e a probléma vagy maga a keret..
Netán mindkettő, de akkor a mostaninál jobb idényt nem várok!

természetes alapú logaritmus 2024.04.03. 19:23:32

@Juvino:

"Remeljuk,h Tudor hatasa 3het mulva meg keves lesz a forditashoz...jovo heten jobb lett volna a visszavago. Qva Sarri varhatott volna meg par hetet. - a meccs topikban tőled.

Itt meg: "Igen, ha nem toljak feljebb a vedekezest, akkor ez egy sima x lehetett volna nekik, soha nem rugunk golt. Vszinuleg lebecsultek minket kicsit, de ez legyen az ő bajuk. " - Pontosan. Ha Tudor nem bassza el akkor egy jó nagy 0-0 a meccs. Szóval ezen a meccsen is látszódott Tudor hatása. :D

természetes alapú logaritmus 2024.04.03. 19:27:38

@JeetTrader:
Hogy mi? Mottának is játékosokra lesz szüksége? Minek? Ez a keret kérem szépen Inter szintű. Csak az edző bassza el.

Shyr Kahn 2024.04.03. 19:49:29

@természetes alapú logaritmus: ++ Motta szisztemajahoz valoban nem kellenek olyan kimagasloan jo jatekosok. Ami nem jelenti azt, hogy jobb jatekosokkal nem lehetne jobban kivitelezni, a taktikajat/strategiajat, de csupan arol van szo, hogy O nem epit annyira az egyeni kepessegekre, mint amennyire Allegri teszi. Peldaul joval kevesebb 1v1-re van szukseg a kozeppalyan es hatul a begyakorolt mozgasok es rovid passzos felhozatal miatt.

alexGicamo 2024.04.03. 20:16:52

Csak nem ?! Életében először vállalta a felelősséget valamiért .
Előbb kellett volna, de olyan mindegy már ... És most arra van az ajtó !

természetes alapú logaritmus 2024.04.04. 16:12:04

@Shyr Kahn:
Persze, jobb játékosokkal jobb eredményt lehet elérni. Ebben nincs semmi új. De itt az állítás az volt, hogy: "Én nagyon kiváncsi leszek hogy sikerül e megcsinálnia itt is azt amit a Bolognával, de ehhez neki játékosokra is szüksége lesz."
És mint írtam ez egy Inter szintű keret, szóval nincs szükség jobb játékosokra ahhoz hogy Inter szintű eredményt érjünk el. Tehát a 90 (közel) pontos bajnokság és a BL nyolcaddöntő eléréséhez nem kell igazolás. Inkább építse be kérem szépen a fiatalokat. Aztán néhány év alatt jöhet a BL győzelem. :D

gomorra21 2024.04.04. 16:29:53

@természetes alapú logaritmus: te most a küllők közé szúrt bot szerepét játszod? XD

Shyr Kahn 2024.04.04. 18:24:51

@természetes alapú logaritmus:
"Tehát a 90 (közel) pontos bajnokság és a BL nyolcaddöntő eléréséhez nem kell igazolás. " - Egyetertek, pontosan, de ez ellentmondott a felmondatodnak miszerint: "ehhez neki játékosokra is szüksége lesz." -> de mindegy, a lenyeg, hogy egyetertunk.

Rikoo 2024.04.04. 18:41:17

@Shyr Kahn: Irónia.:D

A lényeg, hogy azokba akar beleszállni, akik szerint a mostani keretünk versenyképes.

természetes alapú logaritmus 2024.04.04. 18:51:29

@Shyr Kahn:
Az én félmondatomnak?
"Én nagyon kiváncsi leszek hogy sikerül e megcsinálnia itt is azt amit a Bolognával, de ehhez neki játékosokra is szüksége lesz." - Ezt JeetTrader írta és erre válaszoltam.

Egyetértünk? :D

Juvino 2024.04.04. 23:30:55

@természetes alapú logaritmus: Igy van, a ket poszt nem zarja ki egymast, ha innen nezzuk, akkor latszodott, meg ha nem is pozitivan(hala istennek):D Szerencsenk volt,h ezt meghuzta Tudor(meg a felidei cseret is, ami szinten besult) es nem ok lottek az elso golt. Sztem arra gondolhatott az elmult 2 honap es az egymas ellen lejazszott 3 felido Juve tamadojatek alapjan,h mi soha nem lovunk golt nekik. Igy ha esetleg megnyerik a meccset, gyak el is dontik a tovabbjutast. De az a plusz 3het kozos munka, az aggodalomra ad okot, persze szerintem

Shyr Kahn 2024.04.05. 02:28:08

@természetes alapú logaritmus: Egy kicsit bonyolultabb lett a szal, mint gondoltam, hiszen nekem cimezted a komented, de JeetTrader-t idezted eredetileg. Mea Culpa nem olvastam vissza es nem emlekeztem, hogy kitol volt, amit ujra ideztel :)

A kettotok kozott foglalok allast, mert adom, hogy sok magas kategoriaju jatekosra nincs szuksegunk (es penzunk sincs rajuk), hiszen a keret kozel Inter szintu (bar talan nem tennem a kettot egy szintre... Ok kicsit erosebbek jelenleg, de ez nem jelenti azt, hogy csapatjatekban nem lehet folejuk kerulni). Calafiori es a felmerult nevek tulnyomo tobbsege nem magas minosegu, sokat ero jatekos. Rajuk viszont szukseg lehet, ha Motta jon es ezzel formaciot, szisztemat valtunk. A jelenlegi keret teljesen mast jatszik es 1-2 erkezovel, aki Motta alatt szolgalt, konnyebb lenne a csapatot athangolni az uj nezopontra.

Rikoo 2024.04.05. 03:13:20

@Shyr Kahn: Egyrészt szerintem közelében nem vagyunk az Inter keretének, de nem is az én véleményem számít, hanem a vezetőségé.

A megbízhatóbb források szerint Giuntoli konkrétan nagytakarításra készül.
Schira szerint pl. Kean mellett Milik is távozhat. És mellette még vagy 7-8 játékos a jelenlegi keretből.
Vannak akik kölcsönbe és vannak akik végleg.
Érdemes megnézni Giuntoli mercatoit a Napolinál.
Nem egyszer volt olyan, hogy konkrétan a fél keretet kicserélte és lényegében ez lesz az első igazi átigazolási piaca a Juventusnál, mert az előzőben még Manna volt és a keret megtartása volt a cél a BL kizárás miatt.

venember83 2024.04.05. 04:47:16

@Rikoo: a Repubblica szerint Danilo is távozhat nyáron. Nagytakarítás kb. minden szinten. Itt az ideje.

Shyr Kahn 2024.04.05. 08:13:45

@Rikoo: Sztem a Serie A-ban az egyik legjobb keretunk van. Nehez kiertekelni, pontosan hanyadik helyen allunk, de nem hiszem, hogy tul messze lennenk minoseg tekinteteben az Intertol (Thuram es Lautaro), a Milantol (Rafa Leao, Pulisic, Girout) es mondjuk a Roma (Dybala es Lukaku)-tol. Kis tulzassal a zarojeles jatekosok, akik egyertelmuen befernenek hozzank toluk, de ha Vlaho-ra es Chiesa-ra gondolok, nem hiszem, hogy tavol lennenk a legtobb emlitett nevtol. Sekelyes vizek ezek.

Ha nagytakaritas lesz, am legyen, ha kepesek jol forgatni a penzt uj jatekosokba. Pl Thuram az Internel igen jol muzsikal es az occset jo lenne idehozni, mert a Nice merkozeseit nezve Ot kimagasloan jo jatekosnak tartom a kora ellenere. Olasz fiatalok is johetnek. A nagytakaritas miatt azonban kellenek idosebb jatekosok is, akik kepesek a tapasztalatukkal segiteni a fiatalokat. Nehez kerdes. Meglatjuk es remenykedjunk.

Rikoo 2024.04.05. 17:40:54

@Shyr Kahn: Egyetértek, szerintem is az egyik legjobb, de nem a legjobb. Viszont érdekes dolgok történhetnek nyáron, mert az Inter kulcsjátékosai közül többen is kiöregedőben vannak és nagyon problémás a tulajdonosi helyzetük jelenleg.
Jó esély lehet megközelíteni vagy akár meg is előzni őket minőségben.
Nyilván ehhez még az is kellene, hogy 1-2 kulcsjátékosukat értékesíteniük kelljen, amire viszont nincs nagy esély.

Rikoo 2024.04.05. 19:01:43

@Shyr Kahn: Nem is feltétlenül idős játékosok kellenek, inkább akikben benne van, hogy vezérek legyenek. Ha már úgyis nézed a Bologna meccseit rendszeresen, akkor láthatod, hogy Lewis Ferguson 24 évesen mekkora vezérként játszik egész szezonban. Megkerülhetetlen játékos a Bologna jó szereplését tekintve, már maga az a küzdőszellem amit képvisel, átragadhat másokra és emellé jön még, hogy a teljes pályát bejátssza.
Heatmap sokatmondó: www.sofascore.com/player/lewis-ferguson/907152
Nincsenek kiemelkedő képességei, de csak szimplán arra akartam utalni, hogy ilyen mentalitású játékosokra van szükség a Juventusnál és nem feltétlenül idősekre.
Az külön szimpatikus benne, hogy lenyilatkozta, egy középpályásnak figyelnie kell a számokra is és neki ezért fontosak a gólok és gólpasszok egyéni szinten is.

Agresti szerint a Juventus vissza akar térni a "Made in Italy" koncepcióhoz, úgyhogy olasz játékosok biztosan fognak érkezni nyáron.
Pl. Retegui érkezhet Kean és Milik távozása után nyáron.

természetes alapú logaritmus 2024.04.05. 21:05:43

@Shyr Kahn: Hogy mire akarunk átállni és kivel az majd kiderül. Hiába akarsz "csak közepes" játékosokat hozni. Ahhoz is pénz kell. Jelenleg ha át akarsz állni 4 védős rendszerre, akkor alapból kell néhány szélső védő. És akkor még ott van Calafiori, Koopmameiners, Ferguson (jó utóbbi kettőből csak egy). De már Zirkzee-ről is pletykálnak. A kérdés csak az, hogy miből?

Másrészt az Intert Martinez-Thuramra egyszerűsíteni elég érdekes. Védelemben ott van Bastoni (24 éves, két éve alapember az olasz válogatottban), Acerbi (tudom öreg, de úgy néz ki Chiellinist játszik), Pavard (50-szoros francia válogatott, VB ezüstérmes, BL győztes, 4-szeres német bajnok). Nálunk? Danilo-Bremer. Közülük Danilo-t a fél forum elzavarná melegebb éghajlatra. Bremer meg a VB óta 1 sörmeccsen kapott 1 percet a brazil válogatottba (összehasonlításképp az Inter védőhármasával). Gatti n+1-dik opció az olasz válogatottnál, kapott néhány sörmeccset, Rugani annyit se. Szélen náluk Di Marco és Darmian van. Nálunk egy Cambiasso, aki többé-kevésbe hozza a szintet (bár inkább kevésbé). Középpályán Barella 2 liter házipálesz után is jobban lát a pályán mint nálunk bárki, és még így is pontosabban adná 30-40 méteres labdákat. Calhanoglu 20-25 méteres lövéseiről inkább meg ne is beszéljünk. Meg nézzük meg kik vannak még középpályás opciók Mkhitaryan, Klaasen és Dumfries (40 és 50-szeres holland válogatott), Frattesi, Sensi. Nálunk ki jöhetne be a padról? Miretti? Nonge? Nicolussi Caviglia?

A Milan-ról rövidebben: Mikor meglátom Rafael Leao-t illetve Chiesa-t a szélen futni akkor egy Bugatti Veyron vs. Suzuki Swift-re emlékeztet. Sajnos nem a javunkra. Meg az is "érdekes", hogy míg a Milan a Chelsea-ből igazol (100+ PL meccses játékosokat), addig mi meg a PL utolsótól hazazavart McKennie-nek tapsolunk...

Shyr Kahn 2024.04.06. 10:41:32

@Rikoo: Ferguson egy elég jól lató es mozgó játékos, de valóban nem érzem kimagaslóan jónak amúgy. Retegui Soule kettôsbôl utobbira voksolnek, de az olasz szal miatt, ha az elobbi erkezne, sem lennek elkeseredve.

@természetes alapú logaritmus: Kicsit túlmagsztalod az Inter kispadjat es a mienket leoltod. Nem szóltál a fiataljaunkról. Pl Cambiaso-t egy Inter jatekosert sem adnam. Rafa Leao es Chiesa között nincs nagy kulonbseg. Hidd el, hogy a strategia - es a begyakorolt figurak is sokat dobnak (vagy csokkentenek) egy játékos teljesitmenyen. Ezert is csaloka a legtobb Bologna játékos teljesitmenye, mert Motta igen jól kezeli oket. Loca - es Chiesa is egy masik játékos a valogatottban, hogy relevans ellenpeldat is emlitsek, de ide vehetjuk Rabiotot es Weah-t is.

Shyr Kahn 2024.04.06. 10:45:57

Azaz, ha nem Inzaghi ülne az Inter kispadjan, valoszínû más képet kapnánk az Inter legtöbb játékosáról. Akik számomra ott kimagaslóak, azok a már említett Thuram es Lautaro... Talan a torokot meg ide lehet venni, de a tobbiektol en nem vagyok kulonosebben elajulva.

Rikoo 2024.04.06. 16:31:45

@Shyr Kahn: Közelében nincs senki a Juventus keretében az adott posztján, aki olyan teljesítményre lenne képes, mint Bastoni, Barella, Dimarco vagy Calhanoglu, Pavard.
Nem véletlen, hogy az olasz válogatott gerincét az Inter játékosok alkotják majd és 5-6 közülük kezdő lesz.
Eközben Chiesa az egyedüli játékos, aki tényleg esélyes arra, hogy kezdő legyen. Cambiasonak Di Lorenzoval és Dimarcoval kell harcolnia a helyért, miközben ő még csak újonc a válogatottban, Locatelli pedig várhatóan Jorginho vagy Barella cseréje lesz, mert úgy néz ki Spalletti csak 2 belső középpályással tervez.

Shyr Kahn 2024.04.06. 20:54:08

@Rikoo: En ugy erzem, hogy az Inter es a Juve jatekosai kozott minimalis a kulonbseg es csupan a jatekrendszer miatt tunik nagyobbnak a res. Kivancsi lennek, hogy Bastoni, Barella, Dimarco vagy Calhanoglu, Pavard mit is mutatna Allegri kezei alatt. Nem mondom azt, hogy nem teljesitenenek jobban, mint az aktualis jatekosaink, de azt sem hogy joval jobb lenne Allegri csapata veluk.
Ellenben Thuram egyertelmuen kulonbseg lenne szinte barmilyen csapatban. Brutalis skillje van, agilis, fizikalis es kiszamithatatlanul jol cselez/kezeli a labdat. Ha valaki bizonyosan jobb ott, mint nalunk, akkor az O.
Lautaro-t nem szeretem, mert egy nagykepu ember, de ettol meg a tehetseget es tudasat nem vitatom.
Cambiaso talan a legnagyobb olasz tehetseg, aki sztem mar most kozelit az emlitettek (Di Lorenzo, DiMarco) teljesitmenyehez. Pontosan a potencial miatt erzem erinthetetlennek.
Jorginho-t neztem 1-2 Arsenal merkozesen... nagyon nicns neki ott meg a pozicioja. Kicsit csalodast keltett, amikor neztem a jatekat, de lehet csak rossz merkozeseket fogtam ki.
Egyebkent nem mondtam, hogy Loca a legjobb az olasz valogatottban azon a poszton, bar szerintem Barella szintjet meguti... Jorginho pedig nem tudom mit mutat a valogatottban. Lehet joval jobb ott, mint az agyusoknal, de most hogy a statjat is megneztem... katasztrofalisan gyenge iden a klubjaban. Hiaba versenyez az Arsenal a bajnoki cimert, Jorginho pozicioja ott nagyon fura szamomra. Mintha nem is lenne neki igazan, csak box to box jatszatna Arteta.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása